Beni Allah hür yaratmışken ben özgür bir bireyken ki hukuki olarak da negatif pozitif statü haklarım varken neyin itaatı bu? Sırf Türk değil diye bütün dünya türklere itaat mı edecek şimdi? Yaşadığım coğrafyanın temelinde atalarımda mimarken ben itaat mı edeceğim Türk değilim diye? Neyin ayrımı neyin ırkçılığı? Rahatsız olan, ırkçıyım ne olacak diyen, ırkçılık ve milliyetcilik ile kolluk güçlerinin emniyeti, güvenliği adaletli esit bir sekilde sagladigini dusunen direkt çıkabilir yorum bile yapmadan.
Turk olmak ayricaliktir bunu bil derim Itaat etmek istemiyorsun madem gidersin bu topraklardan baska yerde ulkeni kurarsin bayragini dalgalandirirsin ama kalkip niye turke itaat edecem diyemezsin turkiye cumhuriyeti burasi ve turkelre itaat etmek zorundasiniz dagda tepede fare gibi oraya buraya saklanmayacaksiniz Sizde namus seref olsa uykuda polislerimizin kafasina sıkmazdiniz serefsizligin dibidir bu. Cebindeki tl ibareli paraya... mubtacsiniz bu topraklar. olmasa geberip gidecekti iz ve hala siz bu vatana ihanet ediyorsunuz sizin kaniniz bozuk olmasa su anda bunlar olmayacakti
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşık olduğun ülkenin tarihi hakkında zerre bilgin olmadığı ihanet ediyorsunuz demenden belli zaten. Hiçbir ırka veya dine veya mezhepe mensup olmak ayrıcalık değildir kimse kimseden üstün değildir. Bu topraklarda yüzyıllar boyu tek basınıza yaşamadınız burası bizim de evimiz ! Türkiye Cumhuriyeti diye türklere itaat etmek nedir ya 21 yyda yaşıyoruz. Yazımın sonunu okumadım galiba burada yerin yok.
Yav adam özel harekat, kellesini koltuğuna almış arkadaşları şehit olurken durmadan savaşmaya devam ediyor. Gelmişsin klavyeden insanları itham ediyorsun. Yanlış olduğunu düşünüyorsan yanlış yapmışlar de. Onlar da insan de, ama bilip bilmeden "askerliği bedelli yaparlar" gibi bir iftirayı neden atıyorsun anlamak güç..
boşver ya salla türkler asillikleriyle övünürler dünyada araplardan başka kimse takmaz, zaten araplar taksa kaç yazar dizilerden izledikleri kadarıyla biliyorlar cahil insan topluluğu. Türklerde biraz saygı biraz akıl olsaydı insana insan gözüyle bakardı ırkına değil düşünce yapısına bakardı ırkımızı kendimiz mi seçiyoruz sanki? Ama türk olmadğımız için de ne kadar şükretsek az şu okul işi hallolsun dönücem memleketime burdan nefret ediyorum
@emir134 ne alaka şimdi kürt kız kardeş satmak falan? Kürtler sana Muğla da kız kardeşine tecavüz eden ve kızın dayanamayıp intihar ettiğini söylemez mi? aysul altay yazık olmuş türk abisi tecavüz etmiş
@emir134 izlemedim bile. Sen kösem sultanı izliyor musun peki kanuniyi ya her gece atmislar olaya bak sen. Hayatın dizilere inanmak onlari izlemekten ibaret herhalde
Ulan dizide toreden bahsediyor olan seyi anlatyor muhtesem yuzyilda reytng icin yapiyorlar osmanlida kadinlar pecelerini bile cikarmazlardi... sen konsmada bana okul onlerinde 50 kurus isteyenler kim ya da torbacilar? Kapkaciilarin hepsi diyarbakırlı
@emir134 21. yyın ve gelişmekte olan ülkenin Türk vatandaşına bak gördüğü her haberi koca bir ırka endeksleyerek genelleme yapan bir zihniyette ayrıca hayatı tv dizilerinden ibaret sanıyor ve harem nedir zerre bilgisi olmadan kendi atalarına bakmadan Kürtleri eleştiriyor. Çok ilginç. Son yazdığımı okumadın da muhtemelen soruda sen. Burada yerin yok.
Hayr cevremde biliyorm burdaki butun uyustrucu satanlar kurt lalelide butuj kari satanlar lurt hep play cikaryolar ne dusuneym simdi sakince cvap ver yermde olsan ne dusunurdun
@emir134 özgecan ve onun gibisini öldürenler türk 6 yaşındaki gizemi bıçaklayıp bilinci açıkkende diri diri yakan adam türk turistleri kazıklayanlar türk turist kızlara taciz eden tecavüz eden ya da ahlaksız teklifte bulunanlar türk saysak elli tane örnek var türkler dünyaya barbarlıkları ve ahlaksızlıkları ile tanınan bir millet gelip savunma burada boş yere
@emir134 gerçekten hiç mantıklı düşünmüyorsun. Belki senin o bahsettiğin çevrenin arasında üç beş tanesi kürt.. tamam olabilir. Ama sen sanki Türkiye'nin bütün torbacılarini sayıp bir kazana koyup ahanda bunlar kürt diyormuşsun gibi oluyor.. Ona baksan ben almanyada yaşıyorum ama burdaki en büyük bokluğu da türkler yapıyor.. Adınız çıkmış bildiğin.
Anlamiyosun heraldr turklerdende kötü isler yapan var ama hep kurtler yapmiyor mu uyustrucu dogudan gelmiyor mu ha dun daha 5 bin tl kaziklamaya calstilar beni bir kurt dolandrcii burada mahallemde koss baslarnda hep kurtler var olay cikaran gezmeye aksaraya gidiyorm kari satyolar cahillikten dolayi kötü islere meyilli bir halk
@emir134 uyuşturucu nasıl doğudan geliyor ya? aksaray da kız satan da yok emin ol bir kürt bu dediklerini yapsa olay olur kürt olduğu için. manşetlerden inmez o yüzden mantıklı salla
@emir134 ay ağlicam galiba 😭 annene söyle terliğini uçuşa hazırlasın.. Bukadar saçma bişey görmedim. Resmen kendi özünü kötüledin.. Ve lütfen bana şimdi ırk babadan geçer muhabbetiyle gelme
Bos isler bunlar.. Ne kadar ugras verselerde istediklerini alamayacak bu zihniyete sahip olanlar.. Biz senelerdir bu ülkede ne yazılar ne baskılar gördük ama itaat etmedik basımız dik onurumuzla yasıyoruz cok sükür..
Pkk'lı itler bu yazıları kendi yazıyor canım Türkler ırkçılık falan yapmıyor. Hem pkk'yı destekleyip hem de Türklerden tepki görünce duygu sömürüsü yapmaya çalışanların marifetidir bu yazı.
Ben o yazılan yerde yaşıyorum sen içini ferah tut :) devletin kamu görevlisinin eline boya spreyi alıp kepenk boyadığı nerde görülmüş? Koskoca halk bu zeka noksanlarından mı korkacak şimdi :D :D
Kamu görevlisi dediğin adam canını bu vatan için hiçe sayan. Arkasındaki evladını eşini anasını babasını bu it soyları hiçe sayan BİR VATAN EVLADI. Sanada tavsiye çıkma karşılarına. Pişman olursun.
Az çıkmadık karşılarına kimin kaçtığını gördük boşa tavsiye verme bu it soyları dediğin halktır. eşini çocuğunu bırakan ha. Yeni evli 3 aylık bebegi vardi ama 9 yaşındaki çocuğu öldürdü tabii ya
Öyle halk ın içine... Az çıkmadınız demek he? Erkek dediklerinizden size kıyafet kaldı mı ki? Hani biliyosun anasının kardeşinin donunu kapan dışarı çıkıyor ya. 9 yaşındaki çocuğun olayların arasında ne işi var. Çocukların bile beynini ufakken yıkıyorsunuz. Allahın huzurunda hiçbiri hesabını veremeyecek bu vatana ihanetin ve ufaklıktan yetiştirdiğiniz itlerin hesabını.
Çok sığ konuşuyorsun yaşamadığın görmedigin bilmedigin yer hakkinda anca haberlerden duyduklarınla yandaş medya ağzıyla konusursun. Hangi olay? Olay filan yok canı sıkılan sokağa çıkma yasağı ilan ediyor.9 yaşında çocuğundan tut 70 yaşında amcasina kadar ne zaman biteceği belli olmayan bir yasakta elektriksiz susuz boş bir evde mi bekleyecek? Üstelik evde ateş altındayken oturup seyir mi edecek? Soruda yazdığım sin yazıyı oku. Burada yerin yok.
Daha ne iş yaptığımı nerede bulunduğumu bilmeden burada bana ahkam kesiyorsun. Sen yaşamadan bilemezsin diye. Orada olan herşey ordaki yaşayanlar müstehak. Sen kendi vatanında emniyet mensubu olduğun halde sokaklarda emniyet almadan üs bölgesi kurmadan ilerlemek ne kadar zalimce bilemezsin. Burdan ahkam kesmek milleti yanlış yönlendirmek kolay.
siz ve sizin gibiler önce o itlere yardım etmeyi kesin. domuz sürüsü gibi dolaşıyorsunuzç ya kardeşim cebindeki para Türk Parası gittiğin hastane Türkiye Cumhuriyetinn hastanesi doktor Türk okuduğun okul lise üniversite Türkiye Cumhuriyetinin ya bir kimliğini çıkart bir bak Allahını seversen ne yazııyo T. C. kimlik numarası bu senin Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olduğunu gösterir yıllar önce ataların dedelerin bu topraklar için kan döktü savaşa girdi kazandı ozaman sen TÜRKSUN SEN KÜRTSÜN O LAZ O ÇERKEZ demedi kimse biz Müslüman bir ülke olarak savaşada beraber girdik kazandık. bağımsız olduğumuzu ilan ettik bir çatı altında toplandık bende kürdüm aslımı inkar ettmiyorum koyümede gidebiliyorum halayımıda çekiyorum pek konuşamasamda (öğretmediklerinden dolayı) konuşmaya çalışıyorum Milli maçlarda Türk bayrağını dalgalandırıyorum istiklal marşını Atatürkün gençliğe hitabesini ezbere biliyorum ve bunu söylerkende gururlanıyorum. Allaha emanet ol vesselam...
@pıkacu44 benim demek istedigimde tam olarak bu. Kimse laz çerkez kürt demiyor. türk demek turkum diyen herkes için geçerli benim lafım bu vatana ihanet eden itlere. Önce o itlere desteği kesin demissin ben onlara destek verenlerde it diyorum. Benimde bir suru kürt arkadaşım var ama vatan haini değiller.
Atatürk ün en sevdiğim sözüdür NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dikkatine çekerim ne mutly türk olana dememiş ne mutlu türküm diyene demiş sen sanki hiç ırkçılık yapmıyosun saçma sapan konuşma valti zamanında ataların vatan millet sakarya diyr savaşmadı mı?
Ülke de sorun yokken 20 yasinda asker öldüren pkk ya destek verirsen avrupaya masa olursan bu sozu soylerim... turksen ovun degilsen itaat et zerdüşt pezevkler akilli olucak ozaman kallesler ancak sirtindan vururlar insanlari etek gyip catsrlar
Adamsan gel itaat ettir. Etmezsen babandan daha serefsizsin. Hadi bakalım aslanım. Itaat edecekmişim Allah mı oldunuz l*n ne sanıyonuz kendinizi , yurtdışına git adam yerine koymazlar sizi.
@cesurkahraman yegenim yurtdişinda bile tarih diye 10 saya onların tarihi varsa TÜRKLERİN tariki 100 sayfa adeam olun çıldırtmayın TÜRKLERİ SİKTİRGİT ozaman başka devlette yaşa bu kadar hakkın hukukn olacakmı l*n
@cesurkahraman çin seddini bilirmisin neden yapılmış ha ögren gel bizm sabrımız çoktur yerimizden zor kalkarız ATAMIN dediği gibi ama yine ATAMIN dediği gibi yerimiz çok zor otururuz gün gelecek senin gibi vatan hainlereine dersi verilecek aslanım
Ya işte diyorum ya adamsan sorcan. Daha ne diyim sana :D adam olsan bu lafın altında kalırmıydın? Daha önemlisi adam olsan bu lafları kendine ettirirmiydin? ADAM DEĞILSINIZ.
@cesurkahraman canım canım takma kafana bu işlerle ugraşma pek gün gelir neler neler yapılır sana ben seni kafama takmıyorum ben takmam kafama TÜRKÜN gücünü tarihten araştır derim boş konuşma:D kendi kendine havalara girme :D
O kadar değerli olduğunu mu düşünüyorsun? Kalkıp araştırıcakmısım falan da filan , tırt laflar bunlar. Işte bir türk te sensin ne halt oldugun belli. Gerek yok araştırıp karıştırmaya.
Her farklı devletteki halkı yargılamamak, ırkçılık yapmamak lazım. Türkiye'de 78 milyon kişi varken bile her insanın farklı bir düşüncesi, bakış açısı var.. Ne nice iyi insanlar vardır her devlette
O dediğin çok ütopik canım hayal dünyasından çık :(( araplar hariç kimse sevmez sizi. Bir iki emperyalist devlet size sahip çıkar ama işte o da çıkar doğrultusunda :(( yüzyıllar boyu böyle bu yoksa sevrda sizi niye parcaladılar çok mu sevdiklerinden :)
Canım benim tüm dünya Rojava Devrimini duymuş ISIDe savaş ilan eden devletlerin hepsi Kürtlerin yanında olduklarını söylüyor türkiyenin ise tırlarla ISIDe yardıma silah götürdüğünü biliyor. Sen hala 3ün 5in davasını mı yapıyorsun?
Sen kendini bunlarla mı yetistirdin bugüne kadar tüm bu tarih elemanlarına sahte sahte haberleye yalandan siyasetçilere inanıyor musun gerçekten? Savaştınız mı diyor ya dedelerimi benden iyi mi tanıyacaksın? Burada yerin yok senin niye hala sürünüyorsun izlemeyecegim saçma sapan videolar atıyorsun
Benim kendi gerçeklerim ve dedelerimden kalan destansı savaşımız var senin zırvalıklarını kabullenmem mi gerek şimdi? Istenmedigin yerde durma bence artık çık surdan
En İyi Cevaplar