Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla...
Bu söz kime ait biliyormusun?
aliya izzetbegoviç'e aittir, bilmiyorum tanırmısınız tanımazmısın ama kısa özet geçeyim bosna cumhurbaşkanı ve direniş lideridir (mekanı cennet olsun)
Erbak ve gençlik kolları bosna direnişi için para topladılar ve bosnaya gönderdiler fakat bizim içimdeki solcular iftiradan geri durmadılar ve paraları zimmetine geçirdi dediler, para onların parası olsa onada birşey demiyicemde parayıda onlar vermedi, sırf engel olmak için yaptılar.
Bir şekilde kurtardık bosnayı sıra geldi çeçenistana ama sayın devlet bahçeli solcuların emri ile FP'ye sırtını döndü ve çeçenleri ruslara sattılar!
Şimdi suriye'ye geldi orayı satacaklar, ama ona izin vermiyicez kusura bakmayın!
solcular hep rusları severlerya işte onların soydaşları çetniklerin marifetlerini görün, bide komünizim çok iyi derler!
https://haber.sol.org.tr/yazarlar/ozgur-dirim-ozkan/bosna-icin-toplanan-yardimlar-gericilere-helal-olsun-40300
buda türk askerini gören kosavalılar
biz yaptık bunları siz (solcular) değil!
Bu söz kime ait biliyormusun?
aliya izzetbegoviç'e aittir, bilmiyorum tanırmısınız tanımazmısın ama kısa özet geçeyim bosna cumhurbaşkanı ve direniş lideridir (mekanı cennet olsun)
Erbak ve gençlik kolları bosna direnişi için para topladılar ve bosnaya gönderdiler fakat bizim içimdeki solcular iftiradan geri durmadılar ve paraları zimmetine geçirdi dediler, para onların parası olsa onada birşey demiyicemde parayıda onlar vermedi, sırf engel olmak için yaptılar.
Bir şekilde kurtardık bosnayı sıra geldi çeçenistana ama sayın devlet bahçeli solcuların emri ile FP'ye sırtını döndü ve çeçenleri ruslara sattılar!
Şimdi suriye'ye geldi orayı satacaklar, ama ona izin vermiyicez kusura bakmayın!
solcular hep rusları severlerya işte onların soydaşları çetniklerin marifetlerini görün, bide komünizim çok iyi derler!
https://haber.sol.org.tr/yazarlar/ozgur-dirim-ozkan/bosna-icin-toplanan-yardimlar-gericilere-helal-olsun-40300
buda türk askerini gören kosavalılar
biz yaptık bunları siz (solcular) değil!
Evet yaptılar
hayır yapmadık biz öyle şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşnaklar türkçeyi resmi dilstatüsünden kaldırıken neredeydi. Bu arada kendini müslüman diye adlandıran ummetçi grup neden osmanlı için savaşmadı.
Boşnakların dili Türkçe değil Boşnakça biliyormusun?
Benim çok Boşnak arkadaşım var ve sizin gibi çakma ülkücülerden daha Türk yaşıyorlar ve hissediyorlar 😏
Boşnakların kendi dilleri olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim. Araştır bosna hersekte türkçe resmi dil sattüsünden kaldırılmıştı. Bu arada yazıklar olsun ümmetçi boşnaklara osmanlı için savaşmadı
Sen savaştınmı?
Saçma sapan konuşmayın la size göre bütün herkes kötü bir siz iyisiniz 😏
Adamın kendi dili varken niye senin dilini resmi yapsın? Sen kendine sor bu soruyu sen yaparmısın?
türkçe sevmediğine göre ya türk değilsin ya da hainsin. Bu arada 1. dünya savaşında senin halifen cihat ilan etti ama araplar boşnaklar yoklardı. Ama sonuçta ne oldu milliyetçiler ülkesi için savaştı. Türk Milleti yunanlıları ingilizleri fransızları italyanları kovdu. Yani sizi de ümmetçileri de kurtardı. Bu ülkeyi atalarımız savundu.
Seni oslodan dolmahçeden pkklılar çağırıyormuş. Hainsiniz ya
Aşa bu cumhuriyetçiler halifeleride severlermiş 😅😅😅 şaka gibisin😏
Sen hayatında kaçtane Boşnak tanıdın? Bilip bilmeden konuşma bence
Türklüklü alakası yok bu işin Ada'm Boşnak kendi dili var ben ona zorla Türkçe kullanacaksın diyemem dersem yanlış yapan ben olurum
Sen kendin düşün sana zorla Türkçe değil başka dil kullan deseler ne dersin tamam olurmu dersin?
Salak salak muhabbet yapıyorsunuz😤
Şunuda söyliyeyim yeni çeri ocaklarına alınan tek müslüman ırkta boşnaklardır unutma!
Ben tarihte yaşananları anlattım. Sen ve senin gibilere gerçekleri yüzünüze vurunca hemen hakaretlere başlarsınız. Bunlar yaşandı tarihi bir oku incele. bosna hersekte Boşnakça ve türkçe sırpça arnavutça resmi dil iken türkçeyi kaldırdılar. Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum.
Değişik bir görüş...
Değişik derken?
Yanlış birşey varsa söyleyebilirsin
Hayır yok
Eyvallah 😊
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!