sarı kırmızı yeşil yarakk herifler ölünüzü sikerimm ulan sizin. Siz kürtmü oldunuz şimdi?6 7 ekim sözde kobani olaylarında öldürdüğünüz kürtleri unuttuk mu sanıyorsunuz? Devlet tepenize binince silahlar bitince kış yaklaşınca barış istersiniz. Yüzde yüz siz yaptınız o patlamayı. Şerefsiz herfiler bundan sonra sadece kendi içiniğzde yapın masum otogardaki insanların içinde yapmayın. diayrbakırda Türklerden çaldığınız nevruz bayramında yapın mümkünse daha çok geberin
https://www.youtube.com/watch?v=j_390lqnkuE17 Yorumla- +1 yıl
Nevruz Türk bayramidir! Bunu Kürt bayramı diye Kabullenmeyen Türklerin de ben neyse kardesim Nevruz Türk bayrami olarakda kalacaktır!
Soran+1 yılnewruz kürtlerin ve sadece kürtler kutuluyor
- +1 yıl
Yuh Nevruz Bayramına Kürtlerin dedi. Çinliler gibi Çalmaya çıkmasına devam edin. Yuh insanda biraz gurur olur! Türkler biraz sahip çıksa bu itlerin borusu ötmezde neyse!!
- +1 yıl
Hayır keşke geberse
En İyi Cevaplar
Onlarca asker kalleşçe sırtından vuruldu, karısının çocuğunun yanında... O kadar ağıtlar yükseldi, sesiniz çıkmadı. Terör yandaşları ölünce üzülemiyorum doğal olarak. Sadece o patlamada şehit olan sivil polislere ve masum bir kaç insana üzüldüm. Mekanları cennet olsun... Asıl sabreden biziz. Ülkemizi karıştır, bölmeye kalk, binlerce askeri şehit et sonra da sabır de.. Sabır taşımız çatladı, ona rağmen duruyoruz. Azıcık hatayı kendinizde arayın, duygu sömürüsü yapmayın!
213 Yorumla
Soran+1 yılBizlerden kaç kürt askerde öldü haberiniz yok çünkü sizler lal ve körsünüz. Bizler barışı istedikce sizler bizleri öldürmeye devam edeceksiniz. Sonuna kadar barışı ölümde olsa
- +1 yıl
Şehit olan vatanını seven kürtler vardı. Başımın üstünde yerleri var. Ama sizin gibi pkknın ateşkes aradığı bir dönemde barış istemek samimi değil. Aksine pkknın çıkarları için yapılmış bir miting. Siz pkkyı desteklemeyi bırakıp Türk bayrağı sallamayı öğrendiğiniz zaman gerçek barış olacak. Uzaklarda aramayın barışı.. Barış için Türk bayrağı altında toplanın yeter. Ancak dünkü miting tamamen pkk için yapıldı. Aksini iddia edemezsin! Barış filan diye kendini kandırma ve kandırılma. İslamla dalga geçen, müslümanı sırtından vuran bir örgüt için ne düşünüyorsun? İnançlı birisine benziyorsun. Sen niye müslümanların yanında değil de müslümanları vuranların yanındasın?
- +1 yıl
Ne barışı kim istiyor kürt mü pkk mı sıkıya geldim mi kürtüm diyorsunuz rahat olunca pkk kardeşim bu milletin kürtle sorunu yok asıl bazı kürtler kendilerini ötekileştiriyor kürt askerde öldü tamam o zaman pkk ile neden kendini bir tutuyorsun neden pkk nın ve ona destek verenlerin allah belasını versin demiyorsun ilk önce sen kendi sınıfını belirle kürtmüsün yoksa pkk mı
Soran+1 yılpkk li deilm barış gelecek siz istemesenide barış gelecek. İslam barış dinidir sence o kadar silah nasıl girdi ülkeye madem bu kadar hdp ye laf atıyonuz o silahlari hdp mi geçirdi sizce? dier sorumda savaşı başlatan kim barış varken?
- +1 yıl
Savaşı başlatan pkk. Barışın zamanı var. Biz de barış istiyoruz. Ama ülkede terör kopmle bitmeden barış gelmez. Nasıl barış gelecek terör varken? Biraz taviz verilsin öz yönetim ilan ediyorsunuz, pkk yollarda çevirme yapıyor. Siz barıştan bunu mu anlıyorsunuz? Bu ülke barışı, teröre rağmen barışı çözüm sürecinde denedi ama olmadı. Olmadı da zaten. Terör bitmeden barış gelmez.
Soran+1 yılkardeş terör bitmez 35 yılldır bitmedi şimdide bitmez. Tek çara barış sana göre pkk savaşı başlattı.
- +1 yıl
Terör biter ancak bitirilmiyor. Çünkü siyasiler terörden beslenip oy topluyor. Vatanını milletini seven insanlar olsa terör biterdi. İnşallah da bitecek. Sadece kürtler kendilerini soyutlayıp pkkya mesafe koysa bile yeter. şu an kurunun yanında yaş da yanmasın diye mücadele ediyoruz. Ama kürtler pkkya mesafe koymadıkça kurunun yanında yaş da yanacak...
Soran+1 yılkardeş kürtler mi silahları veriyor pkk ye sence? o silahlar nerden geliyor terör bitmez olan garibana olur.
Soran+1 yılSilah ülkeye giriyo yemek te girir erzakta girir bunu kürtlermni yapıyor kimse kimseyi beslemiyor bende kürdim benim neden haberim yok ben neden baslemiyom boş konuşun. kürtler her iki tarftanda ölen olmasın diyor ama malesf törörü bitreceiz diyorusunuz bitmiyecek birşeyi bitiremezsiniz ancak barış.
- +1 yıl
Bu ülkede agıtı duyulamayanlar Türklerdir!
- +1 yıl
l*n it herif Dağa ciksana sen! Sende Teröristsin niye Laz, Çerkez degilde Kürt kendi kendinizi kurtlandirip Barış Barış diye inlemeye devam edin.
+1 yılAğıtlar Kürtçe olunca bütün kulaklar sağır, bütün gözler kör, bütün diller lâl oluyor. Dünya susuyor, Dünya uyuyor.
215 Yorumla
SoranAllah görüyor yeter.
- +1 yıl
Hesabı elbet bir gün sorulacak.
Soran+1 yılSana göre destekliyoruz..
Soran+1 yılpeşmerge o kadar müslümanı türkmeni kürdü arabı kurtardı peşmergeye bile laf attınız ne diyim size
- +1 yıl
Cevap verme şu merhametsizlere
- +1 yıl
Bak bak evde orda burada kulaktan dolma yalan yanlış şeyleri duyup buraya yazıyor
Soran+1 yıltakmıyorum artık cahil insanlara ne yazsan anlamaz.
- +1 yıl
Klavye siyeseti :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Sahiden gereksizmissin
- +1 yıl
Valla canım benim sen benim karşıma gecsen ne kadar gerekli olduğumu gorursun ins soyunuz kururda bizde rahatlariz ;) diyecek lafin olmadığında hemen laf sokma çabaları ins Bir gün daga kaçırılıp ebenin kini görürsunuz belki Seloda nasip olur sana ha ;) :D
- +1 yıl
Çok şey yazardım da fırsat vermek istemiyorum aşağılık insan seni :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen dünyanin en kaliteli en vicdanlı insanısın bremın. birseyler ispatmana gerek yok bu halka. biz biliyoruz herseyi 2 gözüm
20 Yorumlaallah temiz insanlara sabır versin. şu insanların duygularını suistimal ediyorsunuz allahın belası teröristler 0. çler
30 Yorumla
+1 yılAllah bu zulmü yapanları kahhar ismiyle kahretsin :(
10 Yorumla
+1 yılKürtçe mi hahaha öyle bir dil mi varmış?
Eğer TÜRKİYE DEVLETİNDE yaşıyorsan ağıtlar TÜRKÇE olmalıdır. Zaten bunu kabul etselerdi böyle olmazdı.413 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmiyoruz ölümde olsa ALLAH beni kürt yarattı kürçe ağıt yaparız ALLAH bu dili biliyo o yeter sizlerin bilmenize gerek yok.
- +1 yıl
O zaman TÜRKİYEDEN gidin kardeşim e sonuçta burası TÜRK DEVLETİ
Soran+1 yılSana göre türk devleti 20 milyon kürt var Bize göre türkiye devleti işinize gelirse Zalimin zulmü var Mazlumun ALLAHI var. bizim dilimizi inkar eidyon bide kardeşim diyon ne kardeşi bu?
- +1 yıl
Tek bir şey sorucam pkk yı destekliyor musun desteklemiyor musun
Eğer desteklemiyorsan kardeşimsindir ama bu devletin dili TÜRKÇEDİR
Benim kürtlerle hiç bir sorunum yok
Soran+1 yılpkk destelemiyorum ama barış istiyen insanları öldürenlerden nefret ediyorum ve bu olaya sevinine şerefsizlerdende birde bu ülkenin ana dili size göre türkçe İnş zamanı geldimi kürtçede eklenecek. not destekelmiyorum ama kardeşin deilm çünkü Allahın yarattığı ırkı ve dili inkar edenler benim kardeşim deildir.
- +1 yıl
İyi senin gibi birisiyle kardeş olmadığım için mutluyum ama bil ki barış isteyen insanları öldüren pkkdır bunu hala göremediysen körsündür
Ama şunu bil ki bu devletin DİLİ KIYAMETE KADAR TÜRKÇE KALACAKTIR (ALLAHIN İZNİYLE) BUNDAN MEMNUN DEĞİLSEN GİT BAŞKA ÜLKELERE BURADA İŞİN OLMAZ
Soran+1 yılbu ülkeye siz sonrada geldiniz gülmekten öldüm bide git diyor töbe töb.
- +1 yıl
Sonradan mı geldik mala bak hahahajajaha la siz bizim tarihimize bakar mısınız ya
Pardon bakamazsınız çünkü bitmez kürt diye bir ırk yoktur
tam anlamiyla sudur budur diyerek tanimlanamayacak bir melez irktir.
arap ermeni pers karisimi bolgelere gore cok farklilik gosteren soy kimlikleri dahi tam anlamiyla aciklanamayan karmakarisik irk.
kurduz kurduz nesiniz mk?
Bide sonradan geldiniz demez mi ahahgsa
Soran+1 yılne diyim :D cahilen karşı en büyük hareket susmaktır.
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Kanka zamanında Terörden kaçıp anadoluya yerleşip anadoludan dağa çıkanlar daha şerefsizdir ;) Vatan sever Kürtleri es geçmeyelim dün Hatayda Şehidimiz vardı. Sehidine aglamayan biri gelip burada terör sempatizanina aglamamizi bekliyor!
- +1 yıl
Tek deridiniz Amerikaya boyun eğmek zamaninda Sevr Antlaşmasıni yemedigimiz için mi bunlar ;)
Doğu Anadoluda bir Ermeni Devleti ve ABD mandasinda bir Kürdistan kurulacaktır. Kardeşim madem bu anlaşmaya köpek gibi hala inanciniz var neden Türklerle kardes gibi yaşamak yerine Amerikanim köpeği olmak istiyorsunuz? O kadar Kürt Türk Laz Çerkez şehit verdik. Hadi Türkleri boşver o Kürt Şehirleredemi acımiyorsun? - +1 yıl
Ya birsey diyeceğim hani kürd diyon ya hangi dili kullancan malum köyler arası değişen bir diliniz var :D Cirtiki bir yerde nasılsin anlamına sahipken diğer yerde şıllik anlamina sahip. Hadi devlet kurdunuz diyelim dilden dolayi yönetemezsiniz ki :D ama biz öylemiyiz. Mis gibi Türkçe dilimiz var net heryerde kullanılır hatta bazı yabancı okullarda yabancı dil olarak Türkçe veririlir. ;) Pkei Kürtceyi kim kullanıyor :)) Pardon kürtceleri
+1 yılBu sitedeki güruh bunları anlamaz, boşuna sinir katsayımızı yükseltmeyelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi 120 küsur asker cenaze töreni izledik agitlar türkçeydi? Bu kacak elektrikcilerden bir tepki goremedim... farkndamsnz pkkyi savunanlarin yüzünde nur meymenet yok
421 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada zerdüşt kafir pkkyi savun so ra bakara suresinden ornek var bu nasl tezatlik
Soran+1 yılAraştırr bakalım ağtılar tek türkçemiydi. araştr bakalım kaç kürt askerde. Ben kürdüm sülalemin hepsi elktirk borcunu ödüyor yandaş medyanının söyledikleriyle kafanızı doldurmussunuz.
Cevap sahibi+1 yılSana bir soru soruyorm bukdr müslümansin surelerden ayetlerden örnek veriyorsun namazla dalga geçen zerdüşt pkk hakkinda ne soyliceksin?
Soran+1 yılbarışı istiyen insanları öldürenleri destekleyin. Unutma islam barış dinidir
Soran+1 yılhdp pkk ise mecliste ne işi var boş konuşmayın madem pkk ozaman hapse atın hadi?
Cevap sahibi+1 yılHerseyi kilifina uyduruyorlR atamiyorsun... pkk nin allah belasini versin diyeblyomusun?
Soran+1 yılcevap yazmak istemedim ama bunların gözleri kör kulakları lal inkarcılar
Cevap sahibi+1 yıl@nejinisan pkkya kim destek veriyor Türkiye de? Bu soruyu cevaola susucam pkkya vatandaslardan destek veren kim? Hangi bölge?
Cevap sahibi+1 yılDemagoji yi geç pkknin allah belasini versin eli kanli zerdüşt lanet bir teror orgutu diyeblrmsn?
Soran+1 yılBumu cevap verecek cahil insanlarlan münakaşa girme derim bunlar anlamaz bişiden
Cevap sahibi+1 yılSoruma cvap veremiyorsn
Soran+1 yılpkk terör örgütü tamam da hdp de örgütse neden mecliste cevap ver _?
- +1 yıl
Hdp pkknın siyasi uzantısı. Bunu çocuk bile biliyor. Zamanında saçma sapan bir çözüm süreci diye meclise girdiler. Sonrasında akp kendi koltuğunu sağlama almak için parti kapatma yasağını koydu. Devamında da sözde hukuk devleti olduğumuz için bir şey yapmıyor. Normal şartlarda idam edilmesi gerekir hainlerin.
Soran+1 yılBarış istiyen bir parti size göre örgüt.
Soran+1 yılkimseye hizmet etmiyoruz merek etmeyin barış istimek kimseye hizmet etmek deiildir. hesaefine ulaşmış bir parti neden savaş cıkarsın salakmı?
- +1 yıl
Bende sordum pkk nın allah belasını versin dermisin diye cevap veremedi,, bu arkadaş pkk ile kürdü aynı kefeye koyan ayrım yapamayacak kadar kör hdp yi savunmayı bırak terörü destekleyenin arkasında olmak müslümana yakışmaz allaha hesap veremezsin ahiretini yakma madem sen ayet verdin bende hadis vereyim. “Kim bir kavme benzemeye çalışırsa o, onlardandır.” “Kim bir topluluğun karartısını çoğaltırsa o da, onlardandır.”
Soran+1 yılgüzel ayet. birde barış istemek günahmı öyle bir ayet var yazarmısın?
- +1 yıl
Neden Asker silah bırakıyor da Pkk bırakmıyor! Neden hdp Pkk ile kanka kanka dolaş iyor hala!
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞehit annelerin babaların feryadında hanginizin içi yandı, kaç taneniz yürekten üzüldünüz
Sabredenler askeri polisi sehit edenler mi?
Sana sabırı yanlış öğretmişler13 Yorumla
Soran+1 yılbenim tanıdklarım askerde polils olanda var boş konuşma yanı bende askere gidecem anladın.
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşan sensin , kahrolsun pkk diyebiliyor musun?
Soran+1 yılsavaşaı çıkaran kahrolsun diyorum
+1 yılMarksist felsefenin ürünü olan ideolojiye sahip çıkanların gelip burada ayet paylaşmaları ne yaman çelişkidir...
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılHayir hiçbirşey bir annenin feryatlarına sağır edemez beni ama yaşanan bu kadar ihanetten sonra belki biraz kanalı değiştiriyorum diyelim 😕
10 Yorumla
+1 yılHatayda da Kürtçe ağıtlar vardı. Şehidimiz vardı Hepimizde duyduk! Peki sen neden Şehitlerimizin ağızlarını duymadın?
26 Yorumla
Soran+1 yılduydum merak etme duymasam askere gitmem
- +1 yıl
Ondan mı? Israrla Hdpye oy veriyorsunuz? Bu ülkede agıtları duyulmayan varsa onlarda Türkler ve şehitler dir! Bir Miting yaptınız 3 gün yas ilan edildi? Pkk kendi halkını katleden yavsaktir siyasal uzantısıda Hdpdir! Küçücük çocuğu öldüren kallesler yasimiz var diye düğün basan itlerde bellidir bunu görmeyecek kadar şerefsiz olanlarinda Allah belasını versin. O kadar koruyucu şehit oldu onları paylassana!
- +1 yıl
Benim dayım Kürt annem Kürt! Sen kalkıp sırf Polis diye Diyarbakırda bombalar koyarsan tabi duyamayiz belli bir müddet desteklemiyiver Hdpyi Pkkyi!
- +1 yıl
Amanda aman carpedemicem engellemis yemedi herhalde neyse :)
Soran+1 yıl3 yazınıda ookumadım merak etme engelmmedim hesaba almıyorum seni
- +1 yıl
Okuma zahmetine bile girmezsin çünkü haklıyim. Haydi herkes Hdpye versin. Sem önce Gizlilik tem çık
+1 yılSimdi pkk yanlilari gelir
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında susanların şimdi konuşmaya hakkı yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlara ınsanlıgı ogretecegız er ya da geç...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılp*k kalleştir bunu kasıtılı yaptı
30 Yorumla
+1 yılAynen haklısın
10 Yorumla
+1 yılYeter kaal geldi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026