1 milyon dolar karsiligi vatansever olmus ve ermeni anitina molotof atmistir :D Bizzat MIT Kaynaklari.. Amerikan tertibiyle Azerbaycan darbesinde, Cecenlerde, Sincan bölgesinde sürekli Nato silah sevkiyatinin basrolü. Fransa`da eroinle yakalanmis Isvicre`de yargilanmis interpol ve türk istihbarati tarafindan da uyusturucu isinde oldugu kabul edilmis ve 7.5 yil ile cezalandirilmis. Abdi Ipekci`nin katili !
Ergenekon Davasi, Ümit Oguzhan, 82-83 Yili Hiram Abas-MIT Raporu (Ermeni Aniti icin )
Abdi Ipekci suikastini arastirsan kaynagi cok rahat görürsün. Plan Oral Celik ve biri daha önderliginde hazirlanir. Aralarina Agca katilir tetikci olarak. O dönem Catli, Cömert cinayetinden aranmakta ! Yersen :D 3 Ismin de ortak noktasi Catli. Sen Catli`nin bunlar arasindaki yerini de benden iyi biliyorsun.. Her neyse.. Agca`nin silahindan 5 el ates edildigi söylenir orada 9 mermi bulunur. Oral Celik`e ait. Ikinci arabadaki isim ise Catli... ( Suikasti arastirirsan ulasman zor degil. )
Eroin mevzusuna hic girmiyorum zaten acik ve net !
Terör destegine geleceksek MIT destekli küfürlük hain Eymür`ün yarim yamalak konusmalari yetiyor. Hadi bizim gruba düsmanligini Cakici bile kabul etti acik acik Eymür`ü suikastlerle sucladi da Eymür`ün Catli ile sorunu neydi ki Catli`yi konustu hic anlamadim :D
Abdi ipekçinin katili olduğu ile ilgili söylemler mevcut ama kanıtlanabilmiş değil ama bazı yönlerde de pek makbul değil karanlık işler çevirdiği aşikar fakat çatlının korumalarından tanıdıklarım var samimi olduğum insanlar suikaste kurban gitmeseydi çok faydalı işler yapacaktı zaten o yüzden öldürüldü gizli kalmış dosyaları aralayacaktı çevirdiği ve azmettiricisi olduğu kişileri itiraf edecek bir takım kişileri ifşa edecekti izin vermediler öldürmesi ile devletin gizli kapaklı işleri onunla birlikte yok oldu
@NesliTükenmişErkek Sevgili abim -saydi, -seydi, -cakti, -cekti `lerle tartisiyoruz. Ama bir de ortada yaptiklari var.. Türkiye`de Gladyo`nun tetikcisi olmus ülkeye en zararli cemiyet ne MAH`la ne Teskilat- i Mahsusa ile alakasi kalmis MIT`in mafya ayagi olmus bir adam. Türkiye`nin boyundurluguna karsi cikan, bölgede amerikan emperyalizmine karsi cikan kim olmussa ya kursunuyla tanismis ya da dolayli yollardan azmettiricisi..
Simdi diyorsun ki bunlari konusacakti.. Konussun konusmasin bu gecmisini degistirir mi? Cakici konustu mesela. Adami Isci Partisi-Aydinlik Grubu ve TSK`yi karalasin diye getirdiler Eymür Catli`yi Cakici Eymür`ü anlatti :D Eger davayi hic incelemediysen bir arastir bak derim. "Agca`ya bunu yapanlari yargilayacaksaniz Ciller`i, Yilmaz`i yargilayin." "Susurluk olmasaydi Eymür Perincek`i öldürtecekti. Bana teklif etti ben reddettim."
Al sana isim bile vermis ! Hangisi yargilandi?
Ipekci`nin katilleri de azmettiricileri de belli. Ne yazik ki hükümet yok..
Kurtlar Vadisinde Polat Alemdarın Canlandırdıgı Devlet Görevlisi Kürt Laz Mafyasını Çökertmek İçin Mafyanın İçine Yerleştirilmiş Bir Devlet Adamıdır Abdullah Çatlıyı Devlet Suikastlarda Eylemlerde Uzun Yıllarca Kullandı Sonra Kalemini Kırdılar Susurlukta Trafik Kazasında Öldürüldü Abdullah Çatlıyı Zaten Öldürüceklerdi Okdar Suikast Okadar Eylemde Yer Aldı Okadar Bildikleriyle Birlikte Devlet Onu Yaşatırmı Sandınız
Kendisinin çok faydası olacaktı bu ülkeye önce şu terör denen muammanın sonunu getirecekti ama bırakmadılar zaten bu ülkeye kim hizmet etmeye kalksa kim iyi bir şey yapsa öldürüyorlar etrafındaki dalkavuklar onun sonunu getirdi...