Söylediği şiirin kaynağı olduğu için sordum o kadar. Her insanın doğrusu yanlışı olabilir
İstiklal Marşını yazmış bir insana saygısızlık edecek hiç değilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dizelere baktığımda isyan görüyorum ben de.. yorum yapmak istemiyorum.. Allah affetsin..
Pek çok kişi, isyanın ne denli günah olduğunu ne yazık ki bilmez...
Tıpkı , pek çoğumuzun çeşitli pop şarkıları dinlerken, hep bir ağızdan bağıra bağıra söylediği küfür içeren sözlerini önemsemediği gibi.. örneğin..
sen de benim gibi kaderine sövdün müüüü? ... her yerde çlaıyor bu şarkı şu sıra..
Kaderi yazan bizzati Allah dır.. ve kadere küfredeni , kendisine küfretmiş sayacağını bizzat bildirmiştir.. Küfre ve günaha girmek ne kolay ama ince düşünmek gerekiyor..
Bu dizeler de açık bir isyan... ama tabi Allah la kulu arasında... bir şey demek istemiyorum.
kadir mısıroğlu akifi sevmez zaten
Ya o adamı kaale bile alma. Sözüne güvenilir biri değil ✌
uydurmada olabilir ifttirada atmış oalbilir bilemezyiz.
Cevap
19Cevap
sahtekarlık adam tarihçi değil.
kadir mısıroğlunun ASIL MESLEĞİ , Avukatlıktır. Tarihçi değil bu adam sahtekarın önde gideni Kendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir Gazete yazarıdır.(Sözde) ayrıca almanya da halal sucuk fabrikası kuracağım diyerek milleti dolandırıp parayı iç etmiştir, konu almanya mahkemelerinde ceza almış üçkağıtçı / Ve Eski Milli Selamet Partisi'nin yöneticilerinden olan ve halen gazetecilik ile yazarlığın dışında avukatlık yapan BOP için amerikaya rapor verdim diyecek kadar Vatan hainidir,
Zamaninda dedeleri "Biz Fes giymeyiz bu Fransiz, Hristiyan sapkasi" diye isyan etmislerdi.
Simdi kendisi Fransiz sapkasini giyip
"Atatürk bize Fransiz Hristiyan sapkasi giydirdi" diye sacmaliyor.
Bunlarin atalarida aynidi, yüzlerce yil icinde bunlar 1 metre ilerlemediler.
Kendisi Tarihci degil, bir delinin tekidir.
- Cehennem de olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz, bu yol ki hak yoludur dönmek bilmez yürürüz.
- Ya rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı, mahşerde mi biçarelerin, yoksa felahı.
- Şehamet dini, gayret dini, ancak Müslümanlıktır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır
- İslam'ı öyle yaşa ki akıllar dursun. Sen ona buna değil Allah'a kulsun.
bırak şu sapığıyukarıdaki metinler M. AKif Ersoy a ayıt
Şu manyağı adam yerine koyup şurda paylaşman senin zeka seviyeni belirliyor
Söylediği şiirin kaynağı var ama sen insanları gözünde put yapıyorsan zeka seviyesi düşük olan sensin
Saçma milletin Marşı'nı yazan bir adam hemde Alim ne kadar mantıklı dediği
Mehmet Akif Ersoy'u o kirli ağzına nasıl alıyor Mısıroğlu... Bu şizofrene inananlar var ya hala.
Abdülhamid'e küfürler yağdıran, eleştiren bir adamdan beklenebilecek bir hareket.
Videoyu izlemeye tenezzül dahi etmedim. Ruh hastası o güzel kardeşim
Hasta da olsa şiirin kaynağı olduğu için sordum
Bu siteyi anlamıyorum ruh hastası o ororoorrorrspu çocuğu yazdım güzel kardeşim diye gitmis😆😆
Kadir MısırlıOğlundan bahsediyoruz adamın g. tü abdest tutmaz kafaya bir fes koyup yayına çıkmakla olmuyo o işler "Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var." diyo Mehmet Akif <3
gene ortalığı karıştırmış fesli deli :D o Mehmet Akif'in tırnağı bile olamaz
Ooo, ak partiye bakarsan davutoğluda, tayipde Allahin bir lutfu ama ne hikmetse bazilari tahtindan indiriyor. Sanirim vahiy geldi.
Zayıf anlarından biridir olabilir o onun ameli bende zaman zaman isyan olacak şiirlerinin olduğunu bilirim ama hangileri hiç aklımda tutmadım
Hayir kardes bilimi gavur isi sann hurafeyi ayet yerine koyan din tuccarlarinn uydurmasidir bu keske simdiki muslumanlar arifin tirnagi olabilse
İzlemeye gerek yok. O adam akıl hastası, onu dinleyenler de ondan aşağı değil. Şu tipe bak sübyancı.
La şu delinin şeylerini atmayın ya. Bu kadar mı düşüyorsunuz?
Müslüman iftira etmez, bu fesli manyak nasıl müslüman? Sözde müslüman
Kadir mısıroğlu palavracının teki tarihçiyim diye ortalikta geziniyor utanmadan
Bırakın şu fesli manyağı dinlemeyi.
Ooo feslı deli diyorsa doğrudur :)
bırakın şu deli herifi yaa
Doğru bir görüş değil. Katılmıyorum.
Sacmalamis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar