Odtüde muhafazakâr olmak nasıldır? Sizce muhafazar biri odtüde okuyabilir mi?
Medyaya yansıtılan eylemler ve mescid baskınlarının aslı var mıdır?
Medyaya yansıtılan eylemler ve mescid baskınlarının aslı var mıdır?
ne mescid baskını arkadaşım odtü de 18 tane mescit olduğu gösterıldı onlarca yıldır böyle bırsey mi vardı hukumet karşıtı ogrencıler ağırlıklı olduğu için şimdiye kadar nasıl orduyu mıllete şikayet ederek bastırdılar odtü içinde aynı oyun oynanıyor bu ülke camiden çıkıp insan yakanları gördü ama cami mescit basacak kadar alçak bır insan yok
neden olmasın.. nden okumasın
Medyada -yanliş doğru- karşit gruplar arasinda kavgalarin odtüde çok yasandigi yansitiliyor.
Özellikle odtüde sağcı-muhafazakar kesim azınlıkta. Ondan dolayı.
Bunlar tam bir o.. çocuğu. Devlet karşıtı saygısız islam düşmanı piçlerin toplandığı bir yer. Hepsi öyle olmasada çoğu böyle. Ben böyle bir okulda olmak istemem okusam utanç duyarım.
Kimseye bulaşmazsan kimse de sana bulaşmaz
Cevap
5Cevap
bir solcu olarak bende bunu soruyorum hadi tamam ben solcuyum felan bir şekilde dokunmazlar bana ama ya bu sağ görüşlüler? ya muhafazakar insanlar? orda okuyamaz mı? rahatca görüşünü savunamaz mı? bir solcu olmama rağmen herkesin eşit şekilde görüşünü özgürce savunmasını isterim
Tutup adamların basket sahasının ortasında ben namaz kılıcam diye zıplamazsan kimse laf etmez
Vardir tabi, anca uc maymuna oynarsan oyle rahat edersin. Terorist dolu oralar.
@blabla2 nasil atsinki? Bukadar beyinle
Aslı yok. Bin tane açıklama yapıldı ben de şimdi yinelemeyeceğim.
Asli yok. Bana sor anlatiyim hepsini tek tek sana. Erkek arkadasim odtude bende surekli girer cikarim okula.
muhafazakar ne demek?
bir kere bu kavramı bilmeyenlerin ülkesi bu ülke bu kargaşaya son verelim
Yalan dolan solcu kismini karalama calismalari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar