https://i.hizliresim.com/NAp3Yk.jpg
Iskal altinda ege de bir yunan subayinin ebemizi zorla oynattiginin belgesidir bu resim.
Anamiz belli olurdu ama; babamiz kim olurdu acaba?
Benim dedem bizzat kendisi savasti bu vatani kurtarmaya.
Ne dedimin yaptiklarini nede Atatürk ü görmemezlikten gelemem.
Canakkale gecilmez diyen bir liderdi o;
Vede iyiki gecilmemis.
Cocuk yasiyla cephede savasanlar; kagniyla cepheye mermi tasiyan ebelerimizi nasil unuturuz?
Bunlari yapan ve yaptiran komutanimi saygiyla anarim.
Karsi olanlar hic unutmasin ki; bunu bile ona borclusunuz.
Milli birligi saglayip kurtulus savasinin önderi olmasa belki Türkiye diye bir ülke olmayacakti.
Paylasimin icin tesekkür ederim aydin insan.
Atatürk ünde dedigi gibi: gelecek siz genclere emanet. At gözlügü takanlari gercegi görmeye davet ediyorum.103 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla dedem Atatürk zamanında cephedeymiş 5 yıl askerlik yapmış geldiğinde kafayı yemiş annem diyor gözlerini kaybetmiş. Ne zaman biri atatürk dese ağlarmış susturamıyorlarmış. O devirde kadınlara tecavüz edildiğini bebeklerin bacaklarından ayırarak öldürüldüğünü anlatıyomuş işte böyle bir durumdan bizi kurtardığı için bende seviyorum.
83 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda bir arkadaş putlaştırmamaktan bahsetmiş bence çok haklı putlaştıranlar var Rte yi putlaştırıyorlar mesela putlaşmanın her kısmı yanlıştır. Örneğin Atatürk tabiki övülesi saygı duyulası bir insan ama cephede benim dedem 5 yıl kaldı gözünü kaybetti kafayı yedi sırf bu ülke kurtulsun diye bir kişiyi putlaştırmamak gerek bence
Seviyorum çünkü Atatürk beni kanım canım vatanım toprağım şerefim namusum özgürlüğüm benim için bunların her biri Atatürk ayrıca Atatürkü sevmeyenede saygı duyamam böyle bir düşüncedeki insan ya kördür ya ön yargılı ya da düşünce yapısı sığdır bu yüzde onlara inat Atatürkü çok seviyoruz 💪💪
30 Yorumla
Çoook doğru 👏👏👏 Atatürk ü çok severim ve sevmeyen insanları hiç anlamıyorum özellikle hemcinslerimi onun sayesinde en basitinden oy kullanabiliyorlar ama kıymet bilmezler
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılBiraz önce Atatürk'ü sevmiyorum diyen duvara ağzının payını güzel verdiğin için tebrik ediyorum. 👏👏
Atatürk'ü seviyorum çünkü Olmasaydı Olmazdık..
#NeMutluTÜRK'ümDiyene
#Atatürk86 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz dolu ortalık. Her neyse bende size teşekkür ederim.
Hayırlı geceler dilerim. - +1 yıl
https://i.hizliresim.com/NAp3Yk.jpg
Bu resmi ben facebook da gördüm ve paylasdim.
Iskal altindaki ege de yunan subayinin ninemizi zorla oynattiginin belgesidir.
Atatürk olmasa anamiz belli olurdu ama; babamiz kim olurdu acaba?
Bahsettigin soruya denk geldim sikayet edesiye kaldirilmis.
@DreamSoJdieR_ ve @soran yegenlerim.
Ikinizede tesekkür ederim soru ve yorumunuz icin - +1 yıl
@Ahrazadam biz teşekkür ederiz abi. Sen bunu görüş olarak paylaş da görsün millet ..
- +1 yıl
@Ahrazadam Duyarlılığınız için bende size teşekkür ederim abi. Saygılarımla.
- Recep t. erdoğan da 7176 adet kitap okumuştur bu onu adam yapmaz
- Kurana gelirsek;
a) Uygur Alfabesiyle Yapılan Kur’an Tercümeleri vardır çünkü yazı dillleri buydu
b) Arap Alfabesiyle Yapılan Kur’an Tercümeleri vardır çünkü yazı dilleri buydu
c) Latin Alfabesiyle Yapılan Kur’an Tercümeleri vardır çünkü artık latin alfebesi vardır
bu bir ilk değildir küçük hanım
- komunist veya faşist hayranlığı bir yana dursun batı hayranı ve ideolojik bir insandı bunu inkar eden ahmaktır
askeri bir deha ama ideolojik biri devlet kurmaktan anlamıyor.24 Yorumla- +1 yıl
küçüklüğümden beri asi bir ruha sahiptim
bana zorla sevdirilmeye çalışılan bir şeyi bünyem hep reddetmiştir
unutmazsınız daha atatürk nedir bilmeden öğretmenlerin avazımız çıktığı kadar
SEVİYORUZZZ diye bağırmamızı istediğini
tarih üzerinde zorla sevdirilmeye çalışılan başka bir insan yoktur..
+1 yılherkes işine kolayına gelenı bılır cahiller sevmedikleri kişinin asıl kım oldugunu asla oğrenmek istemezler. bildikleri onu kotu gosteren ne var ne yoksa öğrenirler ama işlerine gelir kendilerini böyle kandırıp tatmin ederler o yuzden sıkıntı yok tatlım biz severiz Ataturku
20 YorumlaSöz konusu vatan oldugunda kimseye eyvallahı yoktu.
51 Yorumlaaynen güzel mesaj benimde hayranlık duyduğum üç tane lider var isim vermeden değineyim.
biri, ata binerek, büyük bir imparatorluğun son kalesini fethetmiş ve tarihe adını hiç silinmeyecek şekilde yazdırmıştır.
diğeri ise , ata binerek, büyük ama dibine kadar çamura saplanmış bir imparatorluğun küllerinden pırıl pırıl bir cumhuriyet devrimi çıkarmış ve tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.
diğeri de attan düş... tür. :D :D :D :D ama onuda seviyorum10 Yorumla
+1 yılAtatürk'ü seviyorum çünkü o olmasaydı Türkiye diye bir yer olmayacaktı, biz Türk olamayacaktık, kendi toprağımız kendi dilimiz olmayacaktı. Bunu hala ısrarla anlamayan ahmaklara diyecek söz bulamıyorum artık. Anlayın Ata olmasaydı olmazdık!!
#Atatürk30 YorumlaHz. Muhammed (s. a. v)
bir hadisinde, “Hepimiz Ademinoğullarıyız, Adem de
topraktan yaratılmıştır. İnsanlar babaları ve ataları ile
övünmekten vazgeçsinler. Çünkü onların Allah nazarında
küçük bir karıncadan farkları yoktur.” buyurmuştur. ... Sevin Ama Putlaştırmayın Tapmayın her şey dozunda iyidir35 Yorumla- +1 yıl
Biz ona tapmiyoruz, putlastirmiyoruz. Ha belki oyle kisiler vardir. Ama o olmasaydi belki biz olmazdik belkide babamiz belli olmazdi
Seviyorum tabi ki, bunun pek çok nedeni var bu sebeplerden biri ise:Batmış bir ülke onun öncülüğünde yeniden ayağa kalktı, Türk milleti onun sayesinde bağımsızlığını
geri kazandı.30 Yorumla- Gündem konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılona minnet borcum var.. burada onun kurmuş olduğu bu ülkede refah ve huzur içinde yaşıyorsak bu Atamın ve şehitlerimin sayesinde... bu ülkeye en büyük fedakarlığı onlar yaptılar...
30 Yorumla Atatürk'ü seviyorum çünkü o hainleri hiç bir zaman kinamadi asti.
Akp'lilere hitaben..81 Yorumla
+1 yıliçeri alırlar dikkat et. Yakında yasa çıkar zaten Atatürkü sevmek suçtur diye. Allah belalarını verecek kısa zamanda.
40 Yorumla
+1 yılGözlerinle gördünmü bu yazıya inanıyorsun. Şuanki dönemin cumhurbsşkanı nasılsa atatürkte öyleydi anladınmı. Hepsi biribirine benzer daha kutallaştırmayın şu devlet adamlarını
35 Yorumla- +1 yıl
Aynen süper kahramanlar evet gerçekten vay be, ya meraktan olsa gerek süper kahraman dediğin kişi kim?
- +1 yıl
en azından Atatürk birileri gibi ayrıştırma ırkçılık yapmıyodu.. herkes birdir eşittir ve bunu ayıranlar düşünsün.. iyi ki din ve devlet ayrılmış
bunu al, allahın belası makarna kafalı mabadkıllarına oku, beyinlerine kazı...
23 Yorumla
+1 yılÇünkü, zamanında ülkem için kendi şartları el verdiğince güzel şeyler yapmış. :)
30 YorumlaUlu önder Mustafa Kemal ATATÜRK onu sevmek için bir çok neden var hangisini sayalım en basit tanımıyla manevi babam..
30 YorumlaAtaturku sevmeyenin cibiliyetini sevdigini dusunmuyorum, Ataturk'e sallayanın gelmişini geçmişini de sevdigini dusunmuyorum
40 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. atatürk ü seviyorum çünkü onu sevmek için çünküyle başlayan bir cümleye ihtiyacım yok herşey ortada
10 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılÇünkü küçükken bize böyle öğretildi. Şu an baktığımda Atatürk bir devlet adamı benim için.
10 YorumlaSevmemek için bir neden bulamadığım, örnek alinacak bir liderdir Atatürk.
30 Yorumla
+1 yılbu ruh bu bedenden cıkıncaya kdr. ATATÜRKÜ SEVİYORUM. çünkü bu can atama feda <3 <3 <3
40 YorumlaTam bir saçmalama olmuş. Bundan öteye gitmeyin, nolurrr :Dd
11 Yorumlaçok zeki bir adam ama bu zekasını başkalarının kötülüğüne kullandığı da oluyor. atatürke müthiş derecede hayranlık duyarım ama pek sevdiğim söylenemez.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmasaydı olmazdık. Şükür yaradana onu bize nasil etti
30 Yorumla Sevenine saygı duyarım ama sevmek zorunda hiçbir zaman değilim
12 Yorumla- +1 yıl
hemşom helal olsun
Mustafa Kemal'i seviyorum çünkü öngörüsüne ve algısına hayranım..
10 YorumlaBu ataturk sevdasi ataturkcu dusunce sevdasi yedi bitirdi beni adam olmus adamin evren umrunda degil siz halen ataturkte ataturk
01 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. seviyorum çünkü adam olan bunu yapardı
40 Yorumla
+1 yılO kitaplar hakkındaki yazılan yazıda insanın en az 150 yıl yaşaması gerektiği belirtilmişti 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılNe yalan soyliyim sevmiyorum. Sevmeyen vatan haini olmuyor asadaki beyin fakirleri.
01 Yorumlaseviyorum çünkü ATATÜRK demek TÜRKIYE demek
40 Yorumlao liste uzun onu kimse unutturamaz
20 YorumlaMüfredat sevmemi söylüyor.
10 YorumlaGündem konusunda 798 cevap paylaştı. Atatürk'ü seviyorum.
54 YorumlaÇünkü o ATATÜRK'dü...
20 YorumlaGündem konusunda 355 cevap paylaştı. Çünkü geçmişim belli p*ç değilim
50 YorumlaVatan sever ve adammn
30 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Atam olduğu için seviyorum
30 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılSeni unutmadık ATAM unutanlarada hatırlatıcazz..
20 YorumlaAtatürkü çünkülere dayanmayacak kadar seviyorum
20 Yorumla
+1 yılSamimi bir Türk Milliyetçisi idi..
20 Yorumla
+1 yılsözleri 100 yıl geçti hala geçerli
30 YorumlaBiraz daha iyi araştırın
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum, sevmek zorunda da değilim.
01 Yorumla
+1 yılFace olsaydi paylasirdim
10 Yorumla
+1 yılKatiliyorum
10 Yorumla
+1 yılözel bir sevgi beslediğimi sanmıyorum
00 YorumlaO olmasaydı olmazdık diyen mallar hala varmış
01 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vatan haini değilim.
40 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum.
10 Yorumla
+1 yılhelal olsunn n:)
30 Yorumla
+1 yılsevmiyorum sevmek zorunda da degılım
01 Yorumla
+1 yılTürkçü idi.
20 YorumlaTebrik ediyorum..
10 Yorumla- Gündem konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılAllah mesud etsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat