Dolar düşer mi? Dolar ne zaman düşer?

faizler yükselirse merkez bankası piyasaya döviz arz ederse piyasada arz fazlası olursa elindeki doları bozdurma yoluna gidenler artarsa ve dış piyasadaki emtia fiyatlarıda yükselirse dolar düşer... politik yöndende istirar sağlarnırsa dış ticaret özellikle ithalat azalır ihracat artarsa dolar gene yükselir piyasanın günlük hareketlerine de bağlı... ama en iyisi dolarda kalmak bana göre..
bence daha fazla yükselmez.
telefon alayım dedim gittim almaya oda ne 150 lira artmış vazgeçtim. ama daha da yükselmez yani
Dolar düşse bile yükselir tekrar
Ülkede üretim yok mümkün degil
Telefon pahalı diye biliyorum ya orda
bir sorup öğrenir misin
Pasaportum var kaç para bir öğren
Türk parasıyla alınmak sen dolar atmışsın!
Görüş
130Görüş
Hayir dusmez
Bikac kurus duser ancak yoksa 4e falan inmez asla yil sonuna kalmadan 5 olur
Düşmez
Ulan bu dolar xiaomi mi6 128gb 6ay önce 1900 tl idi 2500-3000 İsrail’in yaptığını da biliyoz seçim bitsin ucuzlucak bir zaman doları düşürüyorlar mış saf Araplar elindeki doları ucuza kaptırıyorlarmış sonra birdahaki çıkıyor tabi müslüman saf olunca İsrail napsın
dahada yükseleceği için alabilirsin. hatta yüklü miktarda alacaksan ticarete bile dökebilirsin bu işi. malum eskiden günde 10 kuruş oynama yapıyordu şu an günde 80 90 kuruşluk oynamalar oluyor. düşüşte alıp gün içinde yüksekten satış yapıp paranı arttırabilirsin.
Şöyle hesapla. sabah gitti 6,20'den dolar aldın gün içinde 6,9a çıktı ve sattın. dolar başına 70 kuruş kar yaptın. şu an dolar 6,28 civarında tekrar alırdın. sabah 100 doların varken şu an 15 doların olurdu :)
peki sence gram altını şimdi almalı mıyım?
altın fiyatları konusunda pek bir bilgim yok. ama malumunuz üretken değil tüketken bir ülke olduğumuz için herşeyimiz dolara bağlı. dolar artacağı için hepsinin ücreti artacak görüşündeyim.
Dolar ne zaman genelin altına düştü ki. Bundan sonra da en düşük 6 7 arası olur. 4 ü unut. Yükselmesinin nedeni doş goçlor değil kendi hazinemizi sıfırlamamış olmamız artı dünyalar kadar taktığımız borçlar
Bunların hepsi bitmesi icin napabiliriz
Yani o ülkenin başındaki dengesize sormak lazım oda boş konuşuyor Of ya gitti ülkem
Ablacım ben diyorum ki bunun başka şeylerle ilgisi yok. Kendimizden kaynaklı. Üretmeden tüketmeye alışırsanız olacğı bu. Neyse beni konuşturma başıma iş açmayayım :)
doları yükselten şahışların keyfi gelirse anca o zaman düşer o da seçimden önce zor seçimde onun istediği çıksın ki bak biz istikrar getirdik diyebilsin
İnşallah düşer ama ben muhtemel görmüyorum. Almadığın hergün zarara gireceksin gibi düşün. Bence Iphone al nispeten ucuzdur.
Amerika açıkça papazı vermezseniz artışa devam dedi bakalım görecez. Bizimki de ver papazı al papazı diyor inatla
Dolar anca kafayı değiştirirlerse düşer inatla toprağa para gömüyorlar üretim yeri açmıyorlar onun yerine dış güzelliğe önem veriyorlar şöyle bir sıkıntı da var atıyorum oldu ki bir ürün ürettiler gene halkına pahalı satılıyor geçenler de bir ürün baktım 700 $ biz de almaya kalksan 4200 tl peki biz aynı ürünü üretsek 700 tl olur muydu diye düşündüm inanki olmazdı
Keşke düşse ama düşmez. Yakında Türkiye imf den bile borç isteyebilir. Çünkü kredi notu düştü. Hiç Bir uluslararasi kuruluş kredi vermek istemiyor...
Dolar an itibariyle 6,34
Hiç düşecege benzemiyor. Hatta herkes ihtiyacı olan teknolojik malzemeleri bir an önce alsın. Yarın hiç alamayacaksınız.
Abi ama neden böyle onu anlamıyorum ya Atatürk boşuna mı egemen toplum yaptı bazı mallar yüzünden refah ülke olamıyoruz neden yükselcek
Ve biz bunları konuşurken dolar şu an 6,38 oldu.
İthalat çok, ihracat yok. Elle tutulur bir türk markası yok yurt dışına satılan. Beko, vestel ile dönmüyor bu işler. Kapitalizmde satış esastır.
Öyle seyler satılsa dolar düşer mi demek istiyorsun
Bizimde iphone, mercedes, samsung, coca cola gibi global markalarımız olsaydı şu an bu konumda olmazdık. Üretimde kalite demek ülkeye para girdisinin sağlanması demek. Ülje refahı demek.
Alllah askına Tofaş nedir yani Mercedes yapıyor yani bu kadar net kıyaslanmaz bunlar bizim Türkler mal
Tofaş zaten bize ait değil. Fiat markasına ait. İtalyanların türkler icin ürettiği bir markaydı tofaş.
Düşmez sıkı dönemlerden geçiyoruz. Şimdi Amerika İrana yaptırım yapmamızı istiyor. Yapmazsak yine amerika bize yaptırım yapacak.
Düşmeyecek 3 5 kuruş düşer sonra geri çıkar
1 2 yıla 6 7 olur bence
EDHO daki dolar düştü sahnesine bak ondan sonra görürsün Doların düştüğünü düşmediğini.
düşmeyecek.. bir sene içinde 5 liraya çıkması bekleniyor..
Şu an ki kargaşa ortamında düşeceğini hiç sanmıyorum. aynı şey için bende bekliyorum
Baştakiler gitmeden düşmez, Hele bir Suriyeye girelim en az 5 lira olur. Belki 15 de olur.
doların düşmesi diye birşey yok. tl değer kazanır mı diyeceksin çünkü fiyat artışı tlnin değer kaybından kaynaklı. tlnin değer kazanması için bir gerekçe var mı? bence yok
Dolar yerini buldu sanmam düşeceğini dalgalanma olur 4,5 bandından asagi inip sabit durmasi zor ihtimal belki 2-3 sene sonunda ciddi deger kaybi yaşayabilir ama
değişiklik olursa zorda olsa bir ihtimali var ama bu sekılde sureklı cıkmaya basladı yıne
En İyi Görüşler