Robert pattinson gay mi? gayse eğer kristen stewart ile nasıl sevgili bu adam? bunu günışığına çıkarabilecek biri var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılOlsa ne yazar? Ben Twilight filimini izlemeyi seviyorum onu sevmiyorum.Bir çok sanatçı hayranlık kitlesini sınırlamamaları için gaylerse bunu basına yaymıyorlar. ve managerleri basina yaymalarini tavsiye etmiyorlar.Misal Tom Cruise içinde yıllarca bu söyleniyor.Bende diyorumki banane :).İstiyorsa olsun ben yine onun filimlerini izlerim.Benim için bir sey değişmiyor.
10 Yorumla
+1 yıldeğildir diye düşünüyorum eğer öyleyse de medyaya öyle olmadıgını göstermek için çıkıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılBunu bu kadar niye merak ettin ki şimdi sen? Bir de erkek profilisin :) bisexiual olabilir. Ya da benim sevgilim var ben gay değilim gibi gösterebilir (gizli gay yani)
00 Yorumla
+1 yılinsanların özellleri bizi ilgilendirmez.allah hidayet etsin.varsa sevgilisi mutluluklar aga
04 Yorumla
Soran+1 yılolayım o değil. millet gey diyor sonra sevgilisi var diyor bunu söyleyenler aynı kişiler ondan sordum. yoksa neapiim ben o herifi tanımam etmem
- +1 yıl
:)) boşver yaa.kimne derse dedin.daha önemli meseleler var
Soran+1 yılvalla mı. ne sormamı dilersin burda? ne olacak bu vatanın hali falan? söyle onu da sorarım
- +1 yıl
:)) kızdın mı kardeş.kusura bakma seni kızdırmak istemedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
0Cevap
+1 yılDeğil... kız arkadaşı var. Kristine evlenme teklifi etti
10 Yorumlafilmdeki makyajla kendini gay hissediyormuş ewet :)
00 YorumlaGay değil.. Röportajlarını izlediğim ve dinlediğim kadarıyla öyle.
00 YorumlaNerden çıktı ki? Kendi mi itiraf etti acaba?
Gay olsa sevgilisi olmazdı. Biseksüeldir.00 YorumlaSaçmalamayın. Öyle bir şey yok. Ama Kristen Stewart'ın biseksüel olduğuna eminim. Kendi de açıkladı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçimizden kimsenin kendisiyle yattığını düşünmüyorum. ha ben gider yatarım, gay olduğunu kanıtlarım diyen bi babayiğit varsa da aramızda bence site olarak desteklemeliyiz. maksat kamuya hizmet.
00 YorumlaBuda nerden çıktı ya :D
00 YorumlaGay, beli değil mi sence? :D
00 Yorumla
+1 yılBiseksüeldir belki de.
00 Yorumla
+1 yılBize ne bundan
06 Yorumla
Soran+1 yılsana neyse niye cevap verion
- +1 yıl
Niye soruyon gaymisin yanınamı gidicen
Soran+1 yılhakaret etme 3 puan için yorum yazmışsın sonra hakaret ediyorsun. şikayet ediyorum seni
- +1 yıl
Edersen et 3 puan için yazıcak olsam her soruda yanıtım olur benim ;)
Kişilerin özeli bizi ilgilendirmez.
Soran+1 yıl20000 puan biriktirip 20 tl lik tişört alıcaksan ben alırım sana tişörtünü. bize ne diye cevap yazarsan ben bunu anlarım bi fikrin yok konuyla ilgili bi cevap vermemişsin bi de hakaret ediyorsun. adres at tişörtünü yollayım zahmet etme okadar:)
- +1 yıl
Hahahhaa çok komiksin xper için burda değilim ben sen kendinden biliyorsun işi sanırım :))
Yok artık !
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım