internette gezinirken böyle birşey gördüm lozanı tam detaylı bilmiyorum yeni haritamız böyle mi olucak?

Lozanı detaylı bilmeyen insanların sosyal medyada kükremesine şaşırıyorum. Dostum gördüğün Halep mUsul kerkük trakya boğazların kullanımı lozan anlaşmasıyla haritadan silindi. anlaşma 100 senelik olduğu için 2023te anlaşma bitmiş olacak. Dolayısıyla bu yerleri almak için harekete gecebiliriz. zaten yangın yeri yerleri sınırlarımıza eklediğimizi düşünsene. Boğazlarımızı istediğimiz gibi kullanırsak, ulusal suda her gecişe gemi yüküyle para aldığımızı düşünürsek heyy beee
@sancakdağlı Buradan okuyacağına eminim. Direk engellediğin için cevap hakkımı burdan kullanıyorum. En son yaptığın yoruma ithafen; Bak, şimdi özür diledi diye paylaşım yapıyorsun. İŞte amacın belli önce kabul ettirmeye calısıyorsun. Sonra aslında özür dilediler diye paylaşım yapıyorsun. e madem bu konu da hatalıydılar, ne diye bunu bu resmi paylaşıyor ve kabul etmiş gibi davranıyorsun?
öf hayır be musul ve kerkük aslında türklerindir batumda öyle ama kıbrısın kuzeyini bile alamamışken tamamını nası alıyolar yunanistanı filan mümkün değil.
Ya hayır ya... Bak Vikipedi benden önce yazmış zaten Kürdistan neresi
https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrdistan
www.emirerdogan.com/.../...%B1rmas%C4%B1_43539.jpg
kürdistan die birşey yok.
Nasıl yok Kuzey Irak'ta var ya, özerk devlet...
Amaç Suriye, Türkiye ve İran'dan da toprak almak. Vikipedi zaten Türkiye Cumhuriyet'i Kürdistanı, Suriye Kürdistanı, İran Kürdistan'ı diye, Irak Kürdistan diye eklemiş,2023 yılında özerk yazcak yanına, zorlanmak istememiş adamlar... Bana niye kızıyorsun git CIA'ye ve vikipediye kız.
yoo. sana kızmıyorum estağfurullah. ama kendimi canlı bomba yapar buna müsade etmem.
Kimse izin varmez, boşver anca sözlüğe yazarlar, eğlensinler...
ainen öyle :)
ayrıca osmanlı zamanında yapılan coğrafi açıklamalar yazıyor. altta 1923ten sonra Türkiyenin kürdistan açıklamasının yapılmaması kararı alındığı yazıyor.
"Osmanlı döneminde Kürdistan kelimesi kullanıldıysa da Türkiye Cumhuriyeti'nde Maarif Vekaleti'nin yayınladığı 8 Aralık 1925 tarihli "Türk Birliğini Parçalamaya Çalışan Cereyanlar" başlıklı bildiriyle Lâzistan ve diğer bütün etnik takılarla oluşturulan yerel adlar gibi "Kürdistan" da resmi kullanımdan kaldırıldı,[32] söz konusu bölge coğrafi yön isimleriyle (Şark, Doğu, Güneydoğu) adlandırılmaya başlandı. Türkiye topraklarında "Kürdistan" adında bağımsız bir devlet kurmaya çalışmak Türkiye Cumhuriyeti'nin 1982 Anayasası'nca "ülkenin bölünmezliği" ilkesine aykırıdır."
Zaten resim vikipedide var diye bir kelime yok.. Pentagonda Cıa çizmiş diye belirttim. Geçen cümle şudur vikipedide
Türkiye Kürdistanı
1965 nüfus sayımına göre Kürtçe konuşulan iller. Koyu yeşil illerde mutlak çoğunluğun (>%50) dili Kürtçedir; açık yeşil illerde nispi çoğunluğun (<%50) dili Kürtçedir.[17][18]
Türkiye Kürdistanı (Kürtçe: Kurdistana Tirkiyê[19][20] ya da Kuzey Kürdistan (Kürtçe: کوردستانا باکورئ / Kurdistana Bakurê ya da Bakurê Kurdistanê[21]), Kürtlerin yoğun oturduğu coğrafi bölgeler olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri'nin bir kısmını kapsayan bölgenin halk arasında kullanılan ad
Suriye Kürdistanı ne demek? Suriye şu an savaşta... Boşver anlamanı beklemiyorum aç oku araştır... Bu zaten David Philips'in raporundada yazıyor... Kim olduğunu öğren @Squire
Sen ve senin gibiler bu provokasyonları çok iyi bilirsiniz. Zaten bunları meşrulaştıran kişilerin yazdıklarını paylaşır bakın zaten bunlar böyle diyor diye insanlara sanki olmamış birşeyi resmileşmemiş bir şeyi resmileşmiş gibi gösterirsiniz. Amacınız cahil toplumu kullanıp kabullendirmek. Allah aşkına yazdığın yoruma ve paylaştığın rresme bak. Pis pkk sempatizanı.
@Squire Terbiyesizlik etme zaten özerk bile yazmamışlar dedim ne resmiliğinden bahsediyorsun. PKKyla masaya oturup, Öcalana sayın diyenler pkk sempatizyanıdır...
Her yerde Atatürkçü olduğumu ve türk olduğumu yazdım benle konuşurken dikkatli ol.28 yaşına gelmişsin ama zekanı kullanmayı bilmiyorsun... Sonra hakaret edince zırlıyorsunuz.. Yaşına uygun davran... Bu harita gerçektir.
Aç biraz gazete oku.
www.yenisafak.com/.../pentagon-harita-icin-ozur-diledi-7571
tabi tabi elimizdekileri kaybetmezsek oturup dua edelim bence tarlamızı tapanımızı teker teker suriyelilere satmışlar.
Cevap
7Cevap
Savaşta kazanılan masada kaybedilenlerden sonra ülke su anki haline geldi. Biz görmesek de çocuklarımız görür bu haritayı inşallah
Lozan Antlaşması süreli falan değil. Az oku da gördüğün her halta inanma.
inanmış olsam sormam dimi?
Bunu öğrenmek çok basit google a yaziyorsun ve çıkıyor. Bu yaptığın insanları kışkırtmak.
googlede yazanlara sen inanıyorsan ozaman sen gidip bazı şeyleri öğrenmelisin.
Sen daha google araciligiyla neleri bulabileceğini dahi bilmiyorsun. Wikipedia diye bir olağanüstü bulus var. Tarih siteleri var. Yazik yazik gençliğe bak...
wikipedia'da %60 lık bir kısmı sadece doğrudur. yani tamamen doğruluk bir kısmı yok internete çok güveniyorsun.
Yok yok az şey yapmışsın bulgaristanı falan da alalım :D
ben yaptım mi diyorum?
Nahh böyle olurr :D halepi bilmem kerkükü alıcaklarmiş :D :D
başımızdakiler bizim sonumuz olucak ve hala oy alıyolarr
Kesinlikle doğru değil. İnternette bir sürü yalan yalnış şey dolaşıyor, itibar etmemek lazım
Guneydoğu elden gidiyor adam ne diyo ya
hayaller paris :)
hayatlar? :D
türkiyem :)
bak aklıma getirdin bir dinleyeyim :D
asırlarıdır kıratımı suladım of ulan off :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar