Devlet mi halk içindir, halk mı devlet içindir? Günümüzde size göre hangisi veya hangisi olmalı?
Devlet, halk içindir.
Halk, devlet içindir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisi de birbiri için değildir ben ne birine köle olurum ne de o birinden hizmet beklerim. Çünkü niye diye sorarsan sana şöyle cevap verim , eğer devlet halk için diyip de ondan birşey beklersem otomatikman diğer şık da ardından gelir. Çünkü veren el zamanı gelince almasını da bilir seni kendine bağlar
Ben tek başına benim ne birine bağlıyım ne de biri benim için olsun derim.. Ben buyum.
Pardon gizlenmişim
Halk, devlet icin degildir.
Devletlerde halk icin degil.
Halk ve devletin bir amacı yok diyorsun yani.
Yurt dışında iken ülke pasaportlarını, yurdum pasaportu ile karşılaştırdığımda idrak etmiştim aslında bizdeki mevzuyu; yabancı ülke pasaportlarında ''X vatandaşı YZ ülkesi koruması altındadır'' tadında ifadeler yazarken bizim eski lacivert pasaportta ''Bu pasaport TC devletine aittir'' ibaresi yer alıyordu.
Yani diğer ülkelerde devlet halk için bizde halk devlet için.
3 arkada bir yere gideceksiniz. lakin bir tartısma çıktı aranızda. Gideceğiniz yeri en iyi bilen kişiyi lider tayin edersiniz. Liderin amacı bizi en iyi şekilde en kısa yoldan ve en güzel manzaralara sahip yerleri seçerek bizi götürmektir. O lider seçildi diye onun hizmetçisi olmak değildir.
Cevap
25Cevap
Devlet halk içindir, millet içindir halkın, milletin tüm ihtiyaçlarını yerine getirmek için.. Ancak şu anda tam tersi durum var bizde halk devlet için var sanki.
Asıl olan yani olması gereken " DEVLET HALK İÇİNDİR "
Ama Şu an malesef Halkı Devlet İçin kullanıyorlar. Hatta katlediyorlar.
Devlet, halk içindir tabikide mesela vergiler ödeniyor o vergiler her ne kadar devlet için gibi gözüksede bize geri döneceği için A diyorum jdlsmc
Bütün devletler teröristtir. Bunu bilir, bunu söylerim.
Aslında bakarsan günümüz Türkiyesindeki sistem çok kötü şöyle ki; insanlar devlet için fakat bazı zenginler için devlet onlar için oluyor bu sistem olmasa devlet hem halk için halkta devlet için olsa çok iyi olur
devlet halk için olmalıdır ama bizim ülkemizde pek öyle değil
Nasil savaslarda liderler ordunun basinda duruyorsa, devlette halkin basinda durmali.
Fakat suanki devlet halki one surup/kullanip/hunharca davranip, kendileri arkada krallik cekiyorlar.
b olursa bir nevi köle padişah yönetimi gibi oluyor. şuandada böyle aslında ama insanlar görmüyor bunu
Normal sartlarda devletin halk icin olmasi herekir ama burda durum farkli
Halk olmadıktan sonra bayrak marş demokrasi neye yarar?
Normalde Devlet, Halk içindir ama Şu an Devlet halkı s*kiyo resmen.
Devlet, millet içindir. Millet ise devletin teminatıdır.
Platonun devlet eserini okumani tavsiye ederim cevabını bulup devlete bakis acin değişir
Hayaller a şıkkı, gerçekler b şıkkı 😕
hepsi zenginler için..
halk olmazsa devlette olmaz
Artik halk devlet icin olmus. Gerci yakinda devlet devlet icin olacak
halksız bir devlet varmış gibi, garip bir soru.
Sen orasını hiç anlamadım. Oradaki maksat gerçekten devletin içinde halk olmaması değil.
.. anlamadın
Devlet-halk ilişkileri Felsefenin Siyaset konusudur. Yani bu soru Felsefi alanda da çok ele alındı. Benim uydurduğum bir soru değil bu.
Devlet halkın mafyasıdır.
İkisi bir bütündür... Biri olmadan diğeri olmaz...
devlet hiç olmasın bence
Devlet, halk içindir.
Devlet, halk içindir.
Milleti yaşat ki devlet yaşasın.
Edebali
Devlet, halk için var olmalı
Devlet olmazsa halk, halk olmazsa devlet olmaz.
Devlet halkın refahı için çalışmalı.
Şüphesiz devlet, halk içindir.
Halk devlet içindir. Aslolan devlettir.
Devlet, halk içindir.
İkiside birbiri için gereklidir.
Aslında halk devlet içindir.
Devlet halk içindir.
2si birden :D
Devlek halk içib
Halk devlet için.
devlet halk içindir.
ikisi de olurr gibi