başımıza ne geldiyse şu dinden geldi içimizdeki mezhep çatışmaları yok laik ülke yok gavur ülke yok başı açık başı kapalı sen kafir oldun sen münafık oldun sen mürted oldun sıkıldım artık çevremdekilerede böyle diyorum bana kafir olcan dikkat et diyo l*n olsam nolur olum bilmiyorm ama kafam çok karışık bakıyorumda şu avrupa ne güzel be arkadaş amerika israil gül gibi yaşayıp gidiyolar bide şu müslüman devletlere bakıyorm kan vahşet şiddet ölüm katliam işkence insanı aşşağılayan bir din bu kadınların haline baksana çarşaf nedir ya çarşafa girmek nasıl bir mantıkdır sizin düşünceleriniz nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılöziürlüsün galiba ya da düşünme beyin yeteneklerin yok bu ülkede türk ermeni çerkez kürt laz ve daha birçok millet var bizlerin tek ortak noktası nedir islam islam olmasaydı sence b kadar karışık millet bulunduran bir devlet ayakta kalırmıydı o kafirler rahat yaşasınlar istedikleri kadar sonsuz ebediyette kim huzur bulacak sen sırf 30 -40 rahat yaşayıp sonsuz yaşayacğın dünyada ki orda bir gün bizim bir yılımıza denk yakarmıydın kendini , önce düşün boş boş konuşma unutma ki cennet mazlumların yeri olacak İSLAMA da öyle düşünmeden çocuk hallerinle laf atma islamın anlamını öğrende gel zaten islamı yaratan olmasaydı sende olmazdın çarşafa gelince kimsenin ne giydiği seni ilgilendirmez onlar dinin emrine uyuyorlar kimse sana karışıyormu niye böyle giyiniyorsun diye hayır anlamıyorum bu sıcakta giyen onlar zahmete katlanan onlar size ne giriyor , kafirler milyonlarca insanı öldürüyor sırf petrol silah vb şeyler için bu şiddet değil Müslümanlar bişey yapmıyolar savaş çıkaramıyorlar bu kadınları ayaak altına alan şiddet dini oluyor işte boş zihniyet örenği bir insan daha 1 adam yüzlerce müslüman öldürüyor sonuç akıl sağlığı yerinde değil , iki tane sözde Müslüman Müslüman olup olmadıkları bile değil 2-3 kişi öldürüyorlar sonuç tüm Müslümanlar terörit uyan be kardeşim uyan
33 Yorumla
Soran+1 yılboş konuşma ulan gördünmü l*n cenneti sanki amerikada hristiyn bir ailede doğsan müslüman olacaktın
kafir dediğiin adamın malını mülkünü kullanıyosun böyle boş hayallerin peşinde koşmayın cennet diye bişey yok öldükten sonra çürüyüp gidecen okadar. zamnında uydurmuş akıllının biri kuran diye kitap incil falan filan kitaplarda sıçmayın yazsa sıçmayacan- +1 yıl
ya ALLAH sana Müslümanlığı nasip etmemişse ben napayım o kadar bilmeden boş konuşuyorsun su sitede dolaşacağına sadece 1 saat araştırsan bulursun da islam neymiş kafadan uydurmamymış falan ama beynin kolayı tercih ediyor hemen inkar edin ayrıca sen hiç başka ülkede doğup Müslüman olan görmedinmi senin gözler kör o kadar ki gözünün önündeki gerçeği inkar ediyorsun...
Soran+1 yılhristiyanlıktada bu var hristiyan olmayan cehenneme gidecek nasıl yapcaz şimdi :D ya cehheneme gidersen nolcak niye hristiyan olmuyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılevt ne güzel şamanist şamanist yaşıyorduk.
35 Yorumla- +1 yıl
ne yani türklerin asıl inancına mı karşı bu eksileyenler :D
Soran+1 yılgerizekalılar işte özbenliklerini unutmuşlar arap egomanyasını savunuyolar İslam insanda zeka geriliğide yapıyr
- +1 yıl
çoğu zaten türk olmak müslüman olmaktır kafasında yaşıyor. bilgisizlik. neyse takmamak lazım.
Soran+1 yılen akıllı sensin gibi görünüyor valla eig ol sen :D
- +1 yıl
teşekkür ederim. aynı bakış açısına sahibiz demek ki. bu güzel bişe. :)
Dostum boşver dini falan. En güzeli bence deistlik veya agnostiklik. :D Kendi içinde çelişen dinden hayır mı gelir? Canlılara zarar vermek günahtır, ama kurban kesiyorlar. Puta tapmak günahtır, ama her sene binlerce kişi insan yapımı olan hacca gidiyor. Her insan eşittir sözde, ama yaradandan çok peygambere tapıyorlar o üstünmüş diğerlerinden. Şirk koşmak günahtır deyip, Tanrı' nın yerine hesap yapıp Müslüman olmayan herkes cehenneme gidecek diyorlar. Ve bunu söyleyen herkes bilmiyor ki, eğer islam devleti olmayan bir yerde veya bir ailede doğmuş olsalar gidip de müslüman olmazlardı.
1016 Yorumla
Soran+1 yıldeğilmi, değilmi hiç mantık var mı şu dinde arkadaş ya dediğin gibi en komiğide hayvana zarar vermek günah ama inek kesmek helal :D :D yok hakmış falan filan
- +1 yıl
Zarar vermek faydasi olmadigi halde bir seyi kirmak dokmek oldurmektir. Agaclari odun yapmak haricinde faydasiz bos sebepten dolayi kesersen zarar vermis olursun. Allah herseyi insanlar icin yaratmis ve kural koymus. Hayvanlardan bazilarini dainsanlar icin helal kilmistir. Etinden ve sutunden faydalanilir. Hayvanlari kesip bir yere atsak bunun bize bir faydasi olmadigi icin hayvanlaea zarar vermis oluruz. Ama onlardan faydalanirsak zarar vermis olmayiz. Once zarar vermek ne demek onu ogren
- +1 yıl
@münferit7 Senden daha iyi biliyorum dostum. Milyonlarca hayvan zaten kesilirken, üstüne salakça hala gidip bayram ve ibadet adı altında katletmeye devam ediyorsunuz. Sizin yaptığınızın hiçbir faydası yok.
- +1 yıl
@münferit7 Yav he he. Ne kadar örnek bir vatandaş ki genç kızlarla yatıyor. Bildiğin tapıyorsunuz, ay hırkasıymış ay sakal parçasıymış diye.
- +1 yıl
@münferit7 Yav he he. Kesin Tanrı gönderdi o kitabı tamam. Önceki dinleri de o göndermedi zaten. Senin savunduğun şeye göre Tanrı salak bir çocuktan başka bir şey değil. Kendi gönderdiği eski dinlere inanmaya devam ediyorlar diye cehennemde yakacak. Git daha düzgün bir Tanrı bul kendine.
- +1 yıl
@münferit7 Hı hı tamam öyledir. Putperestlik de aynı b*ktu.
- +1 yıl
@münferit7 Senin kutsal saydığın kitaba inanmıyorum, kıçı kırık başka bir kitaba inanmamı söylüyorsun. Komiksin sadece. Aynı şekilde tüm hayatını İslam' a adamış bilimciler de en sonunda gidip ateist oluyor, al bir de buradan yak. Hindular' ın da bir ton heykeli var, Tanrılarına ait. Onlar ne sembolik değil mi? Kabe sembolikmiş put değilmiş, hadi oradan.
- +1 yıl
@münferit7 Tamam canısı. Hadi az ötede oyna sen yaradanınla.
+1 yılolay aslında islamiyet değil türkiye meselesi. Eğer müslüman olmasaydık bu sefer başka bir sebepten sorun çıkartcaklardı. Avrupa, osmanlıdan korkuyo tekrar canlanmasından. Osmanlı canlanırsa ortadoğu ve türk ülkeleri hep birleşicek ve eskisi gibi liderlik edecek tek ülke türkiye. Ne demiş rahmetli eşref bitlis;
https://pbs.twimg.com/media/Bswi1F1CQAECjLm.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılşeriat gelince kurtulurz mu diyosun yoksa güçlenirsekmi kurtuluruz diyosun
- +1 yıl
güçlenirsek tabiki şeriat gelse şeriatı düzgün yönetcek adam gerek o bizde yok o yüzden güçlenmek gerek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
+1 yılTamamen bir islam ülkesi sayılmayız. İslam ülkesi olsak şeriatla yönetiliyor olurduk ben öyle bir durum göremiyorum. Daha çok özgür bir ülkeyiz. İnsanlar isterse miniyle askılıyla dolaşır isterse çarşafla. Kimse kimseye karışmamalı bence. Aynı fikirde olmak zorunda değil herkes. Biri bedenini teşhir etmek beğenilmek ister. Biri bedenini korur insanların kendisine bakıp beğenmelerini istemez. Sen kendi görüşünle devam et. Bırak insanlarda kendi görüşlerine göre yaşasın
23 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlar özgürlüğümüze karışıyor şeriat gelsin istiyolar şeriat gelince özgürlüğümüz elden gidecek çözüm bul
- +1 yıl
Şeriat falan gelmez merak etme. Sen onların çarşafına karışırsan onlarda senin özgürlüğüne karışır.
- +1 yıl
özgürlük kendini açıp satmakmı lan? Git bir mağaraya o zaman istediğin gibi aç sal kendini özgürce yaşa
+1 yılCahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , ya da yazık olur Adabına...
Hz Mevlana
Yorumlarına baktım tarih sıfır, politka sıfır, yalan var, İslami bilgi -1... Değmezsin...
Şunu da söyleyeyim Işid'in dünyanın her yerinden çoğunlukla da Avrupa'dan katılımcı topladığını dünya yazdı... Hatta Işid liderlerinden bazıları Avrupalı çıktı..
Çok cahilsin keşke ölsen..
Çok zekiysen İzmir'de sözler köşküne git, bilimle, ilimle İslamı konuş ve tartoş..15 Yorumla
Soran+1 yılkonuşma iki kitap okudun adammı oldun işidin hepsi avrupalı olsa nolur sonuçta islamın içine sızabilme yeteneğini göstermişler müslümanlarda buna kanmış bu arada nasıl oluyorda avrupa İslamın açıklarını hertürlü yakalayabiliyor
- +1 yıl
Kitap?
Politika ile kitap alakasız, tarih desen sadece kitap okuyarak değil arkeoloji gezilerine katılarak öğrenilir ve sindirilir... İslami bilgi;Kuran, siyer ve din alimleri bütünüdür.
Cici Avrupan'a laf konduramayıp onları Mr. Smith mi yaptın?
Ne diyorsun ya kaç müslüman kanmış onlara bana Işid etnik köken ve Işid müslüman raporu getir..
Avrupa alim değil miydi? Avrupa biz gibi değil, her dini, bilimi, kültürü araştırır ve okur bunu her ülke yapmalı... Neden yaptıklarını anlayamazsın sen... Çok basit ama çok zor.. Tartışmaya tenezzül etmiyorum...
Soran+1 yılhiçde tenezzül etmiyorsun gerçekten :D
- +1 yıl
Tartoşcum, merhaba.
Nasılsın? - +1 yıl
@__Vintage__ yazım hatası olmuş, sağol iyiyim.
+1 yılGörüyorum ve arttırıyorum..
Hatta İngiliz mandası altına falan da girseydik keşke değil mi?
Şimdi ne güzel lahit gibi İngiliz hatunlarla pubda takılıp, devletten işsizlik maaşı olarak 2000 euro alıyorduk. Altımızda da Jaguar vardı hatta; sülalemiz rahattı..
..
Bu kafaları çok arıyor musun evladım cidden?13 Yorumla
Soran+1 yılyo :) onu kastetmedim huzur yok hocam huzur yok ben sizin gibi cennete huri hayaliyle yaşamıyorm :D
- +1 yıl
ingiliz mandasi olarak euro ile yonetilmek 😂
Soran+1 yılingiliz mandası diyosunda senin TL birimin 3 euro ediyor :D
Ozaman ben bu ülkede yaşamak istemiyom de islamı kabul etmeseydik ne lan? Çarşaf giyen kadınlar mantıksız oluyor da götünü başını açan kadınlar mantıklı mı oluyor. hem sanane o çarşaflılar gelip seni yiyomu? Zaten o katliam vs yapanların amacı bu islamın adını kullanıp herkeste islama
17 Yorumla
Soran+1 yılolum g. öt baş açmak başka bişey onu kastetmedim ben çarşafı küçümsemiyeyimde ne yapıyım one öyle öcü gibi ben niye burada yaşamıyımki Türküm ben
Soran+1 yılboş konuşma ayyakkabı ne alaka :D dinden bahsediyorum
Soran+1 yılo yargılama işini Müslümanlar yapıyor kafir gavur gibi saçma sapan takmalar yapanlar Müslümanlar terörist dini gibi bişeysiniz olum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah ıslah etsin seni ve senin gibi düşünenleri. nasıl bir kafadır ya bu. en güzel din islam dinidr. başka güzel bir din varmıki... Elhamdulillah islam dinindeyz ve müslümanz çok şükür rabbmze. kürt türk laz ne farkı var bunların müslüman oldktan sonra hepmz kardeşizdr. örneğin türkler kürtlerden, kürtlerden türklerden nefret eder. ne bu kin. ben bir kürdüm ve tüm müslümanları kardeşm gibi görürümm. ama diyecek tek bişey var ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...
42 Yorumla
Soran+1 yılzalim olan MÜslüman işiddir ışide bakarak Müslümanları tanıyabilirsin Müslümanlar terörist hep
Cevap sahibi+1 yılişid müslümanlğn adını kirletmeye çalşyor. yalnz ben daha fazla sana yorum yapmycam. sen bu dünyada istediğin gibi yaşa bunun diğer dünyasda var.
+1 yılHuzursuzkuk , senin gibi kendi insanlarını beğenmeyip söven ve küçük görenler yüzünden çıkıyor
O bahsettiğin ülkelerin arasında hangi millet birbirini küçük düşürüyor...20 Yorumla
+1 yılIslami gule oynaya mi kabul ettin 😂
Hele bir kabul etmeyenlere olan aci gercekle tabis 😔😔
Islam baris dinidir (!)16 Yorumla
Soran+1 yıl:D valla öyle ortadoğu barıştan geçilmiyor :D
- +1 yıl
yiyorsa kabul etme iste :D
Soran+1 yılmüslüman olmassan büyük azap var diyosun
- +1 yıl
Turklere kabul ettirene kadar cok kafa kestiler diyorum 😕😑
- +1 yıl
o degil de ayrani fazla kacirmis millet 😕
be na l*n kliselerden kurulu konedi dizisi gibi... trajikomik.
Turkiye Cumhuriyeti bir komedi devletidir E. S.
Soran+1 yılhaklısın hocam
Para & Ekonomi konusunda 743 cevap paylaştı. değil mi mesela Almanya mülteci almadan önce hristiyan olma şartı koydu yoksa sizi almam dedi, ama hep müslümanlarda suç
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle suç Müslümanlardadır ışidde müslümandır unutma vahşi hayvanlar araplar
- +1 yıl
ben ışidli değilim, ben hanefi ya da alevi de değilim, nasıl seni stalinin 40 milyon insanı nüfus planlaması uğruna öldürdüğü için suçlamıyorsam sen de beni ışid ile suçlayamazsın, seninki samimiyetsizlik, senin yaptığın kötü bir çıkarım. Müslüman ülkelerin elinde Alman, İsrail ve Amerikan yapımı silahlar birbirlerinin kanlarını döküyorlar ve sen hristiyanlara sadece ülkelerinde sorun yok diye iyi insanlar diyorsun, ama şeytan ayrıntıda gizlidir, düşünen insanlar bunu bulur. Savaşta olmayan Amerika ve Almanya neden deli gibi silah üretip satıyor? Müslümanlar eğitimsiz kaldı, bunun da sorumluları aynı insanlar, bunlar insafsızlık ama bunu gelip de sana anlatmam beni geri zekalı gibi hissettiriyor, çünkü bunu anlayacak kapasitede olsan İslamın bu zararın kaynağı olduğunu savunmazdın
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşlıgını hiç begenmedim islamı kabul etmeseydık diyorsun da hangimiz acaba islamı gerektirdigi gibi yasıyoruz , detaya gelirsek sacmalamıssın başka birsey degil
22 Yorumla
Soran+1 yılniye saçma olsun
Cevap sahibi+1 yılülkemizde olan olayların dinimizle bir alakası yok ayrıca diger ülkelerinde gül yasandıgını sanmıyorum , ayrıca islamı da karıstırma görüşümde belirttigim gibi islamı istemiyorsan kabul etmezsın olur biter , islamı zayıflatan da bizleriz , müslüman deyip geçiniyoruz ama hiç birimiz tam bir müslüman gibi davranmıyoruz , kabul etmıyorsan baska dine gec başka yerde yasa
Sevgili kardeşim bu başımıza gelenler dinden değildir insanlar yüzündendir bildiğin üzere biz müslümanların kötü tarafları olduğu gibi Avrupa ve Amerika nında kötü tarafları vardır yani onlarındı bizim gibi iç çatışmaları vardır tek kusurlu taraf biz değiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılosmanlıyı unutuyorsun, dünya hakimiyeti vardı osmanlıda çünkü islam vardı, ne zaman ki islamdan uzaklaştık, küçüldük de küçüldük, azıcık tarih öğren de gel, gavurluğunu millete ilan etmene gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılolum İslam yüzünden battınız l*n :D teknolojiye yetişemediniz araplar dininie sarıldıda noldu sürünüyolar israilin kölesi hepsi
+1 yılKabul etmemise benziyorsun.. sorun dinde degil tamamen kendi gibi olmayani yadirgamakta.. her iki taraf icinde!
00 Yorumla
+1 yılsen bence islamı bilmiyosun kafana göre sallıyosun abuk subuk şeyler
12 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlara bakarak söylüyorum
- +1 yıl
sen islamı kurana göre öğrenceksin insanlara bakarak yorumlamıycaksııın
+1 yılHangi avrupa hangi abd gül gibi yaşıyor, inceleyip gelir misin bi?
15 Yorumla
Soran+1 yılfransada çalıştım 2 sene insanların dini ve etnik kökenlerinin hiçbri önemi yok orda
- +1 yıl
Öyle bir ortamda huzur olmaz sen dışarıdan baktın mı oo eğleniyorlar sabah parti akşam bar şeklinde görebilirsin ama iç huzur denen şeyi bilmezler onlar
Soran+1 yılhahahah şuna bak huzur yok mu onlarda :D l*n sende ne huzur varda burada hergün Türk Kürt Alevi Sünni yiyin birbirinizi
- +1 yıl
Ben insan ayırmıyorum ve islamdada öyle birşey yok bir insan kelime i şehadet getiriyorsa o müslümandır ve gerisi boş, eğer bu devirde öyle bir sorun varsa insanların yaptıkları hatalar yüzünden, dinimizde arama suçu. l*n kelimesinide bana birdaha kullanma.
- +1 yıl
sen ve müslümanlar b*kunda boğulurken o insanlar hayatını yaşıyor geziyor eğleniyor şimdi bana dersin ki öbür dünya da görürüm onları :D afyon afyon bir defa geldiğin şu hayata bir defa yaşayacaksın ötesi yok ahiret denen yalan uydurmadan ibaret elinde tek bir şansın var onuda muhammedin yalan dininin uğruna harcıyorsun yazık
din olmasa iman olmasa namus şeref haysiyet olmasa iman olmasa cennet cehennem olmasa gül gibi hayvan gibi yaşasan ne iyi olur demi
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla avrupalılara bakınca hiçde hayvan gibi yaşıyor gibi görünmüyorlar :) birde araplara baktımda elleriyle pilav yiyen müslümanlar gördüm acep hangisi hayvan?
Para & Ekonomi konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesin yine bir neden bulurduk birbirimizi yemek için :)
00 Yorumla
+1 yılçünkü biz İslamı değil mezheb islamını yaşıyoruz bidat yaşıyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılişte o mezhepleride israil baba güzel kullanıyor sizi birbirinize kestiriyor
- +1 yıl
beni değil yani ama çok kişi çok abartıyo bu mezhep olayını hadislerin bir çoğu yalan yanlış şu anki islamda büyük oranda hadis dini sözde alim dini kuran dini olsa böyle olmazdı ben mezheplere çok fazla inanmıyorum yani namaz kılarken falan hanefiyim ailemde öyle ama mezhebin bir önemi yok soran olursa ben müslümanım müminim diyorum daha ötesini berisini aramayın diyorum ama nafile alevimisin sünnimisin bunlar böler kurandaki emirler bellidir bunlar dışında dini bir emir kabul etmiyorum
senin dinin ne?
Soran+1 yılbeni anam babam müslüman doğurmuşda ben kabul etmiyorum bu dini faydası yok
- +1 yıl
araştır panpa araştır
Bu olaylar 100 yıldır mevcut. Geri kalan 1300 sene de hiç bir sorun yoktu. Sence sorun kimde, İslam da mı Müslümanlarda mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılfark etmiyor Müslümanlar gerizekalımı gelmesinler oyuna
- +1 yıl
Çok özendiğimiz İngilizler, Amerikalılar, Fransızlar bundan 100 yıl önce sınırları cetvelle çizerken Müslümanların artık uzun bir süre ayağa kalkamayacağını bilerek bunu yaptılar. Evet, Müslümanlar çok geride kaldı. Çünkü onlara ilim öğrenmek emredildi öğrenmediler. Avrupalılar bizi solladı ve o muhteşem zekaları ile 100 yıldır Cahil Müslümanları birbirine kırdırıyor.1300 sene Dünya da sorunsuz yaşayan Müslümanlar bugün bu acıları aptallıklarından çekiyor.
Sen istiyorsan cik. Seni tutan mi var. Zaten cikmissin da. Ben dinimden memnunum. Git avrupada yasa
01 Yorumla
Soran+1 yılburası benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılcehenneme gitmek senin seçimin biz müslümanlar eninde sonunda cennetteyiz böyle konuşma bide çarpılıp kalırsın cehennemde iyi yanarsın konuş konuş sen böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılişte buna üzülüyormbir kitaba bakarak hiç görmediğinz biyerde öldükten sonra rahatça tekrar yaşayabileceğinizi düşünüyorsunuz gerizekalılar İsrailin altında yatmaya mecbursunuz
Cevap sahibi+1 yılne diyorsun sen be kafir inşallah cayır cayır yanarsın öldükten sonra göreceğim seni nasıl pişman olacaksın ALLAHtan merhamet dileyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak yazık sana acıyorum çok yazık
Soran+1 yılhaahah ulan embesiller yaa :D bana göstersene cenneti cehennemi
+1 yılislam barış dinidir diyorlar ancak en çok kendileri savaşıyorlar :D
barış istiyoruz diyorlar ancak barışı getirmek için savaşmaktan kaçıyorlar :D
dedikleri belli olmayan korkaklar sürüsü..00 YorumlaAslında islam'dan değil benliğimizi kaybetmeye meyil etmemizden ve islamı kullananlardan geldi.
00 YorumlaBen İslam'dan memnunum senin gibi özürlü bir insan ülkemden gitsin israil'e amarika'ya orada yaşa tabi yol paran varsa :)
04 Yorumla
Soran+1 yılpara var rahat ol ama memleket benim nereye gidim
Soran+1 yılbeğendiğimi hala söylüyorm burası benim diyorum niye gidiyimki çelişkiye düşmedim kafana göre yazma
+1 yılİslamı kabul ettik, dünyaya hükmettik biraz tarih oku lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi neden edemiyorsun :D
Soran+1 yılbu arada sen Türkmüsün bilmiyorum ama benim islamiyetten önceki atalarım Osmanlıdan daha iyiydi yani biz sadece osmanlı zamanında güçlü değildik
- +1 yıl
Uzaklaştıkta ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen vazgeçebilirsin çok bir kaybın yok
Ben gayet memnunum.00 Yorumlabende şu an aynen senin gibi düşünüyorum. uzun zamandır şu din konusu araştırıyorum. dediğin gibi avrupa acaayip güzel orda doğmak yaşamak isterdim
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla gitme be yazık olur
36 Yorumla
Soran+1 yılniyeki
- +1 yıl
Islami tüm ayrintilariyla biliyomusun ko sana sacma gelsin
Soran+1 yılhayır sadece Müslümanlara bakarak konuşuyorum
- +1 yıl
Islam en güzel din ama bunu yanlış anlayıp uygulayanlar disariya kötü imaj veriyolar iste senin gibilerde islamdan soguyo
Soran+1 yılhaksızmıyız
- +1 yıl
Yanlis yorumlaman normal ama keşke kabul etmeseydik konusunda hakszsn
+1 yılKafir kafir yaşıyordunuz ne güzel
00 YorumlaHer şer islamda mevcut.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle
peki canım o zaman sen böyle çok yaşamazsın :D
20 Yorumlagerçek islamı kabul etseydik keşke
00 Yorumla
+1 yılİslamla hep ugrwsmadilarmi?
02 Yorumla