Ben böyle birşey görmedim arkadaş! Herkes yorumlara kizin pkk li olduğunu yazmiş. Ne alaka anlamiyorum. şimdi onlarin yaptiği irkçilik değil de ne? Yurtdişinda bir Türke aynisini yapsalar erkek arkadaş kavgasi demezdiniz değil mi? Bütün ülke ayağa kalkardiniz. Yaziklar olsun bu kiza pkk li diyenlere! Ben teröre karşiyim ama siz teröre karşi olmakla irkçiliği kariştirmiş cahil insanlarsiniz. Ne yazik ben de bir zamanlar böyleydim. Arkadaşlarimla diyarbakirli bir kizla sürekli dalga geçip ona eziyet ederdik. Ona ''kürt'' derdik (ki kiz zaten kürttü, fakat bunu hakaretmiş gibi söylerdik, kötü olan bu) ve pkk li derdik. Ben ve arkadaşlarimiz sözde ülkücüydük, oysa cuma günü istiklal marşini söylemek için iki dakika bile bekleyemez, kaçardik. Bizim kürt diye kötülediğimiz kiz istiklal marşini söylemek için kalirdi. Bizim inkilap tarihi hocamiz öyle kazik sorular sorardi ki hepimiz dökülürdük. Diyarbakirli kiz ise en iyi notu alirdi. Peki şimdi ne oldu? Ben aptal bir kuaför, kiz ise çok iyi bir üniversitede iktisat okuyor. Kizi facebooktan ekledim, hatta birkaç kere cafeye gittik. Kiz o kadar iyi birisi ki ona yaptiklarimi sanki unutmuştu. Allah yolunu açik etsin çok kültürlü, bilgili, barişsever ve insancil bir kiz. Kürt diye dalga geçtiğimiz insanlar bizden daha iyi olabiliyorlar.
41 Yorumla- +1 yıl
onun erkek versiyonu benim ünide en iyi inkılaptan notu alan benim ilk dönem ama benim avantajım diyarbakırda büyümüş olmam o kız gibi azınlık olup horgörülme şansım yok özgüvenim tam senin bu ülkücü tayfayı çok pisde haşladım hepside benden korkar bu işlr böyle cahil beyinsizler doğu hakkında kürt hakkında tek bilgileri yok oldukları yerden ahkam kessinler
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkler (ben de Türküm) tarih boyunca hep zayıfı ezmişlerdir... Biz hep zalimlerin yanında olduk. Tek becerdiğimiz iş Doğu Roma'nın (Bizans) zayıflayan halklarını kılıçtan geçirmek oldu. İstanbul'un işgalinden Trabzon'un işgal edilmesine, Balkan haklarının esaret altına alınmasına kadar. Bugün aynı işi İşid denilen katillere yaptırtıyoruz. Türklerin Avrupa'dan çıkarılması gerekir ki akılları başına gelsin! Bu arada iğrenç saldırıya uğrayan Kürt kızına en samimi dileklerimle geçmiş olsun diyorum...
613 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler en insancıl yorum oldu
- +1 yıl
@KızılErik2 Herkes OSMANLI'YDI. Serseriliğe iyi çalışan kafan bunu anladı mı? "Türk" Oryantalistlerin, Batılıların Osmanlı topraklarında yaşayan Müslümanlara verdiği genel bir isim. Aynı Hintli gibi! Aynı Çinli gibi! İlkokul seviyesinde bir haltlar öğrenip TV'lerdeki yarı cahilleri seyrederek tarih öğrenilmiyor!
- +1 yıl
@KızılErik2 OsmanlI topraklarında yaşayan tek bir TÜRK YOKTU. Osmanlı topraklarında Türkmenler yaşıyordu! Öğrenin! Kendi tarihinizi öğrenin! Osmanlı topraklarında herkes ya Arnavuttu, ya Laz, ya Kürt vs. Ama herkes Müslüman'dı. Ya da Rustu, MAcardı, Ermeniydi.
- +1 yıl
@KızılErik2 LAn Osmanlı'daki Tatarlar bu topraklara şunun şurasında 150 yıl önce geldiler. O da demiryollarının açılmasıyla birlikte. Osmanlı'daki tatar sayısı nüfusun çok küçük bir oranıydı!
- +1 yıl
@KızılErik2 Bana ne lan Kırım'dan gelme Tatardan! Ben Osmanlı torunuyum! Ruslardan kaçıp buraya geldiler, kendi tarihlerini bize dikte ettirdiler, sonra tarih mühendisliği tutunca herkes kandı diye ebn de mi kanıcam Tatarların yalanlarına!
- +1 yıl
Yazdıklarım fena koymuş galiba sana, 4-5 tane cevap yazmışsın. Hem Osmanlı topraklarında Türkmenler vardı diyorsun, hem de Osmanlı topraklarımda hiç Türk yoktu diyorsu. canım, TÜRKmenler Trk değil mi? Yemin ederim sen ileri düzey ruh hastasısın.
- +1 yıl
@KızılErik2 Allahın cahili! Oğlum tarihini öğren. Türkmenler yörüklere, konar göçerlere verilen genel isimdi. Çingeneler gibi toplum dışı sayılırlardı!
- +1 yıl
Gerizek. lı yazmıştım site canım olarak çevirmiş. Daha da senin gibi Türk soylu olmayan ruh hastası birisiyle muhatap olmayacağım. Türk olsan kendi ırkını korurdun, Türk ırkını koruyan birisine saldorıya geçmezdin. Ne mutlu Türküm diyene. Yüce Türk ırkı. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.
- +1 yıl
@KızılErik2 İşte İlkokul Müsameresi Çocuğu! Ben içinde 78 milyon adet eser barındarıran bir kütüphanede çalışıyorum şu an! Senin gibi TV'lerdeki üç kağıtçı gazeteci bozuntularından tarih öğrenmedim ben! Yusuf Akçura denilen yarı cahil bir Tatarla Ziya Gökalp denilen aşiret reisi bir yarı aydın Kürtün uydurduğu tarihi bırak da Anadolu'nun gerçeğini öğren!
- +1 yıl
@KızılErik2 Lan oğlum kafan hala Türküm Doğruyum Çalışkanım yalanında çalışıyor. MHP denilen faşist partinin amblemi bile çakma! Osmanlı tarihinde hiçbir zaman 3hilalli donanma bandırası olmamış. Orta Asyada da olmamış. Timurun da öyle bir sancağı yok. Ama cehaletten ruhunuz kurumuş, ne bileceksiniz! Araştırma inceleme keşfetme ruhu yok ki hiçbirinizde! Bulmuşsunuz Mezapotamyanın yoksul bir halkını, işiniz gücünüz Kürtlere eziyet etmek. Irk diye bir şeyin olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı, ondan bile haberiniz yok!
- +1 yıl
Yüce Türk ırkı vardır, fakat yüce Tğrk ırkının var olduğunu küçük beyinli kimseler anlayamaz. Yüce Türk ırkını aşağılayanlar ileri derecede şerefsiz ve or çocuğu olan kişilerdir.
- +1 yıl
@papatya1990 Yusuf Akçurayı ve Atatürk'ün hayran olduğu Ziya Gökalp'i eleştirmek ve bu kişilere laf söylemek senin haddine değil. Rum dö. üsün gelmiş laf söylüyorsun bu kişilere. Yatıp kalkıp yüce Türk ırkına saygı duyacaksın. Biraz Rum idölü biraz da kürt idölü oşduğun için engellendin.
Gündem konusunda 644 cevap paylaştı. Kürtler Türkleri zaman zaman çok fazla tahrik ediyorlar..
Okulda sırama çizdiğim Türk bayrağını gözümün önünde karalayan orspu çocuğu bile vardı..
Hele ki şu son dönemde açık açık pkk yandaşı olduğunu belli eden kişiler çoğaldı..
Sadece sonuca bakmayı bırakıp biraz da "sebepleri" düşünün..10 Yorumla
Gündem konusunda 375 cevap paylaştı. Şu sitede inadına hdp diyenler vardı gerçek yüzlerini ıspatladığımız halde bile inadına inadına kürdistan gibi konuşanlar ya da hdp yi inadına destekleyenler :) amaç desteklediği parti değil de vatana ihaneti amaçlayanları destekleyenler onlarada aynını yapmak lazım nerdeler onlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılNe iğrenç yorumlar bunlar, işin aslını kimse bilmiyor, bilmediğiniz halde "Haketmiştir" diyerek nasıl bu vahşete destek çıkarsınız? Güzel ülkemi ne hale getirdiniz be! Ön yargı zaten sizin gibi ahmakların işidir, Kürt, Türk, Siyahi, Rus Laz, Çerkez farketmez, eğer bir insana hele ki bu bir kadınsa böyle bir saldırıya maruz kalmışsa, saldırıyı yapan caniler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Neden her şeyi ırk ve mezhebe bağlıyorsunuz, biraz insan olun hadi olamıyorsanız taklidini yapın da, bizi insanlardan bu denli soğutmayın. Güzel ülkemin vicdanını sömüren sebepler çok da, bu vicdansızlığın bu kadar çabuk yayılmasına şaşırdım ben. Yazık, size acıyorum...
60 YorumlaUtanç verici. Ama acaba o Kürt kızı daha önceden Türkleri kışkırtan bir şey yapmış mı? Alenen Türklere hakaret eden o kadar çok kişi var ki artık. Patlamalara bile sevinen, oh çekenleri gördük malum... Bu kız bunca öfkeyi durduk yere mi çekmiş? Kesin suçludur demiyorum, suçsuzsa öbür kızlara lanet olsun zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
evet suçsuzsa öteki kizlara lanet olsun (ki kiz suçsuz). yani zavalli kiza bu eziyeti yapan aptal, cahil, mhp zihniyetli, korelilerle çinlileri ayni kefeye koyan, murkmelemarkmurkmil diye gürültü kirliliği yapip 2 yaşindaki çocuk kadar bile düzgün konuşamayan bahçeli zihniyetine oy veren irkçi zihniyetsizlerin allah belasini versin. umarim bir gün fransaya italyaya falan gittiklerinde ''anneciğim, türkler geliyor.'' ''hiçbir insan bu kadar salak hareketler yapamaz, sen türk müsün'' ''türk gibi küfür etmek'' ''türk gibi pis kokmak'' ''türk gibi sigara içmek'' gibi irkçi atasözlerinden nasiplerini alir.
+1 yılBunu ya bilerek pkklı köpekler yaptı var bir bokluk çünkü bizler ya da askerimiz pkkyı bile yakalayınca vurmuyor teslim olursa böyle vicdanlıyız yok böyle bir şey hee böyle yaptılarsada demekki kız sadece kürt değil pkk falan öyleysede buna az bile bura Türkiye canım T. C yazcaz tabi
01 YorumlaKürtler kendi kendilerine Türklerin adını karalamak içşn yapmışlardır. Erkek arkadaş kavgasıdır ya da başka bir şey ama kürt-Türk mevzusu gibi göstermişlerdir. Alnına da T. C diye kendi yazmıştır. Fayak yer yemez gidip foto mu çekilmiş elinde bayrakla. Tamamen uydurma haber.
22 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum da hemen yazdın senaryoyu ortada delillerde var halen inkar ediliyo ha. Baya ırkçılar işte daha nesini savunuyosun
- +1 yıl
Olayı çarpıtma. Bak gizli arkadaş sana açıklamış, montaj olabilir demiş. Ayrıca pkk sempatizanlığı yapmışsa haketmiş. Kimse durduk yere kürt diye saldırmaz. Onu sizin gibiler yapar, gider üniversitede masum insanları keserlerle , kasap bıçaklarıyla saldırır hastanelik eder. Ortalığı da kan gölüne döndürür. Önce bunu kına da ne kadar hümanistsin ne kadar ırkçı değilsin görelim. Öarpıtılmıs, provakasyon amaçlı haberlerle anca kendin gibileri kandırırsın.
+1 yıl
şu işkence yapan kızları ve onları salan hükümeti s...
Böyle faşistler varsa bende diyarbakırlıyım işkence yapmak isteyen varsa söylesin bizzat ben gelirim.42 Yorumla
Soran+1 yılSuçu yine kürtlere atiyorlar kız teröristtir ondan dövmüşlerdir diye
- +1 yıl
ya bir siktirsinler onlara göre bütün kürtler terörist bu güne kadar bir kere olsun duymadım şehrimize gelen türklere zulum yapıldıgını. cidden söylüyorum kanı bozuk şu bacım çocuklarının. Garibana mazluma güçleri yetiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Olay yeni değil.
2- Haberleri doğru vermek önemli tabi. Eski erkek arkadaş yüzünden çıkan bir muhabbetten ötürü gerçeği yansıtmayan haberler vermeyen millete. Alın okuyun.
www.medyafaresi.com/.../772661
Bir insan -özellikle de TÜRK vatandaşı olan bir insanın- neden alnında TC yazısı var diye psikolojisi bozulur ki? Bunu düşünüyorum.16 Yorumla
Soran+1 yıl1. Olay yeni demedim.
2. Eski erkek arkadaş yüzünden çıkan bir kavgaysa alnında tc nin işi ne ve elindeki türk bayrağı neyin nesi? Ayrıca algılayamamıssin kızın saçlarına reçel dökül kesmişler ve 3 saat dövmüşler bu yüzden psikolojisi bozulmus olabilir mi? Ayrıca konu tc vatandasliğı değil bunu da algıla sonra yaz oldu mu zeki
Cevap sahibi+1 yılAh... ah... Verdiğim linkteki haberi okumadan yazmak ne kadar da kolay.
Hepsini değil şunu görseniz yeterdi:
"Olayın bu boyutunu da inceliyoruz. Görüntülerin provokasyon amacı ile montaj olup olmadığını araştırıyoruz."
Bu birdi.
2- Kızın saçlarına reçel döküp kesmek evet psikolojisini bozmuş olabilir ama bunu 'faşist'likle nasıl anlatabilirsiniz? Ortada eski sevgili yüzünden oluşan bir kavga var, siyasetle, ideoloji ve doğduğu milletle alakalı bir şey yok, nereden çıkartabildiniz sevgili zeki?
3- Olay yeni dediniz demedim. ESKİ bir olayı tekrar tekrar yazıp neden provoke etmeye çalışıyorsunuz bunu dedim.
Soran+1 yılProvake falan etmiyorum. Olan bir olay zaten isteğim zaman yazarım sanene. Sen iyi görmüyosun galiba alnındaki yazıyı ve bayrağı bende sana diyorum ki bunun erkek arkadaş kavgasıyla ne ilgisi var anladın mı bidaha anlatiyim mi?
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum ki montaj olabilirmiş. Hani bilgisayarda yapılıyor. Hani 10 yaşındaki çocuğa versen bir bilgisayar bariz bir şekilde, paint dan bile yapılabilecek olan şey. Bir de bunun profesyonel olarak yapılanı var. İşte o şey photoshop oluyor. Ve vali, bu fotoğraftakilerin shop olabileceğini söylüyor.
Daha ne kadar basite indirgeyip anlatmam gerekiyor?
Soran+1 yıl10 yaşındaki çocuk yapiyosa bide sen yap bakmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl10 yaşındaki çocuğun bile yapabileceği dedim. Ayrıca bariz bir şekilde belli olur dedim. Bu yapılan profesyonelce olduğunu anlattım yani.
Yazıklar olsun! Kendilerini küçük düşürmeye ne meraklı insanlarımız var.
20 YorumlaTıpkı kürt gençlerin üniversitede suçsuz ülkücü gençlere satırlarla saldırıp onları öldürmessine benzettim.
Yapmışsa birşey iyi olmuş60 Yorumlaşu olayda şaşırdığım tek detay kürt sanıp ülkücüyü çinli sanıp türkmeni döven embesillerin bu sefer hedefe yaklaşmış olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEminim kotu birsey yapmistir. Ben de Aslim Turk degil sonradan Turk vatandas oldum olmadan once bana kimse saldirmadi cunku ben Seviyorum saygisizlik etmiyorum
50 YorumlaGündem konusunda 522 cevap paylaştı. Kürt oldugu icin degil pkk li oldugu icin. Tabi sana gore pkk da masum bir kurt.
23 Yorumla- +1 yıl
Bak buda sizin masum ve kurt diyerek yalan haberlerle otekilestirdiginiz kisilerin fassik diye vatansever genclere yaptigi. https://i. hizliresim. com/m6o5X4. jpg https://i.hizliresim.com/D2D9Wm.jpg ikincisi de sen ve senin gibilerin yaptigi haberler. :F
O kadina karsi yalnis yapilmis ve yapanlarin cezalandirilmasi gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSerbest bırakıldılar
Olayın aslını bilmiyorum medyaya tamamen güvenmekte yanlış.. iyi vatanını seven kürtlere lafım yok ama özerklik isteyen pkk yandaşı olan kürtler gitsinler bu ülkeden!!!
00 YorumlaAteş olmayan yerden duman çıkmaz. Ama durduk yere sadce kürt olduğu içinse eğer Allaha havale ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer kız bölücüyse iyi yapılmış. Şimdi saçma sapan algı oyunları yapmayın. Bu kız paçavrası bir bölücülük yapmıştır ki bizim asil Türk kızları ona böyle cevap vermiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKız paçavrasıymis bizim kızlar dediğin paçavralar inkar etmişler sevgili kavgasiydi demişler
+1 yılOlayın ne kadar doğru yansıtıldığını bilemiyorum fakat böyle bir şeye kalkışmak gerçekten onursal bir problemdir. Haddini bildirmek böyle olmamalı, olmamalıdır.
10 Yorumla
+1 yılSonra "bu devlet size ne yaptı!" Diye sorabiliyorlar utanmadan
10 Yorumla
+1 yılPKK yandaşıysa az bile bence 😉 Ben olsam Türkiye haritası gibi yapardım onu 👍
10 Yorumla
+1 yılacaba ne yaptıda karşılığında bu oldu onu da bilmek gerek
10 Yorumla
+1 yılYa bu yalan haberlerle ortaligi karistirmaya calisan serrfsizler birakin bu isleri
32 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraflarda mı yalan
- +1 yıl
Neden omasin sen kendin hazirlayabilirsin boyle biaey
Bırakın bu işleri Vatan sever kim olursa Kürt Çerkez Laz Türk hepsi kardeşimizdir lakin vatan hainleri kardeşlerimiz değildir. Türk ırkı var olsun.
10 Yorumla
+1 yılBen her yazımda PKK lılar kadar turk irkcilarinda temizlenmesi gerektiğini söylüyorum yalnız ; bazen öyle tahrik ediyorlar ki insanın gözü kararıyor. Bize de gelip ters düz konusanlar hala hastanede yatıyor
Bence vardır onda bisey00 YorumlaBence birileri profogasyon yapmış ama hangi taraf onu bilemicem
00 Yorumla
+1 yılhaber gercekse sadece yazık derım. bı kıza el kaldıracak kadar erkeklermıs demekki
00 Yorumla
+1 yılSadece bu sebepten yapmamışlardır diye düşünüyorum olayın arkasında başka bir sebep olabilir hakaret, küfür gibi.
00 Yorumlabuna inanmam kürt olduğu için yapmamışlardır mutlaka pkk lehine bir halt yemiştir zaten öyle birşey yaptıysa da az yapmışlar ölene kadar mokoko olmalıydı cezası...
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdı bektaş olduğu icin çok insan dayak yedi unide
Bütün bektaslarin ortak kaderidir07 Yorumla- +1 yıl
@Barkın69
Bektasiler - +1 yıl
@Barkın69
Adın bektaş mi? - +1 yıl
@Barkın69
Uniye gittin mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ne tipte insanların yaptığını tahmin edebiliyorum, liselerde üniversitelerde az terör estirmiyorlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılsanmıyorum. başka bişey vardır. hakaret etmiştir kimse durduk yere böyle canice bişey yapmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi arkadaslarina yaptirmis dahi olabilir ben guvenmem boyle haberlere
pkkli ise az bile yapmislar.00 Yorumlasen kürt olup hdp yi över terörüsleri kasılırsan açar gööttttüne bile yazarız ;)
10 Yorumla
+1 yılokumadım ama kürt olduğu için dövüldüğünü sanmıyorum. pkk lehine slogan atmıştır. iyi olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelalll be çok güzel olmuş, çoğalsın bu haberler süperrrr :D
10 Yorumlakürt faşist olunca özgürlük savaşcısı, gerilla. türk olunca faşist.
00 YorumlaBugün kürtler Ülkücü 2 üniversite öğrencisini ağır yaraladı.
01 Yorumla- +1 yıl
Soru soran şahış, kürtçülerin bu ileri faşimleri hakkında yorum yap? Bu ülkedeki en büyük faşizm kürtlerin Türklere yaptığı faşizmdir. kürtçüler bitirilse faşizmde bitmiş olacak.
- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılfilistinli işçiyide kürt işçi dövüldü diye heryerde paylaşmıştınız
00 Yorumla Abartmışsın ama gerçekten öyle bir şey yaptılarsa ayıp etmişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerinde sağlik. Anlasınlar artık bu ülkede kürt istemiyoruz
12 Yorumlaİnanmıyorum bu yazılanlara. Bu ülkede ezilmek istenen sadece türkler.
00 Yorumla
+1 yılbir siktirgitlan. Uydurma şeyleri burda paylastirmayin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında iyi olmuş ama suçsuz yere işkence yapmışlar anlaşılan onu suçlu olana yapmalılar
01 YorumlaYapanlara helal olsun
30 Yorumla
+1 yılŞerefsizliktir bu sadece
00 YorumlaKesin başka bir şey vardır içinde
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılİnsanlık dışı.
10 Yorumlaişin aslını astarını bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılallah belalarını versin
00 Yorumla
+1 yılBötle bie vahşet yaşanmamış olsun..
00 Yorumla
+1 yılaz bile yapmıslar yüzde 90 ınız terörist zaten
00 YorumlaGündem konusunda 473 cevap paylaştı. Çorapları güzelmiş.
00 Yorumla
+1 yılkahraman türk insanı
00 Yorumlaİyi yapmışlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım