Ayrım yaparmisınız Güneydoğu'da yaşayanlar kurttür pkk lidir diye?
Evet kürtler pkklidir
hayir kürt ile pkkli farkli seydir
turk kurt kardestir bolge ayrimi yapilamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak kardrşim sana şöyle anlatim.
Kürt : güneydoğu ve doğu anadoluda yaygın olan bir kültürün adıdır. Bu kültürle çoğu kişi kendini buna bağlar.
Pkk : söylemeye gerek yok bebek katilleri.
Kürtler pkk yı savunan çoğunlukta. Ama pkk bir sürü tanıdığım kürt insanı öldürdü. Kürtler hala bunun bilincinde değil . Kürtleri savunacaz die sözde kurulmuş bir örgüt,
Türkiyemin güney doğu ve doğu anadoluya yapılan yardımlar ve o tarafa yönelik ciddi yatırımlar yapmasını istemeyen bir örgüt. Kürtlerin bu pkk yı destekleyenleri çoğunlukta ama her kürde de illa bu terörist demek kötü bir düşünce.
Bende zazayım mesela İstanbul'da yaşıyorum ama istanbula gelen bazı kişiler çok kötü yargılanır sırf o yöreden olduğu için terörist gözüyle bakılır. Ama orayı tanıyan bilen biri batılı kişi ne kadar yanlış düşünceye girdiğini anlar.
Bak şöyle bişeyde var askerdeydim ben
Bizim bir uzman 6 kademeli çavuş vardı. Diodu ki benim ilk görev yerim doğuda bir ile çıktı ailem çok korkuodu yollamıodu bende ağlıyarak gelmiştim diodu. Ama o ile geldikten bir kaç yıl sonra tayinim başka yere çıktı. Ben o ilden çıkarken ağlaya ağlaya çıktım dedi. Şu an beni o ile yollasınlar sadece silahımı alır giderim dedi o kadarki çok sevmişti orayı.
Diyeceğim o ki yanlış düşünceyle yanlış kişileri sorgulamayın
Pkk sadece kürtleri kandıtma amaçlı kurulmuştur ama farkında değil kürtler..
A seçeneğini seçenler , kürt olarak doğsalarda ne düşünürlerdi acaba? Irkınız kürt olunca, hain olarak doğmuyorsunuz efendi. Sizi yaşadığınız ortam şekillendirir. Bir bebek doğduğu zaman gerek beyin gelişimi gerekse daha çok sistemi sıfırdır. Onu toplumu geliştirir, yetiştirir, bilgilendirir. Einstein gibi zeki birindende böyle bir açıklamayı koyarsam isabet olucaktır sanırım.
https://i.hizliresim.com/DRJOvv.jpg
şu kürtlerin kendilerini savunma şekillerine hastayım.
*Birincisi ben Kürtler değilim.
*Ben sadece bir İyi insanım. Ufacık bebeleri sorumlu tutacak kadar cani boyuta ulaşmadığım için İyi Bir İnsanım. Aslında Kötü İnsan , tüm kürtleri hain ilan edip , doğacak bebeklere bile hain sıfatını yapıştırıp , terörist muamelesi yapan insanlardır.
Bende bir türküm. Sizin ırkınızdan kötü insanlar olduğu gibi , bizim ırkımızdanda elbet ırkçı kötü insanlarda çıkıyor. Bunlar için özür dilerim. Asla hiçbir insan , sorgusuz sualsiz, suçu günahı olmadan hain ilan edilemez.
Heyy ırkçı insanlar , Atamız görseydi ne derdi?
Kendinize gelin kendinize, düşünemiyorsunuz değilmi? korkuyorsunuz? ya sizde kürt ırkından doğsaydınız? Vatanınızı bu denli sevmenize rağmen ya herkes size terörist deseydi? Siz bunu düşünmekten korkuyorsunuz. Niye mi? Bencilsiniz, ben Türk doğdum kürt olan düşünsün diyecek kadar düşüncesiz insanlarsınız. Irkçılık yaparak Türk milletinin gururuyla oynuyorsunuz.
Yazık , Türk Milleti Asla ve Asla Irkçı değildir. Daimi olarak Hak, Adaletten Yanadır. Kanuniyle adaleti tüm dünyaya yayan, Fatihle yedi cihana doğruluğu öğretir. Kardeşim bizler her zaman kardeşiz. Bu insanların oyununa gelmeyin.
kürtüm. pkk ya üye değilim. kürt kuzenlerimden bazıları birilerinin 18bin verip gitmediği askerlikte, yüksekovada ya bacağını ya elini ya gözünü koydu geldi. iki tanesi de hiç gelemedi. a şıkkını seçenleri buradan alenen şerefsiz ilan ediyorum zira birçok kürt onları terörden korurken ya öldü ya sakat kaldı.
Bu bir milleti aşagılamanızı gerektirmez.
cidden komiksiniz ya. yüzde 25i görünce hayret ettim. bu sığ görüşlülükten çıkın. bakın biz kürdüz, terörist değil.
Cevap
33Cevap
Biz şimdi aynı değiliz dicez ama kürtler gidip gene hdp ye oy vercek sonra hdp de pkknın savunucusu olacak şehitlere bile üzülmeyecek ülkeyi bölmeye devam edecek e ne farkı kaldı sımdı kürtlerle pkknın oy verip meclıse alıp desteklemek ben ne anladım bu isten bız ne kadar aynı degıl dersek diyelim hep bir yanları pkkyı desteklıyor kürtlerin.
her kürt pkkli değildir çoğu pkklidir. pkk sadece kurdistana bakurda etkili bir hareket değil rojavada da rojhilatta da büyük oranda destek bulan bir parti. sadece güney kürdistanda barzani hakimiyeti var. kürtlerin geneli 2 görüştedir barzaniciler ve pkkliler bunun haricinde kyb gibi hizbullah gibi daha ufak partiler de mevcut
Aslında PKK terör örgütü ermeni asıllı liderler tarafından kurulmuş ve yönetilmiştir , ama mazlum kürtleri kullanarak sömürü yapıyorlar , ve cahil kürtlerde bunlara inanıp destekliyerek kendi benliklerini hiçe sayıyolar resmen. Çok kürt arkadaşım oldu uzun yıllar görüştüklerim dahi vardı , ama biç bu öyle şey yapmaz dediğim universite mezunu olanlar bile var arasında hepsinin pkk ya sempatisi olduğunu fark ettim ve o yüzden her kürt pkk dır diyorum. Lanet olsun.
Böyle bir genelleme kesinlikle yanlış. Pkk nın icinde türklerde vardır o zaman biz Türkiye olarak hepimiz teroristiz. Haberleri izlemiyormusun hiç? Ölen Şehitlerimizde kürt.
Dağda savaşan gerillalarda var türk olarak. O zaman bütün Türklerde pkklıdır demek doğru olurmu sence?
Ayrım yapmak yanlıştır. Elbette içimizde, hainler, şerefsizler olacaktır.
Hem Kuranı Kerimde Ey kürt sen söyle yap Ey türk sen söyle yap demiyor.
'EY MÜSLÜMANLAR BİRLEŞİNİZ DİYOR'
Pkk çoğunluğu ermenilerin bulunduğu , kandırılmış cahil kürtlerin maşa olarak kullanıldığı, siyonist ve emperyalistler tarafından türkiyenin ayağa kalkmaması için ayağına bağlanmış bir taş , terör örgütüdür. Osmanlının son demlerinde bizde kürdüz diyerek doğuya yerleşen leş kargalarıdır.
Ben koyu ulkucuyum.. ama arkadaslarimin yarisi kurt... hepside vatan sevdalisi... ben simdi kurtler pkk lidir vatan hainidir dersem basta arkadaslarimi satmis olurum... zaten pkk ermeni orgutu asala nin bir koludur... sadece bir kac salak kurt onlara kaniyor... ama ortaligida iyi karistirdilar... sonumuz hayir olsun
Aynen kardeşim sonuna kadar katılıorm sana. Tamamen kandırmacayla kurulmuş bir örgüt
senin gibi ülkücünün taaa...
Hee frikiktengolll bende senin taaa bilmem neyini si ktir git ulan...
Aynı şey olsa neden pkk diye bir isim çıksın?
Ne Türk Kürt kardeştir diyebilirim, nede her Kürt pkklıdır diyebilirim.. Tek şunu biliyorum dağa çıkan Türkte olsa Kürtte olsa ağır şerefsizdir.
kürt ve türk bu topraklar bir yaşıyordu eskidende şimdide pkk bu toprakları bölmek isteyen bir örgüt. pkk da kürt çogunluk oldugundan böyle bir söylenti çıkmış olabilir kürt değilim ben azeriyim ama böyle ayrım yapanları kınıyorum
Şimdi atam atam diyenler PKK lı oldu hey yavrum hey... Bu işin Türkü Kürdü yok
Çoğunun evinde keleş var, çoğu pkk ile görüşüyor geceleri erzak veriyor.. O bölgede olanların iyi olduklarını düşünmüyorum..
b ve c :) Ben dünyadaki en yakın olarak ırk olarak en yakın Türkleri hissediyorum kendime. Buda kardeşçe gördüğüm manasına gelir ki öyle zaten. Aynı ülkede yaşayan insanlar daha yakındırlar esasında bu boş düşmanlık hikayeleri olmazsa
aynı şey değildir
pkknın içinde gavurlar da mevcuttur.
MHP içinde de Ermeni millet vekili adayları vardı:
www.milligazete.com.tr/.../310217
Buyuk bir kısmı destekçileri. ben daha 1 tanesinde o dagdaki itleri kotuleyici konusmasini gormedim.
Hayır ama hdp ile pkk aynı şey bu yüzden hdpliler ile pkklılar aynı şey
Helal sana bencede aynı şey hdp ve pkk ;)
Nisantasında bebekte kadıköyde hdp ye oy verenlerdir pkklı, bölge insanı içinde varsa sempatizan onlardır pkklı
Degil iste, boyle gosterip kardesi kardese kirdirmak istiyorlar, Kurt krfeslerimizin bu oyuna gelmemeleri lazim, Pkk yoneticileri Ermeni ve Zerdust, Kurtler Musluman, bunun iyi gorulmesi lazim
Değildir. Türkiye' yi ve Atatürk' ü seven, saygı duyan herkes eşittir.
Pkk=hdp kürtkerin yüzde 60-70i hdp yi destekledigine göre 10kürtten 7si pkklıdır bunu ben degl matematik söylüyor
pkk ve uzantıları ermeni asala örgütünün devamıdır.. Kürtler azcık önlerini görebilseler doğruya ulaşacaklar ama
kürt le pkk tamamen farklıdır. PKK it sürüsüdür ermeni kökenlidir ermeni amaclarına hizmet eder. kürt kardeşlerimizi asla bir tutmuyorumn.
aynı değil dicem ama malesef diemiyorum çünki hepsinin içinde azda olsa bir türk düşmanlığı var malesef... ve karşıklısız değil bu
Her Kürt Pkk sempatizanı değildir, her Pkk destekçisi de Kürt değildir.
saçmalama kürt le pkk ayrıdır ve o kürt denilenler de buranın kürtleri değil ırakın kürtleri
Kurtlerin yuzde 90 ı pkk lı hain. bitmistir ack ve net
Kurdum pkk ile ayni olsaydi pkk li larn anasni s... m demezdm
Kardeş helal olsun gerçekten kürtleri savunma amaçlı sözde kurulmuş bu örgüte inanmadığın için
Inanlcak gbimi
Vala yakındam uzaktan alakası yok :)
pkk kürtlere devlet olmayı vaat ediyor. az çok hepsi sempati duyuyordur, pkk dan zarar gören kürtler hariç
Şu anket bile ne kadar salak bir toplum olduğumuzun ispatı işte..
kürt ile pkk cok farklı şeylerdir kardeşim malatyalıyım ben mesela kürt sayılıyorum ama pkk ile alakamız yok
Zazamısın ;)
no :D
Değil. Kürdüm ama pkkyi gunahim kadar sevmiyorum, tiksiniyorum
her kürt pkklıdır.
ve bizim düşmanımızdır.
hedepede takım elbise giymiş pkkdır
Farkli seyler
Biri bir gen soy halk.
digeri terör örgütü
kürtler bu ülkenin evlatlarıdır aynı sen ben gibi. pkk unsuru iste dağda bir avuç çapulcudur..
her Iraklı IŞİD mi? her Alman Nazi mi?
Her Kürt PKK'lı değildir.
aynı değil , ayrı şeyler...
aynı şey ikiside aynı bokun lacivertleri
hdp ve pe ke ke aynı şeydir.
her türk akp li olmadığına göre bu tez çürür
Elbette ayni sey degil
Her kürt pkkli degil ayirin bunu birbirinden artik
Müslüman olan PKK lı değildir
Evet aynıdır.
İkisi ayni şey değil
b dedim