Çocuklarınızı padişahçı değil, Milliyetçi yetiştiriniz.
"Başbuğ Atatürk"
"Başbuğ Atatürk"
Günümüzdeki padişahçı cahilleri bu tür yakıştırmalarla insanları görüşümüzden ya da düşüncelerinden iyice soğutursun biryere varamayız Fatihte benimdir Yavuzda Mustafa Kemalde Topal Osmanda. Sormak istediğin soruyu anladım daha farklı düşünceyle sordun ama anlayacak kişi az o yüzden antipatik gelir çoğu kişiye ;)
Padishacilari nasil mi yorumluyorum?
Gercekten hic varolmayan bir Osmanliya ve Padishalara özeniyorlarlar.
Osmanli hakkinda bilgileri yok, utopik masallara inaniyorlar ve bir hayal ürününe özeniyorlar.
Tarih bilgisinden yoksun ve cahil olduklarini düsünüyorum.
Hür olmak varken kulun kulu olmayı seçeni nasıl yorumlayabilirim ki.
Yorumsuz onlar sözün bittiği yer..
Çok cahiller keşke ölseler
Cevap
8Cevap
şimdi buradaki milliyetçiyi faşizm diye anlarlar bunlar. Bahane arıyorlar. Tek bir şahsa bağlı kalınmasın, çoğulcu bir sistem olsun diye demiş bunu. Daha bir kaç yıl önce "tek adam dönemlerini de hatırlıyoruuuz biiiz cıss!"diyenler bugün nedense tek adamlığı savunuyorlar. Hep çelişki içindeler kendileri de anlamıyor yoksa:D
O padişahcı ebeveynler tarafından yetiştirilen (yetiştirilemeyen) padişahcı çocuklar, büyüdüklerinde kabarık bir dosyaya sahip oluyorlar. Bir ülkenin değerini, insanlarının kalitesi belirler. Bu yüzden Türkiye'nin düzgün bir ülke olabilmesi için en büyük etken yetiştirmedir.
Atatürkçü olacağım diye 1881 den önceki tarihimizi karalamaya çalışma çok örnek verirdim sana ama bir tanesi yeter de artar bile dünya tarihine Türk ün muhteşem zaferini 1453 te yazan Fatih te padişahtı ya da mohaçta avrupanın en güçlü ordusunu 2 saatte meydana gömen Kanuni de
asıl cahil aslını inkar edenlerdir, bu konuda kimseyle tartışmayacağım, çünkü karşımdaki kişi kurtarmaz.
belli belli
Heykelcilikten put pereslikten uzak durmak lazım yaşasın padişah Como kompo
Allah akıl verirken şemsiye açmışlar.
Atatürkle başbuğluğun ne alakası var :D
En azından putperest değiller diye yorumluyorum.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar