Şu an , canlı yayından izleniyor diye biliyorum. Kimler izliyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ulkenin polisine terorist derse bir yayin kanali olacagi bu olur.. simdi diyeceklerki daha dune kadar kol kolaydiniz.. evet herkes kolkolaydi polislerde oyle.. ee ne olduda polisler terorist oldu.. oysa o terorist dedigi polisler onlarin mekanini karisini cocugunu anne babasini koruyor deilmi? halada boyle korumakla vazifeli
. ulkeni yerden yere vuran yedigi ekmege tukuren bir zihniyetler şu an .. daha once ulkeyi yerden yere vurmuyordu.. bunu daha once boyledi soyleydo kolakalaydi diyenler saman yolunun artik o yalan dolu ve ofke kusan ulkesini yerden yere vuran bir yayin anlayisinida gormek zorundalardir.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben üzüldüm dalga geçecek yeni diziler bulmam gerekiyor şimdi 😔
00 Yorumla
niye kapandı ben bilmiyorum
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
37Cevap
Her dikta rejimde olası bir olay. Muhalif medyalar susturulur.
Şimdi cemaat medyasıyla başladılar artarak devam ettirecekler. Kim bilir daha ne halt yiyeceklerde bizim öğrenmemizi istemiyorlar.
Medya özgürdür, Medya aynadır çirkinsen çirkinsindir. suçlu olan ayna değildir. Bunlar çirkinliklerini aynadan biliyorlar. Nefretlerini aynadan çıkartıyorlar, aynayı kırıyorlar. Kırılan ayna çoğalır bunu bilmiyorlar.
Eğer birisi size fermuarınızın açık olduğunu söylerse ona teşekkür edersiniz ve fermuarınızı kapatırsınız. Ama ülkemizde bunu söylerseniz ölüme mahkumsunuz.
Diktatör iktidarın tek amacı medyayı sadece yandaş hale getirtmektir.
Çünkü öğrenmemizi istemedikleri daha çok şey var.
Her zaman söylerim birdaha söylüyorum. En az bir yazarı hapiste olmayan gazete yok!10 Yorumlaçok mutlu olduğumu hissettim vatanıma ihanet edenler kim varsa ya ıslah olsunlar ya da beter olsunlar..
525 Yorumla- +1 yıl
Vatana nasıl ihanet etmişler?
- +1 yıl
Gördüğünü anlatırmısın merak ettim
- +1 yıl
Yahu soruma cevap yerine neden laf üretiyorsun merak ettim ne haşnlik yapmış diye ben bilmiyorum mesela bana bildirir misin
- +1 yıl
@sosyolojis18 ee peki kısa ve öz anlatayım hatta bir örnek vereyim hdp pkk nın siyasi kanadı değil evet öyle peki bu köpekleri daha düne kadar hain görenler neden şimdi kahraman görüyor paralel kanalında ne işi var neyse sen şimdi diyecen ki özgür medya peki ilçe ismini hatırlamıyorum sokağa çıkma yasağı vardı bir ilçe de çatışmalar falan oldu pkk itleri geberdildi paralel kanalı ne diyor ölenler halktı hatta doğru önceden öyleydiler evet ama askerime polisime kurşun sıkmadan önce ama geçtim bunu devletin içine yaaa ben neyi anlatıyorum ki laa madem bilmek istiyorsan aç gözlerini yeter gördüğümü görürsün emin ol
- +1 yıl
Daha düne kadar akp ile kolkola olan hdp pkkk dır silah stoklamadına engel olmayıp insanların ölümüne sebep olan da hükümettir. Ve 5 milyon hdp liye terorist musmelesi yapamazsın.
Dağdan in siyaset yap diye bağıran rte idi şindi teroristmi oldu mesela? Ölenlerşn kim olduğunu bilmiyoruz gelen haberler o yönde olabilir halkmı değilmi bilmiyorum.
Bide başka birşey bilsen yazarsın. Bilmiyorsun sadece vatan haşni diyordun ama sebep bulamıyorsun körü kötüne inanıyorsun olay bu
Daha derşn delilere ihtiyacın var
Benim sözlerimin kapı gibi belgeleri var - +1 yıl
@sosyolojis18 dağdan in dedi ne senin anan ağlasın ne askerimin anası ağlasın dedi kötü mü oldu bunu isteyerek. rahat dur dedi aklını başına al dedi ellemiyorum fırsat veriyorum kendine çeki düzen ver dedi tamam dediler ama yok bunlar adam olmadı peki sonra ne oldu yaptıkları kim yığınaklar imha edildi sizin ininize girdiği gibi onlarında inine girdi her eski türkiye olsaydı hiç bir gelişme olmazdı türkiye gene eski türkiye olurdu baksana kalekollar yapıldı ulan askerime doğru dürüst karakolda saldırı bile yapamıyorlar. baksana dağı taşı değil deliklerini bombalıyoruz belgelerim var diyorsun bide çıkar belgelerine bakim ne belgeymiş bu hangi pisliğin belgesi, getirirken fotonun terörist diye arandığını cemaatin masum insanları hariç diğerlerinin vatan haini olduğunu bilmeden getir.. bu milletin yarısı salak bir tek sizsiniz akıllı öyle ee peki ne diyim sen bu kafayla devam et korkma telaşlanma sıra sana da gelecek nokta
- +1 yıl
bilader ben askerim, rte teröristle mücadele için hiçbirşey yapmıyor. askerin elini kolunu bağlayıp sokak ortasında hatta eşimizin çocuğumuzun yanında şehit edilmemize göz yumuyor ve şehadet saymayıp bize ÖLÜ diyor. paralel denilen şeyin ülkeye bir faydasını görmedim ama böyle bir zararını da görmedim.. keşke paralel olmasa ama keşte akp ve zihniyeti de olmasa...
- +1 yıl
Silah stoklamadına müsade etti pkk nın o stokladığı silah ve bombalarla yüzlerce şnsan ölmedimi?
Yahu pkk yı besleyip ondan sonra vursan ne olur onlar o kadar silahı bu hukümet zamanında yaptı 7 haziranda tek başına gelseydi bunların hiçbiri olmayacaktı
Eger çok olan haklı olsaydı milletin budist olmadı lazımdı;) - +1 yıl
@kemalim13 ey benim uyayan askerim sen sen bir askersin normal bir er eğitimin ne senin sana dese ki al silahını çık git gebert o itleri laa adımı atmadan kafana sıkarlar bu bir haa illa yapacam mı diyorsun iyi bırak bu safak saymayı uzaman ol özel harekata gir hade o zaman git gebert onları. laa olum bende askerlik yaptım erdoğan olmasaydı o askerlik sana cehennem olurdu bişey bildiğin yok sus konuşma
- +1 yıl
@sosyolojis18 çalınan sorular ne olacak? Her yere kendi adamlarını torpille sokup kul hakkı yeme ne olacak? Obamaya seçim yardımı yapma ne olacak? İsrail ile savaşan filistinlilere terörist demek ne oalcak? Ankaradaki patlamada hukumete suç atıp paristeki patlamada başsağlıgı dilemek ne olacak? Güney doğuda kapı kapı hdp oy istemek ne olacak gözünle gördün mnü dersen evet gördümki soru çalındıgını hdp oy istendigini bu kadar net konusuyorum.
- +1 yıl
@testie çalınan soruları kimin çaldığı hala belirlenmedi sadece cemaat dendi kaldı başka birşey yok.
o dediğin şey her kurumda var ak partide daha çok bu adam sokma işinde haklısın ona lafım yok. akp de okumuş adam olmadığı için devlet politikasıydı bu.
obamaya seçim yardımımı :) ne nedir ya :)) filistillilere terorist dedikten yarım saat sonra düzeltti o yanlış bir şeydi yanlız o haber 15 gün trt haber 7 ve bir kanal daha vardı onların internet sitelerinde yayınlandı. ankaradaki patlamada zaten hükümet suçlu ne olmasını bekliyordunki istihbaratat benden mi sorumlu? patlamada ölenler patagonya vatandaşımı ne demek başsağlı diledi demek?
kişi istediğine oy verir buna karışamazsın hdp ye oy istedikleri için suçlayacaksan birilerini hdp ile akp zaten kollolaydı onları suçlaman lazım önce bunuda bil - +1 yıl
@testie @hasky allah ıslah etsin , iftara atanın allah belasını verisin terorist olmayana terorist diyeninde allah beleasını verisn vatanına ihanet edeninde allah belasını versin.
elfü elfü amin - +1 yıl
@sosyolojis18 soruların verilmesiyle ilgili olarak buyur net kanıt İzmir tire körfez dersanesi 2006-2007 yıllarında gittigimde sınıf arkadaşlarımdan polis olanları biliyorum pekala türkiyedeki patlamada hukumet suçluysa fransadaki patlamada kim suçlu? Gözünüz öyle bir kör olmuşki kendi çıkarlarınız için yapmadıgınız kalmadı hdp-akp kol kola oldugu için cezasını çekti eger çözüm süreci yine başlarsa bu sefer onları birşey kurtaramaz bu arada 28 şubatta zaman gazetesi ve hocanızın darbe yapanlara mektuplarını o gunlerde söylediklerinide okuyun siz anca beddua etmeyi bilirsiniz
- +1 yıl
@testie onu fransızlara sor bu bir ikincisi dershaneye gitti diye polis olamazlarmı bu iki bide kimin çaldığoını bulsunlar bizde bilelim kanıt gerekiyor resmi kanıt çalındığına dair çalan çaldıran buna göz yuman kim varsa hepsi yakalansın. yakalandıktan sonra bunların işine son verilsin. bide velevki çalındı diyelim bu vatan hainliğide değildir. ki bunun zaten örneklerini görüyoruz mesela reza zarrab :9 mesela zafer çağlayan egemen bağış vs vs...
28 Şubat sürecinin en büyük mağdurlarından bir tanesi hocafenedidir ve de cemaatir
o dönem fettullah gülene idam cezası istendi ve asılsıa suçlamalarla 9 sene sürdü o dava.
ben beddua ederim iftira varsa ederim eğer sen kendine güveniyorsan amin diyeceksin ben elfü elfü emin diyorum. - +1 yıl
@sosyolojis18 "BECEREMEDİNİZ BIRAKIN" "ASKERLER DAHA DEMOKRAT" "başörtüsü fürüattandır" diyen adamın arkasından ben hoca efendi demem fetoş israil amerikan ajanı derim bunu solcular söylerken akp kabul etmiyordu ama sonunda akp'De anladı hoca efendinizi dersaneye giden tabikide polis olur ama soruları vererek kendi adamlarını polis yapmak başka birşey olur
- +1 yıl
@testie o laflar söylendiğinde sen daha çocuktun. eminim o cümleden başkada birşey bilmiyorsun. o roportajları konuşmaları bütünüyle beraber dinleyecesin sonra konuşacaksın. hem bunları bilip hemde mabadından ayrılmamak aynı bir ironi zaten. ve velevki haklı olsan bile bu vatana ihanet değildir unutma. işte onu kanıtlayacaksın. hatırlıyormusun bir sene kpss de 360 kişi birinci olmuştu bu 360 kişinin 200 tanesi bir dershaneden eğitim aldığı ortaya çıktı o dershanenin sabinin eşiyle beraber 1. olduğu ortaya çıktı ve o dershanein kimin olduğunu biliyormusun? sonra o sınav iptal edildi ve o birincilerin hepsi 65 ten fazla alamadı
- +1 yıl
@testie sen sormuyorsun sadece saf saf bakıyorsun bizim ülkede olunca sorumluları bulunması için başlık attı taziye yayınladı ve yats olduğunu zaten belli ettti senin zihniyet ne yaptı?
yaralılara gaz bombası attı muhalefeti suçları öleleri suçladı paraleli suçladı ( es geçmiyor zaten) ve utanmadan orada yaralalanlara hastane faturası çıkardı - +1 yıl
@testie aklınız başınıza gelecek ama aklınız başınıza geldiğinde aklınız kimin elinde olacak allah bilir. sadece ordan burdan duyduğunla konuşuyorsun. al bende diyorum başörtüsü furuattır.
iman meselesi yanında başörtüsü fürüattır.
fürüatın kelime manası nedir onada bak ne demek ondan sonra konuşalım - +1 yıl
@sosyolojis18 yazılacak anlatılacak çok şey lakin farkındayım sesinin zihniyetin bu gerçekleri beyninin algılamasına izin vermez ama bu algılamak zorundasın ki kusura bakma eğer sende o ihanet şebekesine inanmış masun insan değil de o şebekenin bir parçasıysan bundan şüphen olmasın ki yüzde 49.5 şiddetinde ininize girmeye sahtekar hocanızın ettiği tüm bedduaları size yaşatmaya devam edecez. biraz daha sabır evlat biraz daha sabır
- +1 yıl
bir b*k olmaz sizden kusaxası millete iftira atmakla birsey olmax konuyu kapatıyorum
+1 yılÇok güzel hissettim. Bunca sene insanların dini duygularını sömürerek milyarlarca lira para topladılar ve bunu da hainlik için harcadılar. Omurgasız bir hareket, her şeyi ve herkesi yönetme hırsı olan bir hareket. Bence hükümet çok yavaş çalışıyor paralel yapı ile mücadelede.
10 Yorumla
+1 yılterörist cenazesini masum vatandaş olarak gösterdi ve türk askerini terörist olarak gösterdi ülkeyi bölünmeye parçalamaya kaosa zemin hazırladı ama başaramadılar bunlar gerçek dindar insanlar olduğunu sanmıyorum bunlar sırtlarını cia"ya dayamışlar yahudilere dayamışlar bunlardan bir yol olmaz fetoya da iyi oldu
00 Yorumlagün gelir devran döner ya et bulma dünyası ama uydudan cıkardılar en çok askeriye ugraştılar hep oyun komplo yaptılar askere intihar eden istifa eden rütbesi sökülen savcı hakim polis hepsi oyunun içindelerdi ne zman kanalı acsam ergenekon askeri kötülüyolar deniz kuvvetlerini çökertmeye çalıştılar ama sonra hiçbirinin suçu yok dediler daha yeni anladılar onuda cematle ters düştü diye berat etti hepsi
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan asker dizileri vardı iyi oldu zaten sevmediğim kanal
23 Yorumla- +1 yıl
ASkeri küçük düşüren diziler vardı yanlış anlaşılmasın..
- +1 yıl
@Antastia neden güldün cancağızım.
Bunlar daha iyi günleri kaçacak delik arayacaklar ki kaçmaya çoktan başladılar o kadar kul hakkıyla nereye gideceksiniz merak ediyorum
10 YorumlaHer ne kadar olmaması gereken kişilerin kanalı olsa da, ilk belgeselimizi orda izledik be kardeşim güzel kanaldı gereksiz dizileri dışında
00 Yorumlakure. tv adresinden izleyebilirsiniz hotbird uydusu üzerinden izleyebilirsinizi samanyolu devam ediyor
10 YorumlaKapandı iyi oldu. Coşmuştular artık durdurulmaları gerekti
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıl coşmuşlar
- +1 yıl
Niye hdp nin nedi var? Hdp yi en çok dedtekleyen akp değilmi mutabakat yapmadılar mı?
- +1 yıl
Hdp ile seçimden önce bu hükümet anlaşma yapmadımı? Benmi yanlış hatırlıyorum? Sayın öcalan diye hitap banamı ait yoksa?
- +1 yıl
Niye gerçekleri söylemeleri yanlış mı?
+1 yılöyle ferahladım ki o aptal müziği duyduğumda kusurlarım aklıma geliyordu
00 YorumlaKapanmadı diye biliyorum. Fransa daki patlama yüzünden yastalar diye duydum. Fetoş kapatırmı Samanyolu nıu ;)
00 YorumlaBende Ateisler Niye Bayram Ediyor Diyom Bunun İçin Demekki :D
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür dedim. Devletin içinde devlet olmak isteyen düşüncelere iyi bir ders olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılÇok mutlu oldum. Bekliyordum zaten. Helal olsun. Çok güzel. Aynen devam. İnlerine giriyoruz
213 Yorumla- +1 yıl
Ayımısınız da ine giriyorsunuz
- +1 yıl
Hayır o ayıların inkerine girip ayıları inkerinden çıkarıyoruz. İşte bu anlayış sizde olduğu sürece daha çook zarara uğrarsınız
- +1 yıl
12 yıldır aynı inde değilmiydiniz?
- +1 yıl
@sosyolojis18 hayır değildik. Sadece öyleymiş gibi göründük. Fetonun vatan hainliği ve din düşmanlığı had safaya çıkınca sayın Cumhurbaşkabımız haddini bildirmeye başladı.
- +1 yıl
Hee ondan mı safmışız aldanmışız dedi ;))
Ondan mı ne istedilerde vermedik dedi?
Ondan mı meşru yolla birşey yapamayınca gayri meşrubyollara girdi? İnanmadın şeyleri yazma - +1 yıl
@sosyolojis18 madem öyle siz niye bu zamana kadar Tayyip Erdoğan'ın ayağınım altını öpüp de işinize gelmeyince chp li oldunuz. Ya da hdp li oldunuz. Müslüman a firavun denir mi? Müslümana kafir diyenin kendi kafir olur diyen siz değil miydiniz? O zaman fetoş amcan da kafir oldu yavrum 😉
- +1 yıl
Cemaat kimsenin ayağını öpmedi işini yaptı müslüman sandığı için ülkenin refahı için çalıştı didindi he cemaat böyle yaparken oda nasıl ilerde kuyusunu kazarım diye düşünmüş demekki
Herhangi bir partiye oy vermenin ne salıncadı var chp dinsiz dedsen okadakilerin çoğu akpden daha dindar bide illa akpyemi vermek lazım oyu farz mıdır o?
Cemaat kafir değil yezid diyor. Ama yalan bir kafir sıfatıdır hile kafir sıfatıdır iftira kafir sıfatıdır bu sıfatlar kendinde olanda kafir gibidir - +1 yıl
@sosyolojis18 müslümana kafir diyenin kendisi kafir olur. Ona göre. Ayrıca feto firavun dedi. Yani sonucunu düşün işte. Tabi fetoyu peygamber olarak görüyorsan hiçbirşey kabul etmezsin. Öyle bakıyorsan boşuna konuşmayalım
- +1 yıl
Müslümana diyorsa evet haklısın
Oda üzerine alındı firavunu ;) ne farkı cat firavundan ikiside devlet başkanı ikiside zalim
Siz bizim onu peygamber gibi düşündüğümüzü düşünecek kadar aciz siniz ;)) - +1 yıl
@sosyolojis18 cehaletini bu kadar açığa vurma. Cebeail aleyhisselam parti kutsa oy vermem diyen bir ahmağın arkasından gidecek kadar cahilsiniz işte
- +1 yıl
l*n cahil o sohbeti bir dinle ne diyor orda bu bir ikincisi en ahmağımız devletin en başındaki en çok o gitti. O söz 1970 lerde söylenmiş bir söz bu sözü yeni duymuş yeni söylenmiş gibi oaylaşman ne kadar adi ve basit bir durum
- +1 yıl
@sosyolojis18 haksız yapılan beddua sahibine dönermiş ya. Fetoş amcan beddua etmeye devam etsin. Çünkü hepsi kendi başına döndü. En son o gübreler de kendi kafasına döküldü. :D
- +1 yıl
Allsh beladını verdimmmm
+1 yılçok üzüldüm ayrıca kapanmadı uydudan kapandı sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılHortbid uydusu açıkta bizde de kumanda yok kayıplarda. s
- +1 yıl
bizde tv yok ben netten bakarım
hüngür hüngür ağlıyorum. kahroldum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAh ah iftiralar bu dünyada kısaca basit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşime gelmiyorsun şutu basarım ama ben bir diktatör değilimin yansımaları :D Şimdi sen bu adama başkanlık yetkisi versen sence neler yapar?
00 Yorumla
+1 yılKapatılanlar her zaman büyüyerek geri gelir tarin bunların vesikalarıyla dolu
00 Yorumla
+1 yılçok mutlu oldum, parelelciler artık tv. dede yok :)
00 YorumlaA9 kanalı yayın yaparken
samanyolunu uydu yayının kapanması
çok manidar10 YorumlaÜzüldüm. Demokrasi, muhalif seslerde barindirir içinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke 3 yıl önceki masumiyetiyle kalsaydı da birlikte üzülseydik ama şimdi beter olsunlar demekten başka çare yok
00 Yorumla
+1 yılİçimin yağları eridi..
Vatan haini. bneler..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim tv de zaten 2 senedir listede yoktu.
Fişini de çektiler iyi oldu.19 Yorumla- +1 yıl
Kına al;)
Cevap sahibi+1 yılKınayı yaktılar bro, hemde siyahından, ihanetin mazereti olmaz.
- +1 yıl
İhanet mi? Ne ihaneti? bir anlatırmısın neymiş o ihanet
Cevap sahibi+1 yılVatana ihanet, dine ihanet, halka ihanet
- +1 yıl
Bu saydıklarına somut delil sunabilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılKöpük partileri, poker partileri
- +1 yıl
O haberleri yapan gazeteler tekzip yayınladı ojumadın mı
- +1 yıl
Bide bu dediğinin ihanetle ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılNe alakası mı var?
Milletten himmet yardım diye topladıkları parayı kendi çıkarları için kullanmak nedir?
KPSS soruları ile full çekmek nedir?
Pmyo soruları ile memur olmak nedir?
Şantajla haraç almak nedir?
Bir kişinin mahremi olan yatak odasını kayıt altına almak nedir?
+1 yılBir siyonist kanal daha tarihe gömüldü.
10 Yorumlaağlıyorum delice
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ağladı be. s
Sırlar dünyasına üzüldüm.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu oldum. 17 yıl sonra adalet tecelli etti
10 Yorumla
+1 yılhiçbrşey hissetmedim iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılNe diyon ki şu an yani Allah'a havale ediyom
00 YorumlaNe izliycez biz şimdi :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzeldi bazı yayınları ya :)
00 Yorumlaelden bişey gelmez ne yapak :D
00 YorumlaSalihi goremiycekmiyiz şimdi diye düşündüm 😞.
00 Yorumla
+1 yıl5. boyutu izleyemiycez ona yanarim 😃
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey hissetmiyorum
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılyesınler bırbırlerını :D
00 Yorumla
+1 yılİyi oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzüldüm, bazı yayınları güzeldi
00 Yorumlaizlemiyordum zaten bişey hissetmedim
00 Yorumla
+1 yılbenim için farketmez.
00 Yorumlaiyi olmuş bence
10 Yorumla
+1 yılNasil kapandi bilmiyorum?