Özgecan Aslan ha?

Bu ülkede her gün birileri ölüyor, o kadar asker, polis öldü şu kız kadar konuşulmadı, 50 çocuk tecavüze uğradı ki bir çocuğun tecavüze uğraması çok daha kötü bir olay bu bile bu kadar konuşulmadı? Neymiş kızın hayallerini çalmışmış felan filan... O kadar gariban ölüyor onların hayali yoktu sanki bırakın bu işleri feminizm ayaklarını, duyarlı insanlar sizi. Çoğunuz canavarsınız, annesinin ne suçu var? Annesi mi tecavüz etti kıza? Oğlunun cesedini çöpe mi atsın? Yani şu özgeyi öyle bir reklam ettiniz ki yazık kıza. Bir de mezarlığa almama olayı nedir? Ateistleri anlıyorum ama bir müslümanın böyle bir şey yapması ALLAH'a saygısızlıktır. Bedeni ruhu kontrol ediyor dine göre e o zaman bedenin suçu ne? Allah mısınız knk siz? Ha Allah olduğunu iddaa eden andavallar varsa yargılayabilir. Sorularım yukarıda herhangi birini cevaplayabilirsiniz, kly glsin.. Bu arada şehit çocuğuyum keşke bizi de bu kadar konuşsaydınız xd
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bu kadar avel olabiliyorsunuz anlamıyorum xd xd keyfim gayet yerinde. Şu yazıda bile prim kasma çabalarına girenler var, inanamıyorum. Yazdıklarınıza gülüp geçiyorum emin olun, bana burada tecavüzcü zihniyetli diyor birisi de :D Şu yazıdan bunu çıkaranların beyninin sol kısmının felçli olması ihtimali de çok büyük tabi. Abartmaya devam edin ama şunu bilin ki artık umurumda değil, boşuna savunmuşuz bu kadar kadını önceden artık feminist teyzelerimizin yanında değilim, hepiniz ölebilrisiniz.
Özgecan Aslan ha?