Eyy yılları heba olan genç Selam Olsun sana..
Ege Üniversitesinde 20 Şubat'da Ne Oldu?
Eyy yılları heba olan genç Selam Olsun sana..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
BIÇAKLANAN SENSİN KANAYAN BİZİZ BE FIRATIM 😢
VAY GARDAŞIM VAY FIRATIM VAY BOKSÖR KARDEŞİM

Minik seni çok iyi anlıyorum.
Gençsin, heyecanlisin, kanın kaynıyor.
Lâkin benim yaşıma gelince olayın renginin çok daha başka olduğunu göreceksin.70-80'leri ülkücü olarak yaşayan bir agbinin sözünü hiç unutmadim. Şunu demişti bana; "bizi solculara it gibi havlattilar"... Emin ol aynı sözü, aklı başında ve gün görmüş bir solcudan da duyarsın... Demem o ki,
Olan tazecik fidanlara oluyor. Oktay Vural hep mecliste, geberinceye kadar da orada kalacak. Onlar hiç sokaklarda ölmeyecek. Aynı şey karşı taraf için de geçerli. Sürekli kendi tabanını kışkırtıcı konuşmalar yapan Kamer Genç, sokakta ölmedi. Suruç'ta kameralar önünde açıklama yapan Süreyya Önder, Mir Fırat vb nin hiç birisi sokakta ölmedi, ölmeyecek. Onlar kamera önünde marabalarini kışkırtıcı konuşmalarinj yaparlar, sonra da tv karşısina geçip patlama haberlerini ayak ayak üstüne atarak ellerinde şaraplari ile izlerler...
GİRDAP
Bu filmi mutlaka ama mutlaka izle derim.
Yerli yapım...
İzlerim elbet
Bu akşam izle lütfen.
Hatta mümkünse hemen izle.
Son sahnesinde çok çarpıcı bir görüntü var.
Yukarıda dediklerimi o görüntü ile birleştirebilirsen, bu senin için çok büyük kazanım olacak...
Yalniz akli basinda olan hatta akli olan bir solcu olduğunu dusunmuyorum.. Düşüncemin değişeceğini de düşünmüyorum.. Ben cocuklugumdan beri bu serefsizlerin kiniyle büyüyorum az kaldı
Var minik var.
Az da olsa var.
"Bizi kullanıp attilar" şuuruna erişebilen var, nadir de olsa... Düşüncen yine değişmesin minik. Sadece ÂKİL DÜŞÜNÜP DAVRANMAYI ÖĞRENMELİSİN. Eksiğin bu. Ayrıca, kin insanı boğar. Seni de boğar...
Öyle düşünen varsa iyi.. aksi takdirde hepsi geberecekk❗
Sakin ol kelebek :)
Gel de içeride konuşalım istersen...
Fırat ÇAKIROĞLU Kalbimizde UNUTMADIK UNUTTURMUYACAZ!
Var ol kardeşim 😢
Bizim çocuklar hep sessiz ölmedi mi zaten. ?
Her ocak aynı değil.. var olsunlar bugyne dek gittiğim ocakda bir yanliş gormedim ben kardesim
Sen git saldırı düzenle birilerini öldürmek iste sonra kendi kendini toprağa sok. Ilahi adalet mi desem bilemedim. Yine de yazık olmuş. 19 yaşında sen ne diye gidip boynundan büyük islere kalkisiyorsun ki?
Serefsiz it oğlu itlere karşı koydu bumuydu boş is? Vatanini sevmesi mi bostu? Anlamadım ❗
Kardeşim at gözlüğünü çıkar gel hadi selametle
Bu benim soyledikleriem cevap değil haklı olduğumu farz ediyorum
Iyi aksamlar efendim.
Ey bir eşi bulunmaz fedakar, mert arkadaş
Kıskandırdın bizi sen bak ölümün ne kadar şanlı!
Ruhu şad olsun abimizin.. :(
Cevap
6Cevap
daha çok genç yaşta ölüyor haberi duyunca üzüldüm ama fıratın bıçaklanması dışında çok fazla olay var. burada gelip provokasyon yapmadan önce olayları iyice öğrenmeni tavsiye ederim.
Merak etme kardeşim.. biz biliyoruz
Bak canim ben burda provokasyon felan yaptiğim yok bir ülkücü olarak bunu burda hatirlatmam benim görevim ❗Firat abi o universiteden o serefsizleri cikartmak icin cok uğraştı heryere haber saldi kimse uğrasmadi bunlari inkar etmiyorum ama ölümü bosa değildi
peki orada fırat dışında ölenlerden, bıçaklananlardan haberin var mı, fırata gelen ambulansı polisin durdurduğundan haberin var mı, fırat öldükten sonra ülkücülerin baltalarla hastaneyi bastığından bıçaklanan 3 solcunun hastaneye giremediğinden haberin var mı, benim nöbetteki arkadaşlarımın hayatlarını kurtarmak için kendilerini nöbetçi doktor odasına kitlemek zorunda kaldıklarından haberin var mı, dekanın 1 hafta boyunca okula gelmeyi yasakladığından haberin var mı, bize "okula gelirken önlüklerinizi saklayın tıp okuduğunu anladıkları herkese saldırıyorlar" dediklerinden haberin var mı, bunu yapanların fıratın üniversite dışından sırf oradaki insanları ölesiye dövmek için getirdiği 150-200 kişi olduğundan haberin var mı? böyle nefret edilesi insanlar olmasına rağmen 24 yaşında ölümü tadacak kadar nefretle büyütülen biri olduğu için, hayatını yaşayamadığı için üzülüyorum. sen karşı taraf için bunu söylüyor musun?
"Bizim çocuklar hep sessiz ölmedi mi zaten. ?" sizin çocukların hiçbiri sessiz ölmedi sessizce öldürdü, kendileri öldüğü zaman her zaman ses çıktı. bunun kanıtı ne biliyor musun ölen 1 tane ülkücü için sürekli haberi yapılıp anma günleri hazırlanıp, ölen ve ağır yaralanan solculardan kimsenin haberi bile olmaması.
Sana sadece ne diyebilirim biliyor musun? İyi olmuş.. Hepsine iyi olmuş.. Bu adam burda vatanı için sehit oldu ya sizinkiler? Neyse konu kapanmistir canım daha uzatma bir solcudan beni anlamasini zaten beklemiyorum
Fırat kardeşim Allah mekanını cennet eylesin. Kalplerimiz dualarimiz hala seninle.
1 yıl mı olmuş vay be.. nurlar içinde yatsın, olmamalıydı...
ben bu kişi tam tanımadığım için yorum yapamayacağım
https://i.hizliresim.com/NryZo5.png
Kürt olarak Milliyetçi görüşü benimsemiyorum lakin genç yaşta hayatını kaybetmesi üzücü gerçekten.. Allah rahmet eylesin :/ yapanları da asla savunmuyorum yanlış anlaşılmasın...
Unutursak kalbimiz kurusun ruhu şad mekanı uçmag olsun !
1 Fatiha okuyun çok seviyosaniz. Burada resimlerini paylaşmak anlamsız. Ya da var olsun deyince var olmuyor. Çocukluktan vazgecin
Şükür fatihamizida yasinimizi de okuduk.. Var olsun demekle var olur elbet sehit oldu hala aramizda biliyoruz..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Sağ yanım fırat sol yanım özgecan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar