+1 yılBu ülke hala Kürtlere şiddetin dışında bir varoluş hakkı tanımamaya çalışıyor. Şiddete başvurmadan, siyaset yaparak, konuşarak iletişim kurmaya çalışmasına izin vermiyor. Derdini anlatmasına izin vermiyor. Bütün o ezberlenmiş "bebek katili, terörist, vatan haini, bölücü" ithamları, sırf seslerini duyulmaz kılmak için. Elinde silah olan zaten bu ithamlardan etkilenmiyor, zaten terörist olarak, görüldüğü anda yok edilmesi gereken şey olarak kodlandığının farkında ve ona göre davranıyor. Sürekli üstüne basa basa yapılan "terörist" ithamı, dağdakilere yönelik değil, elinde silah olmayanlara yönelik, onları susturmaya yönelik, onlara siyaset yaptırmamaya yönelik, onların ifade özgürlüğüne tecavüz etmeye yönelik, onları hayattan bezdirmeye yönelik. Devlet 30 yıldır yürüttüğü politika ile Kürtleri adeta dağa çıkmaya teşvik ediyor. "Sizin sivil siyasette işiniz yok, dağa çıkın" diyor.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısında anlamayacaklar. Gözlerini yumup konuşucaklar ^^ burada ki insanlar değişmezler. burada konuşmak gereksiz.
92 Yorumla
Soran+1 yılen tepeyede yazmış herkes görsün hesabı :) git parkta oyna bana hdp'yi öğretme çocuk
- +1 yıl
:DD şöyle küçük adamlarla uğraşma , değmez.
+1 yılYa bak kardeşim! Bak kardeşim diyorum kimse size ayrımcalık yapmıyo siz kendi kendinize tıpılere giriyorsunuz hakkımızı savunuyoruz dıyosunuz hakkınızı vatanını korkma için askere gidip canını dişine takarak savaşan Mehmetçiklerimizi öldürerek mi savunuyorsunuz bu ülkede türke ne hak tanılıyosa kürtlerede aynı hak veriliyo yedıgınız önünüzde yemediğiniz arkanızda nankörlükten başka bişey degıl hdp neyse pkk da o kimse bunun inkar edemez adamın abısıı dağda daha pkk ile hdp aynı şey degıl dıyolar aklını başına topla kardeşm neyın ne oldugunu öğren aç gözünü aç
10 Yorumla
+1 yılHdpli vekilden de pekeke sizi tükürüğüyle ezer sözleri..
https://m.youtube.com/watch?v=Rwunv_uDonI
https://m.youtube.com/watch?v=WgcjaGTNP6U
Bunu birkaç kişi değil eş genel başkanı söylüyorsa bırakında biz de terörist diyelim.
Bir de kürt milliyetçiliği yapmak, faşist olmak ne zamandan beri halk savunuculuğu oldu?70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılÖyle olduğu için deniliyor. Ezilen halkları savunmak kaldıki günümüzd ezilen halk kim Türkiyede? Hadi diyelim ezilen halk var dağa çıkıp gencecik çocuklara arkadan pusu kurarak mayın döşeyerekmi savunuluyo bu hak? Çok yürekliysen çok savunucuysan çıkıp omuz omuza çarpışsana? He diyeceksinki hdp bunları savunmuyo sende buna inanıyosan zaten siyasetten anlamıyosun demektir.
171 Yorumla- +1 yıl
Aga bu hdp lileri bana vercekler domaltıp götten sikicem hepsini kız erkek coluk cocuk kesio atıcam. Cok dövdümde bir türlü öldüremedik hapis cezası olmasa varya
Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi 5 yaşındaki yiğeninin vurulmasına ses çıkaramayan, Diyarbakırlı vatandaşımızı sırf polis diye defalarca dozer kepçesinde yakılmasına kendi halkından olduğu halde ses çıkaramayan, sırf korucu diye direğe bağlayıp kürtvatandaşımızı öldürüp millete ibret diye ölüsünü asılı bırakanlara ses çıkarmayan, kandil gel dediğinde gelip git dediğinde hiden Diyarbakır belediyesinin çöpçü kadrosunda işçi olan teroristin karşısında belediye başkanını hazır olda bekleten, Diyarbakırda pkk nın kabul ettiği dersane bonbalanması onucu en büyüğü 13 yaşında olan Kürt çocuklarının ölümüne ses çıkarmayan insanlarmı ezilenlerin hakını savunuyor. Adalete göre (iter beşeri, ister ilahi) kimden emir alıyorsan ondansın. Birkez daha düşün.
20 Yorumla
+1 yıl"parti içerisinde yer alan bazı kişiler yanlış konuştu diye bir parti ve onu destekleyen herkes terörist olmaz" demişsinde sanki sıradan bir vekilden bahsediyorsun.. Demirtaşta yüksekdağda ikiside eş başkan değil mi? partinin başı değil mi? ikiside demedi mi pkk ya pydye yaslıyoruz, veriyoruz diye? vekillerin aracından bomba kalıpları ve silahlar çıkmadı mı? hadi hepsini geçtim demirtaş daha bugün pkklıların taziyesine gitmeyeni çok kötü yaparım demedi mi? ne masumıyetinden bahsediyosun sen? secim yaklasınca cici cocugu parlatmaya baslamıssınız yıne, görmenız ıcın daha ne olması lazım?
10 YorumlaGündem konusunda 302 cevap paylaştı. sebepleri çok. pkk yı terör örgütü olarak tanımlamıyorlar. ayrıca bizzat o şuçtan hüküm giymiş kişiler vekil. vekillerin en yakın akrabaları kandilde. bizzat demirtaş 6 7 ekimde halkı savaşa davet etti. eş başkanlarının konuşmalarını izleyebilirsin. özellikle bayan olan. parti demek politikayla mücadele eden demektir. bakın chp de haklı haksız tasviri yapmıcam ama anayasa mahkemesine gidiyor. ne bu. hukuki hak. mitinglerde halka diyorki ak parti öcüdür. vs vs. desin. bu mücadele böyle yapılmalı. artık silah dönemi bitti.
00 Yorumla
+1 yılHadi biri yanlış konuştu, diğeri pkklı teröristin cenazesinde, diğeri pkk ya bomba taşırken yakanaldı, diğeri erzak taşırken yakalandı, diğeri pkklı te-yaalı teröristi arabasıyla hastaneye götürüyor ee kaç kişi kaldı geriye. Pkk Türkiye Cumhureyeti devletine karşı gelen bir terörist guruptur. Bunları destekleyende teröristtir. Tutturmuşlar bir ezilen halk türküsü çal keke çal. Şunu unutmayın pkk'yı Her kim destekliyorsa kürt, türk, ermeni, hristiyan, kadın, erkek, çoluk, çocuk her kim olursa olsun teröristtir. Hdp teröristtir, pkk yeröristtir, onu destekleyenler teröristtir. Kim olursa olsun karşılığı tek ses olan g3 ün sesidir. Dağda, şehirde bunu zaten gösteriyoruz görüyorsunuz.. Bu ülkenin ekmeğini yiyor, toprağında yaşıyorsanız kurallarına uyup bidat edeceksiniz. Ya edeceksiniz ya da defolup gideceksiniz. Size kürdistan diye bu ülkenin neresi vaad edildi bilmiyorum ama o türküyle pkkyı destekleyen herkese bu ülkenin toprak altını biz vaad ediyoruz sizlere.
00 Yorumla
+1 yıllegal bir partidir terörist parti demek hukuk sistemimize seçim kanunlarına yani devlete terörist demekdir yasalar belli kapatsınlar o zaman
90 Yorumlaulan hangı askerın polısın cenazesine katıldı senın bu vatan severler!!! operasyon olduğunda pkklıya canlı kalkan olmaya kosa kosa gıden yavsaklar meclısın dıbınde Kocatepe camınden kalkan sehıt cenazelerine nıye katılmıyor.. baslarım sızın demokrasınıze ozgurlugunuze.. sabredın MHP geliyor.11 anladığınız dılı konuşacağız:)))
20 Yorumla
+1 yılHdp =PKkdır zaten pkk nedir bu ülkeye zarar veren terör örgütüdür hdp madem dürüstü haziran seçimden sonra ortalık kan gölüne dönüyor her gün şehit haberleri geliyor hani sizin eşitliğiniz hani sizin insanlığınız topunuz a. q diyorum tüm hdpe destek verenlerin...
10 Yorumla
+1 yıldaha dün partinin başındaki lider pkk cenazelerine gitmeyen partilileri partıden atatcağını söyledi bu bir başka lideri sırtını pkk yasladığını söyledi bu durumda tabiki pkk partisi diyeceğiz bu ülkede 20-30 milyon kürt ya da kürk karışımlı vatandaş var bu daha kürtlerin değik pkk temsilcisi olduğunu gösteriyor terörist olmaları için silah alıp askere kurşun sıklmaları gerekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzilen halkmış ya yürüyün gidin işinize. Sizin türklerden daha çok hakkınız var. Elektirik ödemezsiniz boyna çocuk yapar ihtiyacınız olmasa bile yardım alırsınız. Sizde olan hak bende yok. Bide ezilen halk diyorsunuz. Vergiyi veren benim yaşayıp şikayet eden sizsiniz. Adaletini sevdiğimin dünyası.
30 YorumlaParti başındaki kişi eş başkan dediğiniz sizin her neyse gidip dagda terör örgütüyle fotograf cektirirse onlara destek için yürüyüşler yapıp devletin polisine askerine hakaret ederse o parti terör yanlısı değilde nedir? Sadece parti eşbaşkanınız değil içindeki her milletvekiliniz de aynı tavrı sergiliyorken...
10 Yorumlayanlış yazını düzelteyim
bazıları pkk lı değil hepsi pkk lı
en başta demirtaş
abisi dağda zaten ondan ne bekliyorsun
başı pkk lı olanın alt kadrosu pkk lı
okul yakan hatta çocukların oyuncaklarını bile yakan bir cani guruptan tek isteğim
bir an önce toprak altına girmeleri.
hdpkk geberecek00 YorumlaGündem konusunda 443 cevap paylaştı. hdp pkk ile arasına çizgi çekemiyor; 30-40 yıl onca genç öldü, bir netice alınamadı; bu sorun konuşularak çözülür diyemiyor daha doğrusu doğuda başka batı da başka konuşuyor akp gibi. kandili muhattap almayıp kendi siyasi yolunu çizerse bende oy veririm.
00 Yorumla
+1 yılTerörist olmak için elinin silah tutması gerekmiyor. Bu vatan için haklarını savunmaya kalkan yavşakların hain kurşunlarına maruz kalan binlerce abim, kardeşim var benim. Bunu meşru gören insanların safında olan herkes bu ülkenin gerçek sevdalıları için biret teröristtir!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürt kadınlar çocuklarımızı verin diye ağladı. Hdp binasında hemde halkı böyle mi savunuyorlar?
Pkk yı destekliyor. Pkk şu an haksız bir kuruluştur. Kadın kürt kocası asker ve şehit oldu. Kürt kadının oğlu şehit oldu. Bunu pkk yaptı hdp de destekliyor.
Ezilen halk sizin şu ezilmeniz yıllardır bitmedi gitti.
Benden daha çok devlette hakkınız var, çoğunuzun maddi durumu benden daha iyi Allah gözünüzü doyursun.10 Yorumla
+1 yılTurkiye icerisinde yer alan herkes ayni halktan geliyor. Sacma salak ben halkimi savunuyorum falan deme simdi. Sizi hor goren mi oldu? Aksine yillarca dogu simartildi. Simartilmis cocuk olarak daha da fazla sey istiyor ve daha da fazla mizmizlaniyorsunuz. Canimi sıkıyorsunuz. Teroristsin demiyorum ancak halklari ayri dusunmen bile senin bir propaganda yaptigini veya ona kurban gittiginin acikca gostergesi. Azicik beyin, lutfen.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu mu ezilen halkı savunmak?
galeri7.uludagsozluk.com/.../...a%C5%9F_350041.jpg50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemokrasiyi siz mi öğreteceksiniz bu millete :D bir çete reisi bir katil kafir Allahsız Türk milletine demokrasiyi öğretecek İslamı öğretecek pkk nın Allaha nasıl hakaret ettiğini bilmiyo musunuz isim bile takmışlardı ya ulan sizin ben var ya cahilliğin kitabını yazmışsınız bana geri dönüşü kötü olmaz emin ol sende bundan silahını bana doğrulttuğun an benden kork sen!!
00 Yorumla
+1 yılTerörist değillerse, niye terörist cenazelerine katılıyorlar. Öldürülen teröristler için seferber olurken şehit edilen ve katledilen insanlar için niye ses çıkarmıyorlar. Polise, askere terörist diyen hdp'liler değil mi? Demirtaşınız niye Almanya'da pkk bayrakları altında konuşuyor. Siz milleti enayi mi zannediyorsunuz?
32 Yorumla
Soran+1 yılDemirtaş şehit askerin cenazesine de katıldı. önemli olan bir insanın ölmesi
- +1 yıl
Evet gösteriş için katıldı. bunu biliyoruz.
ne kadar samimi bir paylaşım, gizli paylaşman da tam yerinde olmuş.
başka lafım yok, engelleyecek olan engellesin, eksi oy verecek olan hiç çekinmesin. altına imza atmadan, yazdığın yazının hiç değeri yok gözümde.10 YorumlaSenin gibi cahil kesimleri inandırıp oy toplayabiliyorlar işte.
Şu duruma bak, daha onların bağını anlayabilmiş değilsin.
Milleti sokağa döken, sivil haklı tehdit edip oy isteyen, askere ve sivillere tuzaklar, pusular kurup onları şehit eden ya da sakat bırakan ş*siz bir örgütün siyasi koluna neden terörist diyorlar diye soruyorsun.
Öcalan terörist başı değil mi?
Bunlar öcalanın bayraklarıyla gezmiyorlar mı?
Biraz aklını başına topla, biraz düşün.10 YorumlaHangi halk? Hangi savunma
TC kimlik var mı? Neyin kafasindasiniz120 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Sen hangi ezilen halkı savunan adamın, kalaşnikofla polislerin evini basıp uykusunda öldürdüğünü gördün? Hangi ezilen halkı savunuyor mk kim bu ezik pezolar?
20 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. o değilde askere ; ''pkk ya operasyon yapma'' diyen ne oluyor?
81 Yorumla- +1 yıl
beraber iyi salladık diyen ve barajı geçtiği için pilav dağıtanlar ne oluyor?
+1 yılulan ezilen halkın kim senin ne halkından bahsediyorsun TÜRKİYE deki herkes TÜRK HALKIDIR olmadığını iddia edende teröristtir senn gibi hdp=pkk oldugğu için oy verenlerde terörist ve VATAN hainidir
60 Yorumlahalkini nasil savunuyorsun? kimden savunuyorsun halkini? tc sana ne yapti? hakkinimi yedi? ne haksizliga ugradin? 9 cocuk yaptiniz hepsine devlet bakti. kacakcilik yaptiniz devlet zarara ugradi. mehmetcige polise haince pusu kurdunuz? pkk lilara maddi manevi her destegi verdiniz.
24 Yorumla
Soran+1 yılinan buraya sığacak konu değil ama türkiye'de yapılan ayrımcılığın ve küçümseninin farkında olman lazım ya da bunu görmezden gelmen
- +1 yıl
herkes zorluklarla karsilasiuor. turbanlilarda eskiden zorluklarla karsilaaiyordu. simdide entel acik giyinen kizlar karsilasiyor. kimse askere silah sikmio. haaaa pkk dedigin orgut gitsin haksiLiga ugradik diye milletvekilini öldirsun ozaman laf etmem. askerin ne sucu var bunda. asker dedigin zorunlu olarak gidip safak sayan genc
+1 yılKürtler mi eziliyor bu ülkede? O kadar hizmet görüyorsunuz, Doğu'ya yapılan havalimanlarından, yollardan da mı utanmıyorsunuz? HDP mi yaptı size bunları? Ne nankörsünüz be! Bunlar hep fazla değer vermekten oluyor ama. Eziliyorlarmış!
30 Yorumla
+1 yılBaşka ne denmesi gerekiyor Selahattin Demirtaş terörist değilmi abisi bile kandilde senin sorduğun sorumu şimdi :)
10 YorumlaParti terörist bunu anlamayan salaktır pkk terör örgütüyle bir mesele olsa onlar savunuyo ayrıca bizi pkkyla tehtid eden bir parti yani napalım destekleyip terörist olmayanlar var diye partiye oymu verelim
20 Yorumla
+1 yılBu sitede ne kadar vatan haini çoğaldı son zamanlarda
60 YorumlaHangi halk hangi savunma?
Bir de gizliden yazmış. Çok doğru bir şey olsaydı gizlenmeye ihtiyaç duymazdın zaten.
Hdp ve hdpye oy verenler teröristtir benim gözümde. Ne düşündüğünüz umrumda bile değil^^10 YorumlaHdp = pkk da o yuzden inkar etmeyin boşuna vatan hainisiniz hepiniz
20 Yorumla
+1 yılÖyle oldukları için olmasın. kimisi dağda teröristlik yapıyor kimiside mecliste. Adamlar yeterince belli ediyor saklama gereği bile duymuyorlar. Sizde hala destekleyin onları
40 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. pkkyı alenen destekliyor silah taşıyor milletvekilleri o bölgedeki hdp ye destek vermeyen kürtleri acımasızca öldürüyor ve sen bunları destekliyorsan sende teröristsin.
00 Yorumla
+1 yılhaberlere baktıysan eğer hdp li vekillerin şırnaktaki lerin mesela benim gördüğüm pkk ya yardım ettiğini kanıtladılar hdp ye oy verenler bunu bildiği halde veriyosa onlarda terörist sayılır
20 Yorumla
+1 yılHDP ezilen halkların demokratik halklarını savunuyor diye dusunuyorsan tebrikler valla Allah size akıl fikir versin hdp bin pkk yı desteklediğini goremiyormusun cahil
10 YorumlaO kadar can dökülüyor bunun sebebi onlar yaaa canlara kıyılıyor
10 Yorumla
+1 yılpkk nın cenaze törenine katılmayan milletvekili için soruşturma açılacak diyen biri için terörist kelimesi bile az
00 Yorumla
+1 yılEzilen halk dediğin halkın içinde Öğretmeni var Doktoru var Komutanı var Memuru var Avukatı var Hakimi var Savcısı var Zengini var Fakiri var Elektiriğini kaçak kullananı var bu mu ezilen halk?
00 Yorumlaezilen halkların hakkını savunmak terörizm değildir ama bir parti lideri pkk liderine teşekkkür edip senin sayende buradayız diyorsa o adam teröristtir
20 Yorumla
+1 yılHdp terör örgütü nun mecliste ki kolludur ona oy veren herkes terörist tir kim olduğu önemli degil ailemde olsa terörist tir ona göre muamele gormelidir
00 Yorumla
+1 yılO değilde niye gizlenme gereği duyuyorsunuz 3-5 faşiştenmi çekiniyorsunuz bide sanal alem, HDP'li olmak cesur olmayı gerektirir bilmem anlatabildimmi.
14 Yorumla
Soran+1 yılbizler gerçek hayatta cesuruz.. sen guru olduğun yerleri fazla kafaya takmışsın ben burada sadece soru soruyorum siyasi savaşa gelmiyorum istersem açık yazarım istersem gizli
- +1 yıl
Kafaya bişey taktığım yokta sizin gibi gizli kahramanlar varken işimiz zor..
- +1 yıl
Daha yapılan yorumlara doğru düzgün cevap bile vermemişsin.
Soran+1 yılhala cevap vermemişsin diyorsun anlamadın galiba.. siyasi savaşa gelmedim soru sormaya geldim görüşlere bakıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılewt hdpye oy verenler teröristtir kendi ırkını öldürüyolar ırkçı bir yapım yok ama llerinde ilah hergün birini vuruyolar hoşlanmıyorum kürtlere karşı efretim başladı
20 YorumlaPkk cenazesine gitmeyen vekilleri partiden ihrac ediyolar sen hala ne diyon
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonların halkımızdan maksadı, Kürt halkı veya dag'a cıkmıs olan kürt halkı yani sen ben degiliz, bunu anlamayacak kadar salak degiliz biz...
PKK'ya destek veren, onu savunan benim gözümde onlardan farkı yoktur, kendiside terörist'dir.00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılezilen halkı pkk ile savunması apodan talimat alan bir parti nasıl terörist olmuyor?
30 Yorumla
+1 yılLa mal selo daha bugün diyor PKK cenazesine katılmayan cezalandırılacak Figen yuksekdag sirtimizi ypgye dayadik diyor az aklın varsa kendi beynine sok
10 YorumlaDemirtaş diyor ki "PKK'lı cenazesine gitmeyen parti yetkililerine parti içinde dava açarım" . Sence HDP = PKK olmuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk savunanlar ezilen halkı savunmuş mu demek oluyor.
40 Yorumla
+1 yılNe zamandır bu tür propaganda sorularına bu sitede izin veriliyor?
00 Yorumla
+1 yılpeki benim için tek bir soruya cevap ver... abdullah özalan kimdir?
00 Yorumla
+1 yılpkk açıklama yapıyo hdp bizim temsilcimiz diye sen hala ne anlatıyon :D
00 Yorumla
+1 yılParti içinde pkk terörist bir örgüttür diyen var mı? Ki.. Yanlış konuşanlar var diyesin.. Doğru soru... Doğru konuşan var mı?
00 YorumlaBen hdp nin halkın yanında olduğunu düşünmüyorum hdp PKK nın silahsızlanmış hali bırakın bu palavrayı
00 Yorumla
+1 yılabi şöyle gündemi takip etmeyip şunları savunuyolar ya bunları dinlenmeden dövücen belki beyinleri tam oturmamıştır
00 Yorumla
+1 yılOnce giy arastirma yap ozurlu. Ölünüzü, dirinizi, hergün birinizi, birgün hepinizi!! Son terörist geberinceye kadar Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://hizliresim.com/LE2E01
Terörist olduğu icin.00 Yorumla
+1 yılHDP o... ç... klarıdır nokta (.)
160 Yorumla
+1 yılSedat PEKER abimizinde dedigi gibi onlar diyorum Takım elbiseli TERÖRİSTLERDİR:..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi gebereck merak etme sen Turke kefen bicen mezarini kazsin. Senin gibi sempatizanlar hangi delige girecek o zmn gorecez
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat