Sevmeseniz bile bu sözlere kayıtsız kalınmaması gerek diye düşünüyorum. Arkadaş çevremde AKP 'ye cahil damgası yapıştırılırken, CHP aydın kesim olarak görülüyor. Şahsi fikrim CHP li insanlar açık, hatta bilgili (!) batı kesim doğrudur ama okuyanları bile cahil bana göre neden mi? Hepsinde bir nefret... Dinini yaşayanlara, yaşamak isteyenlere bir nefret var ve ben bunu kınıyorum. Nasıl mini giymek serbest ise kapalı giyinmek de öyle.
Ben açığım namaz da kılmam açıkçası dini ibadetleride çok yerine getirdiğim söylemez ama yinede yaşayanlara saygı duyuyorum.
AKP ye gelecek olursak usulsüzlükler yolsuzluklar bir tarafta dursun ülkenin durumunu hiç iyi görmüyorum.Ülkemizde eğitim bitmiş durumda. Bir sürü üniversite mezunu boş, buna rağmen bölümler her yıl milyonlarca öğrenci aliyor. Ekonomi deseniz bir kısım zenginlik icinde yuzerken bir taraf aclik sinirinda yasiyor. Suriyeliler konusundada Aylan bebek ne kadar aklimizi basimiza getirsede bu ulkeye almakla hic iyi yapmadik bence. Yillar sonra gorecegiz sonuclarini.
Şehitlerimizi saymıyorum bile...
Ne yapacağimi bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar