Bizim ülkemizdeki bazı gruplardan utanıyorum. Savaş çıkarsa savaşmazmış o zaman ülkenin iyi günlerinde de fazlalık yapma. Savaş hükümetin çıkarları için yapılıyormuş, hükümet için savaşmazmış ahahah :) Savaşlar zaten her zaman birilerin kirli çıkarları, yanlış politikaları sonucu çıkar. Sen açıkça benim savaşacak cesaretim yok de. Diğer ülkeler bizden güçlüymüş savaşırsak kayberdermişiz. İyi o zaman git de özgürce yaşamak yerine diğer ülkelere kölelik yap. Bu tarz insanlar Atatürk'ün adını ağzına almasından nefret ediyorum.
219 Yorumla- +1 yıl
Düşünebilme kapasiteni yükselttiğin gün konuşuruz bu konuları canım. Hadi sen sütünü iç mehter marşını dinle sonra uyu mışıl mışıl.
- +1 yıl
Haha :D Bari benim eleştirimi bana kakalamasaydın. Ben senin düşünme kapasiteni sorguluyorum sen de benimkini sorguluyosun. Orjinal ol biraz. Kopya çekme.
- +1 yıl
Gülüyorum sana sadece :) Haydi sağlıcakla..
- +1 yıl
Hayatında kaç kitap okudun acaba? Burada kusura bakma biraz artistlik gibi görünecek ama sen benim bilgi yelpazemin çeyreğine bile sahip olamazsın. Burda üçbeş sözümle beni tanıyacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Lakin senin yorumundan olaylara ne kadar dar açıdan baktığın inan bana belli oluyor. Sen bunu anlayamasan da belli oluyor. Ben ne dersem diyeyim seni inandıramayacağım için bu tartışmayı uzatmaya gerek yok.
- +1 yıl
@BenjaminDede Hayatımda okuduğum kitapları sayamamışımdır ki hala da okumaya devam ediyorum. Meselelere geniş yelpazeyle bakan insanlar karşı tarafa kişisel saldırı yapmaz bildiklerini ortaya koyar. Şimdi hiçbirşey bilmeyen çeneni kapa ve defol bir daha da cevap yazma senin gibilerine ayıracak vaktim yok.
- +1 yıl
Senin gibilerine? Benim birşey yazmama gerek kalmamış zaten kişiliğini tamamiyle ifşa etmişsin. Neyse anlamak istemeyene zorla olmuyor demek ki. Bilgilerinle iyi bir hayat dilerim sana çok bilge hanımefendi. İyi akşamlar. Lütfen daha da uzatmayın yorumlarımla bırakmam peşinizi.
- +1 yıl
@BenjaminDede Bukızdan utan :D cahalet kurbanı zavallı vatan hayini kardeşim ozman israilin kapısı acık hadi yallah israiline ne işin varlen benim ülkemde ! ozman nekadar siniroldum sizelere şu bayanlar varya yemin ederim sizden daha cesaretli şu yazdıgı zavallı politikaya bak p sinden anlamıyorsun gelmiş burada bayana iyi düşün diyor sen önce bir oku önce bir aklını başına al bir kafanı kaldır bak teknolojiye tarih oku tarih türkler imkansız denen savaşları nasıl kazanmış bir bak :D eyy tüklükden nasibini alamıyan zavallı Kaldırda başını bak bir burda laf yetişdirecegine kimin güclü kimin zavallı oldugunu tarif belirler tarifde apacık ortada
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Hohoo! Yavaş gel kovboy! :D Biz sorunumuzu hallettik. Geç kaldın.
- +1 yıl
@BenjaminDede Banane lan seninsorunundan ben ülkemi diyorum koboy filan kafanı ezerim akkılı konuş gevşek herif bu ülkeden gideceksin ozman bu lafları edecegine
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Kes lan artist! Klavye delikanlısı seni! Türkçe konuşmayı öğren önce sonra Türkiye'yi koru!
- +1 yıl
@BenjaminDede abim hadi sen israiline git gevşek herif seni vatan hayini seni doguran yetişdiren insana lanet olsun vatan hayini
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Arkadaşım bak yine kibarlığımı koruyarak seninle iletişim kurmak istiyorum. Beni tanımıyorsun beni yargılama. Memleket için tahmininden çok daha fazla iş yapmışımdır. Yani nolursun bak gece gece kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ama oradan gevşek hain falan diyerek dellendirmeyin adamı. Bu arada cidden bir iki Türkçe gramer kursuna gitmeni öneriyorum. Gerçekten çok eksiğin var. Saygılarımla...
- +1 yıl
@BenjaminDede Selcuklu üniversitesi Yandım cumhur başkanı makalemi oku Derin dünya devleti adlı kitabımı oku ve sus tanımadığın insanlara karşı bilgin yok oyun yok deme bana
- +1 yıl
@BenjaminDede bırak dostum şunu aklını peygamber yapanlardan işine gelmeyen kendi saçma fikirlerini benimseyeni israil köpeği ilan ediyor iki tane makale yazmak ile herşeyi çözümlediğini sanıyor
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Tekrar Tekrar diyorum Derin dünya devleti adlı yazdıgım serüveni okuyun bunların cevaplarını orda gayet iyi alıcaksınız dünya politikası reyonlarında bula bilirsiniz
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Nasıl kitap makale yazarısın anlamadım ben. Daha Türkçe'yi düzgün yazamıyorsun. Emin ol karşındaki kişi de yazar. Ama bunu bu platformda hiç söylemedim. İştiraki dergisini takip etmeni tavsiye ederim. Politik dergi. Politika'nın P'sinden anlamayan adamdan saygılar..
En İyi Cevaplar
Bizim ordumuz oldukça güçlü fakat İsrail'in nükleer silahı var bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Yine de İsrail'in yeneceğinden emin dahi olsam onlar yener diyemem.
216 Yorumla- +1 yıl
Yukardaki erkekler tutsunlar senin elinden öpsünler bak kardeşim ne güzel demissin evet nüklüerleri var ama o nüklüer silahı bize nasıl kulnacak neyle atacak ülkemize okadar mesafeden o nüklüer bizim üstümüze gelirken bizde ahahaha bak nasıl geliyor ahahah diye gülcekmiyiz yoksa hemen anti nüklüer füzelerimizi yoluycakmıyız üstüne sence hangisi :D birde israil toprakları İstanbul kadar biliyormusun konyanın yüz ölcümü kadar bile edemez Şimdi birşeydiyecegim sana ben bunları politika okuyan bir ögrenci olarak yazıyorum ve politik kitap yazarı olarak yazıyorum sana Türkiye 1 haftada israili diplomasi savaşı vererek cökertecek güce sahip sence rusyanın ucagını yani dünyanın 2 ci süper gücüne sahip ülke rusya bu ülkenin ucagını korkusuzca düşürüp her dediklerine resceken bir ülkenin güvencesi olmadan bunu yaparmı hayır yapamaz :D dimi abd nato hepsi güvencesi savunmasanayisinin son 3 yılda nekadar gelişdigini birbilsen :D
- +1 yıl
İşte bende bunu anlatmaya çalıştım ne yazıkki bu akıl yoksunları anlamadı aklını beğenen insanlardan nefret ediyorum.
- +1 yıl
@ToprakEFSANE aklını seveyim senin öğrenmiş bir şey heryerde aynı şeyi söylüyor İstanbul kadarmış nato diye bir şey sen hangi kabilede yaşıyorsun nükleer füze fırlatacak mış birde demagoji yapıyon yok şehitler öbür tarafta hesap soracakmış sanki şehitlere bir şey takiye ve iftira kötüdür dikkat ette sen öbür tarafa benden helallik alma durumunda kalma ağzı olan konuşuyor sen Allah bilir yaa bağımsız bir ülke olduğunuda düşünüyorsundur,
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Cahile laf anlatmak ne zor yaaa aklı apış arasında gezen adamlar bana cahil diyor size laf anlatmak zorunda değilim kitap var açın okuyun cehaletinizi giderin
- +1 yıl
@coldsun_ Bunlara bir şey anlatamszsın lafları bir tarafı ile anlıyor bunlar baksana iki dakikada kendi zeka seviyesine uygun konuşmadım diye israil köpeği olduk hemen gülmem geliyor yaaa böyle ergenlere 😂😂
- +1 yıl
@coldsun_nükleer silah ne yaa o silahmı öyle silahlar var ki ellerinde nükleere ihtiyaç bile yok hem nükleer silahı öyle kafana göre kullanamassın toprakefsane ne diyor Türkiye de kullanırmış babayı kullandırır sana amerika nükleeri adam seni bölmeye uğraşıyor sen kalkmış burda güçten bahsediyon toprakefsane beyin bedava diyorum sana o kadar güçlüyüz neden terörü bitiremiyoruz kıt aklın bunuda alıyor mu kafanın içini açta biraz oksijen gitsin içine
- +1 yıl
@ToprakEFSANE nato senin yanında sanıyorsun öylemi sen öyle san sadece ortadoğu politikası için Türkiyeyi nato üyesi yaptı amerika kesik parmağa bile işemez nato seni korumak için değil amerikanın büyük ortadoğu projesini korumak için hani politik okumuştun palavrasın oğlum sen
- +1 yıl
@ToprakEFSANE Bak bunun yüz ölçümü ile alakası yok o bakımdan küçük olabilirler ama dünyayı onlar yönetiyor. Ekonomi ve teknolojide çok ilerdeler bizimse sadece ordumuz güçlü. Türkiye'nin, İsrail'i 1 haftada bitireceği görüşüne katılmıyorum. Hem yazar olman bir şey değiştirmiyor günümüzde yazar olmak çok kolay bu yüzden her yazarın kitabı okunmuyor. Bunları da ülkemi kötülemek için söylemedim aksine ülkemi her şeyden çok seviyorum ama durum bu.
@NesliTükenmişErkek Boşver, o da bizim ülkemizin küçümsenmesini istememiş ama uslubu yanlış ve bilgi eksikliği var. Tartışmaya açık olmak gerekir benim bildiğim en doğrusu diyenler daima yanılır. Dediğin gibi ellerinde çok güçlü silahlar var bizimse durumumuz ortada. Zaten şu an onlarla savaş söz konusu bile değil aksine anlaşma yapılacakmış. Tabi bu durum onlarla dost olduğumuzu da göstermez tamamen çıkar ilişkisi. - +1 yıl
Kesinlikle herşey ekonomik çıkar amaçlı ellerinde imkan olsa bir kaşık suda boğarlar aynı şekilde bizde onları gıda sektöründe israilin eline bakıyoruz maalesef yerli tohum kullanmak dururken neden israilin kanserli tohumlarını kullanıyoruz hiç anlamam
- +1 yıl
Rusyanın da yüz ölçümü çok büyük ama kore meydan okuyor rusyaya ayağını denk al diyor
- +1 yıl
Evet bizdeki tohum hem ucuz hem kaliteli hemde bu vatanın toprağının tohumu bir kere toprağa attın mı 4 sene mahsul veriyor israilin hybrıd tohumu bir sene mahsul veriyor üstelik kanserli ve İsrail bunun için bize birde aşı satıyor inan bende bilmiyorum tarım bakanlığı ne yapıyor bende anlamış değilim millet Coca Cola yı boykot ediyor Coca Cola firmasının yüzde 51 hissesi Karadenizli bir işadamıdır hybrıd tohumları boykot etmek yerine Coca Cola yı boykot ediyorlar ;)
- +1 yıl
Üretecek potansiyel mevcut hemde daha kalitelisini ama üretmiyoruz...
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Ya kolayı boykot eden kesim komik zaten. Koskoca İsrail'i kola almayarak mı bitireceksiniz? Ruslarda tavuk dürümü boykot ediyordu. :) Hem gıdadan kozmetiğe tükettiğimiz bir çok mal İsrail'e ait. Bunlarla uğraşacağımıza kendi mallarımızı üretmeliyiz artık, bakalım nolucaz böyle bilmiyorum.
- +1 yıl
Aynen yaa bende çok gülüyorum gülermisin ağlarmısın hesabı 😊👍
Kesinlikle katılıyorum birşeyler ortaya getirebildiğimiz zaman işte esas gücü o zaman elde edeceğiz durum pek iç açıcı görünmüyor bakalım iyi olur inşallah 😊 - +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Haklısın, bizim insanımız hemen ''çıkalım savaşalım onlar kim'' gibi düşünüyor. Savaş çıkarsa tabi savaşırız ama önceliğimiz her alanda gelişmek olmalı. En önemlisi üretimi kendimiz yapmalı ve öz kaynaklarımızı tüketmeliyiz. Ekonomi kimin elindeyse güçte ondadır. :)
+1 yılEğer israil gerçekten göründüğü gibiyse bir s*k yapamaz bize.
Ama öyle değil ne yazıkki , herifler dünyayı yönetiyor, kafasına göre insan öldürüp duruyor kimse dur demiyor dese bile 2. gün vazgeçiyor. İsrail sadece gösterilen kısmı , sırf şüphe uyandırmasın diye.47 Yorumla- +1 yıl
Yaşın 19 eddigin laf boyundan büyük televizyonda izledigin ordan burdan duydugun laflara veriyorum bunu ben politika okuyan birisi olarak diyorumki sana türkiye diplomasi savaşda israili 1 haftada yok eder
- +1 yıl
Yaaa bırak kardeşim bir halt bildikleri yok anca konuşuyorlar işkembelerinden politika okumuşmuş da bilmem ne seveyim senin okuduğun politikayı lise kitabından tarih okumuş zaaar konuşuyor
- +1 yıl
@ToprakEFSANE kendi ilk okul tarih kitaplarında okuduklarını anlatıyor sana gelmiştelevizyonda izledigin ordan burdan duydugun laflara veriyorum diyor komik
- +1 yıl
@ToprakEFSANE bir haftada yok eder öylemi savaş açabilir ise tabii
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Git derin dünya devleti adlı yazdığım kitabımı oku önce sonrailk okul tarihinden bana bahset :D
- +1 yıl
@ToprakEFSANE tamam söyle okuyacağım nerde satılıyor hangi yayın fiyatı ne kadar
- +1 yıl
@ToprakEFSANE , şöyle diyim ordan burdan değilde , mantıkla yargılıyorum. Yanılıyorda olabilirim ben öyle bastırmak için değil gerçeklere açığım :)
+1 yılŞurdaki İnsnaların yorumlarına bakın unutmayın mantıkcercevesinde yorum yapan boş insanlar Unutmayın bu sözümü iyi okuyun TARİH TÜRKLERİN İMKANSIZ DENEN ZAFERLERİ İLE DOLUDUR Ne mutlu Türküm diyene
08 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına şu konuyu kapat kanıma dokanıyor şu aşagıdaki baze cehalet kurbanının yorumları iplerinden tesbit edip gidip katliyam yapasım geldi oderece... birde benim devletimin altında yaşıyorlar bunlar benim verdigim vergilerle yapılan yollara basıyorlar bunlar israil köpekleri olmaya hazırlar savaşcıksa dedikleri gibi alsalar ülkemizi hemen israil askeri olacaklar neredeyse baksana şu laflara
Soran+1 yılKeşke senin gibi düşünenlerin sayısı artsa ülkede vatan haininden çok bişey yok herkese gereken cevabı vermişsin tebrik ediyorum hayırlı geceler
- +1 yıl
Sİzede böyle cehalet kurbanı insanları takmamk gerekiyor aslında şehitlerim alıcakdır bu laflarının celbini öte tarafta hayırlı geceler kardeşim
- +1 yıl
Hiç bir fok bildiğiniz yok körler sağırlar birbirinizi ağrılayın durun senin kusura bakma ama senin ülken siyonizmin uşaklığını yapıyor bir fok bildiğiniz yok mikik aklınız ile yorum yapıyorsunuz madem o kadar güçlüyüz çıkalım natodan da görün ebenizin ki ne mutlu türküm diyene ile kandırın durun kendinizi sizin boş beyinliler ile muhatap olmak istemiyorum cahil at kafanız ile yaşayın durun artık ne kadar yaşayabilirsiniz anca iftira atıp durursunuz lise de öğrendiğiniz tarih kitapları ile tarih anlatırsınız daha soruyu açıktan sormaya bile cesaretin yok gerçekten çok sığsınız dediğimi anlamanız normal çünkü masallar ile büyüdünüz kalıp sizi aydınlatmak isterdim bu saatten sonra gereksiz olduğunu düşünüyorum aklını peygamber yapanlar ile işim olmaz
- +1 yıl
Senin gibiler anca sanal ortamda delikanlılık köpek soyu senin baban malafatı oynarken benim atam at üstünde cenk ediyordu katliam yapacakmış anca internette klavye delikanlılığı yaparsınız satılık akp ye oy verir vatansever havasında dolanır çakma vatanseverler sizi
- +1 yıl
Heyy millet bakın leee biz vatan haini israil köpeği toprak efsane katliam yapası gelen vatan evladı heyyyyt koçum be kim tutar seni yürü be ha gayret vatanı sen kurtaracaksın bizde arkana saklanırız sen ordan nükleer atarsın bizde sayende kurtuluruz yazık sana yaaa kafaya baya darbe almışsın
- +1 yıl
Sende bizim vergiler ile ile yaşıyorsun hırbo kime demagoji yapıyorsun benim dedemin kurduğu cumhuriyet te yaşıyorsun kim olduğumu bilmiyorsun konuşuyorsun bende kabahatki senin gibiler ile aynı havayı soluyorum bu ülkeye senin gibi ahmaklar zarar veriyor bir temizleyedik gitti
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek Allahıma bin şükürki hiçbirzaman sizinğibi ülkemi küçümsetmedim hiç biryerde ben ülkemi kalbime gönlüme sığdıramazken sizler gelmiş bilemme israil s... bilemme ne yapar bizi israil kim bizi s... kim politikacılığın z sinden anlamıyorsanız neden benim ülkemi sanalda kücük druma düşürmek icin sabaladığınızı birtürlü anlamış diğilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılUlan askerlerle militarizmle gurur duyduğunuz kadar milliyetçilik yapmadan bilim insanlarıyla insani yardım yapanlarla gurur duysanız dünya bambaşka biyer olduydu be.
31 Yorumla- +1 yıl
Bak buna katılıyorum dostum çok haklısın aslında eig lik görüş buydu ama bunlar da merhamet olmadığı asmaya kesmeye meraklılar çok baksana ne diyor toprak efsane katliam yapası gelmiş adam asma kesme delisi führer kafası resmen
+1 yılDünya ekonomisini israil yönetiyor. Bir savaş olursa ister istemez tüm devlet israilin yanında savaşır bence. Çünkü para konuşur. Hadi onu geçtim adamların mükemmel bir uydu sistemi var. Şu an sen evde poponu kaçısan onlar pencerene kadar zoom yapar bunu videoya çekebilir. Hadi onu da geçtim Türkiyenin elindeki tanklar pek işe yaramaz çünkü onları israil sınırına katar bile götüremez. . Savaş uçakları desen israil sınırına yaklaşmadan düşürülür. Keza gemilerde öyle. Para ve teknoloji konuşur.
22 Yorumla- +1 yıl
türk altaytank dünyanın en gelişmiş tankı Black hover helicopter dünyanın engelişmiş savaş helicop teri Dünyanın engelişmiş füzesi yerli malı sen hangi tarihde yaşıyorsunya :D israil kim dünyanı yönetmekmi ahahah amerika 1 saate yok eder israil dediginmi amerika kurdu be :d 1 saat sadece 1 saat türkiye diplomasi savaşda yani senin bilmedigin idrak edemedigin oo mit var ya miy onun verecegi savaşda sadece 1 haftada cökertir ekonomisiniz :D Amerika türkiyeden başka hiç bir ülkenin yanında durmaz duramaz türkiye olmasa amerika biter o olmasa türkiye biter sen televizyonalrdan haberlerden izliyorsun ben politik ögrencisiyim ben gündemden yorumluyorum sen televizyondan bilinc sizce yorumluyorsun sence benimkimi daha saglıklı senin kimi
- +1 yıl
@ToprakEFSANE yav he he bir yürü git politik okumuşmuş İsraili amerika kurmadı siz öyle biliyorsunuz İngiltere kurdu amerika kurdu arkasında amerika var o ayrı ama İngiltere kurdu amerika menfaati için İsraili de satar Türkiye'yi de sen biraz daha politik okumaya devam et öğrenirsin belki oda belki
+1 yılBende izledim bunu salak glbi bir fok var sandım öyle osmanlı marşı çalmakla olmuyor bu işler İsrail'in elinde bir gecede haritadan silecek silahlar var biz hala marşla murşla uğraşıyoruz
214 Yorumla- +1 yıl
@carlosabi senden olmuş yaaa o yeter ülkem için ben her zaman güzel şeyler söylerim burda söylemedim diye söylemediğim anlamına gelmez senin gibi kendini adam sanan madamlar böyle anlamadan dinlemeden lahana gibi lafa atlar
- +1 yıl
Korktuğum sonucuna nerden vardın düşünmeden karşındakini tanımadan konuşuyorsun ve yargılıyorsun benim at üstünde vatan için canını ortaya bir neslin torunuyum küffardan korkan namerttir,
Karşıma gelsin ölürken yanımda bir alay bir tabur götürürüm şimdi sen burda bana laf soktun diye vatansever bir kahraman olduğunu mu sanıyorsun senin yaptığın anca tribünlere oynamak başka bir şey değil yiğitlik elde klavye muhalif olmak değildir, yiğitlik er meydanında gösterilir koçum anladın 😉 - +1 yıl
@carlosabi böyle internet üzerinde video paylaşarakta olmaz madem öyle al eline silahı git Filistini müdafaa et bak din kardeşin orda israiloğlu katlediyor eger adamsan git müdafaa et ama zor burda benimle uğraşmak kolay dimi
- +1 yıl
@carlosabi demagoji yaparak bir yere sözümü saptırarak bir yere varamazsın icabında küffara karşı vatanı Müdafaa ederiz burda anlatmak istediğim şey başka
- +1 yıl
Benim kimseyle uğraştığım yok.. Haksız bir yorum görürsem düşüncemi açık açık söylemekten çekinmem.. Karşı düşman istediği kadar düşman olsun senin gibi buraya olumsuz mesajlar atıp Türkiyemin gücünü kıyaslamam.. Sen Noktalara virgüllere dikkat et okurken yanlış anlıyorsun NESLİ TÜKENMİŞ ERKEK
- +1 yıl
@carlosabi sende oku bakayım bir daha orda israiloğlu nu övücü bir söz var mı orda anlattığımı anlamadı isen senin sorunun
Orda söylediğim Türkiye mi Karalamak değil gerçeği olanı söyledim ben at üstünde kılıç kuşanarak onurlu mücadele dönemi bitti elbette ki canım türkiyemin tırnağı bozuk israil soyu ben gerçekçi olun diyorum silah gücümüz ortada İsraile göz dağı bile veremiyoruz görünen köy kılavuz istemez biz onların gemilerine saldırsak tepemize binmişlerdi biz ne yapıyoruz anca kınıyoruz o kadar, ben realist ütopyalar dünyasında yaşamıyorum bugün savaş olsun vatanı kanının son damlasına kadar savunur bunu israiloğlu da çok iyi biliyor o yüzden bölgede hareket ederken temkinli hareket ediyor fakat bu israilin savunma ve silahlan ma yönünden çok çok ilerde bizden burdaki amacım İsraili övmek değil sadece hakikati söylemek son olarak böyle şey söylediğimi düşünmen adam olmaz gibi sözler sarf etmiş olman İsraili övdüğümü ülkemi yerdiğimi düşünmen çok üzücü ve talihsiz bir ifade oldu - +1 yıl
Canımızı veririz o ayrı mevzu ama silahlanma yönünden güçlü değiliz maalesef kimsenin gücü bu ülkeyi yıkmaya yetmez ama durum bundan ibaret bu ülkeyi İngilizlerden nasıl kurtardı isek gene kurtarırız ama çok ağır kayıplar vererek henüz ordumuz yeterince güçlü değil anlatmak istediğim buydu karalama maksatlı değildi
- +1 yıl
Bana kalsa Türkiye şu an İsraile hakettiği dersi vermeli ama bunu yapamıyor çünkü ekonomimiz çok ciddi zarar görebilir
- +1 yıl
Haklısın bir yerde pek hoş olmadı ama maksadım ülkemi aşağılamak değildi sadece durumun vahametini izah etmek dikkat çekmekti
- +1 yıl
@ToprakEFSANE lan ne boş kafalısınız birde sana mı izah etcem aklını kasapta unututan görüşüme salça oluyor
- +1 yıl
@ToprakEFSANE israil yıkmayacak çok bildiğini işte senin gibi bir halt bilbilmeyenler lapin glbi atlar nato var bildin mi tabi bu gezegende yaşaman lazım bunu bilmen için kripton lu değilsen bilirsin hah işte nato yıkacak senin ülkeni önce biraz politika lise kitaplarından öğrendiğin iki bilgi ile burda laf ebeliği yapma gobel 😄
devletlerin kullarının efendilerini desteklemesi doğaldır. ancak türk'ün efendisi ancak kendsidir. iş bu nedenle 200 küsür devletler arasında taraf olmak yakışık almaz. t. c, abd israil tanzanya mozombik v. s. tümüne eşit mesafedeyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh benim saf milletim, israil kolaylıkla dümdüz edebilir türkiyeyi, ama sizin saf beyinleriniz 100 yıl öncesinin osmanlısıyla hayaller kuruyor Allah akıl fikir versin
22 Yorumla- +1 yıl
Ahh ahh dostum anlatıyorum anlamıyor israil köpeği olduk iyimi 😂😂
- +1 yıl
Amin kardeşim inşallah
Türk milleti işte ya acayip gaza geldim marştan dolayı Şu an savaş olsa silahı alıp gidicem 😂
20 Yorumla
+1 yılmehterle kendinizi kandırın adamların yaptığı silahla hava atmayın, kralı onlarda var
21 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlatmaya çalıştım iki dakika da İsrail köpeği olduk iyimi
İsraille savaşmak için bir nedenimiz yok şu anlık savaşırsak arkamızda kimse olmicak güçlü olarak sikerler belamızı
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme bak şimdi israilin köpeği olursun aman haaa toprak efsane dıye bir zat var buralarda dolanıyor gelirse israil köpeği ilan eder şimdi benim başıma geldi ordan biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsrail çok güçlü bir devlet karşımıza almak büyük hata olur ama savaş çıkarsa aslanlar gibi savaşırız
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar israil köpeği olduk iyimi 😂
He ver gazi gfhjdsghjfsd
01 Yorumlaİsraill çok güçlü valla biz hala hayal alemindeee
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme bak şimdi israilin köpeği olursun aman haaa toprak efsane dıye bir zat var buralarda dolanıyor gelirse israil köpeği ilan eder şimdi benim başıma geldi ordan biliyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar