www.vatanseverturk.tv/erdogan-dan-asker-ailelerine-karakteri-bozuk-babalar-var-1
Neden hep garibanın çoçugu ŞEHİT Olur?
www.vatanseverturk.tv/erdogan-dan-asker-ailelerine-karakteri-bozuk-babalar-var-1
Vatan saolsun diye diye gazlayıp isyanı bastırmaya çalışıyorlar yazık gencecik çocuklara kendi çocuklarını askere gondermezler şehit evine gidip vatan saolsun derler biri çıkıp isyan etti mi şehit abisi babası demezler tefe koyarlar bende şehit olmak istiyorum derler yanlarında 500 korumayla gezerler bu canlar vatan için olmuyor birilerinin egoları uğruna oluyor
Şimdi herkes hükümete ve siyasicilere laf ediyor. Peki hiç sormazlar mı hırsızın suçu yok mu? Madem bu kadar dürüstler onlarda yararlanmasınlar. Adam askere gitmemek için arabasını satıp bedelli yapıyor. Şunu da unutmayın. Bedelliyi sadece Hükümet istemedi. CHP Meclise teklif sundu. Yanılmıyorsam sadece MHP kabul etmemişti.
Evet hepsi kabul etti ama parası olan var olmayan var aylık 1000 tl asgari ücrettli naasıl versin o parayı ayrıca mevzu bedelli değil herkes bedelli vermezdi onunda şartları vardı 1987 doğumlu falan olmak gibi tüm türkiye bedellli ödesin o zaman askerlik ne olocak
Çünkü para verip askere gitmiyolarrr ya da okuyup bombalar içinde yapmıyolar ya da gidenlerde torpilllee İzmir falan filannn
Öyle malesef
Hainleri, Zalimleri ALLAH (c. c) helak etsin inşaAllah...
Cevap
5Cevap
Bir takım kişiler koltuklarında rahat otursun diye fakirler vatan görevi diye gaza getirilir ve savaşa
sürülür onca insan oluyor sokakta mallarda bir laf tutturmuş şehitler ölmez vatan bölünmez diye boş boş konuşuyorlar bu ölümlerin sebebi tamamen cahilliktir ülkede iç savaş var ülkenin bu duruma gelmesinin sebebi cahil halktır. Hollanda askerleri çocuk gibi BANG BANG diye tatbikat yapıyor burada hergün insanlar ölüyor sadece asker ile ilgilide değil bu ülkede ne olursan ol her an ölebilirsin
neden olsun AKP yüzünden çıkardı bedelli askerliği zengin çocuğunun orada ne işi olur ki zaten basar parayı yaptı olarak gösterir herşey parayla olmuş bu dünyada artık baksana şu etrafa bir anlarsın
O nu zaten biliyorum güzel kardeşim sadece serseniş yaptım
vatan saray için sağolsun askeri teskereye 2 elini birden kaldıran oğlu bedeli yapan akp milletvekili için sağolsun.
bu işte bir haksizlik var.
para gerçekten her kapiyi acabilir dostum bunu unutma.
ama sehit olanlar daha sansli oyle bir seyle mukafatlandirilmislar
Para her kapıyı açar doğru malesef
Vatan paralilar icin sagolsun
sen paralı erkek tavlama peşinde değil misin? demagoji yapmayın.
Ne alaka? Benim cok sükür baskasinin parasina ihtiyacim yok. Ve paranin gözümde zerre degeri yok. Adam olmasi benim icin kafi. Genellemekten ne anliyorsunuz anlamiyorum.
Bir kadının elini tutmadı ise o kişide sorun vardır yani.
O Kadar lafın içinden çektin tek cümle omu diğelimki 10 kızın elini tutu o zaman normalmi şehit olması ironi yaptık anlamayamazsın
? Anlamadım ne dedini Türkçe yaz tane tane
Neyse senin demek istediğin para verseydi gitmeseydi demek istiyorsun neyse parası olan var olsun parası olmaya şehit olsun,
Haklısın :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar