https://www.youtube.com/watch?v=J3GeUsZl8Fo
Demokrasiyi nasıl bilirsiniz? Sizin için demokrasi nedir?
https://www.youtube.com/watch?v=J3GeUsZl8Fo
Ne kadar ne bildiğini bilmiyorum kaç yaşındasın onuda bilmiyorum siyasi görüşnde umrumda değil yalnız bilmen gereken şeylerden biri şu ki bu ülke natoya kabulünden bu yana abd ile müttefik nato demek abd demek abd demek nato demek dönemin başbakanı gerekli görmüş natoya girmiş birkere keşke girmeseydi bu ülke bana sorarsan o gün tam bağimsızlığını kaybetmiştir nedeni ise biz Türkleriz bizim savaşmak için başkasına ihtiyacımız yok ama teknolojiye herzaman ihtiyacımız oldu çünki yapılan herşey cezalandırıldı öncesindede sonrasındada şimdi sen ve senin gibi düsünen tayyip düşmanlarına gelelim şu ülkede taşı taş üstüne koymayanlarmı yoksa halkına hizmet edenlermi ülkesini milletini daha çok sever? Bir soru daha o destek verdiğin partinin kadroları sütten çıkmış ak kaşık olduklarınımı zannediyorsun? Böyle düşnüyprsan kesinlikle aptalsın. bugün herkez iktidar partisine yükleniyor ve pkknın süreci bitirdiğine akpliler hariç kimse inanmak istemiyor veya durup düşünmüyor neden? Ülkenin tek sorunu akpnin iktidar olması olmuş pardon akp haricindeki partilerin yani! Neden? Ülke için vatan için bişeyler ürettilerde bizmi görmedik duymadık hepiniz gördünüz hep maaş üzerinden siyaset yapanları! Ama görmediniz duymadınız bilmem bilirmirmisin körler sağırlar birbirini ağırlar diye bir laf vardır o misal yıkilsinda nolursa olsun dediniz oldu bak eminim icinizden kahkahalar atıyorsunuz! Yazık!
Şimdi ben -sancaktepeli hesabı olan kızım az tanıyorsan biliyorsundur görüşümü, hep partiler üstü konuştum, ben sistem gereği oyumu hepara veriyorum, bilgim bayağı var , bağımsızlık düşüncesi marshall yardımları, ımf'ye giriş ve nato ve diğer çıkarılan yasalar ile gelen her hükümetle baltalanmış ve satışı yapan zaten her parti...
Ama akp icraatları çok berbat be arkadaş!
Türkiye'nin 2. sevri ikiz yasaları meclis onayından geçiren akp
-Irak'ta tezkereli tezkeresiz ABD müttefiğimiz deyip ortadoğunun kana bulanmasını bop eşbaşkanı olarak izin veren akp.
-ABD askerleri ortadoğuda katliam yaparken müslümanları öldürürken -ABD askerlerinin dönmesi için duacıyız diyen RTE
-Yahudiler Filistini kana bularken yahudi lobisinden ödül alıp, bunu iade edeceğim diyip halkın zekasıyla dalga geçen RTE
-Apoyu özledik diyen Ahmet kaya için ağlayan RTE
-Başörtülüler için -ormandaki birkaç ağaç diyen ve Abdullah Gül'ün AİHM'ye başörtü formadık Türkiye laiktir diyen akp
-ABD Irak'tan çekilmesin Türkiye , İran
yüzünden şeriatla tanışır diyen Abdullah gül.
-O hava yolları, köprüler ve avmler bunu ekonomik tetikçi, kendi ağzı ile anlattı.
Bakalım Tayyip ne hizmet yapmış.
Hedef ülkeye bir milyarlık bir kredi ayarlanır. Mesela Ekvador. Bununla havaalanları yollar köprüler limanlar yapılır. Halkın hiçbir ihtiyacını görmeyecek bir yığın inşaat dikilir.. Bunun için once gider yetkilileri buluruz. Onlara gerekli miktarda rüşvet takdim ederiz. Büyük miktardabir krediyi almaya ikna ederiz. Nasılsa bu paranın yüzde 90’ı Amerikaya geri gelecektir. Ülkeyi büyük bir borca sokarız. Bu borç durmadan büyür. Hedef ülkenin milli bütçesinin yarısını bulur. Sağlık ve eğitime kuruş kalmaz tarım mahvolur. Topraklara el konur. Ülkede küçük bir azınlık rüşvetlerle olağanüstü zenginleşir.. Halk yokluk içinde debelenir!’ İşte ekonomik tetikçiler bir ülkeyi böyle borçlandırır.
Sanayi ölür, tarım ölür, üretim biter… Borçla yaşanmaya başlanır… Cari açık inanılmaz oranlara sıçrar. Küresel tefecilerin işi ülkeleri borçlandırmaktır. İMF , Dünya bankası bu iş için vardır. Ellerinde kredi paketleriyle gelirler. Her kredi halkın gırtlağına dayanan bıçaktır… Madalyanın öbür yüzü var. Her kredi, krediyi kabul eden yönetimlere KOMİSYON hediye eder! Küresel çete işe BORÇLANDIRMAKLA başlar. Cari açık tavan yapar. Hırsız yöneticiler artar. Eşzamanlı olarak ETNİK KAŞIMA başlar… Yandaş / yemlenen gruba dahil gazeteciler (!) televizyonlardan tuz biber katar… İç savaşın eşiğine gelinir… Sonrası pay kapma yarışındaki uluslar arası çetelerin Birleşmiş milletler + NATO işbirliğiyle bir HAÇLI SEFERİ başlatmasına bakar! Bunu yazan John Perkins, CIA'den diğer partiler chp ve mhp'yi de konuşmaya hazırım... Onlar da çok iyi demedim ki Yeni chp oldukça hdpkk sempatizyanı ve müslümanlara geçmişte saygısızdı, bahçeli silik adam... RTE'nin son kullanma tarihi geçiyor, çok şey var bunu biz
değil onu başa getiren Abromotiviz söylüyor... Ama gözlerinize mil çekilmiş göremiyorsunuz, burada çok arkadaş anlattı.
kendini bu tarz konularla yipratma dunya fani ne olacaksa olsun aslinda her sey basli basina sacmalik
Demokrasi, şimdilerde sadece bir insanın kendi kafasından uydurup kendi menfaatleri doğrultusunda hiç kimsenin karışıp tek bir söz dahi söyleyemediği ayrıca insanların bu insanın sonuna kadar arkasında durup destekleyenlerce doğru sayılan sözde eşitlik oldu malesef
Cevap
8Cevap
demokrasi gelmez iç dinamiklerle gelir tepeden inme demokrasiyi yaşıyoruz Atatürk demokrasiyi getirmekle hem iyilik hem kötülük yapmış oldu keşke millet demokrasinin mücadelesini verebilip evet yaşasın demokrasi diyebilseydi ama padişahım çok yaşa diyeceklerini bildikleri için büyüklerimiz hala bu ızdırabı çekiyoruz demokrasiye geçişte kolay değildir ingiltere fransa yüzyıllar boyunca savaşlar canlar verdi ve tamam dediler bizim daha 100 bile olmadı henüz erken yani kimse kimseye demokrasi getirmez :D
bu yazı sana ait değil. alıntı. :) ama güzel yazı. güzel yere temas edilmiş. demokrasi araçtır herkes için. en iyi kullanan amacına ulaşıyor.
Ben yazmadım, Atatürk söylemiş... Türkiye kısmı ve devamı bana ait.
Demokrasi eşitliktir özgürlüktür..
Peki bu bildiklerini Rte Akp Chp Mhp bilmiyor mu? Bu kadar belliyse neden oyalıyorlar ya da neden bunun aksine bir oyun kendileri kurmuyorlar
Biliyorlar ama elleri bağlı bugüne değin yapılan bir yığın anlaşma ve içimizdeki emperyalist kuşatma ellerini kelepçelemiş, bunlar gerçekler, onlar güçsüz maalesef... Demokrasi Amerika Hükümetidir. Onların elini bağlayan da siyonistlerdir daha doğrusu bunların dev şirketleridir. Herşey para içindir. Amerikan demokrasisine karşı ben anarşi ilan ediyorum..
Merhaba bu arada..
Bu yolu engelleyecek olanda yine hükümet olabilirdi heralde. Bugün ülke savaş alanı haline geldiyse demekki yürütülen düzen doğru değilmiş. Herşeyi Abd de ya da dış güçte bulmamak lazım. Onlar ne kadar kötüyse sen o kadar doğru ol ki sorunlar çözülsün :)
Ben akp hükümetini sorumlu tutuyorum ama emri kimin verdiğini söylüyorum ya bunları çok anlattım David phillips bu olanları söyledi, şablonu çizdi, çok şehit vereceksiniz , seçime kadar ortalık karışacak dedi, özerklik ilanı olacak kanton böge kurulacak dedi, haberleri ben Avrupa ve Abd makalelerinden alıyorum yazanlar cıa uzmanı, burada paylaştım herkes-ya he he dedi. Ama falcılık yapmıyoruz, onlar söylüyor.. Ben de olanlara mutlu değilim ki, herkesten çok ben üzülüyorum...
Zaten dünyada inanılmaz siyasi oyunlar oynanıyorsa ki var elbette. Bizim elimizden birşey gelmez. En fazla Akp Chp Mhp Hdp seçeneklerine bakarsın 5 10 çık seçersin. Hangisini mutlu huzurlu bir toplum oluşumunda etkili görüyosan verirsin oyunu. Bizim yapabileceğimiz en fazla bu :) Başa getireceğimiz kişininde bu hazırlanmış oyunlara karşı dik durabilmesi elinden geleni yapması lazım. Dönen senaryolar çokta dış ve iç siyaseti iyi oynayan biri lazım belkide. Ben susmazsam sen susmazsın tamam sustum :D
Atatürk'e kafir cahil diyen insanların yaşadığı bir toplumdan zaten adam olmaz her halta koyun gibi bağlanır bu millet. Avrupa abd bize çok ciddi bir ders verecekte bakalım ne zaman 2023 te olabilir dediğin gibi. Zaten temellerini atıyorlar şu an
Peki o zaman neden Filistin cephesinde bir hezimete sebep oldu?
Ne yapmış Filistinde? Onlar bize ihanet eden...
Hadi oradan ve sen Filistin Hezimetine araştır sana ihanet eden araplar değil emin ol
Madem bilinçli bir kemalistsin bu soruna cevap ver bakalım , gorelim senin bilgini
www.kizlarsoruyor.com/.../q3765869-gercek-bir-kemalistseniz-bu-soruyu-iyi-bilirsiniz-yildirim-ordulalari
Kadir Mısıroğluna ve tayfasına inanmıyorum, külliyen yalandır, ya da sadece ufacık bir mantık madem öyle neden koptular bizden neden ayrı ülke kurdular? şu an neden Filistin küçüldükçe küçüldü, madem bize ihanet etmediler neden Hatay'ın yaptığı gibi yanınızdayız demediler?
Genel kurmay arşivi var
Belge var belge Hemde genel kurmayin arşivinden sözden daha ötesi var
Filistin in tarihini bir araştır kimler işgal etti neden araplara verildi neden yahudiler yerleştirirdi vs
Link atamıyorum ama ben kemalist değilim, burada diğer hesaplarım da da çok söyledim , arap düşmanı olanlara hitaben sözde kemalistler dedim, ben öyleyim diye bir cümle geçmedi, ben sol görüşlüyüm ama kemalizmi bilirim doğrudur fakat Atatürk'ün islam düşmanı olduğunu savunanlara karşı da bu mesajını paylaştım, biliyorum vallahi senin nasıl düşündüğünü, Atatürk mason değil mi? Atatürk İsrail kuklası sana göre öyle.. İsrail'in ilk başkanı diyor ki-Türklere öyle bir devlet kurduk ki 200 yıl bize küfrederler, öyle bir sözdü sonra Atatürk mason duruşu sergiliyor değil mi? Zaten hep Atatürk'ü övenler Rockefeller gibi siyonistler
V. B
Bak arkadaşım Bilge Kağan'ın duruşunu bile sizin tayfa mason duruşu yaptı daha ne diyeyim? Zamanında Atatürk'ün mektubu ve islam düşmanı diye çıkarılan mektuplar hep sahte çıktı.. Yanılıyorsun olayın perde arkasını çarptırarak aksettiriyorlar... Zaten İngilizlerin kendi kaynaklarında yazar arap kışkırtmacılığı, gönderdikleri casuslar var Filistinli ihaneti...
-Türklere öyle bir devlet kurduk ki 200 yıl bize küfrederler
Bu söz yanlış çünkü bize değil tarihine olacaktı o
2. Abdülhamid gibi bir dehayi kizil padişah demişler yalnız ihtiyat terakki göreve gelince bir çok insan asmistir
-"Biz yahudiler 20. yüzyılda Orta doğu'da yıkılmaz denen devleti yıkıp 2 tane devlet kurduk.
Onlara öyle güzel sistem inşa ettik ki Türkler bize Filistin'i vermeyen Abdülhamit'e en az 200 sene daha söverler! "
Böyle demiş, neyse Atatürk mason localarını kapattıi, ittihat terakkicilerin mason oldukları iddia ediliyor ve Atatürk o yüzden onlarla kavga etti, biliyor musunuz? Çok geriye gidemeyeceğim bazı zihniyetler bazı padişahlarımızın bile mason olduğunu iddia edip sapıtıyorlar. İşte bunlar Mısıorğlu tayfasının başka bir koludur amaç türksüzleştirme amaç tarihsizleştirme, önümüze bakmalıyız
Evet o sözün doğrusunu bulmussun bravo
Tarih dersini hep sevmiş , arastirmisimdir tarih büyülü bir pencere gibi
Tarih dersini hiç sevmem doğrusu , ben mat ve geo severim tarih hep karışık geldi ama son 1 senedir hırs yaptım anlamak istedim, çok uçmuşum...
Seni hazirci
2. Dünya savaşı hakkında belgeselleri hoşuma gidiyor özellikle naziler
Adolf Hitler kahramanım
Kavgam i okudun mu?
2. dünya savaşı olmasa ben hayatta tarih dersini sevmezdim... Şimdi çok eğlenceli diyeceğim millet yanlış anlayacak, kavgamı okumadım, niyetlendim ama... Hitlere yardım eden rockefeller oda bir siyonist,2. Dünya Savaşı, Japonya'nın Pearl harber saldırısı senaryo... Küçükken hitleri ben de severdim, çok güçlü falan derdim ama Hitler belgeselleri seyrettim , tam bir katil , hitleri sevenler merhametsiz bence...
Kavgam i öneririm giriş Acin daha netlesecek
Ayrıca toplama kamplarını biz icad etmedik bunu izle
https://youtu.be/br5AfV6-yVk
Almanlar hakliydi ve bunlar çok derin konular
Bu satte kafan kaldırır mi bu derin muhabbeti?
Kaldırır da burdan yazmazsan iyi olur, anlatabilirsin, bakalım neler öğreneceğim..
demokrasi öyle bir şeydir ki dadından yenmez-kemal sunal
pes ediyorum ben, yeter ki daha çok şehit gitmesin.
Türkiye pes etmez! Onlarda bunu istiyor...
etmemeye devam o zaman paso şehit haberleri, eve düşen ateşleri görmeye devam.
PKKya teslim mi olunacak? OLaylara yüksek pencereden bakmayı bilmedikçe bu ülkede her türlü sıkıntı olacaktır.
pkk vuracak biz vuracağız olay bitene kadar devam.
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır. Milli bilince sahip olmayan insanlara bunu anlatmak zordur...
tamam işte bayrak uğruna devam.
Tamam
sana ne oldu hesabınımı attılar
Yok ben kendim gittim bu defa yine geldim.
Çıkardır başka hiçbir şey değildir
En İyi Cevaplar