Oh olsun diyen var, gebersinler diyen var, nerde zulüm diyen var. Sonra bunlar gelip neden her gün şehit haberleri geliyor diye burada duygu sömürüsü de yapıyor. Yahu sizde zaten vicdan yok insanlık yok daha neyin şehidi şuyu buyu edebiyatı yapıyorsunuz. Sanki çok umrunuzdaydı o şehitler.
Ben zulüm görmedim diyeni de anlamıyorum. Ben devlet tarafından akrabası öldürülen, babası kürtçe konuştuğu için polisler tarafından götürülüp bir daha haber alınamamış bir çok insan tanıyorum. Polisler tarafından hakarete uğrayan şiddete uğrayan bir çok insan tanıyorum. Akrabası hapishanelerde işkenclerle öldürülmüş bir çok insan tanıyorum. Suçları kendi dilini konumak, kendi dilinde müzik dimlemek. Daha yeni yeni dilini konuşabilmenin mücadelesini kazanmış kürtler. Alın bu listeye bakın bu kürt çocuklarının ne suçu vardı da öldürüldüler? fraksiyon.org/.../
Ağzını açtığı için, kürtçe konuştuğu için faili meçhullere kurban gitmiş bir çok kürt var. Bu kürtlerin de çocukları var şu anda nefret ettiğiniz haklarını arayan o babaların çocukları. Ben bugün kürtlerin hakkını savunuyorum diye terörist ilan ediliyorum. Benim bir çok arkadaşım sırf eyleme katıldı diye hapse atıldı, komik gerekçelerle eğitim hakkı elinden alındı. Beni terörist ilan edip bursumu bile kestiler. Ki ben apolitik bir şekilde yaşıyordum, tek bir eyleme dahi katılmışlığım yok. Hala bu insanlar utanmadan ne zulümü diyebiliyorlar.
Sizin babanızı polisler tarafından alınıp götürülse sırf anadilini konuştuğu için öldürülse, hapishanelere alıp işkencelerden geçirilse ne yapardınız? Gidin güneydoğuya o insanlara sorun dertleri neymiş neden isyan ediyorlarmış.
Bunlar hala utanmadan ben zulüm falan görmedim diye pişkin pişkin buraya yazabiliyorlar.
Bu zihniyetiniz olduğu sürece şehit haberleri gelmeye devam edecek hiç burada timsah gözyaşları dökmeyin. Hiç samimi olmuyor.41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hangi zülümden bahsediyorsun? Büyükşehirlerde para getiren işler onlarda, askerde benle aynı karavanadan yemek yiyen, benle nöbet tutanda onlar. Gerekli şartları sağladığı taktirde okumasına engel mi var? Hala zülümden bahsediyorsun. Edirne'den sınırdan birşey geçirdiğinde kaçakçı, doğudan katırlarca mazot geçirenler geçim derdinde oluyor isyan etmesi gereken Türk halkıdır. Siz değil. Siz ahırlarınızda hayvanlarınız üşümesin diye elektrikli soba yakarken batıdaki elektrikli sobayı yaksam mı yakmasam mı diye düşünüyor. Sonra da devlet bize bakmir diyorsunuz. Neyin zülmünden bahsediyorsun rahat batıyor sanırım.
30 Yorumla
Ben siyasi olmayan bir sebeple hapis cezasi alan bir kurt asilli vatandastan sadece kurt oldugu icin hapiste iskence gordugunu duydum.
Sinif arkadasin kurttu ve kurt oldugunu utanmadan soyledigi icin okulda barindirmadilar istanbuldan gitti.
Adimi kurtce sandiklari icin bana ayrimci bakislarla surekli nereli oldugumu sordular.
Ve isin komik tarafi ne ben, ne arkadasim ne de hapisteki kisi PKK destekcisi degildi.
Ama siz bu irkciliginizi yapmaya devam ederseniz birgun herkes sizin icin tehlike olur. İnsan olun sonra irklarinizi yaristirirsiniz.1422 Yorumla
Soran+1 yılİşte dediğim tam bu herkes pkk üzerinden dolambaç yapıyor sen gerekeni söylemişsin bu yorumla net şekilde.
- +1 yıl
Ne gerçeği ya nereli olduğunu sordukları için Irkçılık yapıldığını düşünüyorsun. Şaka gibisin yani. Bu kompleks değil de nedir?
- +1 yıl
Nerelisin diye sormuyorlar. Adimi soyledikten sonra karsindaki kisi tek kasini yukari kaldirip agzini buzerek nerelisin? Sorar alinirsin biraz. Daha sonra memleketini soylediginde ben kurt sandim der. Ondan sonra alakan olmadigini soyleyince olanca cahilligiyle eee neden adin kurtce der. Yani ben alinmiyorum ve kurt olsaydim utanmazdim benim uzuldigum tek nokta o kisi kurt olsaydim beni insan yerine koymayacakti siz bizim askerimizi vuruyorsunuz siz esek sikiyorsunuz muhabbetine cevirecekti her seyi
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya bırak Allah aşkına bende kürtlük var daha kimsenin nereli olduğumu söylediğim de ben seni Kürt sandım dediğini duymadım.
- +1 yıl
l*n adim kurtce degil mal cahil bir sahis kurtce oldugunu sandigi icin beni akli sira ezmeye calisti. Benim beynim kucuk degil, sana hakaret etmeyecegim senin gibi biri degilim ama bir cok insan taniyorum kurtlerden oleyiye nefret eden. Lisede anket icin nisantasindaki tekstil magazalarina girip insanlara soru soruyorduk bir soruda memleketiniz neresiydi. Adam bana benim annem babam kurt ama ben kurt degilim allah kurtlerin belasini versin dedi. Bu kadar kendini bilmez insanlar kurt oldugu icin utananlar var ve tekrar ediyorum ben kurt degilim adimda kurtce degil karsimdakinin ahmakligiydi
- +1 yıl
Helen Helin gibi isimler Kürt ismidir. bilmiyorsan öğren. Doğu'ya gidip bir araştırma yapabilirsin hem sormuşta olursun Zulüm görüyo musunuz diye. Kürt olmadığını idda edip böyle bir Irkçılık olduğunu savunuyorsan yazıklar olsun sana.
Soran+1 yılAdı ister Helin ister Helen bir insana adından dolayı zulüm yapmak insanlık dışıdır. Bunu tasvip eden de ırkçılık illetini baştacı yapanlardandır. İnsanları adlarına ırklarına göre değil insanlığına göre bir kefeye koyun.
- +1 yıl
Valla cidden o kadar yazdıklarımdan yine Irkçılık yaptığımı anladın ya helal olsun sana Kece kurdan. daha fazla beynini yormayım ben senin. aynen devam et
Soran+1 yılGenel yazıyorum bir çıkarım yapmıyorum hemen üstüne alıyorsun. Üstüne aldığına göre de bilemiyrum artık.
- +1 yıl
Guzel arkadasim bazi isimler evrenseldir benim adim helen degil helin degil helena degil hoe lin degil helina koku kurtce degil yunanca ismim helia dan gelir benim adim gunesten gelen demek helin yuva demek ve inan ismim umrumda degil isterse adim berfin olsun zozan olsun oldugumuz topraklar medeniyet besigi yunan kulturu var hitit kulturu var pers kulturu var bu sebeple helin ya da helen cesitli uyarlamalarla hem ingilizlerde hem orta asya turklerinde hem cinlilerde hem kurtlerde hem yunanlarda hem slavlarda olan bir isim. Bana adimi ogretme
Soran+1 yılHelen uygarlığını Kürtlerle ne bağlantısı var ayrıca arkadaşında belirttiği gibi
- +1 yıl
Ananın Baba'nın haberi yoktur bunlardan kesin :D Kürtçe diye koymuşlardır
- +1 yıl
Güldürdün valla 😂 o zaman neden bu takıntı NEDEN?
Soran+1 yıl21. yüzyılda insanları adları üzerinden yargılıyorsunuz. Bu yaptığınız ne kadar etik?
- +1 yıl
Kürtçe yazıyım belki anlarsınız
Soran+1 yılArkadaşın takıntısı yok zaten başkalarının takıntısını anlatmış.. Siz de sonra bu isim kürt ismi dediniz ve o da hayır dedi ve kökenini anlatı. Sonra da kesin öyle sanarak koymuşlardır diyerek ona inanmadınız.
- +1 yıl
Zulüm görüyoruz diyerek size acınmasını bekliyorsunuz. Gelmiş burada Zulüm görüyoruz Irkçılık yapıyolar diyo adam ya. Şunda bir anlaşalım bu ülke bizim. hepimizin. Kim neden isminden dolayı dışlasın seni? Nerdeyse Yarısı Kürt olan bir toplumda neden Irkçılık yapılsın? Diyelim ki evet yaşadın böyle bir olay isminden dolayı Kürtsün dediler bilmem ne , Kürtlerden yapan yok mu bunu? Türk olduğu için Doğuda dışlanan çok var. Cahiller heryerde var. Madem PKK desteklemiyorsun o zaman kardeşlik mesajı verceksin, ortalığı kışkırtmaya Yönelik mesajlar değil. Barışçıl mesajlar. burada böyle bir soru sormanın amacı bile milleti birbirine düşürmek.
sen burada bu soruyu sorarak her kürdü aynı kefeye koymussun ve yorum yapanlarada aynı seyden yakınıyosun. bu ülkede kürt sorunu yok pkk sorunu var ;) aynı bayragın altında yasıyoruz, ekmegini yedigi ülkenin degerini bilip, ihanet etmeyen bir çok kürt kardeşimiz var onlar üstüne alınmasın. bizim lafımız bu devletin suyunu elektrigini kullanıp devlet okulunda okuyup devlete ihanet eden vatan hainlerine. madem sevmiyosun bu devleti imkanlarından faydalanma, bu gurrursuzluktur! çık daha orada savaş. ama yemez dimi
38 Yorumla
Soran+1 yılHe ya. Ben defalarca söyledim bütün kürler gebersin diyen ölsün diyenller kürt diye aşağılayanlar zerdüşt diyenlere sordum bu soruyu kürtlerden sadece kürt olduğu için nefret etmeyen eşit görenle bir derdim yok.
Soran+1 yılOnlara lafım yok zaten zulüm yapana lafım var bir anlatamadım ki derdimi kimseye.
- +1 yıl
Benim senle bayraklada bir isimiz yok sadece yapilan zulumleri gormeniz her seferinde yapilan katliamlarin ustunu ortuyorlar isid meselesi ortada varken simdi ustu ortuldu onu gectim en basitinden bu ulkede olan suruc katliami sirf bahsedilmesin diye hani bahsediliyor mu artik roboskide yasananlar peki gezi parkini ortaya atmadi mi herseyin ustunu ortmeye calisiyorlar ya akilli bir insan herseyi kavrayabilecek bir kapasitede fakat bunu sizin gibi dusunenlerde goremiyorum para icin serefini satanlar var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
kürtlere zulm yoktur.. bu ulkenın batısı 50 yıldır beslıyor orayı.. bana zulm falan demeyın gıdın.. lıcede askerdım gordum!! kendınıze baska oynayacak yer bulun oynamıyorsanız.. bu vatan benım herseyde esıtım dıyen basımın ustunde yer alır.. ulan cumhur baskanı cıkardınız basbakan cıkardınız genel kurmay baskanı cıkardınız adamın tepoesını attırmayın pkk mensupları..
611 Yorumla
Soran+1 yılbesliyor lafını kullanmakla bakış açınızı ortaya koydunuz.
Soran+1 yıldinen yaptığınız mübahmış gibi bir de haram ediyorsunuz öyle mi her neyse daha bir şey demeyeceğim gene de saygı duyuyorum size.
Soran+1 yılsen benim dinimi nereden biliyorsun hemen dinsiz aşağı yaftası yapıştırıyorsun. Çok ayıp çok.
Soran+1 yılırkçılık yapıyorsun insanları ötekileştiriyorsun bu sorgulanabilir bir şey ayrıca ben sana dinsiz demedim bu yaptığın dinen tasvip edilmez dedim
Soran+1 yılbir şeyi haram etme yetkisini siz kim verdi ayrıca oradaki insanalr emeğiyle alın teriylepara kazanıyor devlet onlara karşılıksız mı para veriyor da bu şekilde konuşuyorsunuz?
Yarı kürdüm ama ben zulüm göremiyorum ortada. Siz kendi kafanizdan bir şeyler uyduruyorsunuz sonra neden Türkler Kürtleri sevmiyor. Bırakın artık bu ayakları ya Kürt Türk kardeştir ikisi de eşittir haa eğer eşit değilse de bunu kendi kendinize yapıyorsunuz bağımsızlıkmış. Bunu da isteyen sadece pkklı kürtler ki bunlara kürt bile demiyirum
73 Yorumla- +1 yıl
+ 1 ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidin silopiye gidin cizreye ve gelin şırnağa belli bu soyledigim ilcelerin nereye bagli oldugunuda bilmiyorsunuz Şırnağa bagli haftalardir yapilan iskenceyi gorun polislerin gece yarisi rastgele havaya ates actigini gorun siz o kadar bencilsinizki anca oturdugunuz yerden atip tutun
94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDogru..
Cevap sahibi+1 yılKendi gozleriyle gorenler bunu biliyor kulaklariyla isiten degil.
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de her kesim belli dönemlerde zulüm görmüşken kürtlerin bir tek kendilerinin haksızlığa uğramış gibi ağlaştığını, ulus-devlet hayallerine kapılıp militarist gelenekten gelen bir milletten özerklik vs. bekleyerek olmayacak işlerin peşinde koştuğunu düşünüyorum şahsen.
Bölgede gelişmişlik sorunu var, ama bunun tek sorumlusu devlet değil.40 Yorumla soru yanlış sorulmuş. sanki hâlâ zulm yapılıyor gibi bir anlam çıkıyor sorudan. önceden yapılan zulm hakkında ne düşünüyorsun diyorsan: keşke o zulm yapılmasaydı. ama devlet bunu çoktan telafi etti. buna rağmen bu devleti sevmeyenler var. hâlâ pkk yı destekliyorlar. şimdi de zulm yapanlar onlar
12 Yorumla
Soran+1 yılTürk Kürt Laz Çerkez ve tüm dünya halklarrını seviyorum. Irkı dininden dolayı değil İnsan oldukları için. Zulüm yapanlar en iyi kürt ölü kürttür gebersinler diyenler ve bu zihniyette olanlar diğerleri için bu soru meclisten dışarıdır. Bir daha hatırlatmak isterim. Bu düşünceyi sürdüren kişiler hala bu zulmü devam ettirmiyorar mı
+1 yılKürtlere zulüm mü? Ne zulmü ulan. Krallar gibi yaşıyosunuz. Hakikatten çok nankör milletsiniz be. Keşke zulüm görseniz. 90 lı yıllardaki gibi.
Beyaz toros
Yeşil
Asit kuyuları
Domuz bağı
İşkence
17.000 faili meçhul.
Toplu mezar.
Bu günleri unuttunuz mu? İnşallah yine birer birer o beyaz toroslara binip kaybolursunuz.33 Yorumla
Soran+1 yılsizi yadırgıyorum yazınızı keşke bir kez daha gözden geçirseniz bu yapılanları tasvip eden bir kişi insan hakları özgürlük gibi değerleri savunamaz.
- +1 yıl
Bence bu yazı gayet doğru. bir o günlere bak. bir bu günlere bak. Zulümmüş.
+1 yılBen de Kürt torunuyum. Zulüm gördüğüm yok. Bize neler olduğunu söyler misin?
86 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakarsanız anlarsınız zulmü.
- +1 yıl
Okudum. Sadece PKK dan dolayı, insanların kızgın olduğunu gördüm. Sizin elinizde ne gibi deliller var?
Soran+1 yılDeliller çok ama burada şu sorumda bile bu tepki verildiyse kim bilir o zaman ne tepki alırım. Ben pkk lı değilim bunu da söyleyim.
- +1 yıl
Öğrenmek istiyorum delilleri.
Soran+1 yılYukarıda yoruma bak seninle aynı kafada birisi övüne övüne yazmış bu delilleri.
- +1 yıl
Kimin yorumu?
Kürtlere kim zulüm yapmış? Birsürü ölen şehitlerimizi düşündünüz mü ki bizde sizi düşünelim. Yok öyle bir dünya.
101 Yorumla- +1 yıl
aynen ya o kadar şehidin hesabı sorulmalı birilerinden ama kimden. yahuu durup dururken daga çıkıp ortadoguyu karıştıranlara hizmet edin kim dedi size bir de zulümden bahsediyorlar..
İftiharla kınıyorum;
Zira ırkçılardan hiç haz etmiyorum.131 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin sizin gibi düşünmesi ve türk kürt ayrımı yapmamasını temenni ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılABD ve İsrail'e alet olup birlikte yaşadıkları milletlere ihanet ediyorlar. Kürt milleti Irak'a, İran'a, Suriye'ye ve Türkiye'ye ihanet etmiş bir millet. Ortalığı karıştırmasalar rahat rahat yaşayacaklar. İhanetlerinin bedelini ödüyorlar. Kurunun yanında yaşta yanıyor ancak bunun için yapılabilecek bir şey yok.
20 YorumlaHerkes aklını başına alsa zulüm gören olmayacaktı. Onun bunun maşası olmaya devam eden herkes zulüm görmeye devam ediyor ederde.
52 Yorumla
Soran+1 yılgebersinler demek ne demektir bir ırka ya da besliyoruz sizi demek onun bunun maşası olanlara demiyor genelleme yaparak konuşuyorlar onlara dikkat çekmek istedim.
+1 yılPeki sen şehitlerimizi nasil değerlendiriyorsun? Gozu yaşlı hamile esleri? Babasiz kalan minicik çocukları? Kurtlerin zulum falan gordugu yok.
82 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoş laf ne zulmü yapılıyormuş kürtlere? Madem o kadar zulüm var madem o kadar kötü haldesinizde önceden düğün haberleri çıkardı geline kilolarca altının takıldığı, dolarlarında havalarda ucustugu? Soruyu soran arkadaş benimde sorum su sana gayet açık ve net, sendende lafı dolandirmadan net bir cevap istiyorum , sen batıda böyle bir düğün gördünmü?
30 Yorumla
+1 yılBizden iyi yaşıyorlar burada hala ne zulmü yok arkadaşım Türk'ün Türk'ten başka kimsesi yok nankörler sizi
100 Yorumla
+1 yılTürk askerine uzanan eller kopsun. Kirilmasin kopsun l*n . Az bile yapıyorlar.
143 Yorumla- +1 yıl
Ben de farkindaysan askere uzanan el kopsun dedim. Tum kurtlerin kolunu kessinler falan mi dedim?
Olaylardan sonra ne kadar temiz insan oldugunu gormus olduk
Soran+1 yılben barış yanlısı bir kişiyim kimseye gebersinler demem besledik sizi diye bağırmam da bu kaada olmayan herkes türk kürt laz çerkez ermeni yahudi ve diğer dünya halkları kardeşimdir.
- +1 yıl
Paardon. Digeri yazdi zannettim.
+1 yılBen kimsenin Kürtlere Zulüm yaptığını düşünmüyorum , tamamen sizin kompleksiniz. aşağılık kompleksi.
70 YorumlaSorun sende bende bizde değil.
Sorun; devletin ta kendisinde.
Bundan 90 sene önce TC yi kuran kadro, öyle bir kodlama yaptı ki... O kodlar değişmediği sürece, bu topraklarda daha çok kan akar...
Konuşacak çok şey var lakin diyecek bir şey yok. ..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ne zulmü ya diri diri yakıldınızmı siz hiç. ibadet yapamaz oldunuzmu. evinize işaret kondumu l*n . sırf ALEVİ sin diye evini taşımak zorunda kaldınmı l*n . hepsi ALEVİlere yapıldı.
ama ne olursa olsun hep kronik magdursunuz. bırak işine bak asabımıda bozma.30 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKürtlere ne zulüm yapılıyor? Kürtler bu ülkede Cumhurbaşkanı bile çıkardılar. Element uydurmayın bir tarafınızdan.
33 Yorumla
Soran+1 yıllafım en iyi kürt ölü kürttür diyenlerin yaptığı zulme ve hala aydınlatılamamış faili meçhuller ile dolu geçmişe ve bugün hala bu zihniyette olan insanlara. Bunun dışında düşünen herkes için ettiğim söz meclisten dışarı.
- +1 yıl
Faili meçhule kurban gitmiş faşist, solcu, kadın, çocuk dolu bu ülkede. Objektif yaklaşın olaylara.
Soran+1 yılTüm zulümlere karşıyız zaten ama bu insanlar neden yanına Kürt koyunca tepki veriyor ama yanına Türk koyunca zulme kükrüyor karşı duruyor ona tepkim zaten.
Kan dökülmesin hepimiz insanız. Tûrk de Kürt de Rus da İsrailli de Amerikalı da Filistinli de Suriyeli de. Hepimiz aynı ananın babanın çocuğuyuz. Adem-Havva. Kardeşler birbirine zarar ver mi. Annemiz babamız bize nasıl kızar?
10 Yorumla
+1 yılPeki turklere yapılan zulmu nasıl degerlendırıyorsunuz
90 Yorumla
+1 yıleğer ülkeyi bölmeye kalkarsan sonuçlarına da katlanırsın :D
30 Yorumla
+1 yılzulmün ne olduğunu öğren önce ülkenin hangi köşesinde kimler neler yapıyor nasıl ne şartlar da yaşıyor.
40 YorumlaHer kürt bir değilki pkk yandaşı olanlarla bizim derdimiz vatanını seven kürtlerde var ama onlar yüzünden hepsi genelleme kurbanı oluyorlar.
32 Yorumla
Soran+1 yılsorumun ana fikri bu zaten ama içindeki kini kusmak isteyen anlayamıyor işte
Aslinda haklisin kacak elektrik kullanmak kurtlerde it gibi ureyip etrafa molotof atarmak kurtlerde ulkenin anasini s*kmek kurtlerde birde boklu gotleriyle ozerklik peşinde koşmak kurtlerde ne zulum ama ne zulum
20 Yorumlaönceden yapılmış evet kabul. babam anlatırdı askerde adam türkçe bilmediği için dayak yiyormuş ama dediğim gibi önceden. şimdi aramızda hiç bir fark yok
10 Yorumla
+1 yılSorma yazık insanlara onlar için de zor tabi her gün iki üç asker şehit et Kolay değil valla 😿😿😿
50 YorumlaKürtlere zulmü PKK ve ermeniler yaptı ama nedense Türkler yapmış gibi gösteriliyor. Ve kürtlerde hala PKK ve ermeni diyor öyle diyenlere mustahap
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtler zulüm ediyor diye düşünüyorum iran ın zagros dağlarından gelmişler Yavuz Sultan Selim zamanında o tarihten beri Türklere zulüm bitmiyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakediyorlar. Yıllardır topraklarımızda beleşten geçindiler, ona rağmen yine föşik tc kafalarındalar. Hakediyorlar her haltı.
63 Yorumla- +1 yıl
Beleşsiniz ulan kaçak kullanıyosunuz para vermiyosunuz bide utanmadan YALAN diyip inkar inkar :D
Bir tane pkk ve yandaşı kalmayana dek hepinize ölüm.
20 YorumlaHepsi kötü değil hepsini bir tutmamak lazım iyisi var kötüsü var.
00 Yorumla
+1 yılHalka karşı bir zulm var. Kürtlere yapılınca pek batmıyor millete ama çözülmesi lazım bunların
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar bize bir sürü zülum ediyor.
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürtlere zulüm mü yapılıyormuş nerede hani söylermisin
419 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılallah allah onlar pkk lı olmasınlar
Cevap sahibi+1 yılpkk lıara kürt demeyiniz lütfen kürtler chp ye akp ye oy attı hdp ye değil onlar ırakın kürtleri bence bu ülkenin bile evladı değiller
Cevap sahibi+1 yıldediğinde haklı olabilirsin yalnız yanlışın var senin yeğenin pkk lı terörist ve sana sığınıyor kusuruma bakma sen değilsin ama onunla beraber sende yanıyorsun olay bu işte
Cevap sahibi+1 yılpkk sözde kürt halkının haklarını savunuyor bumu insan öldürerek hakmı bence kolay yol terördür ama türkiye cumhuriyeti boyun eğmez
Cevap sahibi+1 yılonu benmi senmi bileceksin
Cevap sahibi+1 yılalakası yok kafan çalışıyorsa anlarsın zaten barzani ne dedin petrol boru hattını türkiyeden geçirmeyeceğim dedi ve sınır boyumuzdaki toprakları almaya çalıştı anlayacağın savaş olmayacak sanırım katliyam olacak ve bu türk kürtlerinin değil ırak ve kürdistan kürtlerinin sonu olacak
Cevap sahibi+1 yılistiyoruz desin zaten savaştalarsı onlar yani pkk lılar ordu savaşı yaşamamışlar yemin adiyourm tüm kürdistan halkı savaşa girecek yok olursunuz ve biz oraya türk halkından olan kürtleri koyarız emin ol
Cevap sahibi+1 yılgerçekten saçmaladığının farkındasın kordineli ve düzenli bir ordu karşısında çok zor pkk lıların işi canım :D
Cevap sahibi+1 yılsanırım sen türkiyede doğdn ama neslin ırak kürdü yani sen 1994 lerde babanlar gelmiş yani türkiye kürdü değilsiniz siz eminim
Cevap sahibi+1 yılsanırım sen dzüeyini düşürüyorsun saçmalamaya başladın gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğerlendirmiyolar. Seviniyolar. Sözde insanlar (!)
50 Yorumla
+1 yılkürtlere ne gibi bir zulüm yapmışız açıklarmısın lütfen
10 Yorumla
+1 yılHani ne zulum yapılıyor? bizim neden haberimiz yok?
10 YorumlaEn iyi kürt ölü kürttür nokta.
52 Yorumla
Soran+1 yılişte zulüm tam da bu.
+1 yılTürklere yapılan zulmü nasıl değerlendiriyorsunuz?
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi kürtlere. Pkk ile özdeşleşen kürtlere mi?
70 YorumlaTürklere yapılan zulmün yanında hiçtir.
50 Yorumla
+1 yılHak ediyorlar, hem ne zulmunden bahsediyorsun sen
52 Yorumla
Soran+1 yılhak ediyorlardır demen bile zulüm değil mi
- +1 yıl
Sen türklere yapılan zulümleri biliyor musun? SORAN KİŞİ... PKK ile özdeşen ise bence hak eder. Ha şöyle bir şey var Kürtlerin hepsi de kötü değil.
+1 yılonlara zulummü yapılyor de get hele yaaa
60 YorumlaDalga mı geçiyosun sen bu ne utanmazlık.
20 YorumlaGündem konusunda 397 cevap paylaştı. Kürtlere nerede zulüm yapılıyor?
60 Yorumla
+1 yılBen bir zulüm göremiyorum
50 Yorumla
+1 yılkürtler ve pkk kürleri fark var simdi.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru zulümden kastım da o zaten pkk lı olup olmadığına bakmadan Gebersinler diye yorum yazanlar.
Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. kürtlere yapılan zulümmüş siz alçaksınız alçak
10 Yorumla
+1 yılaz bile Yapılıyor ki zaten yapılan bişeyde yok
30 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapıyoruz kürtlerin canı cehenneme
30 Yorumla
+1 yılKürtlere Zulüm MÜ Yapılıyor
20 Yorumla
+1 yılkürtler devlete zulüm yapıyo
20 Yorumla
+1 yılne zulmü?
46 Yorumla- +1 yıl
valla bu kürt şeyinden o kadar bıktım ki tüm kürtlere bir ada filan bulsak da hepsi gitse orda ülke kurup rahat rahat bizden uzakta yaşasalar filan keşke.. biz de rahat etsek yeter da
- +1 yıl
Soran+1 yılburjuvazinin son kızı olduğunu yorumlarınla belli ediyorsun. küfür edenler de ağızlarını düzeltsin bir ırk zan altında bırakılmamalı kürt türk ayrımı yapmak sence insanca mı?
- +1 yıl
bak soran arkadaşım bu konulardan bıktım diye şöyle şöyle dedim. fakat benim genel düşüncem ve nefret ettiklerim pkklı kafasında olan kürtler. normal, ülkeyi seven, ayrımcılık yapmayıp, ülkenin içine etmeye çalışmayan kürtlerle bir alıp veremediği yok hiç bir türkün zaten.
- +1 yıl
@Bozg7 ne karaktersiz yaratıksın sen. gel küfür et anneni katmayalm öyle mi. anneni de katarım soyunu sopunu da gerekirse. ya da adam gibi konuş adam gibi karşılık gör bir. ikincisi sizin ne zaman ülkeniz topraklarınz oldu da toprak diyorsunuz. hayır orda burada yaşamışsnz ama hiç ülke mi kurdunuz tarihinizde az doğruları konuşun da nefret kazanmayın daha fazla.
+1 yılgebersinler mk
70 YorumlaGündem konusunda 334 cevap paylaştı. Ne zulmü?
40 Yorumla
+1 yılgebersin köpeklerr
83 Yorumla- +1 yıl
len neyi eksiliyonuzzzzz değersiz varlıklarr
- +1 yıl
Sana +++ kardeşim
- Gündem konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAllah buyuk
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzımı açtırma.
70 Yorumlainsanlık dışı..
10 Yorumla- Devamını Gör (5)