Evine makam arabası yerine Anadol Murat 124 bir de Renault 12 ile giden adamın duruşuna iğneli laflar edip, görüntüsüyle de dalga geçenler, gözlerinin önünde ki fitneci, fesatçı, haram yiyenin, düşman dostunun cakasına bakar olurlar.
Merkel:Söz dinlemene hastayım. Bir daha kapıları (mülteciler) açma, çok zorlanıyoruz REUS.
türkiye şu anda kötüye doğru gelişiyor ve bunu görmüyorsunuz Kendi çıkarları için yapıyorlar ne yapıyorlarsa Dünya savaşının eşiğine doğru gidiyoruz hala neyi görmek istemiyorsunuz? İktidar aşkı için insanların canını hiçe sayıyorlar ARtık açın gözlerinizi Gözünüzü boyamalarına izin vermeyin
Türk dünyası değil Akp sadece İslam dünyası lehine çalışıyor. Turanı kurma sözü versinler de biz de oyumuzu verelim ama böyle bir söz veremezler çünkü Akp buna tamamen karşı.
O turan zaten kuruluyor. Azerbeycanda su an turan ordusu kurulma hazirliklari son hiziyla devam ediyor. Onu aciklayanaz ama kurulacak emin ol. Sen destekle bu secim pisman olmazsin
Burada nasıl Türkiye'yi gördünüz ve bir de eski yeni diye sınıflandırdınız bilmiyorum ama ama ben ne eski Türkiye'yi görüyorum ne de yenisini. Soldaki resimde oturan kişinin karşısındakine saygısızlık ettiğini, sağdaki resimde ise dünya hırsına düşmüş bir adamı görüyorum. Tahtlardan (!) dahi belli...
Adamlar 3 milyon suriyeliyi bize patlatmış, siz neyin kafasındasınız, ben anlamadım ki. Yok öyle oturmuş, yok böyle. Siz nasıl oturduğuna değilde neyi oturttuğuna bakın Avrupa'nın.
En İyi Cevaplar