Başbuğum Atatürk'ten Allah razı olsun adam çok isabetli idamlar yaptı.

78 yıldır bu ülke insanına İslamiyeti kötülemek ve antipati uyandırmak adına bu talihsiz olay hep çarpıtılarak aktarıldı. Okul kitaplarında "Din elden gidiyor diyen Derviş Mehmet ağzından köpükler saçılarak, Genç Kubilay'ın başını kör ve paslı testere ile kesti. Sonra da bir sırığa takıp sokak sokak dolaştırdı" gibi cümlelerle olay hep islamiyete mal edildi ve dinimiz hep karalandı... Üstelik zamanın Emniyet ve Genel Kurmay raporları ortada iken, karar sizin...
Kardes sızın zıhnıyetınızın yok edılmesı lazm top yekun hemde senın gıbı asırı dıncılerın bu devlette ısı olamaz sızın ıstedıgınız bıcımde bır devlet yonetımı ulkeyı afganıstana mezhep savaslarına donusturur senın zıhnıyetın 500 sene oncekı zıhnıyettır yok dınımız elden gıttı dınımız karalandı falan fılan senın Şu an partınıde tahmın edebılıorm mezhebınıde ıstedıgın yonetım bıcımınıde tahmın edeblıyorm cunku senın zıhnıyetın bu ulkenın basına hep bela hep bela dıncılık bır beladır anladınmı ıstedıgın Islamı ortadoguda yasayabılırsın gıt yasa ırakta arabıstanda senın ıstedıgın Islam anlayısı orda
Asıl senin zihniyetinin bu ülkeden yok olması lazım. Ama merak etme 10-15 yıla kalmaz iyice silineceksiniz. Çünkü kendimden biliyorum lise zamanlarımda senin gibi cahildim ama Allah lütfetti de aklım başıma geldi. Hala şu kişiye tapıyorsunuz. Onun hakkında da fazla birşey söylemeyeceğim KS sağolsun hemen kaldırırveriyor. Ülkeyi kutuplaştıran sizsiniz. Bu ülkedeki en büyük problem yav 'dir. Ben dinimi ülkemde istediğim gibi yaşıyorum sen merak etme. Senin zihniyetin bu ülkeyi böldü ne bela geldiyse sizin yüzünüzden geldi. Ülkeyi darbelere soktunuz insanlara zulüm ettiniz. Ama şimdi güç bizde ama yine şükret ki biz merhametliyiz. Laiklik ve saçma olan bütün ilkeler go to cehennem
1930 yılında Türkiye derin bir ekonomik ve siyasi krizin pençesinde kıvranıyordu. Halkın tek parti yönetimine duyduğu öfke giderek artıyordu. Halkın öfkesini bir nebze olsun dindirebilmek için sahte bir muhalefet partisi (Serbest Fırka) kurulmuş, ancak halk SF'ya büyük bir ilgi göstermiş, bunun üzerine parti 9 ay sonra kapatılmıştı. "Menemen Olayı" olarak bilinen hadise, yükselen halk muhalefetini bastırabilmek için derin devletin düzenlediği bir tertipti. Yani bugün çok sık yaşadığımız Danıştay Saldırısı benzeri bir provokasyondu...
Kemalizmin en güzel portrelerinden biridir. Bir komünist olarak söylüyorum, ipte sallanan molla, sapık hoca, yobaz, gerici kadar güzel aydınlık bir görüntü yoktur.
Aynı görüntüyü bugün Suriye'de ister Arap, ister Türkmen, ister Çeçen olsun, her türlü cihatçı yamyamın yerdeki leşi bahar gelmiş gibi hissettiriyor.
Kim bilir belki ileride işgâlci ABD ve İsrail askerlerinin de leşlerini görürüz. O zaman Dünya emin olun daha güzel bir yer olacak.
Cumhuriyet şehidi kubilayımızın mekanı cennet olsun
Cevap
7Cevap
hainlerin asıldığı günlerden hainlere açılım saçılım yapılan günlere geldik
hoca hacı idam etti diyen gevşekler hiç araştırmadan konuşuyor . hepsi isyancı idi.
ulan ata dediniz herşey dediniz şimdide başbuğmu oldu
sağol kardeşim ben bana bir harf öğretene 40 yıl köle olurum diyen efendimizin ümmetiyim sanada verdiğin bilgi için müteşekkirim. ama 78 sene önce ölen birinden medet ummak bu günü ona şikayet etmek bide bunu gençlerin yapması garip geliyor sadece. o artık yok bunuda anlayın ama
Vatan şehidimiz Asteğmen Kubilay'ın mekanı cennet olsun
Dersim zilan seks saidide yaz
Şeyh said isyanı olarak geçen olay mı bu
hak ettiği verilmiş..
adana lıydı bu adam
Eline saglik Atamin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?