Gündem Türkiyenin neden arması yok? suleymanov Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiyenin neden resmi bir arması yok? Osmanlıdan sonra hiç arması olmadı. Sadece 1927de bir yarışmada aşağıdaki arma galip geldi ama asla resmileşmedi.Her yerde sadece ayyıldız arma niyetine kullanılıyor ama o da resmi arma statüsü taşımıyor Türkiyenin neden arması yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
EvcilBeygir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Bunu Mustafa Armağan bir yazısında dillendirmisti sanırım. Link bulursam atayım. Buldum bile :)www.el-aziz.com/..._armamiz_bile_yok_yazi4617.html 0 0 Yorumla
ByPoseidon Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Asagidaki it resmi nedir bayrakta it resminin isi olamaz 0 5 Yorumla suleymanov +1 yıl Valla ben bilmem. Hazırlayana sor Yorumla RoronoaaZoroo +1 yıl it değil Bozkurt o Türklüğün sembolü Yorumla ByPoseidon +1 yıl @RoronoaaZoroo türklükle alakasi yok. Cok tarkan izlenmiş 😂 Yorumla RoronoaaZoroo +1 yıl seni bir gömerim görürsün tarkanı cahil https://tr.wikipedia.org/wiki/Bozkurt_(mitoloji) Yorumla ByPoseidon +1 yıl @RoronoaaZoroo neye tapacaginizi sasirmissiniz a-k Yorumla
morbeyazpembe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Bayragimiz yeter bizim 0 3 Yorumla suleymanov +1 yıl Ne alaka? Arma ayıp bişey mi? Yorumla morbeyazpembe +1 yıl hayır kötü birşey demedim zaten Yorumla suleymanov +1 yıl Ola bilir Yorumla
SpaceBlue Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Bknz: tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_armas%C4%B1 0 0 Yorumla
Tenkid-i_Tefsir Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Osmanlı Armasına bakınca insan imreniyor. Neden Türkiye'de yok? 0 0 Yorumla
dragut1978 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl osmanlınınkinden sonra bu çok basit olur 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar