https://www.gazetevatan.com/kafa-kesmeler-studyo-isi-mi--706076-dunya/ bu haberi okuduktan sonra ışidin gerçek bir örgüt olduğuna bile inancım kalmadı... doğrudur , kafa kesme videoları tiyatro ancak o zaman ışid gerçekten kafa kesmeyen bir örgüt mü ? aklımda bu soru yatıyor.. ve bende stüdyo işi olduğunu düşünmeye başladım çünkü turuncu kıyafetle giydirilen rehineler ciddi bir yüz ifadesi ile direk olarak kameraya bakıyor. yüzsel ifadeleri değişmez, gözlerinde hiç bir korku olmaz, hiç ızdırap çekmez mi?ölecekken bir insan neden bu kahrolası sessizliğe bürünür? her şekilde ölecek. neden hayatını geri almak için savaşmaz. bu normal bir insanın davranış şekli değildir. insanlar bunun yerine celladı iter ya da dizlerinin üzerine eğilirler ondan kurtulmak için. ayrıca, bıçağın kesme hareketi çok fazla etki yapmıyor. ilk darbede kan dökülmeliydi. fakat video kesilmiş ve siz sadece vücudunun yanında bir kafa görüyorsunuz. insanın gerçekten ölüp ölmediğini anlayamıyorsunuz. bilemiyorum, belki de bunlar bir kamera hilesi. fakat kesinlikle gösterdikleri şey sahte. ve ışid nasıl bir örgüt? ve bu sahte videoların paylaşım amacı nedir sizce? sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
bazıları gerçek olabilir ancak bunlarla beraber stüdyo işiyle yapılanlarda var tahminimce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer