Ben Türküm , hatta Turkmenim , benim cok Kürt arkadaşım var canimi seve seve verebilecegim onlar icin , evet PKK nin icinde Kürt var ama hepsi degil , ben oyle inanıyorum ve bunların egitimsizlikle ve Turkiye'nin o bölgesinin bundan onceki hükümetlerde çok ilgilenilmedigi, ilgilenilmedigi icin de dış gucler tarafindan cok rahat bir sekilde kendi vatanlarina karşı kiskirtildiklarinin kanaatindeyim... ve sunun da farkindayim ki PKK en büyük zulumu benim ordaki Kürt kardesime yapiyor.
Bu baglamda yuzde anlaminda bir sey diyemem ama evet PKK'nin icinde kandirilmis Kürtler var ama PKK bir Kürt orgutu degildir, Kürtlerin haklarini savunamaz , Kurtler ve Türkler hem din kardesidir hem de yuzyillar boyu beraber yasamistir. Boyle gaddar boyle vahsi boyle dinsiz bir orgutun Kürtlerle isi olamaz o yuzden PKK'nin bir Kürt örgütü olduguna dair net bir yuzde verebilirim o da %0 dir.35 Yorumla
Soran+1 yılBende kurdum ama pkk ya da hdp li degilim vatanim icinde canimi veririm ama en iyi Kurt olu kurttur diyen bile var bu ulkede
Kurtleri egitimsiz birakiyolar camileri yikiyolqr dinsiz ve cahil birine herseyi yaptirirsin- +1 yıl
Aynen öyle , evet var oyle diyenler maalesef ve oyle diyenler aslinda bölücülük yaptiklarinin farkinda bike degiller. Senin gibi benim Kürt olan arkadaslarim da bu vatan icin seve seve canlarini vermeye hazir olduklarını hatta birinin askerligi bittikten sonra bile, askerlik subesine gidip gönüllü asker olmak istedigine ben birebir sahidim ve bunlar her defasinda hem PKK ya hem de HDP ye söven, bizim adimiza konusup bizi rezil ediyorlar diyen Kürt kardeslerim
Soran+1 yılPkk ve hdp bole diyenleri gosterip bak hakkinizda ne diyolar diyip kiskirtiyolar
- +1 yıl
Aynen öyle, kardesi kardese dusurduler dusuruyorlar ama bir gün ins. öyle bir uyanacagiz ki bu bizi uyuttukalri uykudan hep beraber , Laziyla , Cerkeziyle , Abhaziyla, Kurduyle, Turkuyle o kadar guzel ve yüce bir milletiz ki ve bizim bu birligimizi dirligimizi beraberligimizi bozamayacaklar allahin izniyle
Soran+1 yılIns saol yorum icin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne biçim soru lan 2 soruyu farklı şekilde sormuşsun ancak sorunun cevabı aynı
19 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi oku ama 100 De degil m.. k
Cevap sahibi+1 yılhoşaf ahbabım pkklıların yüz de kaçı kürt? kürtlerin yüzde kaçı pkk? ula çavi sorunun tekini cevaplasan diğer sorunun cevabı verılmiş oluyo zaten
Soran+1 yılMk pkk linin icinde ermeni turk kurt vb seyler var bunlarin icinde %yuzde kaci kurt diyorum 1 . soruda at kafasi uzum hosafi
Cevap sahibi+1 yıl1. sorunun cevabını veriyorum pkklıların %30 kürtlerden oluşmaktadır.
2. sorunun cevabını tahmin etmek zor mu? kürtlerin kaçı pkklıdır demişsin ahmak kürtlerin %30 u da pkklı oluyor
Cevap sahibi+1 yılahmak herif :D
Soran+1 yılSen tam malsin eig yapicam millet m. al gorsun
Cevap sahibi+1 yılkardeşim sensin m4l olan anlamıyosun. pkklıların % kaçı kürtlerden oluşmaktadır diye sormuşsun. bak pkklıların %30 u kürtlerden oluştuğunu söylüyorum. 2. sorunu soruyor diyorsun ki madem pkklıların %30 u kürtlerden oluşuyor... peki kürtlerin % kaçı pkklıdır diyosun :D daha ne kadar açıklamaya çalışayım durumu sana... gafan basmıor demekki :D
Soran+1 yıltamam iste ayni soru degil birbirinden farkli sende anladin simdi
Cevap sahibi+1 yılahmak dostum benim :D iki soru da AYNI KAPIYA ÇIKIYO
+1 yılPkk sadece kürtlerden oluşmaz aleviler vardır ermeniler vardır Türkler bile vardır ingiliz vardır. Ezidisi vardır vb.
Birisi pkk ermenilerden oluşur dedi koyun sürüsü bunu tekrarliyor. Elbette ermenilerde vardır ama ermenilere sorsan onlar hem kürtlerden nefret eder hem türklerden.
Ermeni dedikleri insanlar zamaninda asimile olmuş ermenice tek kelimeye bilmeyen, kürtçeyi öğrenmiş insanlar.313 Yorumla- +1 yıl
En tehlikeli k*rt ermeni asimilesi k*rttür, bu itlikleri yapanlar da bunlar zaten. Bazı kürtler var ki bizden daha çok seviyorlar vatani bayrağı , helal olsun onlara.
Soran+1 yıl@ChevChellius cogunluk bole dusunmuyor
Soran+1 yıl@ChevChellius yemin ederim bende vatanim icin kanimi dokerim ama anlamiyrlar
- +1 yıl
O kürtler benliklerini kaybetmişler. Zorla, siddetle, iskencelerle..
Sizler iki ay önce Türkler profil fotograflarina paris bayrağını yaptı diye ortalığı ayağa kaldırmış insanlarsiniz, bir kürdün turkiyeyi sevmesine neden göz yumuyorsunuz? Bugün bir Türk, ben fransaya aşığım ben almanyaya aşığım turkiyeyi sevmiyorum dese vatan haini ilan edersiniz. İş Türk olunca başka Kürt olunca başka oluyormuş demek. @ChevChellius
Sorana tek sözüm, senin binlerce yoldaşların iskencelerle öldü bunu bil. - +1 yıl
İyi sevmesinler o zaman ne diyim.
Soran+1 yılTurkiyedede kac sehit var haberin yok galiba
- +1 yıl
Onlar senin soydaşlarini öldürmek için elinden geleni yapıyor 3 aylik bebeğe sıkıyor bir anneye sıkıp cesedini sokak ortasında bırakıyor ambulansin girmesine izin vermeyip 16 yaşındaki çocuğu ölüme yolluyor. Bunlardan haberin yok sanırım
Soran+1 yılSenin bole dusunmen cok aci pkk cocuklqrin okullarini yikiyor camileri bombailiyor bu Senin zoruna gitmiyormu apo kac cocugun katili bilmiyomusun pkk yuzunden bu ulke geri kaldi
- +1 yıl
Ben apodan bahsetmedim. Apocuyum demedim Biji pkkda demedim. Sadece sen kendi halkinin zulm görmesine göz yumuyorsan, karşı saflarda yer alıyorsan o senin ezikligin.
Cevrendeki baskıya maruz kalmış olmalısın. ya da çocuksun
Soran+1 yıl19 yasindayim bu ulkenin ekmegini yiyomusun yiyosun o zmana yedigin kaba tukurup karsi gelmiyceksin senin bu tavrin apocu tavridir bunu anlamiyosan asil cocuk sensin cami yikan cocuklarin okumasini engelleyen orgutu destekleyemem
- +1 yıl
Yav bırak kardeşim sen bunlara ne anlatıyorsun güzel Vatanımın ekmegini suyunu parasını alırlar sonrada begenmezler böyle terörist kürtler diger kürt kardeşlerimizin aklını çelmeye çalışıyorlar bunların ne Dini var nede şerefi bunlar kürt bile değil müslüman kürt teroristere destek vermez televizyonda görüyoruz ölen Sehitlerin birçoğu kürt sence bir kürt kendi milletine kurşun sıkar mı kac insan öldü bunlar yüzünden daha geçen okula bomba attilar bunlar bizi birbirimize düşürmek isteyen hainler
Soran+1 yıl@Quitepls bende kurdum ama arkadas hainlikle sucluyor bide pkk yi desteklemiyorum diyor
Soran+1 yılCeset10
4 Xper Yaş: 31 eig 6%
11saat
@JusteLaPaix söylemiş işte kardeşim onun gibi ne kadar ermeni İngiliz dölü varsa hepsi PKK da, kürt fajizmi yapıyorlar. Kafaları almiyorki doğuya işkal edilmiş topraklarımız diyen ermeniler kürdistan kurulduğu gibi 7sulasinden emdiği sütü burnundan getirecek. Ermeni zulmünden ölmus musluman dedeleri gorse sifatlarina tukururdu bunlarin (keşke beni engellemeseydide mesajı gorseydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin tahmin yürütemeyiz ama sadece kürtlerden oluşmuyodur. Zaten pkknın kürtleri düşündüğü falan yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılSorumu anladin tsk
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılKürtler bu ülkenin evlatlaridir. Nasil vatan ihanet eden birini ne irksal ne milliyetsel Türk saymayacagimiz gibi bu vatana ihanet edip siyonist amerikan oyunlarina kukla olanlari da Kürt tanimini ayaklar altina alan, asagilanmasina neden olanlari da Kürt`ten saymiyor bizzat terörist kukla demeyi uygun görüyorum.
Bu baglamda %0`a %0`dir.
Bilimsel olarak konusacaksak eger de PKK`ya Almanya`dan Amerika`dan Ermenistan`dan dünyanin bir cok yerinden katilim mevcut !
Anakadrosu, yöneticileri Kürt olsa bile %40-45 oraninda kürtlerden bagimsiz oldugunu düsünmekteyim.
%15-20 oranindaysa Kürt irkina mensup bireylerin desteginin söz konusu oldugunu düsünüyorum.
Ve ne yazik ki %5 dolaylarinda oldugunu düsündügüm PKK`nin bölünme vs. gibi ayrilikci politikalardan vazgectigini HDP`nin Türkiye partisi oldugunu sadece haklarini savunduklarini hicbir sekilde Türkiye karsiti olmadigini söyleyen insanlarla tanistim..13 Yorumla
Soran+1 yılEig yapardimda malin birini yaptim herkez gorsun diye
- +1 yıl
EIG derdim yok :)
Iki üc kisi durumu kavrasa yeterlidir :)
Tesekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim bazilari soruyu bile anlamadiki senin yazdigini anlasin
@JusteLaPaix söylemiş işte kardeşim onun gibi ne kadar ermeni İngiliz dölü varsa hepsi PKK da, kürt fajizmi yapıyorlar. Kafaları almiyorki doğuya işkal edilmiş topraklarımız diyen ermeniler kürdistan kurulduğu gibi 7sulasinden emdiği sütü burnundan getirecek. Ermeni zulmünden ölmus musluman dedeleri gorse sifatlarina tukururdu bunlarin (keşke beni engellemeseydide mesajı gorseydi)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yazarim senin dedigini simdi
Soran+1 yılYazdim bro
Soran+1 yıl😈 d
+1 yılPkklıların çoğu ermenidir.
Her kürt pkk lı değildir.
Sadece fakirlik ve parasızlıktan kandırılıp dağa çıkartılan kürtler vardır.31 Yorumla
Soran+1 yılCahillikten cunku hem camileri hemde okullari yikiyolar cahil ve dinsiz adamda herseyi yapiyor
pkk bir ermeni terör örgütüdür ama kürtleri malesef kandırarak kullanıyorlar..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın kardeşim bu gereksiz muhabbetleri hdp'ye oy verenler de Türk mü? Doğu'da halktan destek almıyorsa eğer pkk nasıl bu kadar at koşturabiliyor. Siz kendinizi %40 larla avutmaya devam edin
31 Yorumla
Soran+1 yılHe bacim he
+1 yılSen ve senin gibi faşistler yuzunden gelisemiyoruz iste... birak bu kurt - pkk islerinide cozum ara cozum bu isi nasil duzeltebilirz diye dusun...
01 Yorumla
Soran+1 yılFasist deme yukarda yazilanlqri oku cahil degilsen anlarsin fasist olmadigimi pkk yi desteklemiyorum
+1 yılPKK'nin %95'i Kürt, Kürt'lerin de %70'i PKK'li.(galiba bence)
20 Yorumla%50 ermeni %40 Kürt %10 komünistler
33 Yorumla
Soran+1 yıl2 . sorunun cevabi
Soran+1 yılKurtlerin yuzde kaci pkk li
+1 yılPkklilarin %50 si kurtlerin %40 ı
11 Yorumla
Soran+1 yılSorumu anladin tsk
pkklıların %100 ü kürt
018 Yorumla
Soran+1 yılSie cocuga bile sorsan icinde ermeni oldugunu bikir
Soran+1 yıltamam iste demekki % 100 Kurt degilmis pkk
Soran+1 yılBen ermeniysem anami degilsem senin anani
Soran+1 yılIste senin turklugun bu kadar nerde hosgoru nerde imam sadece kufur eden pi. in tekisin
Soran+1 yılErmeni dolu dedin serefsiz
Soran+1 yılIlk sen anne kattin
Soran+1 yılIste ne dinin ne imanin nede turklugun gercek sadece bos yasayan malin tekisin
- +1 yıl
Ben politikacı değilim ben veremem dersi.
Ama tek istediğim halk artık kendine gelsin.
Artık internetten Atatürk'e sövmek suç değil.
Ama başbakana sövsen tam 20 yıl yersin
Öcalan bacım çocuğu bu hiçte ayıp değil
Ama başımızda ki bakan o arkadaşım kurusuna sayın dedi
Kürdün emeli benim hür zihniyetime yakın değil
Ama muhtaç olduğum kudrete sahiptir kanım benim
Akpnin gerici zihniyeti ülkeye hükmediyor
Ve bugün Türk gençleri Atatürk'e küfrediyor
Nankörlüğün daniskası, tüylerim ürperiyor
Tanrı şaidim olsun kimse edemicek ülkemi yok!
Sadece siyaset yap egon için düzme beyni
Ben vermiyom, sen vermiyon ulan kim bu yüzde elli?
Kaçmasın lükste keyfin, kimse çıkıp kızmıyo
Ama Atatürk'ün Anıtkabir'de kemikleri sızlıyor
Beni korkutan, bir hiç uğruna
Memleketimin satılması
Kürdistan falan istemem yurduma
Peki Daha kaç askerin ölmesi lazım?
Devlete karışıyo her an islam
Ve siyaset çökmüş bir mekanizma
Asla geçmişine ihanet etme
N'olur Türkiye'm kemalist kal
Ülkem nerde nankör varsa o - +1 yıl
bu site yazdıklarımı sansürlüyor
Ben politikacı değilim ben veremem dersi.
Ama tek istediğim halk artık kendine gelsin.
Artık internetten Atatürk'e sövmek suç değil.
Ama başbakana sövsen tam 20 yıl yersin
Öcalan orospû çocuğu bu hiçte ayıp değil
Ama başımızda ki bakan o pîç kurusuna sayın dedi
Kürdün emeli benim hür zihniyetime yakın değil
Ama muhtaç olduğum kudrete sahiptir kanım benim
Akpnin gerici zihniyeti ülkeye hükmediyor
Ve bugün Türk gençleri Atatürk'e küfrediyor
Nankörlüğün daniskası, tüylerim ürperiyor
Tanrı şaidim olsun kimse edemicek ülkemi yok!
Sadece siyaset yap egon için düzme beyni
Ben vermiyom, sen vermiyon ulan kim bu yüzde elli?
Kaçmasın lükste keyfin, kimse çıkıp kızmıyo
Ama Atatürk'ün Anıtkabir'de kemikleri sızlıyor
Beni korkutan, bir hiç uğruna
Memleketimin satılması
Kürdistan falan istemem yurduma
Peki Daha kaç askerin ölmesi lazım?
Devlete karışıyo her an islam
Ve siyaset çökmüş bir mekanizma
Asla geçmişine ihanet etme
N'olur Türkiye'm kemalis
Soran+1 yılLa ne ataturku peygambere kufur edenler var Ben pkk yida hdp yide desteklemiyorum sen beni anlamadan kufur ettin
Soran+1 yılPkk Li degil. M.. k mali
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavuk mu yumurtadan çıkar? Yumurta mi Tavuktan?
024 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi oku eig olan arkadasa bak oda senin gibi diyodu sonradan gizlendi
Cevap sahibi+1 yılBizim köyde senin gibi biri vardı
Soran+1 yılSonra
Cevap sahibi+1 yılSonrasını ne sen sor ne ben söyliyim
Soran+1 yılSoruyu anladinmi
Cevap sahibi+1 yılBen k*rt müyüm de anlamayayim. pkk da yalnız k*rtler yok hatta Türk dahi var lider kadrosunda. Bu terör örgütünün içinde birçok milletten insan olduğunu çoğu kişi bilir ancak bilinmesi gereken şu ki ; pkk k*rtlerin hakkını savunan değil kanını emen bir örgüttür, gerçi benimle aynı haklara sahip insanların hangi hakkini savunuyorlar orası baska bir konu da :) Biz biliyoruz doğudaki k*rtlerin silah zoruyla , baskıyla , korkuyla terör örgütüne destek vermek zorunda kaldıklarını. Herneyse pkk yı destekleyenin anasını avradini kucağında seveyim ama vatanını milletini seven, bu itleri desteklemeyen kürt can kardeşimdir.
Soran+1 yılUlan hem demissinki vatanini seven Kurt kardesimdir hemde Ben kurtmuyum anlamiyim demissin Adam olsan birini Kurt die kucuk gormezsin
Cevap sahibi+1 yılHem severim hem döverim, ayrıca ulan babandır pünönönk. Malmış, veririm eline malı görürsün
Soran+1 yılAklin bu kadar iste Ben bilmiyomuyum kavga etmeyi tam bir malsin
Cevap sahibi+1 yılMal babandır , oğlum sövcem şimdi tüm değerlerine germe beni , gizli
Soran+1 yılGerilirsen geril m... k gizliyim sana giren cikan me
Cevap sahibi+1 yılLan sen hala konuşuyor musun?
Soran+1 yıltamam sie m.. k benim sorumdasin
Cevap sahibi+1 yılIrkını miktiğim cevap verme
Soran+1 yılMn oglu kafa yqpini skm
Cevap sahibi+1 yılSenin ananı s i k e r i m he a m i n a koy duğumun evladı , cevap verme lan bana kafanı gö tü ne so ka rim senin
Soran+1 yılSen zavalli oc un tekisin
Cevap sahibi+1 yılKardes değiliz , Türk k*rt kardes değildir aklını s i k tigim
Soran+1 yılBabayla ogul kardes olmaz
Soran+1 yılBabana laf atma
Cevap sahibi+1 yıl15 yaşındasın o r o s pu anneli 😃
Cevap sahibi+1 yılAynı odada 40 kişi yatan , mastürbasyonlarinda annesini hayal eden malum ırk memberi 😃 O ananı s i k e r im
Soran+1 yılCocugu koydum sus git
Cevap sahibi+1 yılya k*rdü
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%70 pkk da kürt vardir %50 kürt pkklidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuzde 90
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım