Bıktık bu suriyelilerden be! Bu ne ya böyle?

Arkadaşlar bu suriyeli göçmen politikası yüzünden ülke her geçen gün karanlığa gömülüyor. Daha geçtiğimiz günlerde izmirde suriyeli biri gelmiş bizim vatandaşımıza sadırıyor. Bu ile yaratıkları öldürmek gerekli. İnsanlar bunların iç savaşta ölümüne üzülüyor ama kamplarda bunların 5. çocukları dünyaya gelecek ve niye et yok diye dikleniyorlar, türk bayrağı yakıyorlar devlet bize bakmıyor diyorlar sanki biz et bulabiliyor muyuz da bunlar çıktı başımıza? Birde üniversitelere sınavsız giriyorlar. Nerde tecavüzcü varsa hep doğulu çıkıyor yahu bunların ölümü niye üzsün beni iyi oluyor işte... Birde bunlar geçmişten beri bizlere düşman... Bilirsiniz hatay meselesi var o yüzden. Hatayda bu herifler türk bayrağı yakıyor her yere suriye bayrağı dikiyor. Ne zaman bizim ülkemiz yüzünü doğuya ve iğrenç araplara değilde batıya döner bilmiyorum ama bu gidişle biz azınlık olacağız ve hazirandan itibaren 3 milyon sığınmacı daha geliyor... Ayrıca bunların devleti ermeni soykırımını tanımıştı. Ben bulduğum suriyelii döveceğim artık... Yeter bu ne ya? Din kardeşi diye hepsini tepemize çıkarttınız halbuki azeriler şia diye onlardan nefret ediyorsunuz onlar bizim soydaşımız olduğu halde hükümet onlara sırtını dönüyor... Bıktım bu mezhepçi müslümanlardan ve islamdan... Şimdi gelirler yok dinime laf ettirmem falan filan e kardeşim ilkel yaşamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz din size saygısızlığı,öldürmeyi, nefreti emrediyorsa sıkıntı var demektir... Neden eğitimsiz ve aptal olanları ülkesine defedip akıllı olanları almıyoruz? İran almadı mesela... Suudi arabistanda almadı. Böyle salak bir devlet politikası görmedim arkadaş...
Bıktık bu suriyelilerden be! Bu ne ya böyle?