Demek ki neymiş; Mesele başını açmak ya da kapatmak değilmiş yeğen. Mesele zihniyetteymiş! Dimi aslanlar görüşlerinizi alalım neden böyle size göre durum?

yok kısa giymiş, gece çıkmış, boyası varmış, yalnız yaşıyormuş, zaten kız değilmiş, eski sevgilisiymiş, başı açıkmış, tahrik etmiş diye diye daha çok bahane bulurlar.
Örtüyü filan geçtim, kedinin köpeğin neresinden tahrik olup da o güzelim hayvanlara bu zulmü yapanların kafası neydi nasıl bir şeydi?
6 aylık 17 aylık bebeklere kıymak hangi açıklıktandı?
hangi sebepten yani?
İnşallah diyorum eni konu artık hadımlık mı olur idam mı olur bilemiyorum cezalar gelir de belki bir nebze azalır diye umuyorum.
Nedendir bilemiyorum, annemin söylediği bir şey var. Bundan 15-20 sene önce böyle gün aşırı taciz tecavüzler haber olmazdı etraftan işitmezdik, insanlar son zamanda azıttı diyor.
Allah ıslah etsin.
Mükemmel bir yorum teşekkürler
Tecavüzden içerde yatan arap bir çocuğu gördüm dün.
Hacı gibi geziyordu saçı sakalı birbirine karışmış töbe etmiş demek.
Ne güzel la yap yap sonra tobe et
Başına gelecek kaderinden ne yapsan kacamazsin! !!!
Ayrıca dediğinin tam tersi batı ülkelerinde tecavüz yaygındır işte aşağıda tabii bunlar dine tesettüre bakışını etkiler mi bilemem;
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics
Yıllardır aynı görüşteyiz. Başörtüsü yasakçılarına da bunu anlatamadık. Başa değil, içine bakmalıyız.
Son günlerde ülkemizde artan tecavüz olaylarından sonra tecavüz ve tacizlerin islama yamanmaya çalışmasına, tacizcilerin müslüman ülkelerdeki dini baskıya uğramış müslümanlar olduğu öne sürülüyor Çoğu ateistler ve islam düşmaları tarafından. Kayıtlı 2015 verileri paylaşayım yorumu size bırakayım. Sizce bu liste ışığında tecavüzlerin sebebi nedir?
1 – AMERİKA
Dünyada en çok tecavüzün gerçekleştiği ülke Amerika’dır. Amerika’da her 6 kadından birisi, her 33 erkekten de birisi tecavüz olayına maruz kalmıştır. Uzmanlar Amerika’da yaşanılan tecavüz olaylarının sadece %16’sının rapor edildiğini tahmin etmektedir.
2 – GÜNEY AFRİKA
3 – İSVEÇ
4 – HİNDİSTAN
5 – İNGİLTERE
6 – ALMANYA
7 – FRANSA
8 – KANADA
9 – SRİ LANKA
10 – ETİYOPYA (Bu sayfadan TANGOCU paylaştı.)
Cevap
9Cevap
kronos36. news/.../
AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ TECAVÜZ İSTATİSTİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Listenin ilk 10 sırasında dikkat çeken bir ülke daha vardı. Avrupa’nın en refah ülkelerinden biri olan İsveç, tecavüz olaylarının en fazla yaşandığı 6. ülke oldu. İsveç’te 2020 yılında her 100 bin kişiden 63.5’i tecavüze uğradı. Listenin üst sıralarında yer alan bir diğer Avrupa ülkesi ise Belçika oldu. Belçika’da ise bu oran 27,9. Tecavüz istatistiklerinin yüksek olduğu diğer Avrupa ülkeleri ise şu şekilde: İzlanda (24.7), Norveç (19.2), Fransa (16.2), Finlandiya (15.2) ve Almanya (9.4)
DÜNYADA TECAVÜZÜN EN ÇOK GÖRÜLDÜĞÜ YER ABD
Dünyada tecavüz suçunun en fazla görüldüğü ülke de ABD. Ülkede son 1 yılda 90 bin 185 de tecavüz vakası yaşandı. ABD Tecavüzle Mücadele Merkezi’nin istatistiklerine göre ülkede dakikada 1,3 tecavüz hadisesi yaşanıyor. Ülkede günde bin 900 ve yılda 683 bin kadına tecavüz ediliyor. Buna göre ABD’de her 8 kadından biri tecavüze uğruyor. Bu olayların bir kısmının polise intikal etmediği, mağdurların susmayı ve olayı gizlemeyi seçtiği de belirtiliyor. Tecavüze uğrayanların yüzde 62’si 18 yaşından, bunun yüzde 29’u ise 11 yaşından küçük. Tecavüz edilenlerin yüzde 22'si ise erkek çocuklar. ABD’de kadınların yaklaşık yüzde 20’si hayatlarında bir kez tecavüze ya da tecavüz girişimine hedef oluyor.
Saçtan tahrik olan bit beyinli, on kat çarşaftan da tahrik olur. Bilmem, anlatabildim mi?
Bunun tek nedeni eğitimsizliktir. Başi açik olduğu için tecavuz edilmesini normal karşilayan bir kafada tecavuz etmeye eğilimlidir.
baskı arttıkça, eğilim artar.
mesela 4. murat dönemi çok daha fazla içki içilmiş, yasağa rağmen
Ķardeş ben baş örtüsü ile ilgileniyorum ama iyi araştır batı ülkelerini tecavüz konusunda hele abd kat be kat fazla ortadugudan
Doğru veriler burada.
medium. com/.../tecav%C3%BCz-su%C3%A7unun-en-fazla-i%CC%87%C5%9Flendi%C4%9Fi-%C3%BClkeler-a49215f9507c
Simdi kırmizi olanlarda daha fazla mi
Aynen
Oo kafkasya
Orta doğu
Ve
Afrika uçmuş.. :)
Örtülünce tecavüz olmaz diyen kim?
Aynen ortunup kuyruk salladıktan sonra...
avrupada muslumanlar cok taciz ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar