Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla?

Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla...

Bu söz kime ait biliyormusun?
aliya izzetbegoviç'e aittir, bilmiyorum tanırmısınız tanımazmısın ama kısa özet geçeyim bosna cumhurbaşkanı ve direniş lideridir (mekanı cennet olsun)

Erbak ve gençlik kolları bosna direnişi için para topladılar ve bosnaya gönderdiler fakat bizim içimdeki solcular iftiradan geri durmadılar ve paraları zimmetine geçirdi dediler, para onların parası olsa onada birşey demiyicemde parayıda onlar vermedi, sırf engel olmak için yaptılar.
Bir şekilde kurtardık bosnayı sıra geldi çeçenistana ama sayın devlet bahçeli solcuların emri ile FP'ye sırtını döndü ve çeçenleri ruslara sattılar!
Şimdi suriye'ye geldi orayı satacaklar, ama ona izin vermiyicez kusura bakmayın!

solcular hep rusları severlerya işte onların soydaşları çetniklerin marifetlerini görün, bide komünizim çok iyi derler!

https://haber.sol.org.tr/yazarlar/ozgur-dirim-ozkan/bosna-icin-toplanan-yardimlar-gericilere-helal-olsun-40300

buda türk askerini gören kosavalılar

biz yaptık bunları siz (solcular) değil!
Evet yaptılar
hayır yapmadık biz öyle şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla?