Gaffar Okkan Aslında Bir Hain Değil Miydi? Zulüm Etmedi Mi? Hain Olma İhttimali Ne? Uzun Ama Okuyun?

Ya Şimdi Anlamadan Dinlemeden Kızmayın Ama Merak Ettiğim Konu... Faşist falan demeyin!

- Bir devletin yapamadığını bir adam nasıl yapar?
- Onca Zaman Pkk destekciliğiyle bilinen diyarbakır halkı ne oldu da bu adamı sevdi?
- Bu adam pkk ya operasyon bile yapmamış, sırf alkın gözüne girmek için...
-yakın tanıdıgımın bir muhattabı diyarbakırda okkanla görev yaptıgı dönemle ilgili ''işkenceci, pkk ya göz yuman bir adamdı'' söylemiş oldugunu duydum...

Tıpkı Tahir Elçi gibi bu Gaffar Okkan da Pkklılar Tarafından seviliyor... neden seviliyor? benim düşmanım beni seviyor ise ben kendimde bir hainlik arardım.. bence okkan ihanet etmiştir... işkenceci birisidir..

BAKIN OLAYI YAŞAYAN BİR TANIK BÜLENT KARA ANLATIYOR İSTEYEN ARAŞTIRSIN , AŞAĞIDAKİ İFADE ONA AİT...

''Yaşım 18. 12 Eylül ihtilali olmuştu bir hafta sonra beni otelden emniyete aldılar. Alan polisler ALPAY BİLİR, MULİS ZİNCİBİ idi. Siyasi şubeye gider gitmez 3 ile 4 saat güzel bir işkence fasılı gördüm şubede herkezin gözü bağlıydı

Aradan 1 ay sonra evimde uyurken evin etrafını jandarma, polis yani 50'ye yakın güvenlik gücü beni uyurken tutukladılar. Tekrar şubeye götürdüler ve orada gözlerimi bağladılar aradan 1 ile 2 saat geçmişti yanima bir sivil polis geldi bana dediki beni tanıdınmı? bende evet dedim çünkü çok iyi tanıdığım birisiydi ve beni hemen bir odaya götürdü yanında 2 polis vardı beni hemen falakaya aldı bayağı işkence devam etti ben devamlı işkencede tekbir getiriyordum dahada kızıyorlardı tabi bu polis kim biliyormusunuz ünlü Gaffar OKKAN idi. Bana işkencede diyordu hadi allahın sizi kurtarsın burda herşey benim ama ginede ben tekbir getiriyordum ve beni odadan başka bir odaya aldı. Orada askıya aldı ve beni böyle 2 gün tuttu ve 2 gün sonra beni tekrar sorgu odasına aldılar. Odadaki biri bana dediki beni tanıdınmı? İçerde 4 kişi vardı büyük işkencecilerden Alpay BİLİR, Mulis ZİNCİBİ, Gaffar OKKAN ve Şeker Hasan diye bildiğim polislerdi.''
Hdp'liler bile seviyorsa?
Güncellemeler
+1 yıl
bir bakın bakalım vatansever millet :)
Güncellemeler
+1 yıl
uzun ama bence haklıyım
Gaffar Okkan Aslında Bir Hain Değil Miydi? Zulüm Etmedi Mi? Hain Olma İhttimali Ne? Uzun Ama Okuyun?