Bence Mazlumların zulme uğrayanların ezilenlerin En büyük duası kabul olur !!
Cevabın nedir?
Senin dedigin şey gibi ; Fil ile tilki ile çiftleşmesi gibi imkansız birsey. sagda solda cok fazla kişi görüyorsun onlar sadece özenti olan millet. özentiden öte klavye paşaları onlar.
Bana sorsan Saçma. Turancılık Kan demek.
Kanın oldugu yerde yokum.
Senin Nick ile turancılık örtüşüyor zaten. sen kendi milletine o özgürlügü veriyorsun gerisi yok. En fazla etnik kökenin bulundugu bir çografyada yaşiyorsun.
Bölünmek savaş getirir.
Eyalet sistemine döner isen Barış gelir.06 Yorumla- +1 yıl
Barış neye göre gelir kime göre gelir? Barış bir projedir yaparsan pkk devlet kurar yapmazsan hükümet batar. bu kadar açık ve net bir projedir Barış. eğer barış istiyosanız silahlarınızı toprağın 10 metre altına gömer yaşarsınız, ya da silahlarıda alır ülkemizden çeker gidersiniz. Haa barış olur ama suriyede ırakta bir pkk kürdistan devletinede aslaa izin vermeyiz. Turan Adalet demek birlik demek güç demek ezilenlerin artık ezilmemesi demek. Tabi bu yolda kan akabilir ama sağlandığında Dünyaya adalet gülleri saçacak bir projedir Turan. Eğer ki birbirine can düşmanı Avrupa ülkeleri Ab yi kurduysa bizde Turan birliğini kurarız hiç kaçarı yok ama bunun için önce Türkiyede tek yürek olalım olalım ki Ne abd ne ab ne rusya bize engel olamasın içerden huzursuzluk yaratamasın.
- +1 yıl
bana göre yanliş düşüncen var. Tabiki saygı duyuyorum. Fakat bu topraklarda 17m Kürt yaşamaktadır. İran, Irak işin icine bile katmıyorum. Turancılıgı Yapsan bile baş edemezsin. Diyelim yaptın Türkiye = Suriyedir. Dogu, Batı Olarak bölmüyorum Genelleme yapiyorum. Hersey yazmak gibi kolay olsa keşke. Ki şundan emin ol öyle birsey olsa Cogu ülke işin içine girmek isteyecek. Kürtler filistin degil. Genel bir Kitleye sahip , Zengindir. Kürdistan Diyorsun adamların Milli takımı bile var. Resmiyete dökülen birsey yok. Nasıl ki İsrail zamanında yoktu İngiltere koloni verdi , toprak verdi sonra nato ile resmiyete döküldü kuruldu filistinin içinde. Ayni şey kürtler için olabilme imkanı var. Olasılıklar üzerinde gidiyoruz. Savaş yanlısı degilim. Dogunun coguda Türk degil. İstanbul'da 2m Kürt var iken gerisini sen düşün..
- +1 yıl
Kardeşim istese 30 milyon kürt olsun isterse 100 milyon olsun biz o kürt devletini son damla kanımız pahasına kurdurmayız 2. bir israili yaşatmayız dünyaya sen merak etme bu topraklar Türkiye toprağıdır bu toprakların içinde kimse devlet kuramaz kurmak çok istiyosa gider bu ülkeden başka yerde kurar. haa bu kürtlerin kürdistan hayali var Ama eğer bir gün kürdistan kurulursa işte kurulmaz ama belki oldu diyelim o devleti kürtler yönetmez yönetemez batıdaki ülkeler yönetir sömürür bizi bölüp her iki devlettende yararlanır. hahh işte benim demek istediğimde burada bu kürtlerle bir olucaz kardeş olucaz Eğer ben istemiyom kardeş felan olmak ben kendi kendimi yönetmek istiyom derse s. tirip gider başka yerde kurar devletini yönete biliyosa yönetir. ya da ölür açık ve net
- +1 yıl
Para ile herşey yürür diyosun git bak bakalım ırak a suriyeye adamlarda dünyanın petrolü var yürüyen ne Ab abd? Yanlışmıyım yönetebildilermi kendilerini merak etme bu ülke onlardan olmadıysa buda milletimiz sayesindedir. Ayrıca Kürt olan herkez kürdistan hayaliyle donatılmış değildir o 17 milyon kürt ün en az 12 milyonu Bu ülkede yaşamayı kardeşlik içinde yaşamını sürdürmekten çok memnun Aziz yıldırım Her fırsatta Türk bayrağı ve Atatürk'ün bayrağını astırır arkasına cem yılmaz da öyle. Benim bahsettiğim kürtler pkk yandaşı olanlar !
- +1 yıl
Jürd senin fikrini sormadık.
Tanrı Türk'ü 7 Güçlü Devlet İle Savaşıp Bağımsızlık için Atatürk gönderdi.
Bir bak tarihe yapılamayacak dediklerini başardık. Türk Devletleri Teşkilatı ile 2040 Vizyonu ile tam bir Avrupa Birliği Olacaz.
Daha yakın zamanda Irak Kürtleri ayaklanıp ülke kurmayı kalkıştığında Türkiye girmesinin hakkı olacak ve tüm B. M. üyeleri ses bile çıkaramayacak.
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu turancılığın tam olarak bizim veya Dünya'nın hangi sorununa derman olacağını anlamıyorum.
Bu panx anlayışı 19. yüzyıldan kalma birşey. Hiçbir sorunun çözümünü de vaadetmiyor, sadece saçma bir milliyetçilik fantezisi.044 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle değildir. Dünyaya baktığın zaman yıllarca birbirini yemiş Avrupa ülkeleri Avrupa birliği diye bir birlik kurdu üstelik nerdeyse hepsi can düşmanıyken yaptılar. abd, rusya, ab, çin Bunların sömürgesi olmak istemiyosak ve güçlü olmak istiyorsak Turan birliği şarttır. ve bu birlik dünyadaki adaletsiz taraflı olan ( ab abd rusya ve çin gibi ) ülkelerin karşısına geçerek herşeyin doğrusunu isteyecek olan tek birlik olucak. Ezilenler artık ezilmeyecek Dünyaya adalet dağııtmaaya kalındığı yerden devam edilicek. haksızlığa uğrayanlar ezilen milletler artık ezilmeyecekler.
- +1 yıl
Ahahahaha, hakktan komiksin ha.
Ne alakası var? Özbekistan, Tacikistan falan birleşip ne yapacak?
Güçlü ekonomi mi kuracaksın? Üstün üretim teknolojilerinden mi yararlanacaksın?
Nereye duracaksın adamların karşısında?
Avrupa sömürdüğü için kimse kötü halde değil, kötü halde oldukları için sömürülüyorlar.
Bırakın allahaşkına, Osmanlı'nın Dünya'ya adalet dağıttığını sanıyorsanız, sadece Anadolu'da fakirlik ve fukaralık yüzünden çıkan isyanları bir açın bakın. - +1 yıl
Hah bak kendi ağzınla söylüyosun kötü halde oldukları için işte bizde o hale düşmemek için birlik olmamız lazım sen o küçük aklını hiç birlikle felan yorma en iyisi birlikten kuvvet doğar lafını hiç duymamışsın galiba. ahh ahh kitap okumadığın her halinden belli oluyo keşke kitap okusan biraz. Beynin açılır, tabi varsa.
- +1 yıl
Yav bırak allasen, üretmedikten, teknoloji atılımı yapmadıktan sonra birlik olsan ne olur olmasan ne olur?
Kavgaya adam mı çağırıyorsun amk? Bu nasıl bir sığlık?
Kitap okumakmış, okuduğun şey saçmalıklardan ibraret olursa böyle olursun işte.
Adam çıkmış 'Birlikten kuvvet doğar' diyor, tekrar soruyorum, kavgaya adam çağırmaktan değil, koca bir toplumun geleceğinden bahsediyorsun, eğitim, bilim, teknoloji, sanayi falan hiç önemli değil, kalabalık olmak önemli.
Çük kadar İsrail sıfırdan üretime verdiği önemle nerelere geldi, sen halen 'Birlik olsak var ya' kafasındasın. Bİr de kitap oku diyor.
Diane-Kruger etkisi hakkaten psikoloji adına en büyük keşifmiş * , vasıf düştükçe özgüven artıyor. - +1 yıl
Arkadaşım aklında probleminmi var senin tek başına kazakistan 1 yapıyosa birlik olunca 10 yapıcak tek başına Türkiye 100 yapıyosa birlik olunca 1000 Yapıcak sığlıkta sende yobazlıkta sende. Sence herkez ayrı kalsa kendi haline bırakılsamı daha güçlü olur bu Türk devletleri bu nasıl bir akıl sende akıl olduğundan iyice şüphelenmeye başladım? kavgaya adam mı çağırıyosun bak bak lafa bak.. O zaman Avrupa birliği neden kuruldu? kavgaya mı gidiyolardı ki Gerçekten böyle yobaz insanlara üzülüyorum ben burada ne dersem diyim o kendi bildiğine inanıcak benim dediğimi okuyacak ama hep kendi tarafından okuyacak gerçekten burayı terket.. Sen bir yobazsın hayat bu şekilde yaşanmaz farklı insanların görüşlerini objektif olarak düşünmezsen olaylara objektif olarak yaklaşmazsan Yaşadığın hayat ölümden beterdir ama haberin yoktur '' . ben diyeceğimi dedim artık gerisi sana ve aklına kalmış bu arada aklından şüphe ettiğimi söylemişmiydim?
- +1 yıl
Avrupa birliği siyasal olarak bir çok farklı ülkenin kendi arasında uyum haline gelme çabasıydı ki memnuniyetsiz olan bir çok ülke var.
İspanya, İtalya gibi ülkelerin Kuzey Avrupa'ya yük olması durumu falan.
Adamlar zaten komple belli bir standardın üstündelerdi, kendi vatandaşlarına daha kolay seyehat imkanı, ortak para birimi, ekletik ekonomi falan kurdular.
Avrupalı biri Köln'de kahvaltı yapıp, akşam Paris'de yemek yiyip ertesi gün Frankfurt'a gidiyor, senin ile bir mi?
Kazakistan 'birlik' olunca niye 1 yaparken 10 yapsın? Türkiye 100 yapıyorsa hangi gerekçe ile 1000 yapmaya başlasın? Bizim zaten kendi başımıza yeterince nüfusumuz var.
Üstelik şu anda, atıyorum Rusya senin atılımına görüp, Kazakistan'a senin sunacağından çok daha fazla imkan sunup seninle birlik kurmanın cazibesini ortadan kaldırabilir.
Hayaller aleminde yaşıyorsunuz. Avrupa birliği zaten kendi arasında çok iyi iletişimi olan ulusların kurduğu bir birlikti, Özbekler ile falan bizim o kadar yakınlığımız yok - +1 yıl
l*n yine anlamamış arkadaş biliyodum ben biliyodum yaa. Benim orda 1 yaparken 10 yapar 100 yaparken 1000 yaparız dediğim çocuk değil bişeyleri üretmek mesela şuanda biz Tank yapıyoruz o adam tüfek yapar öbürü uçak yapar ama tek başına değil işte birlik içinde aynı o dediğin gibi bizde bir gün türkiyede kahfaltı yapıp öğle yemeğini kazakistanda yiyip akşam yemeğini azerbaycanda yiyelim neden olmasınki AB ülkeleri ırk olarak farklıyken birbirleriyle düşmanken yaptıysa biz neden yapamayalım bende sana bunu soruyorum Yaa Lütfen burayı terket sen yobaz bir insansın yazdıklarımı okuyosun ama hep kendi tarafından okuyosun objektif olamıyosun okuduğun çoğu şeyi anlamıyosun lütfen biraz aklını kulllan. sen tek başına bir evi atıyorum 100 günde yaparsın 50 kişi olsan 25 günde yaparsın Birlik ollmanın neresi yanlış ya? Neden olmasın ben cidden anlamıyorum o adamlar yabancı bile değil biziz onlar aynı kanı taşıyor aynı candan geliyoruz.
- +1 yıl
İşte sorun bu, o tankları hakkaten biz mi yapıyoruz? Sence tank konusunda ileri bir millet miyiz? Bugün biz tank yapsak, Kazakistan'ın uçak yapacağı sonucuna nerden vardın? Bunun için uygun altyapısı, eğitimli elemanı var mı? Sanayisi o kadar gelişmiş mi? Değil.
Bunun için ne lazım? Destek, kimden, birliğin en büyük devleti olarak bizden, peki biz kendi içimizde zibilyar tane sorunla boğuşurken nasıl Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan gibi sanayisi görece geri, gelişmemiş ülkeleri nasıl kalkındıracağız?
AB ülkelerinin düşmanlık anlayış bizdeki gibi değil. Adamlar tarih boyunca hep çıkar ilişkisi üzerine kurgulamışlardır planlarını.
En büyük örneği 16. yüzyıl İngilteresi'nde hüküm sürmüş olan 8. Henry. Adam Fransa ile savaşmış, sonra bir daha düşman gördüğü fransızlarla bizim Kanuni'nin baş düşmanı Şarlken'le birlik olup savaşmış, Şarlken'den umduğunu bulamayınca Fransız Kralı bizim Kanuni'nin meşhur mektubunu yazdığı Fransuva ile birlik olmuş vs. - +1 yıl
Adamlar bizdeki gibi 'O benim düşmanım, onun imüğünü sıkacam' kafasında değil. Siyasi kavgalar daha çok paylaşma sorunundan, 1000 yıldır bu böyle, bir gün kavga ettiğiyle öbür gün dost oluyordu Avrupalılar. Bizim millet gibi ebedi düşmanlıklar, bir tarafın öbürünün köküne kibrit suyu döküp yakmasına kadar hiç bitmeyen düşmanlık yok adamların kültüründe. Sadece çıkar var.
Adama bak ya, eloğlu Mars'a insan göndermenin planlarını yapıyor, kendisi gelmiş 'Birlik olsak, o uçak yapsa, bu şunu yapsa' diye hesap yapıyor.
Üstelik AB'de de Almanya, İngiltere vatandaşları 'Sıktı bu iş, bu adamlar bize yük oluyor, niye bunlara para akıtıyoruz' diye rahatsızlar Avrupa Birliği'nden.
Böyle bir birlik kursa bile Türkiye, sırtına yükten başka hiçbirşey olmayacak. - +1 yıl
Biz dünyanın en modern tankı olan Altay ın seri üretimine başlıyoruz atak helikopterin seri üretimine başlıyoruz yerli otomobil üretmeye başlıyoruz nükkleer santrallerimizi yapıyoruz. Şuanda dünyada en hızlı büyüyen devletleri arasındayız. herkez 5-10 yıla kadar süper güç olacağımızı düşünüyor şuanda gizliden gizliye atom bombası çalışmaları yaptığımız söyleniyor Türkiye'nin 10 tane atom bombası olduğu söyleniyor. yani söylentiler bunlar sonuçta doğruluğu belli değil ama daha önce bir cok söylentinin de doğru çıktığı aşikar. Aslında şuanda bile avrupalılar birbirlerine kin duyuyorlar. Ama tek çarelerinin birlik olduğunu bildikleri için bişey yapamıyorlar. Bize gelince evet diğer Türk devletlerine kalkınmada yardımcı olabilir onlara öneriler sunabiliriz. Almanya 1. savaşını en kötü bir şekilde kapatmış 30 yılda yeniden avrupanın en güçlüsü olup 2. dünya savaşında 1 günde fransaya girmiştir. Çok değil 2. dünya savaşında Japonlara 2 atom bombası atıldı adamlar 100 yıl olmadan nasl kalkndılr
- +1 yıl
Ama senin gibi düşünenler olduuğu sürece ne Türkiye gelişir ne Diğer Türk devletlerine yardımcı olunur. İç sorunlarmış sen bir gün bu sorunların çözülüceğinimi sanıyosun? onu mu bekliyosun birlik için senin 77. göbekten torunun bile bekliyor olur bnu bilesin !
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen şu yazdıklarına hakkaten inanıyorsan, apaçık bir malsındır. Daha da bişey demiyorum , adam süper güç olacaz 10 yılda diyor ya!
Süper güç tankla tüfekle olmuyor ki bilmem kaç nesil geriden geliyorsun, ne Dünya'nın en iyi tankı, helikopteri?
Japonlar o kadar kalkındılar, topla tüfekle mi övünüyorlardır sence?
Sendeki zihniyet şu ülkeden silinse on yıl ilerleriz komple, adama bak ya? Ciddi ciddi ekonomisi dışa bağımlı, üretiminin tamamına yakınının fason olduğu, kırılgan yapılı ve sorunlarla boğuşan stablite fukarası bir ülkenin süper güç olacağını falan sanıyor.
Senin büyümen o kadar da önemli değil beyefendi, Amerika %2 büyüse, sen %10 büyüsen gene bunun bir anlamı yok çünkü senin ekonomin Kaliforniye kadar anca.
Adamların ekonomisi çok büyük olduğu için elbette yüksek büyüme oranları yok. Senin dış borcun, cari açığın katlanarak artıyor, büyüsen ne olur? - +1 yıl
Ekonomide dışa bağımlılık azalıyor bunları görmezden gelemezsin.. dünyada en hızlı büyüyen ülkeler arasında ilk 5 teyiz git avrupalı bilim adamları söylüyo bunu Ayrıca Bana mal diyerek zavallılığını ispatlamış oldun lütfen suss artık. sen cahil bir insansın gerçekleri görmek istemiyosun kendi bildiğinden dönmüyosun hadi Eyvallah..
- +1 yıl
Hayır azalmıyor, nereye azalıyor? Avrupa'nın çoğu ülkesi hem ekonomik sıkıntı içinde, hem de senin 5 katın büyük olduklarından o kadar da büyümeye ihtiyaçları yok.
Nereye azalıyor dışa bağımlılık? Türkiye'nin ticaret yolları kapanıyor, üretim zaten yetersiz? Nereye azalıyor? Üretmeyen tüketim toplumu teşvik ediliyor senelerdir. - +1 yıl
10 yıl sonra görürsün o zaman.
- +1 yıl
He görürüm, bu gidişle 10 yıl sonraya Türkiye bile kalmayacak zaten. Ülke toplumları kutuplaşmış, artık bir arada yaşayamaz olmuş, muhafazakar, seküler, kürt, milliyetçi gruplarına ayrılmış ve bunların alayı birbirinden nefret ediyor, sen turan, türk birliği derdindesin.
- +1 yıl
Ya şimdimi diyoz malmısın sen * gelecekte diyoz ayrıca sen merak etme ben ve benim gibiler olduğu sürece sen ve senin gibiler bu ülkeyi bölemez.
- +1 yıl
Ben ülkeyi bölmekten yana değilim, yani bazen 'Verin şu kürtlere Diyarbakır'ı, Şırnak'ı da hem sesleri kesilsin hem de elektrik faturalarını biz ödemeyelim' dediğim oluyor ama yok öyle birşey.
Gelecekte diyorsun öyle mi? Hadi ya?
Yok arkadaş, bir dindarlık, iki milliyetçilik, belli bir zeka seviyesinin altında olmayı gerektiriyor ikisi de. - +1 yıl
Zeka seviyesinin altında olan Sen senin zihnin ve senin gibilerdir. Bu kadar açık ve net asıl zeka seviyesi düşük olan insan nasıl belli olur biliyomusun olaylara at gözlüğüyle bakıyosa sadece kendi açısından değerlendiriyosa karşısında %100 bir kanıt dururken hala kendi bildiğini okuyosa bu zeka seviyesi düşük insandır tabi ben bunları anlatırken kendini düşünmen normal. çünkü seninde zeka seviyen düşük yanlız bu kadarını anlayacağını düşünüyorum..
- +1 yıl
Hakkaten merak ettim? Nerde %100 kanıt verdin? Ben kanıt falan göremedim, 'Biz uçak üretiriz, Kazakistan tank, şu şunu yapar bu bunu yapar' falan dedin.
Ben de sana Avrupa Birliği üzerinden bu planın işlemesi için o bahsettiğin ülkelerin ciddi kalkınma ihtiyacı olduğunu ve biz kendimiz bile gelişmişlik sorunu yaşarken nasıl bu adamları kalkındıracağımızı, bunun imkansız olduğunu söyleyince.
'Biz var ya, 10 sene sonra süper güç olacaz merak etme sen' dedin, gerekçen? Ülkenin hızlı büyümesi. Anlamadığın şey şu ki, büyüme bizde istikrarsız, üstelik, tek başına birşey ifade etmiyor, bizde büyümenin sebebi tüketimin yüksek olması, bu illa ekonominin geliştiğini ve ülkenin daha stabil hale geldiğini, dışa bağımlılığın azaldığını falan göstermiyor ki aslında tam tersi bir durum mevcut.
Ama işte dediğim gibi, kafa olmayınca insan konuşulan konunun nereye gittiğini bile takip edemiyor heralde. - +1 yıl
Avrupa Birliği üzerinden bu planın işlemesi için o bahsettiğin ülkelerin ciddi kalkınma ihtiyacı olduğunu.. diyosun bak bende sana diyorumki bahsettiğim ülkeleri kalkındırmanın tek yolu Turan diyorum Anlamıycak ne var bunda?
'Biz var ya, 10 sene sonra süper güç olacaz merak etme sen' dedin, gerekçen? Ülkenin hızlı büyümesi. Diyosun gerekçem sadece bu değil Dünya bilim adamları ve siyasetçileri Ayrıca herşey göz önünde artık dünyada yavaş yavaş söz sahibi oluyoruz kredi veriyoruz diğer devletlere üretime geçiyoruz dışa bağımlılığı azaltıyoruz
Ama işte insan yobaz olunca okuduğu yerlerde sadece kendi işine yarayacak yerleri seçip geriye kalanları çöpe atıyo ben o kadar şey yazmışım sen gelmişssin burada başka yönlere çekebiliceğin cümleleri seçip kendine çevirmişsin. l*n sen önce bir okuduğunu anlamayı öğren sonra yazmaya başla okuduğunu anlaamadan yazmaya devam edersen. Cahilliğin iki katı artar. - +1 yıl
Kim mesela o onde gelen bilim adamlari ve siyasetciler? Yigit Bulut falan mi?
O ulkeleri kalkindirma isi bize kalacaksa, onlari kalkindirana kadar kendi kendimizi kalkindiririz zaten, Turan'a falan ihtiyacimiz olmaz.
Bos hayaller pesinde kosmak sacma. - +1 yıl
Bak biizim sayemizde onlar kalkınacak onlar sayesinde biz süper güç olucaz düşünsene onların birşeylere ihtiyacı var bizimde üretip satmaya ihtiyacımız var? onları fabrikalar kurmak için teşfikler vericez kredi vericez hem onlar kalkınacak hem biz? hem Turan olucak hem Dünyaya gerçekten Adalet gelicek zalimlerin karşısında duran olucak Turan birliği. tıpkı eskiden olduğu gibi.
- +1 yıl
Benim anlamadığım, daha biz kalkınmış bir ülke bile değiliz, niye başkalarını kalkındırma hevesi içerisindeyiz?
Ayrıca diyelim dediğin herşey oldu, bunun Dünya'ya adalet getireceği sonucuna nerden vardın? Hangi devirde türkler Dünya'ya adalet dağıttı ki? Tamam araplar kadar berbat değiliz, falan ama, otur Osmanlı'da sadece Anadolu'da fakirlik nedeniyle çıkan isyanlara ve onların bastırlıma şekline bak, nerde adalet?
Selçuklu desen, onun da öyle bir vasfı yok.
Biz ne zaman adalet dağıttık ki Dünya'ya? Sırf Avrupa'dan vaktiyle daha düzgün işleyen bir sistemimiz vardı diye herkese adalet falan dağıtmış olmuyorduk.
Şu anda bile, haksızlıkların, adaletsizliklerin gırla olduğu bir toplumuz. - +1 yıl
Sen önce git Türk tarihi ve dünya tarihine bak ben bir tarihçiyim. Şuanda söylediklerin görüntü kirliliğinden başka bişey değildir. Tarihte hiç bir devlet Türk devletleri gibi diğer insanlara hoşgörülü davranmamıştır Örnek Osmanlı iyi bir örnek. Gidipte kimsenin hammaddesini zorla sömürmedi gidipte insanlara zorla din değiştirtmedi Fetih ettiği yerlere cenneti götürdü adeta. Hiç bir milleti asimile etmeye çalışmadı. Egemenliğine aldığı milletlere Türklerle aynı muameleyi yaptı. Bunun için Osmanlı belkide 100 lerce farklı milletlerii 100 yıllarca yönetti.
Anlamadığın konuya gelince Turan birliği kurulursa Türkiye gelişir diyorum ürettiklerini onlara satar onlarda gelişir diyorum nesini anlamıyosun? - +1 yıl
şu an git diğer seninle aynı görüşte olanların yorumlarına bak hepsiyle biyerde anlaştık çünkü onlar yeniliğe açık farklı görüşleri tarafsız bir şekilde değerlendirmeyi biliyorlar işte buda senin hem cahilliğini hemde yobazlığını gösteriyor. ama sen hep kendi tarafından okuyosun okuduğunu anlamıyosun gelip yazıyosun önce bir okuduğunu anla karşındaki ne diyo onu bir bil ondan sonra yaz.
- +1 yıl
Çünkü Osmanlı ulus üretmeye falan değil, her daim süren bir Roma özentisi olmaya çalışıyordu. Devletin devamı için gerekli görülen bir yaklaşımdı bu, ve sonunda ne oldu? Ulus devlet akımı ortaya çıktığında o cenneti yaşattığı ulusların her biri baş kaldırdı, hiçbiri Osmanlı'yı sahiplenmedi.
Cennet falan götürdüğü yoktu zaten, Anadolu'ya dikili adam gibi taşı bile yok Osmanlı'nın, Balkanlar'a falan, adamları elde tutmak için yatırım yapıyordu, cepte gördüğü türkmenler dış kapının maldalıydı.
Boş konuşup bu söylenince 'Cahil, yobaz' falan diyorsun.
Tarihçiymiş, bu ülkede Kadir Mısıroğlu bile kendine tarihçi diyor.
Sözün bir de adalet üzerine açılması gereksiz olur, bir turan var diye iki gün tantana çıktı.
O kadar isyan, fukaralık, ağır vergiler, baskı falan hiç olmadı di mi Osmanlı'da, herkesin bir eli yağda bir eli bağdaydı.
Madem o kadar rahattılar, niye bütün uluslar isyan etti la? Tek verdiği şey din özgürlüğü, onun dışında o kadar da birşey vermedi Osmanlı o milletlere. - +1 yıl
Kendi devletlerini kurdularda ne oldu ha ne oldu bugün yunanistan kendini yönetebiliyomu suriye ırak? mısır ve diğer arap ülkeleri hepsi savaş halindeler? Ne oldu Osmanlı her bakımdan özgürlük sunuyodu insanlara osmanlı hiç bir zaman romanın özentisi olmadı Osmanlının en büyük amacı ALLAH'ın adını dünyaya yaymak cihan imparatorluğu kurup dünyada ALLAH sesini yankılatmaktı. ALLAH'ın dünyadaki adaleti sağlayacağı ordu milleti olucaktı ama neyaptı o milletlerin hepsi sırtımızdan vurdular şimdi hepsi görüyorlar cezalarını.
Dünyada kurulan bütün devletleri araştır birtek Türk devletleri mazlumun yanına geçip hak yiyen devletlerden hesap soruyodu işte bunun için sevilmiyodu. Şuanda bile dünya üzerinde En fazla yardım yapan 2. ülkeyiz!! en hızlı gelişen 5. ülkeyiz Ahh bide ALLAH'ın inayetinde Turan gerçekleşirse.. Dünyadan adaletsizliği minimuma indiriceğiz inşallaahh... - +1 yıl
Sen ne dersen de Türkler mazlumların ezilenlerin duası, ezenlerin haksızlık yapanların korkulu rüyasıdır O kadar.
- +1 yıl
He yav he, o yüzden Bizans'ın topraklarına çöktük falan.
Türkler de her diğer millet gibi elinden geleni yaptı güçlenmek için.
Ayrıca Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman gibi adamların sırf Kayzer-i Rum ünvanları için açtığı savaşları aç oku.
Dünya'da adaletsizliği minimuma indirene kadar, önce kendi üç adımlık ülkemizde adaletsizliği indirmeye çabalasak daha makul bir iş yapmış oluruz.
Suriye Irak Osmanlı zamanında da problem çıkaran sorunlu bir coğrafyaydı zaten. Arapları fethedip başına bela alanda kabahat, adamlar canları sıkıldıkça 'Kafirler' diye isyan çıkarıyordu.
Bir kere daha söylüyorum, hiçbir devlet, Dünya'ya adalet sağlamak gibi bir amaç taşımaz, böyle şeyler delüzyondur. - +1 yıl
İşte bu yüzden Türkler mazlumlar tarafından seviliyo vallaha sana ne desek sen bellemişsin ama ne dersen de. Türkler Her zaman ezilenlere sahip çıkar ezenlere karşı durur. ezilenlerin duası ezenlerin korkulu rüyasıdır. vereceğin hiçbir cevap bu gerçekleri değiştiremez herşey tarih kitaplarında vardır. Kur-an da bile vardır Türkler Peygamber efendimizin övgüyle bahsettiği. hadislerde ALLAH 'ın yer yüzündeki ordusu diye söylenen. Ordu millettir. ne dersen deee bu değişmez.
- +1 yıl
He evet, mesela İstanbul fethedildiğinde askerin gönlü olsun diye 3 gün şehrin talan edilmesi adaletin ik alasıydı.
- +1 yıl
Eminim yaşın 15 daha kendi resmini koymaktan acizsin gelmişsin burada lagaluga yapıyosun hadi yol al.. Türk milleti Dünyadaki en Cesur en Delikanlı Sözüne en sadık En yardım sever Ama Düşmanına en acımasız Bir Millettir. Hitlerin bir sözü vardır onla son kez yazıyorum senin gibi bir ucube bana sadece zaman kaybı yaptı. '' Türkler öyle bir millettirki, eğer saldırırsak tamamını yok etmemiz gerekir… Yoksa 1 tane bile hayatta bırakırsak, yeni bir devlet kurar ve intikamını alır '' Türke baş kaldırarın sonu bellidir Sabırını zorlamak çakmakla barut dolu odada gezmeye benzer!!!
- +1 yıl
Madem öyle, niye bizzat Türkiye'de kişiliksiz, yavşak o* evlatları gırla?
Bir milletten olmak kimseyi üstün yapmaz.
Ayrıca Venedik Balyozları taa 15. yüzyılda 'Padişah dışında paşalara kadar herkes avantacı' diye tanımlamıştır.
Ömründe hiç başka millet görmediğin için kendi milletini ulvi görüyorsun ama genelde yavşak, ahlaksız, güce tapan cahil cühela topluluğundan başka bişey değil türkler. O çok övündüğün Özbek, Türkmenistan vs. ülkelerden bir çok öğrencinin olduğu bir üniversitedeyim, inan onlar bizim milletten bin beter.
Bu güruhun bu kafa yapısıyla Dünya'ya zerre kadar iyilik edebileceğini sanan kişi ne kendi milletini, ne de o 'kardeş' milletleri tanımıyordur.
Bir azerinin azeriler hakkında birinci tavsiyesi azerilerin şerefsiz olduğudur mesela, hiç azeri bir adamla bir sene aynı yurt odasında kaldın mı? Ben kaldım. Hem de tek kişiyle de değildi.
Bu senin anlattıkların birey olarak bir vasfı olmadığı için milli kimlik üzerinden kendini yüceltme çabasından ibaret. - +1 yıl
Kesla Türk düşmanı. ben onu bunu bilmem bize baş kaldıranların sonu belli götünüz yiyosa baş kaldırın bakın işin sonu neye bağlanıyor. bu ülkede yaşayıp bu ülkenin vatandaşına bu sözleri söylemek En büyük o* cocukluğudur.
Sen git babanın coistisiyle onya Turan bir gün olacak iste ya da isteme. Türkler dünyaya 2. kez hükmedecek ve Düzeni sağlayacak. ne dersen de değişmezz Önceden beridir senin gibi diyenler hep Türkün gazabına uğramıştır hadi s. git goduğum gibi kal bidaha cevap yazmıcam
https://www.youtube.com/watch?v=8HC-ixFZ9ts - +1 yıl
Daha 100lercesi varrr TÜRKİYE GELİYOR DÜNYA BEKLESİN..
https://www.youtube.com/watch?v=V8OUW8iYmig - +1 yıl
Şu an gülüyorum sana, bil diye söylüyorum, ulen bu kadar boş gaz başka hiçkimsede olamaz, yedi göbekten türküm ve şu bizim milletin ülkücü, turancı zihniyetindeki bu aşağılık kompleksinden gelme milliyetçiliğe hayret ediyorum.
Bu kafayla değil Dünya'yı, kendi kendimizi bile yönetemeyiz. - +1 yıl
Ulan senin gibi o* cocukları olduğu sürece zor ama biz yinede eskiden olduğu gibi bu kafayla yine yönetiriz sen merak etme.
- +1 yıl
Adamın herhangi bir vasfı yok, bir kültürel birikimi falan da yok, vasıf olarak tek sığındığı şey türk olmak, onun da altını 'Biz Dünya'ya adalet getirecez' gibi nerden tutsan elinde kalacak saçma bir anlayışla doldurmaya çalışıyor, birileri bunu mantıksız bulunca da hakaret falan ediyor.
Neyse ki, Türk tarihi ve kültürü bir avuç mastürbasyon peşindeki milliyetçi ergenin eline kalmayacak kadar zengin. - +1 yıl
Artık s*kimde değilsin yazılarını bile okumuyorum :D Tıpkı senin gibi :D
- +1 yıl
Her Devlet Güçlenmesi İçin Bir Yol Seçer.
Rusya Pan-slavizm, Çin Tek Çin, Türkiye'de Turan tabi Milliyetçilik fantezisi dersin ama bunu yapmazsan gelecekte devletin adı dahi yok olur - +1 yıl
@DemirKağan Rusya Panslavizm ile güçlendi mi? Sen bana onu söyle. Şu an bu canım yüzünden batağa saplılar
- +1 yıl
Rusya Pan-slavizm politikası saldırgan şekilde yapıyor tabikide işe yaramaz ama biz Türk Devletleri Teşkilatı ile A. B. gibi Türk Dayanışması.
Bu şekilde güçlü olabiliriz. İtalyan Milliyetçiliği ile Tek Büyük İtalyan Birliği kuruldu ve şu an en güçlü devletler arasında mesela.
Yani SAÇMALIYORSUNUZ. - +1 yıl
@DemirKağan Evet tabii çok mantıklı
Diğer Türk ülkeleri Turan'ı kurabilir ama Türkiye için zor gözüküyor. Türkiye'de çok fazla etnik grup var bu hem Turan hayali konusunda önümüze engel çıkarıyor hem de ülkede iç çatışma hiç bitmiyor.
210 Yorumla- +1 yıl
Turan kurulsada kurulmasada o dediğin hep devam edicek zaten. Bence Turan birliği kurulacak Türkiye ve azerbaycan da başta olucak. Ab bile can düşmanı iken birlik kurabiliyosa biz aynı ırkız aynı dindeniz nasıl kuramıyalım? Fazla etnik grup var engel diyosun diyelimki buna adım atıldı kim ne diye eylem yapıcak kim ne diye savaş çıkaracak?
- +1 yıl
Mesela en başta hdp.
- +1 yıl
Ya biz turan ı kurcaz hdp ne diyebilcek ALLAH aşkına ne yapabilcekler ki ne yani hiç bişey yapamazlar. kürtten çok Türk var bu ülkede hayırmı yani benim devletimde yaşıyıp bana engel olamaz?
- +1 yıl
Sakin ol o günlerde gelecek bize sabredip beklemek düşüyor. Tabi beklerken de buna uygun zemini hazırlamamız lazım diğer Türk ülkeleriyle ilişkimiz çok zayıf önce bunu geliştirmek lazım politikacılar bununla ilgilenirken bizde Türkiye'deki Türkçü-Turancı arkadaşlarla birleşmeliyiz.
- +1 yıl
Turanı halklar gerçekleştiremezki devletler gerçekleştirir onun için devletin başına Turancı bir parti gelmesi lazım öyle bir partide yok.
- +1 yıl
Çok mantıklı konuşuyosun helal olsun.
olabilir ama önce saygı duymayı bilmeleri gerek. Çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede daha baştaki örtüye bile saygı yokken büyük bir beraberlik kurmak çok zor olur tabi gerçekleşse iyi olurdu ayrı
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bırak ALLAH aşkına bu devirde kim kimin türbanına karışıyo? ben daha 19 yaşındayım daha ömrümde kimsenin kimseye karıştığını görmedim. Sen başı açıklara saygı göstermezsin içinden oda başı kapalı diye sana saygı göstermez ama herkez artık içinden. kimse gelipte sana vay efendim başın niye kapalı çabuk o başını aç diyemez.. sende kimseye gidip çabuk kapan yoksa yanacaksın diyemezsin herkez istediğini yapar. Dinde de zorlama yoktur özgürlükçü düşünenlerdede
- +1 yıl
şu an var demedim önce bir anlamayı öğren. Akp gelmeseydi kim kime özgürlük veriyordu? Chp mi?
türban serbest bırakılacak diye kim ilk karşı çıktı? Sanırsın 100 yıl öncesindne bahsediyoruz. Akp bugün gitsin chp gelsin ilk iş geri kaldıracaklar ya da belki tepkiden korkup yapmazlar ne dersin?
Sen görmezsin yaşın küçük benim akrabam sırf kapalı diye doktor muayene etmedi. Üniversitedelerde kurulan ikna odaları zamanında sen daha piyasada yoktun. İki üç bilginle neyden bahsediyosun. Akp öncesinde sırf kapalı diye meclisten atılan kadından haberin olmaz senin
şurda akp vermiş özgürlüğü sende çık kim kime karışıyor görmedim de görmezsin tabi o zamanlar çocuktun çünkü. - +1 yıl
Yav tamam biliyorum bunları benim sorum bu değilki sende okuduğunu anlamayı öğren benim yazdıklarımdan farklı bişe yazmamıssın ki? Ayrıca yaşım 18. Ben piyasada yokken sen en fazla 1 yaşındaydın 1 yaşında eminim nasıl bişe olduğunu bile bilmiyosundur hayatın Sen neyin kafasındassın canım ne içtiysen bidaha içme beyinde aşırı etki yapmış, tabi varsa.
- +1 yıl
Sen önce kendini gizlemeyecek kadar cesur ol sonra çık karşıma o zaman Benim yaşım 18 fotoğrafım belli herşey belli sen ne hakla çıkıp kendini gizleyerek beni aşşağılıyosun sen daha kendini aşamamışsın benimi aşıcaksın? Çok çelişki var cümlelerinde bir akp diyosun bir değil diyosun Beni onlar ilgilendirmiyor ben milliyetçiyim beni ırkım ilgilendiriyo haa burada hemen aha faşist ırkçı dersin sen şimmdi Milliyetçi demek vatanını milletini seven koruyan ve yücelten demektir. ırkçılık faşistlik demek ise kendi ırkından olmayanlara kin nefret ve sevimsiz duyguları beslemektir. Şunu unutma biz Türk olmayanlara düşman değiliz biz Türke düşman olanlara düşmanız... eğer bu kişilere karşı durmazsak sıçayım ben öyle millete vatana? Yanlışmıyım sen şimdi bunuda anlamazsın farklı yerlere çekersin işine geldiği taraftan okursun biraz tarafsız bakın dünyaya.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Elbet birgün Turan gerçekleşecek. O kutlu günü görmeyi nasip etsin Allah bize.
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar çok istiyorumki Turan birliğini siyasetçi olup Turanı gerçekleştirmek için ömrümü veririm.
- +1 yıl
Öncelikle Diğer Türk devletlerini kalkındırmamız lazım rusların esaretinden artık bir kurtarmamız lazım. Ürettiğimiz şeyleri ( Altay tankı ki dünyadaki en modern tank olucak, Atak helikopter, f35 teki ortaklığımızdan elde ediceğimiz f35ler, Nükleerden elde ediceğimiz enerjiler, Onlardan alıcağımız Hammaddeler. Seri üretimini yapıcağımız araba vb herşey ) biz onlara satmalıyız onlar bize satmalı AB nin peşini bırakıp artık bir kendimize dönmeliyiz Orta doğu açık pazar halinde iken neden üretip satmıyoruz üstelik ihracatta tercih edecekleri ilk ülke biz iken?
Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne Türkistan Vatan Büyük ve Müebbet Bir Ülkedir, Turan
Zor İhtimal20 Yorumla
+1 yılBu Birlikte olabilir günümüzde Türk Devletleri Teşkilatı var bu da bir Turandır. Tüm Türk Devletleri Tek çatı altında çoğu kişi bu durumu eskiden söylesen imkansız derdi ama oldu. Turan için Türk Devletleri yakınlaşmaya başladı, antlaşmalar yapıyorlar. Turan ilk birlik sonra ise Devlet olacağı muhtemeldir. Bu türk devletleri için geçerli diğer Rusya veya Çin Türk bölgelerini kurtarmak daha ilerike de belki olabilir.
Turan çoğunlukla Türk Düşmanları istemez normal bir şey.00 Yorumladua yla olsaydı Araplar süper güç olurdu İsrail yerin dibine batardı
ama durumlar tam tersi12 Yorumla- +1 yıl
Ben orda mazlumların dualarıyla Turan olur demiyorum okuduğunu anlaman lazım senin önce. Ne kadar az kitap okuduğun çok belli.. bence biraz kitap okumalısın. Ahh keşke okusanızda cahil kalmasanız.
Osmanlı da zaten öyleydi. siyonizme alet olan ittihatçılar Osmanlıyı yıkınca ne ümmet kaldı ne millet
03 Yorumla- +1 yıl
Osmanlının hiçbir evresinde Turan hedefi yoktur osmanlının tek hedefi dünyaya egemen olmak ve ALLAH'ın ismini en uçlara yaymaktır.
- +1 yıl
Turan var olmuş durumda değildi horosandaki Türkler hala ayrıydılar
+1 yılMilliyetçiliğin alevleneceğini değil söneceğini düşünüyorum
016 Yorumla- +1 yıl
Milliyetçilik tam bitti dendiği anda bir patlama yapıcak ve dünya yerinden oynayacak bende buna inanıyorum..
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
Bende sönüceğini sanmam. Milliyetçi ruhun kaybetmiş bir millet kaybolmaya mahkumdur !!
- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
Milliyetçi olmayan bir millet '' Millet '' Olabilirmi kardeşim hiç mi aklın yok eğer kendi milliyetini unutursa milletlikten çıkar. parçalanır diğer devletler tarafından yönetilir. Hiç mi kitap okumuyosunuz anca burada beyninizi boş şeylerle yoruyosunuz, tabi varsa.
- +1 yıl
tabi varsa?
milliyet ve milliyet sevgisi neysede fanatizm yanlış şeyler. İnsanların yaptığı bu - +1 yıl
Beni onlar ilgilendirmiyor ben milliyetçiyim beni ırkım ilgilendiriyo haa burada hemen aha faşist ırkçı dersin sen şimmdi Milliyetçi demek vatanını milletini seven koruyan ve yücelten demektir. ırkçılık faşistlik demek ise kendi ırkından olmayanlara kin nefret ve sevimsiz duyguları beslemektir. Şunu unutma biz Türk olmayanlara düşman değiliz biz Türke düşman olanlara düşmanız... eğer bu kişilere karşı durmazsak sıçayım ben öyle millete vatana? Yanlışmıyım
- +1 yıl
Milliyetler üzerinden nefret hoş değil. Milliyetçilikle faşizm arasında çok ince bir çizgi var. Türkleri yahut Türkiyelileri sevmek kötü bişey değil. Sevmenin ne zararı olabilir. Ama dozunu bilmek gerekir. Milliyetçiliğin değil insanlığın önemsendiği bir gelecek var önümüzde bence
- +1 yıl
Bence güçlü devletlerin geleceği var önümüzde şuanda suriyedeki savaşı ışid pkk esad veya hür suriye ordusu değil ordaki savaşı emperyalist güçler yönetiyor eğer milliyetçi olmazsak ne mi olur? eğer milliyeçi olmazsak bölünmek kaçınılmaz sondur. Eğer milliyetçi olmazsak emperyalist devletler bizim devletimizde herşey yapma hakkına sahip olur. örnek Ankara daki patlama 100 insan öldü 100lercesi yaralandı eğer milliyetçi olmazsak bunların devamı daha şiddetli bir şekilde gelir çünkü karşında duran kimse yokki? herkez herkeze herkesin ne hali varsa görsün diyor! böylemi daha iyi olur yoksa? Kimse benim ülkeme bomba felan patlatamaz biz milliyetçiyiz buna izin vermeyiz diyen mi daha iyi olur. Bugün atıyorum bir ingilizde olsa eğer milliyetçiyse kendi milliyetini savunuyo koruyo ve yüceltiyor ise benim gözümde 4 4 lük bir insandır ama Altını çizerek söylüyorum ırkçı ya da faşist değil Milliyetçi ise
- +1 yıl
bunlar içim milliyeçiliğe değil insanlığa bütünlüğümüze ihtiyaç var. milliyet deyince ülkemizde çok fazla miiyet sayılabiliyor. bunu esasında toplayacak olan nedir bilemem..
- +1 yıl
Bak yine anlamıyorsunn yine anlamıyorsun benim burada bahsettiğim sadece Türkler milliyetçilik yapsın ülkedeki diğer herkezi öldürsün kovsun demiyorum ki ben? Benim dediğimde bu işte hepimiz bir olucaz ki? Bize kimse karışamasın biz omuz omuza duralımki kimsenin oyunlarına gelmeyelim benim milliyetçiden kastım bu? Sen ne diyosun haa ama Terörizm eylemler yapılır. ona hep birlikte kürdü Türkü lazı çerkezi herkez birden engel olucak. Sen ne diyosun?
- +1 yıl
ülkenin birlik olması kardeşliği benimsemesi güzel ama milliyetçilik artık bunu ifade etmiyor. birileri biz türk değiliz diyor diğerleri bunu yediremiyor. birileri kürdüz diyor artık başka taraflaın başka milliyetçilikleri var. türkiyeyi kapsayan bir milliyet kavramı yok ya da insanları doyuran. yoksa haklısın güzel bişey herkes eşit ve kardeşçe olabilsede benim senin demeyle olmuyor ülkede görünen manzarayı söylüyorum
- +1 yıl
O zaman geriye yapılacak tek birşey yok madem bu vatanda hainlik peşindeler o zaman son hain bile ölene kadar ya da bunu kabul edene kadar savaş bir seçenek daha var tabi defolup gitmek. biz elimizden geleni yaptık onlar bunu istiyosa bizde bunu istiyoruz.
- +1 yıl
Bilmem görücez neler olacak neler bitecek
- +1 yıl
Bak biz ne diyoruz Şehitler ölmez '' VATAN BÖLÜNMEZ '' diyoruz yani bizi bölemezsiniz diyoruz kime diyoruz hain pkkya bölücülere terör örgütlerine diyoruz. Kimi bölemezsin diyoruz bizi Türkü kürdü lazı çerkezi alevisi sünnisi ateisti hristyanı yahudisi o su bu su biz diyoruz !
- +1 yıl
mantıklı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır gerçekleşmez çünkü Türkiye'de turancı siyasetçi yok.
Türkiye hariç bütün türkler birleşir.
Turan bir güb çizilecektir ama batıya sırtını raslamış Türkiye bunun dışında kalacaktır. -kazakistan cumhurbaşkanı.013 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede Turancı siyasetçi şu an için yok ama Çok fazla istekli insan var. Turan bir gün gerçekleşicek ve baştada Türkiye ve Azerbaycan olucak.
- +1 yıl
Nerde kazıkladık la adamlar 2 devlet 1 Millet diyo başka bişi demiyo gardaşlar diyo başka bişe demiyo
Cevap sahibi+1 yılGüney Azerbaycan'lılar (İran azerileri) iyi de gerçekten Azerbaycan azerileri komünist rusya etkisinde çok kalmış. @Maruladam
- +1 yıl
Benim şuana kadar tanıdığım bütün azeriler hep milliyetçiydi.
Cevap sahibi+1 yılAzerbaycan azerileri öyle değil işte. hatta çoğu türkleri pek sevmez. İran azerileri milliyetçi oluyor doğru diyorsun. iranda 35 milyon azerbaycanda 8 milyon felan azeri var.
- +1 yıl
Doğrudur kardeşim haklı olabilirsin azerbaycan ın kendisi hhakkında bir bilgim yok ama benim tanııdığım azeriler bize hep gardaşız diyodu ondan dedim ben.
Cevap sahibi+1 yılAzerbaycan Rusya'nın komünizm'in etkisinde çok kalmış. Doğru dürüst namaz kılmayı, kuran okumayı bilmezler. Kızları Sürekli makyaj sürekli makyaj, erkekleri ise çapkınlık peşinde.
- +1 yıl
Din önemli değilki.
Cevap sahibi+1 yılKomünist olacaklarına keşke aşırı islamcı olsalar diyorum. Komünizmle birlikte hem dinlerini hemde milletlerini kaybetmişler.
- +1 yıl
İslamcı olmalarına gerek yok milliyetçi olsunlar milletlerini tanısınlar geçmişte dünyaya yön veren dünyada destanlar yazan asil bir ırktan olduklarını bilmeleri lazım.
Cevap sahibi+1 yılKomünizmi oldupu yerde Milliyetçilik? :D :D ilginç
- +1 yıl
milliyetçiydi önceden sonra kominizmci oldular. geri kendilerine dönüp milli ruha kavuşabilirler belki !
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım