Biliyorsunuz geçenlerde 2 polis İstanbul'da evlerinde ölü bulunmuştu. ( Polislerin kokain partisi ölümle bitti ) Ölen polisler için Sabah gazetesi 2 polisimiz şehit oldu diye başlık atmış. İslam konusunda bilgili olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok sevinirim bonzaiden ölen birisinin şehit sayılması mümkün mü? Benim bildiğim İslamiyet için savaşırken ölenler şehit oluyor yoksa Bonzainin İslam medeniyetinde bizim bilmediğimiz özel bir yeri mi var? Lütfen aydınlatınız
Allah yolunda ölenler allahın adaleti ve dini için savaşanlar toprak altında kalarak ölenler ve günahı dini ne olursa olsun doğum yaparken ölenler şehittir o polisler benim okuduğum kurana ve yön bulduğum peygamberime göre şehit olamazlar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama polis diyorum hep tekbir getiriyorlar haberlerde falan
haberi izlerken kuzenımle daha baslıgı gorur gormez teşhısı tanıyı koyduk. ertesı gunde aha haber bu. resmen bılyıoduk. onlar gıbı daha nelerı var varya anlatsam ohoooooooooo
Eğer vatan görevini yaparken ölseydi şehitti Evet ama ben dinimizce haram olan bir şeyi yaparak ölürse dinimizin şehitlik mertebesinde peygamberimizin komşusu olamaz.
En İyi Cevaplar