Ateistler hangi partiye oy verir yardım hangi partiye oy vermeliyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnancınla ya da inançsızlığınla, partinin ne alakası var?
Halka, yani sana hizmet etmeleri için oy verip, başına getireceksin.
Adı üstünde 'millet vekili' olacak, yani sana vekalet edecek kişileri seçeceksin ki, seni temsil etsinler..
Dolayısıyla; kimin vaad ettiği hizmetler sana uygun geliyorsa ya da kim seni tercihlerinden, tarzından, inancından dolayı aşağılamayıp, bütün insanlara eşit davranıyorsa, ona verebilirsin mesela..!
Ya da, tam tersi yaşamak istiyorsan, onlara da verebilirsin.! Senin tercihin.!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnancına göre vermene gerek yok. Ateist arkadaslarımdan biri Akpye veriyor. Sebebi ise; hizmetini beğendiği için. Türkiye ye faydalı olduğunu düşündüğü için. Diğeri ise dspli. Ama hdpyi destekler. Çünkü inançsız olduğu için sadece ideolojisiyle yaklasıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakıl kafana göre zaten hepsi aynı ben Saadete vereceğim mesela adı güzel bir parti diye sende beğendiysen beklerim :)
52 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılYani bence de :)
+1 yıl172 Yorumla- +1 yıl
Hic boyle dusunmemistim.. 😕
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
85Cevap
+1 yılAteistler hangi partiye oy verir? Tövbeestağfurullah! Allah hidayet versin. Beni dini görüşün alakadar etmez ama bence ülkeni düşünen, sadece dedikoduyla uğraşan mahalle kadınları gibi olan siyasilere oy verme. Çünkü herkesin bir ağzı var ve konuşur. Müslüman olmayabilirsin ama bu seni ülke sevgisinden mahrum etmez. Kim ülkenin menfaati için çabalıyorsa git ve ona oy ver.
01 Yorumla- +1 yıl
Düzeltme yapayım :"... ülkeni düşünmeyen, sadece dedikoduyla uğraşan..." olacaktı.
Siyasi görüşünün inancınla bir alakası yok
İnsanların ateizmi yanlış anlamalarına sebep oluyorsunuz
Biraz akıl50 YorumlaCanim alakasi yok. Bu dinle inancla inancsizla alakali birsey degil... soruna gercekten guldum. Bu kadar sacma dusunmeyin. Neyi kendi dusuncenle dogru buluyorsan ona oy ver. Hatta hic oy verme. Istedigin gibi dusun istedigin gibi yasa gor ve sec.
10 Yorumla
+1 yılHdpkk ve CHP sana kollarını açmış bekliyor sen burada bize soruyorsun :)
51 Yorumla- +1 yıl
(-) eksi verenlere teşekkür ediyorum beni doğruladıkları için hiç kimse doğrucu davutu sevmez :)
+1 yılözentilikten mi ateist oldun ne.
Akıl fikir ver ya rab.50 YorumlaBence insanlar şunu anlamalı: din ve politika ayni şey değildir o yüzden içinden ne geliyorsa onu yap ;) Ama şunu bil ki, politika'da dini karıştıranı tam bir şerefsizdir benim için ve umarim o parti de kazanmaz..
10 YorumlaAteistlik bir inanç tarzıdır... Soyuttur.. Din üzerinden siyaset yapılmamalı
710 Yorumla- +1 yıl
@Karaturna Ateizm Tanrı’nın “varolmadığına inanmak” demek değildir. Tanrı’nın “varolduğuna inanmamak” demektir. Bu noktaya dikkat ediniz, çünkü bu önemli bir fark. Ateizm bir “inanç” değildir. Fazladan bir açıklama, ya da bir öneri sunmaz ateizm. Ateizm yalnızca, belli bir inancın yokluğu demektir.
- +1 yıl
@Karaturna Ataist ne bilmiyorum
- +1 yıl
@Karaturna Tanrının var oldğuna inanmıyorlar
Ayrıca ben ateist değilim - +1 yıl
@Karaturna Benim de ateist tanıdıklarım var. Onlar inançsız insanlar. Ataist hiç görmedim. Belki onların inançları vardır.
Teist-inanan
Ateist-inanmayan manasına gelmektedir çeviri olarak - +1 yıl
Ateizm Din değil inançtır. İnandığımız her şey dini değil.
Daha hangi partiye oy vereceğini bilmeyen biri allahın olmadığına hangi beyinle karar vermiş?
80 Yorumlaİstediğin partiye verebilirsin.
Bu senin kendi görüşün50 YorumlaTürk isen ve buna rağmen gidip de ben ateisttim diye Hdp'ye falan oy verirsen bu ülkedeki kardeşlerine ihanet etmiş olursun. Chp ya da Mhp'ye ver bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkçüysen CHP, dinciysen AKP, ateistlikle ilgili bir parti yok henüz. ama CHP , AKP kadar dindar degil. cevrene bak. ChPliler genelde daha moderndir. AKPliler daha paçoz tiplerdir.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahahha
Laiklik falan vardı bu ülkede? Kendi kafanızda ayırın ilk din ile devlet işlerini sonra laiklik falan deyin.
40 YorumlaAteist olmakla büyük bir yanlış yapmissin bari akp verde bir dogrun olsun vesselam
60 Yorumla
+1 yılPink Floyd dinliyorum hangi partiye oy vereyim demek gibi..
20 YorumlaTurkiye'nin neden b*k yolunda ilerledigi simdi anlasildi. Milletimizden mantik ve zeka fiskiriyor
20 Yorumla
+1 yılateistsin ve bununla oy vereceğin partiyi bağdaştırıyosun.. cahilim diye bu kadar bağırılabilir ancak, senin gibilerin oy kullanması saçma
00 YorumlaBöyle başkasının aklıyla hareket eden ateist olmaz. Ateist dediğin birşey araştırır sorgular en önemlisi gerçeği arar. Sen neyine ateist oldun ki elaleme oy kadar büyük bir seçimini soracaksan?
00 Yorumlaakp ve mhp sana ters sen git chp ya da hdp ye ver
40 Yorumla
+1 yılateist olsam akpye oy verirdim, akpli olanların dünyalığı ahiretliğini 3e katlar
10 YorumlaSen daha tam ateist olamamışsın. Fazla zorlama olunca verirsin.
10 Yorumla
+1 yılsen partilerin varlığına inanıyormuydun ya ispat edelimmi varlar diye ahahahha ateistliğin parti ile ne alakası var gerçi sen şimdi banada inanmassın boşver banane
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmperyalizme karşıysan sol partilere atabilirsin.
Vatan partisi olabilir. Hepar dsp, Hdp ye sakın atma adamlar ülkeyi bölmeye çalışan azınlıkların oluşturduğu cahil topluluk. Pkk gibi leş bir örgüte destek veren acınacak adamlar.00 Yorumla
+1 yılak partiye vermede geri kalanların hepsi uygun senin için
00 YorumlaNe alakaaa şaka mısınnn yaa. Ayrıca napalım ateistsen. Kendine saklasana çoğunuz özentilikten ateist olmuyorsanız çükümü kesicem ya
10 YorumlaBuda sey durumu ateistim kimseye aciklamama gerek yok allah biliyor yeter 😂😂 nereye verirsen ver dinsizlerin partisi ya chp ya da hdp bari chp ye verde hdp o. c almasin oy
06 Yorumla- +1 yıl
@Miray4489 din hakkinda bilgisahibi olamadan yorum yapmaniz okadar irenc birseyki
Anladigim kadariyla chp cisin fark etmez sen musluman lik dinine inaniyorsan dinve devlet isleri ayrilmayacagini bilmen gerekir cunku kiranda boyle yazar ama cahillik sizi koretti atatur ilkeleri isinize geldi ve busekilde kabuledip inanc miagibi gosteriyoesunuZ - +1 yıl
@Karaturna zaten din ve devlet işleri birbirinden ayrılmamalıdır diye bir cümle kurdugun için daha fazla bişey yazma gereği duymuyorum muhtemelen lise son dasın ya da liseyi yeni bitirdin herşey hakkında senden daha bilgi sahibi kültürlü ve kendini yetiştirmiş biriyim sağdan soldan duyduklarınla gelme bana byyys
- +1 yıl
@Miray4489 :) lise son he oda guzel ama ben olollari geceli cok oldu ve arastirmadigim birsey hakkidada kinusmam ama sen daha tutugun partinin gorusunden haberin yok lailklik dinve devlet islerini birbirinden ayirmak tir tuttugun partiyebak soyledigin soze bak bubir yezattir ergen benmiyim sen misin
- +1 yıl
@Miray4489 bak simdi arkadasim chp partisi ataturk doneminde partiydi şu an parti demeye bin sahit lazim basina koymuslar osuruktan teyyare bir adam ne konustugu belli degil ermenimidir yahudimidir hangi mesheptendir belli degil sayin cumhurbaskanimiz recep tayyip erdogani turban kanunlarina karsi cikan bir insan bir partidir chp ee muslumansin dimi miray arkadasim kuranda turbanla ilgili seyler yaziyo biliyosun peki chp bu dinlen ilgili konulara biye karsi cikiyo ac gozlerini kizim ben ulkemde ne chp nede hdp gibi partiler istiyorum ha chp eger ataturk donemindeki gibi bir parti olacaksa boynum kildan incedir derlerki akp liler ataturku sevmez ondan chp den nefret eder ne alaka ya ataturku niye sevmiyelim iste sizin gibi boyle zihniyete sahip insanlar yuzunden bu ulke bir turlu kalkinamiyor biru cikar asgari maas 5000 tl olcak la nerden vercen o parayi milyonlarca asgari maaslan calisan insan var yillar sonra ne olcak yunanistsn gibi mi olcan nereyi satcaz sonra bana dini kullanan...
- +1 yıl
Gunahkar dimcilersiniz demissin fkat o dedigin fetocular dir l*n googleda forumlarda dine hakaret eden chpliler listsi diye yazi var 😂😂
Onu gectim dinsizliginiz yuzunden vekiliniz istifa etti daha nedim hayir sende biliyosun chpni dini sevmeyen bir parti oldugunu fakat kimliginde musluman yazdigi ve chpli oldugun icin kendine yediremiyosun allah akıl fikir versin nedim
Bu soruyu sormak için çok düsündünmü seni gidi kezo 😂😂
10 YorumlaSaadet partisine ver, biz ateler hep oraya veririz, başka partiye verme atelikten çıkarsın mazallah
30 Yorumla
+1 yılYani bunu düşünemiyorsan başkasının dediğiyle oy kullanacaksan ateist olmanda büyük ihtimal başkasının dediğiyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam akp kafasındasın varya git akp ye ver
gerizekalı
dinle siyaset karıştırılmaz10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp'ye ver. Chp herkese kucak aciyor. Gorusu ne olursa olsun halk iin optimum sartlari saglamak icin calisiyor.
00 YorumlaOylar belinelliye, organlar iktidara beyler :D :D :D
00 YorumlaTroller bitmedi hala…Birde ciddi ciddi cevaplayanlar var :)
00 Yorumlaöyle bir parti yok bizim evde 2 ateist var birimiz hdp birimiz mhp ye veriyoruz oyumuzu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl olsa ateist olduğun için cehennemde yanacaksın. pkk'lılar da günahsız bir sürü insanı öldürdükleri ve şehit ettikleri için yanacaklar. hiç olmazsa onların partisi hdp ver de sağlam olsun
00 Yorumla
+1 yıltum muslumanlar bır partıye oy vermedıgı gıbı tum ateıstler de her partıye verır kafana gore takıl akp ye verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteistler genelde Ya Komünist ya da Türk Irkçısı oluyor. İkisini de dene tarafını seç derim.
20 YorumlaTabii ki din, dil, ırk gözetmeyen, ayrım yapmayan HDP'ye :)
00 YorumlaAteistliklr alakasi yok vatanini seviyosan Ak Parti
00 Yorumla- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılDin-siyaset durumu diye bişey yok doğru olanın hangisi olduğunu düşünüyosan ona ver.
00 Yorumla Partiye inanç üzerine oy vermiyorsun ki düşünce yönetim tarzı hoşuna gidene veriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinsizim chp'ye oy veriyorum. herkesin arayıp da bulamadığı o tip benim :D
00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Görüşüne saygı duyulmasını istiyorsan HDP'ye oyunu atmalısın
00 Yorumla
+1 yılCanabi Hak Partisine 😄
90 YorumlaYa ziktir git başka ülkede yaşa atayiz. Nefret ediyorum sizden. Sırf dikkat çekmek için yapıyorsunuz bunun da farkındayız.
00 Yorumlabeyninle bir düşün hangisini savunuyorsan ona ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHdp
Allaha inanmayanlarin partisi
Allaha inanan o partiyi tutmaz10 YorumlaAteistler CHP ye oy atar 😂
72 Yorumla- +1 yıl
Gerizekalı
+1 yılEn inançsız parti hdp ve chp
Sana kalmış artık.40 Yorumla
+1 yılHDP'de buluşalım.
90 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılateistim hangi partiye oy vermem gerekir bu ne gerizekalı bir soru ya
00 Yorumla
+1 yılkararsizkalma. com
basarili uygulama.10 YorumlaAkpye ver bence onlarda ınancsızlar
37 Yorumla- +1 yıl
Ne salak insanalrsiniz aptallar
- +1 yıl
Ulan salak ben akpli myin?
- +1 yıl
Tanimadigin 25 milyon insana ateist diyonuz neyin kafasi bu * . Musluman degilsen kimik degil Muslumansan git dinini öğren cahil
- +1 yıl
Fark eser mi sonucta akpliler akpye oy veriyor senin ki Müslümanların Yehovaya inanmasi gibi bisi
Dinle siyaseti birbirine karıştırma bence.
50 Yorumla
+1 yılakp ye ver pek farkları yok zaten
40 Yorumlabir parti kurmanız lazım.
00 YorumlaBunu bize mi soruyorsun yani?
10 YorumlaHdp ve Chp sana uygun
10 Yorumla
+1 yılOnu bilemem de satanistler Akp'ye veriyor..
10 Yorumla
+1 yılne diyelim hangisine inancin varsa. özgürsün.
20 Yorumla
+1 yılIs aş haydar baş, tabikide
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri