İslam adı altında yeşil bayraklarla insan öldürenlerle bütün islam alemini bir tutalim o zaman? Ya da kurt işaretleriyle insanları diri diri yakanlarla tüm ülkücüleri bir tutalim. Ama yok bence bizim bir farkımız olmalı ki diğerlerinden, insanlar insanlıktan nasip alabilsin.
İslam güzel bir şey, islamı kullanıp kötülük yapabilirsin, Milliyetçilik, vatan sevgisi güzel bir şey ; kötüye kullanabilirsin.
Ama bu adamların düşüncesinde güzel olan bir şey yok. Haliyle kullanılacak bir şey de yok. Gerçekten görüşü bu olmayan insanlar bu simgeleri kullanmazlar çünkü toplumda iyi karşılanan şeyler değiller.
Onayladığına gelince güzel birşey aksi olunca kötü. Bu alışıldık bir tepki zaten. Ahh orada o bayrağı taşımış olanların aksine ben çokda umutlu değilim. Ne acıki umutlu olmadığımdan hala yaşıyorum. Tabi etrafımdaki kör zebanilerle.
Topluma girebilmek için, toplum tarafından kabul edilebilmek için toplum genelinin sevdiği şeyler kullanılır. Bu bayrak toplum genelinin sevdiği bir şey değil, terör olarak gördüğü bir şey. Kalkıp masum bir insanın o bayrağı sallamasını bekleme.
Bence doğru değil çünkü siyasette herkesin kaöırdığı şey Türkiye solu ve sağı. Bana 4 sağ oarti say sonra da 20 sol parti (: adamlar solu bölmüş sağ olarak sadece akp ve mhp var.
Bahçelinin bir köşede oturup püskevit yeme zamanı geldi geçiyor.
Asıl konuya gelelim sol 20 ye bölünmüş diyorsun ya, bunun baş sebebi herkesin kendi kafasına göre hareket etmesi ve hiç bir şeyi olduğu gibi kabullenmemeleri. İsyankar olmaları. Şu partilere bir bak her şeye isyan ediyorlar.
Ayrıca 20 ye ayrılmaları da fotoğrafla alakalı değil çünkü bu fotoğrafta bir kolunu gösteriyor farklı sollar örnek verilmemiş.
Solun en büyük böl0nme nedeni lider çıkaetamaması. Solu bölmek çok kolay çünkü insanlar davasına inanmıyor. Solu bölmek kolay çünkü solun kavramı yıllardır dinsizlik olarak öğretildi. Ateist bir sağcı az bulursun mesela. Ama solda ateistler bir yere leninler bir yere che ler bir yere çünkü lider yok sol tanımı da yok.
İşte tam da bunu kastediyorum. Komünizm Türkiye'de sadece bir simge altına toplanmış devrimci grup. Düşünce sistemlerinde komünizmin en ufak belirtisi yok.
Türkiye içinde komünizmin değil devrimciliğin simgesidir. Komünistim diye gezenlere bir sorun Komünizm ne demek diye alacağınız cevabı dikkatle dinleyin.
Komünizmin ana düşüncesi, doktoru - mühendisi - çöpçüsü , okuyanı okumayanı herkes aynı parayı alır, sokaktaki otobüs, araba herkesin ortak malıdır ihtiyacı olan kullanır. Özel mülkiyetin olmamasıdır komünizm.
Sovyet rusyada çöpçüsü mühendisi herkes sabit maaş alırdı. Sınıf farkı yoktu onlarda. Komünizmi oluşturan zaten Ruslardır. Türkiye'deki komünizm görüşü bambaşkadır, komünizm simgesi altında başka bir akımdır.
Yok be cancan. Cidden bazı mal halkımız inanıyor bunlara iyi sanıyorlar. Her hdp li terörist değildir ama her hdp li ya teröristtir ya da aşırı maldır.
En İyi Cevaplar