Akpliler hakkında ne düşünüyorsunuz hiç siyasi tartışmaya giriyormusunuz onlarla? ben tartışmaya girdiğimde kanıtlar koyduğum halde bunlar yalan bunlar iftira diyerek kestirip atıyorlar. Gerçekleri göremeyip celladına aşık olan insanları hayretle izliyorum gerçekten. Sizde durum ne?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP'li diye kimseyi kalıplandırmıyorum senin aksine. Sağ görüşlü arkadaşlarım var çok iyi anlaşıyoruz. Tartışmaya girdiğimizde de çarpıştığımız konular oluyor ama düşüncelerimiz farklı olduğu için böyle şeyler normal.
"Bunlar yalan, bunlar iftira" deme hakları da var. Sen kendini ne zannediyorsun sütten çıkmış ak kaşık mısın sen? Hiç mi bazı şeyleri inkar etmiyorsun doğru olduğu halde veya sen doğru bulduğun için?
AKP'ye oy veren insanlar Hakkı'nda düşüncelerini kendine sakla. Tıpkı diğer partilere oy veren vatandaşlar Hakkı'nda düşündüklerini saklaman gerektiği gibi. İsteyen istediği partiye oy verir meclise Hdp girmiş siz daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz ya? Buraya böyle sorular sorarak siyaset yapamazsın insanları kışkırtmaktan başka birşey yapmıyorsun.
Kendi görüşünü kendin belirle, birdahaki sefer gizliden çıkman cesaretiyle, iyi günler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnkarada oglum olarak gorup sevdigim birisi anlatti banada. Bir dilekceyi bilgisayardan yazip
Onu cogalttirip il ve ilce teskilatlarina dagitarak. Teskilat uyelerine verip isim soy isim imza ve kimlik fotokobisi ile adliyeye gidip kilictaroglunu sikayet ettirecek kadar zekaya sahip insanla hicbir konuda tartismaya giremezsin. Cahille tartisipta galip gelen olmaz.23 Yorumla
Soran+1 yılniye şikayet ediyormuşki aktroll :D
- +1 yıl
Kilictaroglu diktator demisya tayyoşa ondan 😅
Soran+1 yıloff :D bence sen o cocuga oglum demeyi kes öyle görme artık :D
Bir AKP mitingi sonrası, RTE ve eşi bedava satranç takımı dağıtıyordu. Sadece bedava olduğu için, oynamasını bile bilmedikleri bir satranç takımı için birbirlerini eziyordu kitle. Dahası, erkekler öndeki kadınları fortluyordu bir yandan da. Zaten o mitingden sonra haremlik-selamlık uygulamasına geçilmişti mitinglerde.
İşte böyle bir yığınla karşı karşıyayız.41 Yorumla
Soran+1 yılBunların biran önce imha edillmesi gerekir komutanım :D
Uç noktada partizanlar. Vicdanının aklının kabul etmeyeceği birşeyi söylüyorum, hiç oralı olmuyor direkt "chp/mhp'de böyle böyle yaptı" diye karşılık veriyor. Tamam yapmışsa ona da laf edelim, akp yapmışsa ona da laf edelim diyorum, engelliyor. Putperest gibi kimisi, tapar derecesinde "hata/yanlış yapmazlar" düşüncesindeler. "Yaw he hee" diyip geçiyorum artık.
28 Yorumla
Soran+1 yılAma onların oylarıylada akp başta sonuçta bugün ne yapacağız peki önümüzde başkanlık seçimi var o parti seçimlerinede benzemiyor
- +1 yıl
oy verip başta olmaları yapılan yanlışları doğru göstermez. Ya da eleştiri kabul edilemez gibi bir durum söz konusu olamaz. Eğer öyle olacak ise, ağızlarından düşürmediği "demokrasi" lafını kullanıp iyice samimiyetsiz olmasınlar. Nolacak, cumhurbaşkanı halk oylamasına sunacak onu da. Başkanlığın nasıl olacağı konusunda gram fikri olmayan vatandaşlar da oy kullanacak ;)
Soran+1 yıltamam işte bende onu diyorum öyle böyle başkanlığada evet diyebilirler o zaman ise parti seçimlerine demokrasiye benzemez olay türkiyede büyük değişim yaşanır malesef
Soran+1 yılÖylede biz de bu milletteyiz :(
Soran+1 yılgerekirse onları yakarız merak etme öyle birşey olmayacak :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
56Cevap
+1 yılDaha iyi 1 parti olsa emin ol ona veririm. Erdoğanın kurduğu düzende özellikle belediyecilik sistemi ; İl Belediyeleri fena değil hizmet var ama İlçe kadroları tamamen rantçılardan oluşuyor hepsinin a-q. Diğer partilere neden oy vermediğime gelince , Bahçeli 20 yıldır xötünün üstüne oturuyor , KK da 7 seçim kaybetmiş hala orada la. n 1 xiktir olun gidin adi herifler 1 de Erdoğana diktatör diyolar siz nesiniz. Ben misal Muharrem İncenin görüşlerini beğeniyorum sağcı biri olarak o partinin başına gelse oy verebilirim ama KK saolsun Öcalanın avukatını bile milletvekili yaptı bu kadar olmaz
111 Yorumla- +1 yıl
Bosver kardesim canı sıkılmış akp yi elestireyimde cool olayim havasina girmiş. Sen kimi destekliyorsun desek isim veremez ama sadece eleştirir böyle. Birileri yorum yapar kervan yürür :)
- +1 yıl
@Advertiser Aynen öyle kardeşim Erdoğan bana göre aşırı vasat siyasetçilerin içinde orta üzeri derecede 1 adamdır ve kimsede yaptığı hizmetleri inkar edemez. Zaten eleştiri cümleleri şöyle başlıyor ''yol yaptı ya, havaalanı yaptı ya , hastane yaptı ya , şimdi istediğini yapabilir dimi '' Yahu arkadaş , tamam ben Erdoğan pırlanta demiyorum ki , bana yol göster şuna oy ver de? Hepsi andaval bunların
- +1 yıl
Kesinlikle oyle. Zira ak partiyi destekleyenler liderleri destekliyor digerleri ise partileri. Yani Ak parti disindaki partilere oy verenler tamamiyle partizan kisiliklere sahiptir. Şöyle ki; Kemal Kılıçdaroğlu chp den ayrilsa ve farkli bir parti kursa yuzde 1 oy alamaz. Keza Devlet Bahçeli Mhp den ayrilsa ve farkli bir parti kursa yine yuzde 1 oy alamaz. Bu kisiler partilerinin sempatizanlari sayesinde oy alarak öten kisilerdir. Tek baslarina hic bir halta yaramazlar. Ancak Erdoğan nerede ve hangi partide olursa olsun aynı oyu ve desteği alir bu fazlasiyla aşikar. Kisaca mhp ve chp ye oy verenler sebepsizce liderlerini begenmeseler dahi destekliyorlar. Mecburi oy veriyorlar. Ancak ben bilimcli bir sekilde Erdoğanı ve yakin oldugu kuruluslari destekliyorum. Ve bu kisiler gelip bizleri cahil ve koyun ilan ediyorlar :) herneyse o kisilerde kendilerini boyle tatmin etmeye calisiyor. Sahsen ben halkin kararina saygi duyan biriyim ya onlar? :)
- +1 yıl
@Advertiser Geçen CHP li 1 tanesi şehitlerin hesabını soruyor , bilmiyor ki Sezgin Tanrıkulu Öcalanın eski avukatı :) Asıl koyun onlar kardeşim boşver
Soran+1 yılgünah çıkarmayamı geldiniz buraya :D:D:D
- +1 yıl
Saglam bir gunah kecisi bulmusuz kacarmi bu firsat :D
Soran+1 yılDoğru bir tanım olmuş :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@soran Cok sukur kendi menfaatimi degil ulke menfaatini dusundugum icin destekliyorum Ak partiyi. Sizler gibi maaş konusu aklima dahi gelmedi o konular sizlerin ihtiyaci konusu. Zira ak partinin buna ihtiyaci yok. Simdi sen bana akp lisin diyerek bir tarafa atiyorsun ya bende akp yi elestirenler kendini hep cagdas zannediyor diyerek seninbir tafara attim. Sadecr sizler mi genelleme yapma hakkina sahipsiniz. Sen beni kendi hur iradenle genelliyorsun uzerine oğlum diyorsun uzerine cahil ve koyun diyorsun bende sana ozenti diyorum. Cool gorunme cabasina girerek akp yi elestir cool gorun cabasinda goruyorum seni. Agzin lağım cukuruna dönmüş. Kendini ifade ederken karsi tarafina lugatin yetmiyor kiraathane seviyesine iniyorsun. En sade bir kiraathanede dahi senin gibi siyaset tartisiyorlar bundan suphen olmasin. Akp yi elestir kenara çık. Tamam oy vermeyecegiz peki kimi destekleyelim desek cevap veremezsiniz gelip bize akıl dersi verirsiniz.
- +1 yıl
Kardesim @soran engellemis beni o yuzden buradan yaziyorum kusurabakma :) hani son cevabi verip kendine cevap veremedigimi gostermeye calisiyor. Hani akp liler cahil ya cevap veremez :D her neyse kardesim buraya yazdim idare et bu ego makinasina son cevabim olsun yine bir sey yazip buradanda beni engelleyerek kendini tatmin edecek. Varsin mutlu olsun. Sana iyi geceler
Soran+1 yılmuahahahahhaha gece gece kahkaha attım ya nası oturmussa icine puahahha :D:DFD tamam akpli tamam sende insansın ne yapalım katlanacaz sanada :DD
+1 yılAk partiliyim. Koyu hem de. Sor istediğini koy kanıtlarımını gıkım çıkmaz. Çünkü tuttuğum partinin yanlışları olduğunun zaten farkındayım. Bugün CHP adam gibi parti olsaydı eğer ATAMIZIN partisi olarak kalsaydı oylarımız zaten ona giderdi. Ama HDPKK olduğu gibi CHPKK oldu iyice. Böyle bir şey kabul edilemez acıyarak izliyorum CHP'yi.
45 Yorumla
Soran+1 yılAkpli olup başkasını pkklı olmakla ve vatan hainliğiyle suçlayanlara birşey demiyorum artık. Cahillerle girdiğim hiçbir tartışmayı kazanamadım çünkü sinirden başka birşey bırakmadılar.
- +1 yıl
Doğrudur. Biliçsizce bir hırs uğruna savunanlar var. Ama ben tuttuğum partinin ne b*k yediğinden ne hizmet yaptığına kadar biliyorum sıkıntı yok yani. He dersen ki bana bir parti göster adam gibi 1923 Cumhuriyet Halk Fırkasını gösteririm. Ötesi yok. O partiye yakın olan da şuanda AKP var hizmet ve kısmi düşünce olarak. Cehape zaten pekaka partisi oldu
Soran+1 yılakpnin bir dediği bir dediğini tutmuyor yalnız akp duruma göre oynuyor. yarın pkklı olur tekrar Şu an milliyetçi takılıyor başka gün işidci olur ertesi gün işid ile savaşa girer gündem neyse ona göre eğilip bükülüyor akp. akpnin bir görüşü yok yani
- +1 yıl
Bak işte burada savaş açıyorsun ama burada çok yorum kaldırıldı. Tartışmak istersen özele gelirsin. İyi geceler.
Soran+1 yılhaha ben olanı söyledim savaş olarak algılayan sensin ;)
Valla Osmanlıcılık politikasını izledikleri için nefret ediyorum. Ha ama şöyle diyeyim chpli ya da hdp li bir insanla aynı öğrenci evinde hatta aynı sınıfta bulunacağıma akp li biriyle bulunmayı tercih ederim. Ben Atatürkçü bir Türkçüyüm. Akpyide sevmem. Ama chp ve hdp zaten pkk partisi oldu.
24 Yorumla
Soran+1 yıl:) Siyaset böyle birşey işte. Siyahı beyaz, beyazı siyah gösterir
- +1 yıl
Hayır gerçekler. Ben Thpliyim (Turancı Hareket Partisi). Atatürk'ün yolundan çıktı chp ve hdp ile sol dayanışmasına girdi ve iyice hümanitleşti. Chp Atatürk zamanında sağ parti olarak kurulmuştu k*rt ismet onu sol partiye çevirdi. Atatürk'ün yolundan şaştı tamamen chp yani. Şu an açıkçası hdp ile chp arasında bir fark yok gözümde. Akpyide sevmiyorum ben merak etme. Ama bunlar gerçekler.
Soran+1 yılchpyi sevmeyebilirsin tamam pkk destekçisi dersin belki senin düşüncendir kabulümde chpyi pkk ile eşleştiriyorsan akpyi çoktan eşleştirmen lazımdı
Kaale almıyor ve tartışmıyorum. Bildiğiniz gibi;
"Alma camla taharet yırttırırsın, etme cahil ile muhabbet fıttırırsın."32 Yorumla
Soran+1 yılVallahi doğru bir söz çünkü sinir hastası olmaya başladım bu siyasetle ilgilenmeye başladığımdan beri :D
Ne yapacaksın abicim? Ekonomiyi batırıp "biz yapamıyoruz" diyen mhp ye mi oy vereceksin? Hiç bir siyasi başarısı olmayanı kaç yıldır başkan yapan, yetmemiş gibi pkk ve hdp ye destek çıkıp, cumhurbaşkanına hakaret eden, ülkede kıtlığa neden olan, çöplükteki patlamadan ölen insanlardan sorumlu chp ye mi oy vereceksin? Akp ye oy veriyorum gayet mutluyum. Yollar yapılıyor, trenler, havalimanları, hızlı trenler, köprüler ve nice yeni şeyler yapılıyor ülkede
17 Yorumla
Soran+1 yılAldınmı yevmiyeni?
Soran+1 yılÜzüldüm vallahi senin adına cidden boşa avukatlık yapıyorsun komsularım akp belediye elemanı oldu iş güç bile kurdular kendilerine sen ise kuru kuru savunuyosun burada yazık :D
Soran+1 yıluydurduğum değil bizzat tanıdıklarım alıyor arkadaşım normal halka vermiyorlar tabiki normal halka sadece yardım yapıyorlar erzak gibi ama akp il veya ilçe teşkilatlarına girersen onların adamı olursan iyi mevkilere geliyorsun yahu arkadaşım 20 yaşında bmw çekti altına çocuk ipsiz sapsız dolaşıyo itin kopugun tekiydi şimdi üstünde takım elbise ha bire akp mitinglerine gidiyor
Soran+1 yılsöyledim ya işte a. k
+1 yılBen ak partiyi destekliyorum. Oncelikle sende destekledigin partiyi soyle ve istedigin soruyu sor diledigin gibi tartisalim.
916 Yorumla
Soran+1 yılben o işleri çok yaptım sıkıldım artık akpli gördüğüm yerde haklısın diyorum. sende haklısın :)
- +1 yıl
Soruyu sormandaki amac nedir peki? Gereksiz yere bir kitleyi gömerek kendini yukariya tasimak egoistce bir tutumdur. Zira ne üslubumu ne lugatimı bozmayacağımdan emin olabilirsin. Ayrica kendini cagdas zanneden bircok arkadas koyun kelimesi olmasa cümle kuramayacak kadar zayıf lugata sahipler. Unutmayız cehaleti yenmek akıl ister. 9 10 secimdir yenilmeyen bir cehalet olamaz. Ya akıl yoktur cehaleti yenecek, ya da en yuksek akıl zaten baştadır.
Sizler halkin kararlarini elestirdiginizi ve halkin kararini reddettiginizi bilmeden demokratik ve cagdas kisiler oldugunuzu zannediyorsunuz. Halkın kararlarina saygi duyun. Madem akp liler senin icin belli bir yerde sen hangi yerdesin ve hangi partiyi destekliyorsun? Sen kendi destekledigin piri pak partiyi soyle o sekilde elestir. Zira özeleştirisiz eleştirinin kuru sıkı tabancadan zerre farkı yoktur.
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Hahaha kendince haklisin der gecerim yolunu bularak sıyrılıp gitme taktiğin iyiymiş :D tamam tamam iyi geceler x partili :D
Soran+1 yılSen hiç 1. sınıf çocuğuna parabolu anlatmaya çalışıp kendini yorarmısın? O yüzden bazı şeyleri üstelememek gerek.
- +1 yıl
Yahu hic bir konuyu anlatmadan irdelemeden kendince bu konuya nasil geldin? Bana hangi konuyu anlattin ve anlamadim misalen? Kendince akp li diyerek nasil olsa beni anlamaz mantigiyla hangi raddeye ulasacagini zannediyorsun? İşte er meydanı soruyu soran sensin cevabi veren benim ama haklisin diyip gecen sensin. Kac kere sordum yine soruyorum sen hangi partiyi destekliyorsun? Ben akp yi destekliyorum diyorum sen ken partini soylemeye utaniyorsun. Eşit degiliz bu manada. Korkma mhp chp den birini dersen cok yuklenmem sana :D
Soran+1 yılyahu kardeşim akpliyim diyorsun ve nasıl geldin buraya diyorsun hala ya sen 1. sınıfa gidiyorum diyen adama anlatırmısın diyorum parabolu? hayır. Bende akpliyim diyen bir adamla zaten siyasi tartışmaya girmem daha yok yani akpli zaten bu yeterli düşüncelerini bilmek için :))
- +1 yıl
Kisaca önyargılı biri olduğunu apaçık beyan ediyorsun. Yani diyorsun ki sen ne dersen de ben küt kafayım fikrim ve dusuncelerim değişmez diyorsun. Ha sureklide destekledigin partiyi soylemekten kaciniyorsun. Bu kadar utanilacak hangi parti varda onu destekliyorsun daha cok merak ettim. Tamam x partili tamam sen dogrusun koskoca millet yanlış tamam.
Soran+1 yılyav boşu boşuna edebiyat kasmana gerek yok burda arkadaşım ne olduğunu biliyoruz işte boş laf yapma ya süslü cümlelere ihtiyacımız yok. Böyle boş boş konuşman birşeyi değiştirmez sonuç olarak akplisin işte daha ötesimi var istersen profesör ol akplisin neyin tartışmasını yapıcam ben daha senle ya :D
- +1 yıl
Bak hala sen hangi partiyi destekledigini soylemedin :D sen soyleyemedigin icin mantıken Akp nin 1 tık yukarda oldugunun farkindamısin? Altı ustu akp dedigin partiyi hangi akıl ve zeka devirebilmis bana ornek verebilirmisin? Bak burada da bir akp liyi dolayli olarak hangi zeka ve akıl devrecek merakla bekliyorum. Kendince onyargı fışkıran yorumlarla hakli cikma gayreti seni ve destekledigin kuruluslari hic bir yere taşımadı ve hic bir zamanda tasimayacak. Bak ben halkın kararlarina saygı duyan bir vatandaşım ya sen?
- +1 yıl
Bu arada ne zaman boyle bir konu olsa sozde bu çağdaş ve akil kupu insanlar son cevabı yazip engeller beni :D bunu okuyanlar bilsinki son cevap benim degil ise hazım sorunu ile engellenmis ve cevap hakkim verilmemiştir :) zira soruyu soran arkadaş sabahtan beri nasil olsa akp lisin diyerek kacma taktigi uyguluyor. Bu gidisle kendince bir cevap verip beni engelleyecek. Bu yorum bir köşede dursun :D
Soran+1 yılhala boş yapıyon be oglum valla sizin gibi akplilerden gına geldi kendince akpnin yanlıslarını örtmek için başka partiye saldırarak konuyu değiştiricen ama boşa çabalama hangi parti olursa olsun akpyi savunmak için mazaret değildir. Hangi partiye verileceğini bilmem ama akpye verilmeyeceğini bilirim umarım anlamışsındır. Sizi kimse deviremez zaten merak etme :D
store.donanimhaber.com/.../...4c37f3ac260f028c.jpg
Soran+1 yılcahillere karşı hiçbir zaman galip gelemedim ben iyi geceler.. twitter.com/gkhangungor/status/330642678867963904
- +1 yıl
Kopyala yapistir yorumlar ya da baskalarinin yazmis oldugu ozlu sozler olmasa cevap veremeyecek kadar aciz birisin. Madem senin partin her halukarda akp den iyi neden yazamiyorsun buraya. Bu tutum mevcut partilerin icinde en iyisinin akp oldugunu sergiliyor. Farkettiysen sana karsi hic bir sekilde argo ve kirici soz kullanmadim. Sen ise mahalle agzi ile gelip bana oglum diyen birisin gelmis bana cahil diyorsun. Ben ise sana lugatı daralmış, üslubu ise kaybolmuş kişilik diyorum. Yine de sen cagdas ol tamam :) hos sizler batililasma ile cagdaslasmayi ayirt edemeyen kisilersininiz ama neyse.
Soran+1 yılHala kopyala yapıstır diyorsun olm beyin terkmi sizin niye bu kadar cahil davranıyorsunuz hala :D başkasının dediğin söz nietzsche ye ait ve tamda içinde bulunduğumuz olayı özetleyen söz. Sen hala akp demeye devam et boşuna biatçı koyun demiyoruz size koyunsunuz işte koyunsunuz akpye körü körüne bağlı mankurtlarsınız herkesi kendiniz gibi bir partiye veya kişiye biat ediyor sanıyorsunuz :D Sabahtan beride edebiyat yapıp kibar kibar konuşup kendini aklamya çalışıyorsun suçluların her zamanki taktiiğidir mantıken yanlışı savununca söz sanatlarıyla ve iftiralarla kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar. Sen kibar bir şekilde yanlışı savun ben argoyla doğru söylemiş olayım bu yanlışı değiştirmez. Kendime de cagdas demedim farkıdnaysan her zamanki gibi acıtasyon yaparak siz cağdaşsınız şöyle böyle diyerek mağdura yatıyorsunuz. sizin ikiyüzlülüğünüzü kimse affetmeyecek bu ülkedeki onu bil yeter. Avukatlarda çok kez süslü cümlelerle mahkumlarını korumaya çalışır ama bu mahkumun yaptığı
şu anda hiç bir kurum doğru dürüst işlevini yerine getiremiyor bir çok suç potansiyeli olan dosyalar var ama hükümet baskısından dolayı açılamıyor zamanı gelince hukumk işleyecek gezide ölen bir çok insan var kabataş sonra seçim döneminde yapılanlar bunlar hep hukuki vakalarzamanı gelince o koltuga onlarda oturur anlatırlar...
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiii kabatasta türbanlı bacılarımızın üzerine işeyenler bulunup cezalandırılmalıdırrr!!!
bende aynı adamlara ne desen calıyo ama yol yaptı calıyo adam ama bak bılmem ne yapıyoo... bu kefen gıyıp rtnın askerlerıyız dıyenler gıtse ya savasa... ulkede secım zamanı kaos yaratıldı neden ulke sahıpsız secımden once herkes sehıtlere yurudu sımdı secımden sonra olan sehıtler sehıt degılde onlarmı sehıttı... bu mıllete karayı ak dıye yutturdular... cıkarı ıcın herseyı yapan ınsanlar...
14 Yorumla
Soran+1 yılVatanseverlik ve dindarlık adı altında yapılan herşey gösteriş ve güzel oy toplar. Ortada bir olay yokken bile olay çıkarıp galip geldiğin taktirde herkes sana ilgi gösterir. Bugün amerikayla bir danışıklı dövüş yapılsa mesela türkiyede amerikaya posta koyabiliyor artık dik duruyoruz dünyaya dünya lideriyiz diyen kitle çok olucaktır ve tayyipin her istediğini yapacak kitle olacak. Amerikanın istediğide türkiyede tayyipin kazanması zaten tayyipin kazanması demek türkiyede amerikanın sözü geçmesi demek. Herşey buz dağı gibi ama elden birşey gelmedimi gelmiyor malesef :D
Soran+1 yılOnların çıkması için perde arkasında olan görüşmelerini anlaşmalarını bilmek gerekir onlarıda anlaşma yaptıkları kişiler dışında kimse bilmez ve yakınları dışında.
+1 yılBiliçsiz oy verenlere saygı duyuyorum. Benden, senden bu milletin vatansever hiçbir evladından farkı yok gözümde.
Aksine mahcubiyet beslerim. Demek ki bu ülkenin vatansever a b c farklı fikirlerden milli partiler ulaşamamış diye o partilere kızarım. Çalışmadıkları için.
Ama bilinçli olarak oy verenlere saygım da sevgim de yok.00 YorumlaGöt korkusu başa beladır istediğiniz kadar kendinizi yırtın daha 50 yıl bu ülkeyi akp yönetecek çatlasanızda patlasanızda gidip pkk ile iş birliği yapsanızda ruslarla iş birliği yapsanızda allahın izniyle bir 50 yıl daha akp yönetecek sizin gibi vatan düşmanlarına fırtsat vermeyecek
NOT: yazdıklarına cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım çünkü cahile istediğin kadar anlat cahil yine bildiğini okur.11 Yorumla
Soran+1 yılbu arada not kısmında kendini tanımlamana gerek yoktu :D
Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı. geçen bir tane arkadaş diyordu.. gidip herkesin gözü içince bir kadınla birlikte olsa yok ya birlikte olmuyordur şifa dağıtıyor kurucu başkanımız derlerdi.. hak verdim
111 Yorumla
Soran+1 yılhaha bunu arap devletlerinde yapan hocalar var cin çıkartıyoruz diyip kadınlarla ilişkiye giriyorlar :D
- +1 yıl
Valla sen gülüyorsun ama inan yapsa ölümüne savunan partidaşları şifa dağıtıyor demese ben de bir şey bilmiyorum.. yaa 17 aralık da demedi mi o paraları polisler koydu diye.. tamam amenna polisler koydu o zaman parayı faiziyle geri almak nedir polis koyduysa.. ses kaydı paralar görünütler belgeler var bunları görmüyorlar daha ne denilebilir ki
Soran+1 yılyine ona ayrı hayret ediyorum şaka maka adam o kadar vurgundan sonra hiçbir şey yokmuş gibi mitinglere çıkıp cumhurbaşkanı oldu ya şaka gibi :D ulan ben devlet yöneticisi olsam öyle ifşa olsam ülkede bir daha insan içine çıkacak yüzüm olmaz ama bunlarda gurur yokki :D
- +1 yıl
Soran+1 yılhahahaha anca bu kadar güzel özetlenirdi ya kahkaha attım gece gece :D
Soran+1 yılşunuda izle :DD https://www.youtube.com/watch?v=tDdEID8cpXQ
- +1 yıl
Halkın iradesine laf söyleyemezsin
Açık oylama gizli tasvip ( gizli sayimi )
Siz cikardiniz o yıl zor tutundunuz mecliste gizli sayım olmasa meclisteki sandalye sayiniz gidecekti , azalacaktır
Hiç dusunmez misin chp neden yıllarca iktidar olamaz Turk solunun oy potansiyeli % kaç ken % kaça düştü Rahmetli Ecevit varken barajı asamadiniz
https://youtu.be/NjzB71H3uTM millet bak ne diyor
Soran+1 yılahahaha adamın attığı videoya bak ulan bu herif akitin adamı zaten dangalak ne diyecekti bunun röportaj yaptıgı adamlardan ne beklersin :DD
Soran+1 yılhayır bu gerzekler her seferinde tartısmaya cagırıyolar ya yalan dolan şeyler atıyolar yalanlarını ortaya cıkarınca konu degistiriyolar her seferinde g*t oluyolar ama yinede fikirlerini değiştiremiyorlar o yüzden en iyisi laf yetiştirmemek. Bu sefer bunlarla muhattaba girmeyincede kaçtı falan diyolar egzantirik bir örgüt :D
+1 yılOnlarla siyasi tartışmaya girilmez suya yazı yazmak misali
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl05 Yorumla- +1 yıl
O zaman açıkla Cehape olarak ne yaptıniz
- +1 yıl
Chp yı az biraz bilirim azılı solcularla muhabbet etmisligim vardir
Soran+1 yılYav dayıcım ne desem boş sana sen neye inanıyosan inan umrumda değil devam edin ne yapıyosanız sizinle uğraşıp kendimi sinir etmeye niyetli değilim size laf anlatacağıma muhabbet kusuma anlatırım daha iyi en azından anlar :D
- +1 yıl
Kıbrıs ta bir söz vardır sictigin b. k denize dökülmedi daha diye
Büyüde gel
Soran+1 yılyav he he :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkp nin nesini sevmiyorsun mesela sen bunlardan bahset bir
52 Yorumla
Soran+1 yılSaymakla bitmez o boşver sen :)
+1 yılMahallenin imamı ile denk geldik
Akpli olduğunu söyledi. dedim ki Allahın Emri mi? Devletin Kanununu mu?
Hangisine riayet edecez dedim. Niye dedi
Rüşvet Yolsuzluk Allahın yasagı dedim ama...
Soruma cevap veremedi imam. Allahın emri diyemedi05 Yorumla
Soran+1 yılahahah onlar din tüccarı zaten :D
- +1 yıl
laik bir devlet olursan böyle oluyo. din devlete karışamıyor ama devlet dine...
Soran+1 yılDevlette dine karışmıyor merak etme ;) herkes kendi kafasını yaşıyor.
- +1 yıl
e adam ondan mı korkusundan cevap veremedi bana :)
Soran+1 yılO ne b0ku savunduğunu bildiğinden cevap verememiştir :D
+1 yılYa cahil insan kendini hep doğru görür. Hic muhattap olamam g*t kıllarıyla. 😀✌
10 YorumlaBaşka işin yok mu kızım senin? İki kişiden birinin oyunu almışlar, sen hala neyin peşindesin? Siz böyle yaptıkça çok yıllar AK Parti'yi sadece seyredersiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAh o oylar yok mu o oylar :D bir sürü yakılan oy çıkmasına rağmen 2 gün sonra unutuldu hiçbir şey değişmedi hala demokratik bir seçim yapılıyor deniyorsa bu ülkede o kişinin aklına scayım ben
- Para & Ekonomi konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yıltakım tutar gibi parti tuttuklarını
at gözlüğü ile baktıklarını
iktidar yanlısı medya organlarını takip ettikleri için etkisinde kaldıklarını
yobaz (dindar demiyorum) olduklarını
saf olduklarını14 Yorumla
Soran+1 yılpeki önümüzdeki yıllarda neler olacak sence ülke için? başkanlık seçimi ve diyelimki kabul gördükten sonra o sistemle neler olacak? veya başkanlığa hayır çıksa çoğunluk oy o zaman tayyip ne gibi hamleler yapar?
- +1 yıl
ben iş referanduma kalırsa kesinlikle başkanlık sistemine geçileceğini düşünüyorum
koyunların oyu %50yi geçmese bile AKP bir şekilde cebren ve hile ile kendi istediğini yaptırır 13 yıldır yaptığı gibi (bakınız: 30 Mart 2013 seçimleri)
başkanlık sistemine geçilince de paradaki Atatürk resminden tarih kitağlarında yazanlara kadar her şey yavaş yavaş değiştirilmeye başlanacak
ayrıca koyunların iddia ettiği gibi 2023te dünyanın süper gücü filan olunmayacak
yok efendim neymiş kuzey ırak ve suriye bizim olacakmş yok ABD oradaki petroleri bize verecemiş yok bilmem ne
Soran+1 yılbaşkanlık seçimleri ne zamandı?
- +1 yıl
bilmiyorum onu
haberlere bakmaz oldum artık bunları görmemek için
gerçek vatansever insanlardır... chp gibi pkkli değillerdir mhp gibi kıvırmazlar. adam gibi adamdırlar
30 Yorumla
+1 yılHakaretler küfürler havada uçuşuyor, yönetim seyrediyor.
Böylesine sapık böylesine pis bir site zaten çapulcu bir zihniyetten çıkabilirdi.01 Yorumla
Soran+1 yılgot kılı, lütfen
Helal olsun yediyse de lazima diyorlar daha ne diyebilirim ki
02 Yorumla
Soran+1 yılama bu ülkede en çok oyu onlar alıyor nasıl değişebilir sence
+1 yılofff bende akp iyim ama hiç tartışmaya bile girmiyorum senin giblerle.. çünkü kuyruk acısı var her seçimde kaybediyorsunuz...
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılCahil topluluğu onlara ne anlatırsan anlat ne kanıtlarsan kanıtla anlamazlar veya anlamak istediklerini anlarlar cahillik te bunu gerektirir.
Koyun topluluğundan başka birşey değil.04 Yorumla
Soran+1 yılBazıları hala ısrarla tartısmaya davet ediyo ama bak cok güveniyolar kendilerine :D
- +1 yıl
Ya istediğin kadar tartış hiçbirşeyi kabullenmiyorlar Allaha yakın bana uzak olsunlar. Cahillerle tartışacağıma , Ateistlerle tartışırım 😊
Bide ne var biliyon mu biz AKPlileri sevmiyoruz diye Din düşmanı ilan ediyorlar 😊
Soran+1 yılcanları cehenneme hepsinin koyun sürüsünü insan yerine koyup tartışırsan böyle olur :D
- +1 yıl
Keskinlikle he he haklısn diyip susmak gerek.
+1 yılsen neden bu soruyu sorarken gizleniyorsun ki😃 Cekiniyor musuunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılevet got kılları üzerime kıl atar diye korkuyorum :SSS
+1 yılSenin de soyledigin gibi her insanin dusuncesi kendine ve kanitlar bile ise yaramiyorsa zorlamanin anlami yok. Ne sagcilar ne solcular beni ilgilendirir. Ben dogru olana inaniyorsam olay bitmistir
00 YorumlaSinirlenecegim için genelde siyasi tartışmaya girmiyorum onlarla. benden uzak olsunlar da neye istiyorlarsa ona inansınlar
11 Yorumla
Soran+1 yılvallahi aynen öyle inan her tartışmaya girdiğimde sinir oluyorum sadece 1. sınıf çocuğuna okuma yazma öğret deseler daha kolay öğretirim
+1 yılYa adamlar kalkmış diyorlarki biz çözüm sürecini pkkyi oyalamak zaman kazanıp turk silahlarını geliştirmek için yaptık diyorlar şimdide yanar dönerler bunlar tartışılmaz bunlarla
03 Yorumla
Soran+1 yılcahil diyincede egoist vs diyorlar ulan cahile cahil demeyelimde ne diyelim :D
- +1 yıl
Anlayamazsın çünkü hiçbir zaman karşı taraftan bakmazlar. Yıllardır fikrini degistiremedigim bir arkadaşım geçen aradı sen çok hakliymissin dedi :) not: chpli veya hdpkkli değilim çok farklı bir siyasi cizgim var ;)
Soran+1 yılEn sevdiklerimde edebiyat yapan tipler böyle psikolojik baskı kullanarak tartışmaya çekerler ilk sonra ya yalan yanlış bilgiler atarlar karşı taraf bilgisizse yer ya konuyu değiştirip x partisi şunu yaptı b partisi şunu yaptı diye konuyu dağıtırlar ama hiçbir zaman akpye laf kondurtmazlar. Bunlar öyle zavallıdırki her halukarda kendilerini ezimseyerek siz çağdaşsınız diye acıtasyon yaparlar sadece laf çarpıtarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar bu tiplere acıyorum en çok boşa harcanıyorlar gitsin akp vekillerinin avukatları olsunlar bari para kazanırlar onların akladığı paraları savunmaya calısırken :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben akp'liyim ne zaman beni eleştiren birine denk gelsem en sonunda hakaret edip gidiyor :) başka yaptıkları bir şeyde yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
hırsızlığa ve ırkçılığa alkış tutan sözde müslümanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılgot kılları :D
Pkkalı olmadıkları sürece ve Türke düşman olan ırklara kardeşim demedikleri sürece ön yargılı davranmam akp li olanlara. Zaten, böyleleri çok azdır.
10 YorumlaHayretle izlediğiniz insanlar her seçimde sizi al aşağı ediyor. Bence AKPlileri değil kendinizi sorgulayın. Neden sürekli bunlara yeniliyoruz diye..
07 Yorumla
Soran+1 yıleşeğe altın semer taksan eşşek yine eşektir
www.hayatinanlaminedir.com/.../...B1d%C4%B1r-4.jpg
Soran+1 yılBeynine reset at knk kapasiten dolmuş okudugunu anlayamıyorsun
Soran+1 yılsen git deveye hendek atlattır ondan sonra tekrar konusalım cahil kafa
- +1 yıl
Ben sana çok basit bir soru sordum. Lakin sen bu soruya cevap dahi veremiyorsun. Bana "Cahil kafa" diyorsun ama önce ayna da kendine bak.
Yine tekrarlıyorum. AKP ye oy verenler cahil diyelim. Peki sizin gibi süper zekalılar neden cahil toplumu 12 - 13 seçimdir yenemiyor? Neden süper zekalar cahiller karşısın da hep eziliyor?
Soran+1 yılulan ahmak şu resmi iyi oku sonra şu gerizekalılığına bir son vererek şu saçma sorunu sormayı kes arkadaş niye bu kadar aptalsınız a. k nasıl bir kör cahilsin yahu okudugunu anlayamıyorsun sizden bu yüzden adam olmaz işte eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir ya sizin gibi cahillerede ne yaparsan yap akıllanmaz işte çünkü siz cahilsiniz size 100 kere karşıda duvar var devam etme çarpacaksın desekte siz anlamazsınız çünkü cahilsiniz anladınmı şimdi nedenini moron kafalı?
Hepsiyle seninle aynı durumdayım gözleri kör olmuş onların resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlari Allaha havale ettim bu olanlarda paylari var ve hesabini versinler cahillerle tartismam geregi yok.
10 Yorumla
+1 yılCahillere çok imreniyorum, düşünsene her şeyi n en doğrusunu sen biliyorsun. Onlar da öyle işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılonların beyin kıvrımlarını s... ben D:
Gizli Üye(30-35)+1 yılböcek kafalılar zihniyetsiz asalaklar. koyun sürüleriler hatta öküz sürüleri.. mal herifler popona jop sokulduğu halde mutlu olanlar
02 Yorumla
Soran+1 yılfdmfsdmf sakin ol sen benide geçtin: D
Cevap sahibi+1 yılöyle tayyip bunların popona jop soktu bunlar oyunu akp ye verdi
Tartışmaya girilmyo neye inanıyolarsa onu söylyolar bişey değişmyo alayı cahil.
12 Yorumla
Soran+1 yılEskiden konuşmaya calısırdım herkesle ama artık sıkıldım sinirden başka birşey getirmiyo insana üstelik tüm iddalarını cevaplamana rağmen konu değiştiriyorlar birşey soruyorsun başkalarını örnek gösterip başka partilere suç atıyorlar falan yok yani işin sonunda g*t olduklarında bile hala akp diyolar birşey değişmiyor o yüzden bende cahil deyip kestirip atmayı tercih ediyorum artık :D Takmaya değmiyor cahillere cahil diyip geçeceksin :D
Emin ol bunlar baştan gittikten sonra bu herif ya öldürülür ya da kacar 1 tanede akpli kalmaz. Hani evlerde zor tutulan akpliler aha yoklar hani bunlara oy atanlar vallahi ben atmadım.
00 Yorumlaakapeliden akape zihniyetini övenden tiksinirim. hoşlandığm kız akapeli çıkarsa soğurum ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılStockholm Sendromu mevcut kişilerle tartışmak mantıksız.
10 Yorumla
+1 yıldiğerlerinden tek farkı icraatları var.. diğerleri kendilerini bile kandıramıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl❤️💡❤️ sonuna kadar AKP
21 Yorumla
Soran+1 yılhüloğğğğğğğğğğğğğğğğ
Akkpliler koyundur aksini iddia edende koyundur
23 Yorumla
Soran+1 yılbence g*t kılı
Soran+1 yılohooo bir sürü yakılan oy vardı zaten ama ne olduuu hepsi unutuldu 2 güne :D burası türkiye çünkü
Gizliden cikta sor madem erkeklik yapiyosun.
30 Yorumlamevzu çok uzar da kısaca sevmiyorum kendilerini
12 Yorumla
Soran+1 yılBende uzun uzun konusmaktan sıkıldım artık hic birisine karsı galip gelemedim cünkü. Sabit fikirli insanlarla bir daha tartısmaya girmeyeceğimi anladım o yüzden :D
Aqepeli olmaktan mutluyuz 2L
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılAynen katılıyorum aktrol zihniyeti boşver uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılhüloğğcu makarnacı cahil p*coskiler :D
+1 yılBizde de durum aynı maalesef
00 Yorumla
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır boşver
00 YorumlaAkpliyim gel tartışmaya girelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılpuahhahaha D:D. D:D
Saygı duyarm ben her goruse
00 YorumlaAkpliyim.
Bisey düşünmüyorum10 Yorumla
+1 yılvicdana gelmelerini diliyorum. 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılonların vicdanını s... ben
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Akıl sağlığım için uzak duruyorum :)
00 YorumlaHakkımı helal etmediğim insan topluluğu
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 592 cevap paylaştı. at gözlüğü takıp peşinden giden koyun sürüsü
00 Yorumla
+1 yılCok sey yazarîmda elimi yormaya gerek yok
00 YorumlaBirsey düsünmüyorum kanks
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay hickimseyle siyasi tartismaya girmem
00 Yorumla Gercek olanlar ne mesala
00 Yorumla
+1 yılAk parti can dir geri kalan yalan dolan..
02 Yorumla
Soran+1 yılnick ve mesaj komedisi :DDDD
- +1 yıl
Hakkatten o atatürk posterini kim indirdi? 😆
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!