Mesela bir bayan dekolte giyip rahatça gezebilir mi Konyada?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılKonyalıyım sizin deyiminizle yobaz olabilirim... Açık teşhire dayanan giyimlere karşıyım abi :S Yanlış anlaşılmasın teşhir dekolte evde bile o şekilde duramayacağız şekilde sokakta yürüyen kişiler bence edepsizdir... Ben bunu derkenb herkes özgür sanane diyeceksiniz evet özgür giymemez demiyorum giyerse o şekilde edepsizdir dedim... He Konya da giyer misiniz giymez misiniz bişey olur mu olmaz mı bilemem... İzmir de yaşıyorum burada bişey olmaz olmamalı da zaten ;) Konya ya hayatımda hiç gitmedim desem :S :D
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben antalyaliyim ve konyayi çok gezdim. Şehir merkezinde çok aşırı bir şey yok nispeten iyi durumda. Mesela diz ustu etek giyenler o tarz var genelde memur bankacı tipler. Ancak şehir dışında durum sıkıntılı. Mesela Beyşehir de açık gezince bile dikkat cekiyorsunuz maalesef. Özellikle AKP döneminde dincilik arttı. Bakın. Dindarlik değil dincilik. Mecbur değilseniz bence gitmeyin
90 Yorumla
Gezersin ama genel olarak oralar hep oyle konyasidir karamanidir bende o tarafta okuduguma biliyorum karamanada okudum yolda sigara icerken bile hayvan gbi bakan bir toplulugu var bir cafeye oturdugunda yanlis gozle bakanlar ve buranin esnaflari ogrenciyi hic seviyor 😊
71 Yorumla- +1 yıl
ben karamanlıyım burda dogdum burda buyudum aslında esnaf öğrencileri sever heleki seyyar satıcılar unıversitelilere bayılır sigara konusuda dogru ben 13 yaşında başladım sıgaraya yolda sokakta ıcemezdım ters ters bakarlar bir ara hıc tanımadıgım bı adam benı nerdeyse dovecektı sıgara yuznden
+1 yılKaç yaşına gelmişsin daha din=yobaz gibi saçma sapan soru soruyorsun.
Bende Konya lıyım (!)
Sen değil Konya da dekolteli gezmek Antalya da bile gezemezsin.. Ayrıca Konya lılar değil senin gibi geri kafalılar yobazdır.117 Yorumla- +1 yıl
aynen hem yobaz hem gerici hem bağnaz ösgürlük düşmanı faşist bunlar tebrik ederim sözlükteki tanımları bunların bu
- +1 yıl
Bende konyaliyim ve bu kizin bole demesi cok canimi skti
- +1 yıl
@kübraanqel aynen benimde canımı sıktı
- +1 yıl
Ya bide gizli kullanici. Biseydaha solicektm de terbiyem el vermedi solemedm su kiza
- +1 yıl
@kübraanqel Boşver cahil insana laf anlatmak zordur ;)
- +1 yıl
Gizliden sormasa bende özeline yazardım yazsa keşke
- 1 yıl
Antalya'da gayet de dekolte ile geziyor kızlar boş yapma her yeri konya mı sandın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
67Cevap
+1 yılİnsanın kabalığını dine maal etmemek gerekir. Din hoşgörü üzerine temellenmiş bir yaşam lokomotifidir. Kişi içsel hayvani dürtülerini kontrol edemiyorsa nefsinin kölesi olmuştur. Din de kişiye nefsini lokomotif olarak seçmesini salık vermez. Aksine güzel ahlak ve dürüstlüğü salık verir. Yani ehli iman bir kişi sen sokakta anadan üryan gezsen de sana ilişmez. Bu ateist veya başka inanç paradigmalarına mensup olanlar için de geçerlidir. Beşeri hukuka saygılı olan vardır ya da olmayan...
Hasılı, "yobazlık" dinle ilişkili bir kavram değildir... Kişinin evrensel hukuka/beşeri hukuka saygı gösterip göstermemesi ile alakalıdır.70 Yorumla
+1 yılEvet arkadaşım anlatmıştı kız arkadaşım sevgilisiyle buluştu sadece çocuğu kovalamışlar neden konuşuyorsunuz diye erkeği dövmeye kalkmışlar o kadar yolbaz sakat şehir en sevmediğim şehirleden biri konya okadar güzelliklerin bulduğu halde bu kadar yobazla dolu olan şehirdir Mevlenası nasrettin hocası hep orada neden bir mevlena ahlakı alınmamıştır şaşarım hoş görünün olmadığ şehirlerimizden
21 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca konyada içki ve genel ev vardır türkiyenin ilk genel evi oraya açılmıştır diye biliyorum
+1 yılBak bak konya ya yobaz diyene. Bak arkadasim tamam konyaliyiz biz tamamda yobaz falan olmuyor yani. Cok sukur elhamdulillah muslumaniz ve nerede nasil giyecegimizi iyi biliriz. Acik giyinmeyiz gunah. Babamizin yaninda oramizi buramizi acmayiz. Ne bu simdiki kizlarda meme acma meraki. Tamam tesetturlu deilm ama konya hakkinda bole konusamazsin.
92 Yorumla- +1 yıl
bence de harika bir şehir...
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şu anda en yobaz şehir İstanbul.. Çünkü tüm para peşinde olan sakallı şeytanlar oradalar.
130 YorumlaYatak odanda kocanın yanınd ağıt ben senin özel bölgelerini görmek zorunda mıyım gezince nolacak eskort musun manyak mısın sen hasta mısın engelli misin senin amacın hayat kadını mısın nesin sen amacın ne şu dünyada senin namusun ırzın yok mu millet sana kem gözle bakınca zevk mı alıyon ben şahsen beni rahatsız ettiğiniz için size kıyafet alırdım
Sevabına fakirsiniz sanırım gezemezsin bacım camilerin olduğu namazın kılındığı tekbir getirildiği yerde gezemezsin konya müslüman bir şehirdir ve ben çumradayım burada hiç kimse yok öyle aşırı çıplak varsa işte gavurlar00 Yorumla
+1 yılBiz Konya'dan geçerken akşam vakti yemek için durmuştuk, biraz gezinmiştik. Sokakta kadın yoktu :/ Olanlar da çarşaflı falandı. Dekolte giyeni taşlarlar herhalde. Bana bile laf söylemişlerdi.
41 Yorumla- +1 yıl
ne sallamıssın ohooooooo alakası bile yok ama konyada suriyeli çok belki suriyeli görmüşsündür sırf onlara ait sokak bile var ve konya halkı gayette rahat giyinebiliyor sırf sizin bu yorumunuz için bu siteye kaydoldum çünkü insanların görüşlerini her ne kadarda gereksiz olsada önemsiyorum ve umursuyorum belki sizin ön yargınıza karşı ters düşebilir ama akşam vakti bir kadın sokakta görmediysen bu şehrinden değil insanlara olan güvenin azaldığından bir birine karışan insanlar var ama tanımayan insanlar birbirine kolay kolay karışmaz size ne için laf söylediler bilmem ama kadına da erkeğede gereken değeri veririz ve eşitliğini de reddetmeyiz kim ne giyindi umrumuzda bile olmaz umrunda olanlarada boşboğazlıdır onları ve tüm konyalıları aynı kefeye koymanız gerçekten üzücü onur kırıcıdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sözde dışardan görünüşte dindar tutucu bir il fakat içki desen en çok orada tüketiliyor, seks oyuncaklarında sıralamada, swing yani eş değiştirme konusunda binerce çift var ama dışardan göründüğünde dindar ve tutucu. zaten ne cıkıyosa o yobaz sözde dinci geçinenlerden cıkmıyormu
20 Yorumlaİzmir ne kadar gavursa konyada o kadar yobaz.😇
Bilmem anlatabildimmi?170 YorumlaYa konya da konya ne var konyada konya kapalı olduğu için mi konya yobaz değil bunu lütfen vurgulamayn. Bilmediğiniz yerler hakkında yorum yapmayın lütfen konya ya geldin mi gördün mü konya nasıl bir yer nasıl giyiniliyor bilmiyorsan yorum yapma konya kapalı olabilir ama açık giyinenleri öldürmuyoruz.. Herkes istediğini giyebilir herkesin özgür hakki
10 Yorumla
+1 yılyobaz ne demek bilmezsiniz boş boş yazarsınız yobaz kaba inceliksiz demek her kesim de olur bu ister müğslüman ister ateist ister komünist ister kapiatlist ister liberal olur bilmeden yazdığın için en büyük yobaz sensin
21 Yorumla- +1 yıl
En çok müslümanlarda yobazlık olduğu için yobaz denince dincilik gelir akla.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslaaa eğer öğrenci kısmındaysan yani bosna hersek mahallesi var ordaysan hadi neyse ama diğer yerlerde herkes birbirine karışma hakkına sahip gibi bir garipler. bosna hersek mahallesinde giysende burada giyilir mi gözüyle bakarlar rahatlık yok yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana oyle geliyor evet isyanbul da bile dekolte giyemezsin gerci nisatansinda falan giyebilirsin ama oraya bile kirolar dadandi
30 Yorumla Yok öyle birşey bazılarının dindar insanlarla problemi olduğu için Konya halkını da bu şekilde yaftalıyorlar. Genelleme yapacaksak bu ülkenin her şehrine bir kusur buluruz.
40 YorumlaHayır bir bayan o halde hiç rahat gezemez çünkü konyalılar çok farklı ve değişik insanlar gerici bir toplum genelde o yüzden öyle düşünüyorsun ve görüyorsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl kadar Konyada durdum gündüz çogu dinci kesilir böyke mini etek felan giyenlere cins cins bakarlar dışlarlar gece olur konyanın bir tepesi var millet dizilir oraya bir güzel içer konyada bulunduğum süredeki gözlemlerim bunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılO da güzel valla
Cevap sahibi+1 yılÜniversite için felan gitmek istiyorsan hiç gitme biz arkadalın bakkalının önünde tavla oynuyoruz diye polise şikayet etmişlerdi poliste burada tavla oynayamazsınız demişti baya bir arbede çıkmıştı ama gel gelelim o tepede içenlere polis gisipte birşey demezdi nasıl bir yapıya sahip oldugunu anlamışlımdır
+1 yılhayır gezemezsin ama kimseyi de suçlayamazsın bu sebepten ya da aşağılama hakkına sahip değilsin kimse san zorla konyaya git oku demiyor.
56 Yorumla- +1 yıl
Nıye gezemıyor
- +1 yıl
olabilir @Kath-leen her şehrin her insanın yaşam tarzı olrak aynı olmasını bekleyemeyiz değil mi mesela ben bir antalyalı olrak kadınların çok kapalı olmasını yadırgadım ama kimseyi bu yüzden aşağılama hakkına sahip değiliz.
- +1 yıl
@Kath-leen onların da öyle bir hakkı yok kim vermiş onlara o hakkı ?
+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz ne biçim insanlarsınız be
Konya dine önem veriyorsa gerici olmaz.
Aç dekolteni milletin mstrbsyn malzemesi ol rahat et.
O gerici dediğin kişiler insan sen nesin l*n40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar doğru bilmiyorum ama en cok içki tüketilen yermis konya... Anadolu şehirlerinin her yerinde bu saydigin seyler rahatsizlik verebilir konya ile alakali bir durum soz konusu degil anadolu sehirlerinin bir cogunda o sekilde rahat gezemezsin...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. kızları hiç yobaz değil onu biliyorum 8)
72 Yorumla
Soran+1 yılKızlar beğenmemiş yorumunu ☺
+1 yılDinci ( yobaz) bu sekilde yazmayi hangi aklinla yazdin merak ettim
40 Yorumla
+1 yılyobaz diye geçinir ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinde en çok alkol tüketilen şehirdir.
40 YorumlaAsla gezemez gözleri ile oldururler seni hatta fiziki de darp edilme ihtimalin var
10 YorumlaKonya dinci görünüp Türkiye genelinde kişi başına en çok içki tuketilen memlekettir.
10 Yorumlaşehirleri ve insanları etiketlemek yanlış. dindar ve yobaz aynı kefeye konulmamalı. arada büyük fark var.
12 Yorumla
Soran+1 yılDinci dedim
+1 yıldinci (yobaz)? dinsızlık de bır din secımıdır hatta dindir :) onlar ne oluyor ozaman.
10 Yorumla
+1 yılbence gezersin kimse karışamaz karışmaz türkiyenin ençok alkol tüketilen yeri konya birde fuhuş ta var alkol olan yerde olmazmı
10 Yorumlaisteyen istediği gibi giyinirde, gezede. burası laik bir ülke, kimse kimseye karışamaz. rahatsız edeni polise bildiriniz.
30 YorumlaYobazlikla ilgili buyuk bir kavram karmasasi yasaniyor
00 YorumlaBenim için Konya neyse İzmir de o
Biri dinci yobaz biri laik yobaz
Konya dahil pek çok Anadolu şehrinde rahat giyinemezsin01 Yorumla- +1 yıl
bilmediğin yer hakkında yorum yapmışsın da burda mini etek giyende var kapalı tesettürlüde kimse mini etek giydi diye kimseyi sokakta çevirmez merak etme sadece fazla göze batıyor tek fark bu evet geri kafalı dediğiniz insanlarımız da var üstüne düşmeyen işlere vazife olan ama diğer şehirler gibi çeşit çeşit insanın bulunduğu şehir ve bilip bilmeden lütfen sallamayın artık
Konyalıyım abartıldığı kadar değil ama konyalı hanımların %80 ne yakını kapalıdır durum böyle olunca açık giyinen dikkat çekiyor.
20 Yorumla
+1 yılgezebilir neden gezemesin kendi ülkenizdeki şehirleri neden kötülüyorsunuz bunu hiç anlamıyorum varya
10 Yorumlaulan gerizekali yobazlikla dinciligin ne alakasi var
senin bir sucun yok sana oksijen veren agacin yapraklarini durtmek lazim20 YorumlaDinci yobaz nedir be burasi %99u musluman bir ulke sanirsin hindistanda yasiyorda muqmbi den dehliye gidecek bu soruyu soruyo :) ayriyeten yobaz in qnlqmini bil
20 Yorumlaarkdşım hangi zamandayız istiyen istediği gibi gezer bizene
10 YorumlaYok la araştırmalara göre Türkiye'de en çok alkol tüketimi Konya'da imiş. Dinci ama yobaz değil.
30 Yorumla
+1 yıldekolte giyip gezersen ; şeytan kaçmış içine deyip taşlarlar
30 YorumlaYok konya mevlana şehiri yunusun memleketi sensin yobaz
32 YorumlaAile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. dekoltenin boyutu önemli. akşam giyebilirsiniz. ya da bara falan giderken.
00 YorumlaDinci yobaz vesaire yazik size bilmediginiz bir sehir hakkinda kulaktan doyma seylerle yorum yapiyorsunuz ya cok komiksiniz
10 Yorumlaevet dinci bir şehir ama şunu da soyleyeyım konya 2010 dan önce en çok alkol tüketen şehirmiş yani her kesimden var çık zafere hayvan gibi kızlar gezıyor orda
00 Yorumla
+1 yılDinci olmak yobazlik mi oluyor bayan!
59 Yorumla
Soran+1 yılDindar demedim dinci
- +1 yıl
Yobazlik: abartidir dinde olmayanı da dine katmaktır.
Konyalilar bildiğim kadarıyla ırkçı bir millettir genelleme yapmıyorum. dinine bağlı insanlar diye biliyorum sözde ırkçılık da dinde yok :) - +1 yıl
@ahmet5050 sözlerim gayet düzgün
- +1 yıl
yobaz kavaramını bilmez boş yazar işte yobaz kaba demek bu ülkede en büyük yobaz bunlar işet cahil kafa
- +1 yıl
@ahmet5050 yobazlik dine ait birşey değil! Birseyde aşırıya kaçmaktır ki dediğin gibi orasını burasını acanlarda yobaz sayılıyor
- +1 yıl
@ŞERİATÇIADAM sende boş boş konuşarak yobaz oluyorsun. burada geçirdiğim vakti git kuran dersi ver sözde şeriatçı !
- +1 yıl
ben şeriatçı değilim belki ne biliyorsun ahahahah belkide takiye yapıyorum
hayır öyle böyle çingene yok bir bılsen valla tecavüze uğrar insan o derece
10 YorumlaTürkiyede en çok alkol tüketen ilin konya olduğunu biliyormusun?
10 Yorumla
+1 yılBence bunu olmayacağı yer yok artık sonuçta herkes ozgur
00 Yorumla
+1 yılgezersin en çok içki tüketimi konyada biliyorsun dimi
00 Yorumla
+1 yılCesaretin varsa Vatansever Konyada söyle bunları..
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Sordugun. Soruda dini yobazlik olarak göstermek seni medeni yapmaz
10 YorumlaGezersin.. Konyaya gittiğimde bir ton mini etekli vedekolteli insan gördüm..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonyanın altı erenler üstü götverenler gerisini sen düşün
20 Yorumlaen cok alkol tuketile sehirmis diye duymustum bir sene.
00 Yorumla
+1 yılSaçın açıkken bile tuhaf görüneceğini düşünüyorum.
40 Yorumla
+1 yılherkes ıstedıgı gıbı gıynıyor kımseye bısey dıyen yok
00 YorumlaDaha önce gitmedim ama öyle olduğunu biliyorum evet ve konyalıları pek sevmem
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor bence ya ben konyada okuyorum ve dekolte giymek biraz sıkıntı
00 Yorumlatürkiyede tüketilen alkolun %60 ı konyada tüketilir derler ama bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah seni ıslah etsin ben daha ne diyebilirim ki :(
10 Yorumla
+1 yılKayseride oyle bende kayseriliyim bende yobazim.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yobaz diyorsun tanımadığın insanlara?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinine bağlı olunca yobazmı oluyor?
21 Yorumla
Soran+1 yılİşinde gücünde "dindarlara" kimsenin lafı olmaz
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri