arkadaşlar ben gayet düzgün bir kapalıyım. topuz yapmam saçım gözükmez dar pantolon üstüne kısa şeyler giymem insanlar tarafından hatta sürekli taktir edilen bir bireyim her neyse. geçen atmdeyken arkamdan bir kadın geçerken "hep sizin gibi kaşarlar yüzünden." dedi ve ben şok oldum üstelik kadın yaşlı ve açıktı. sokakta ağlamama sebep oldu yediremedim ki bunu neye dayanarak söyledi bilemiyorum ama çok üzüldüm. abim siyaset amaçlıdır dedi ama yinede böyle bir terbiyesizlik yapmamalıydı diye düşünüyorum😔 sizce?
Cevabın nedir?
Akp denen siyonist bir partiyi kurtarıcı gibi görüp körü körüne oy vermeniz yüzünden böyle demiş olabilir. Aklı ve vicdanı hür, cehalet taşımayan, insaflı bir insan bu iktidarın bir zulüm düzeni uyguladığını bilmiyor ve kabul etmiyorsa mesuldur.
Bugün insanların zorunlu ihtiyaçlarına dahi bütçe açığı kapatmak adına zam yapılıyorsa bunun sebebi kimdir?
Terör örgütünün meclise rahatlıkla girmesinin müsebbibi kimdir?
Sırf dindar diye bir partiye oy verip diğer kitlenin ezilmesine ve zulme uğramasına sebep olanlar kimlerdir? Tabii ki sözde islamcılardır.179 Yorumla
Soran+1 yılya varya her koşulda siyaset yapan sizleri anlayamıyorum. ben akpye falan oy vermiyorum arkadaşım ya beni bilmeden nasıl o hakareti bana yakıştırabiliyor?
- +1 yıl
Hakaret etmesinde haklı diyemem tabii. O kadının hakaretinin siyasi amaçlı olduğunu seziyorum buradan. Kimsenin sana örtünden dolayı hakaret etme hakkı yoktur.
Siyonizmin maşası olmaları Merhum Erbakan tarafından tescillendi. Ben siyaset işinde gördüğüme değil Erbakan'a inanırım. @golge - +1 yıl
hocam öyle bir anlatmışsınız ki sanki kadının dediği doğru bir şeymiş gibi ister solcu olsun ister sağcı kimsenin bu cümleyi kurmaya hakkı yok
Soran+1 yıl@yenibirnick teşekkürler ya 😊 👍🏿
- +1 yıl
vay canına milli görüşcü bir abimiz, birde drejevic 😱
- +1 yıl
+1.. @Drejevix
En İyi Cevaplar
Belli hangi partili olduğu o kadının.. Din düşmanları işte ne olacak
134 Yorumla
Soran+1 yılbilemedim ki🙌🏿
- +1 yıl
CHP lidir kesin.
Soran+1 yılrica ederim
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kaşar derken, açık olmakla alakalı bir durum yok veya dar giyimekle. Sanki açık veya dar giyinen bir insan olsan kaşar demesi normal mi olacaktı? Keşke sen de ağlayacağına, dönüp cevap verseydin. Senin gibi terbiyesizce 100 yıl yaşayıp cehennemde yanacağıma, edebimle yaşıyorum terbiyesiz kadın deseydin.
51 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim, eğer ki açık birine kapalı bir kız deseydi aynı isyan-üzüntü yine söz konusuydu. ben durumu belirttim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokakta görür oyle derler otobüste yer verelm diye gozumuze bakarlar. pis kokoslar. Monserler.
Olelerine su bile vermiceksn. Ölünce görür anasinin örekesini. Takma sen guzelm. Banada oluyor bu tip seyler hic orali olmuyorm. Beni Rabbim bilsin.
Munasebetsz bir kul oyle dems de ne olmuş. Bosver.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
59Cevap
Yıllardır beklerim böyle bir olayla karşılaşayım diye ama bir türlü nasip olmadı. Karşılaşayım ki ortalığı iyi bir karıştırayım. Karıştırayım ki bu İslâmî değerlere saldıranlar, Müslümanların bir aksülamel istidadı olduğunu görsünler. Görsünler ki bundan sonra bir Müslümana saldırı yapacakken birkaç defa düşünsünler. Üzülme sen abla. O eski kafa beygir bozuntularının da kuyruğunu kısıp sessiz kalacağı günler yakın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYav bu tip lafları kapalılara da diyorlar açıklara da, cins bir toplumumuz var, kapalılar açıklara, açıklar kapalılara kaşar (Bu da ne demekse) diyor. Böyle mal bir toplumda kadın olmak da zor.
31 Yorumla
Soran+1 yıl😓😓😓
+1 yılkardeşim malesef sen bu şekilde kapalı olabilirsin ama her kez senin gibi değil kapalı bir insan yani diğer tabirle ( kuran tabiri ) örtülü çıplaklar onun veya yakınlarından birinin canını yakmış örtülü insanları yanlış tanımasına ön yargılı davranmasına sebep olmuş olabilr sen dediğin gibi birisi isen eğer denilenlere hiç aldrma dilin kemiği yok
10 Yorumla
+1 yılyani, kimse boyle bir terbiyesizlk yapmamaliydi sizce? diye sorduğun sorunu olumsuz karsilamaz tabiki de oyle ne amaçla olursa olsun insanlarla empati yapmalıyız kötü ve cahilce bir davranış olmuş ama bu soruyu sorman açıkcası beni rahatsız etdi açık insanları prostesto etmişsin siyaseti karıştırmışsın karalamış ve karalattırmışsın sordugun soru olmamista dedikodu gibi bisey olmus :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anlaşılmışsa üzüldüm açıkcası yanlış anlaşılmasını istemem. görüşün içim teşekkür ederim
+1 yılZihniyetine tukurduklerım başında ayet taşıyana dil uzatmak kimin haddıneeee!!!
52 Yorumla
Soran+1 yılheyt be 😂
- +1 yıl
Inne lıllah ve Inne. ıleyhı racıunu. unutmuş. bu zihniyetsızler ama bir. olup ufleseler Allahın nurunu sonduremezler!!
+1 yılkötü söz sahibinindir.
"üzülmeyin, gevşemeyin. eğer inanıyorsanız üstünsünüz" (âli-imran 139)31 Yorumla
Soran+1 yılelhamdülillah 🙌🏿😊
O kadının ayrım yaptığını düşünüyorum. Ağlamanıza değmez gerçekten. Siz Akp ye bile oy verseniz kimsenin size karışma hakkı yok. Helede kendi seçiminizden örtünüzden dolayı asla size laf edemez. Çok saygısızlık yapmış gerçekten.
10 YorumlaDerler yani inanırım.. Sonra kadına şiddetmiş diye öterler. Kendi hem cinslerine hakaret ederek neyse daha yazacak çok şey var.. bir açığa bunu deseler ana habere bile çıkardı
14 Yorumla
Soran+1 yıl😔 ne acı ya, güzel dedin cidden
Soran+1 yılallah hepımızın yardımcısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar masum birisin ama bu dünyada masumlar ezilir ağlamak yerine o kadına haddini bildirmen gerekirdi hiç bir kimsenin bunu demeye hakkı yok
not:solcuyum
not:müslüman değilim16 Yorumla
Soran+1 yılneye inanırsak inanalım bir insan olalım, saygı nedir bilelim di mi kardesım ya?😊 çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılyaşlı bir insan o yaşına gelmiş ve başkasına saygı göstermeyi bilmiyorsa o zaten onun kusurudur senin değil burada ağlaması gereken kişi o sıkma o güzel canını bir dahada böyle bir durumda hadlerini bildir
Soran+1 yılgenelde sesimi çıkaramıyorum.. teşekkür ederim ama güzel görüşün için
Cevap sahibi+1 yılgenelde sesini çıkarmalısın özgüven problemin var sanırım bunu aşmayı dene bu senin hedeflerinden biri olsun sonsuza dek böyle yaşıyamazsın
Soran+1 yılahaha dikkate alacağım teşekkür ederim
Kapalilar da acik olanlarin arkasindan boyle söyleyebiliyor, kotu kotu bakislar atiyor. Iki tarafin da birbirini yargilamaya hakki yok diye düşünüyorum
40 YorumlaKaraktersizliğin açığı kapalısı olmaz. Bu zihniyette insanlara ayar oluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏿👍🏿👍🏿😊😊
sen enbüyük hatayı o kadına tepki vermemekle yapmışsın.
bir daha böyle bir olayla karsılaşırsan korkma tepkini göster isterse 90 yaşında olsun gerekirse yumrugu salla emin olki sana destek çıknalar olur.02 Yorumla
Soran+1 yılya ben neye uğradığımı şaşırdım kadın gözden kaybolana kadar arkasından baktım.. sorabilirdim sebebini ama şok olmuştum yani😔
+1 yılO kelime çok çirkin zaten. Bunun kıyafetle ilişkilendirilmesi de çok anlamsız ve yersiz.
51 Yorumla
Soran+1 yılkessinlikle katılıyorum
Karşısında ayna olması muhtemel.. Hadsiz insan. Aşağılık.. Hangi partili olduğu aşikâr.. Ağlama sakın. Emin ol değmez.
10 Yorumla
+1 yılBence de siyaset meselesi takma öyle insanları bide büyüğüz diye geçiniyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊tesekkur ederım
+1 yılne dıye aglıyorsn ya çsana sylene kndıne bakmalı eger dedıgnız gıbıysenız. bn takmam kmseyı ya ne derse desn umrumda olmaz lakın o belkı partıden doalyuı olabılır bazılar sevmes mesela ısım vermeymde basortu olayınıu
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşlı teyze aldırma bence bir yerden sonra akılları başında olmuyor onların
10 Yorumla
+1 yıltakmaman gereken bir bunaktır. neyin ne olduğunu bilmeyen yargılayan cahil insanlardandır
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. bunun gibi bir tepki insanları üzer ama şuda var kabuğuna çekilmeyip yaşına başına bakmadan insanlara laf atan edepsiz teyze deseydin olay çıkarsaydın kimsenin böyle birşey demeye hakkında haddide yok
00 Yorumla
+1 yılhaklısın üzülme dostum kendisi kasar olmasa böyle sey söylemez tanımaz etmez seni hakkını helal etmessin sende olur biter
00 Yorumlaboyle seyleri kafana takma bence uzulmene degmez kapali bayanlari sevmediginden oyle demistir
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir, tesekkur ederım 😊
+1 yılGenelikle bunlar böyle yaşlı emekli kemalist öğretmen sınıfı oluyor . Kişi kendinden bilir işi;)
06 Yorumla
Soran+1 yılahahhaaj hiç güleceğim yoktu ya 😂 teşekkür ederim gerçekten
- +1 yıl
@Ulaş18 Bunu yapanlar insanmı şu sayfaya gir bak Hepsi burdan türüyor:) https://www.facebook.com/www.kemalizmm.net
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu ülkede ezan sesini bile çekemeyen yaşı kokonalar var normaldir böyle şeyler tabi:)
+1 yılBunun yanına kalmaz. Senin bir hic uğruna akan gözyaşlarına yazık. Muhattap olmayacaksın bunlarla.
03 Yorumla
Soran+1 yıl🙈 teşekkürler kardeşim
- +1 yıl
Amacı sadece senin onunla tartışmanı sağlamak sonra yolda yaşlı başlı insana sataşıyor diye kötüleyecekti seni. Sen uğraşmamakla iyi etmişsindir.
Soran+1 yılbilemiyorum valla içimden bir şey de dürtmedi yani şunu yap diye kalakaldım
ben olsam orda o karının saçını başını yolardım yaşlı başlı dinlemezdim o kalan saçlarını da ağzına sokardım
11 Yorumla
+1 yılBasi açık insanları karalama vol 5252266226 daha yaratıcı biseylerle gel. Kapalilar hükümetten dolayi dilleri bir karış şu an . Öyle masum görünüpte madur edebiyatı yapma. Na magdursunuz be bitmedi gitti mk
41 Yorumla
Soran+1 yılne güzel günahımı alıyorsun ya
Terbiye yoksunu insanlar çok. Bana da yapıldım böyle şeyler. Ben artık takmıyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcımız olsun ya 😢
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. Takma kafana nasıl istiyorsan, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa
10 Yorumla
+1 yılböyleleri halen yaşıyor mu ya, biz bıktık onlar bıkmadı.
10 Yorumla
+1 yılsoyle de bir gercek var ki bir ara bütün acıklar kasar ilan edilmişti resmen bu bir birikimin sonucu. Senin degil kızın degil bunu bu hale sokanlar utanmalı artık
10 Yorumla
+1 yılhanım efendi, malesef niye kapandığını bilmeyen hanımların yüzünden oluyor. kurunun yanında yaşta yanıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef keşke herkes bir şeyleri bilinçli yapabilse..
- +1 yıl
çok öfkeleniyorum kendimi yiyorum. otobüste sarmaş dolaş olanlarımı dersin daha ne sayayım bunlar ümmetin çiçekleri olamaz. ama sen bu ümmetin çiçeğisin övmek istemiyorum ama kusura bakma.
Soran+1 yıl🙈 çok teşekkkür ederim abi
+1 yılInsanların giyim tarzına göre eleştirildiği türkiye burası.
10 Yorumla
+1 yılO kadin rengini belli etmis ucuz ve acizdir ancak bos bos konusur oyleleri aglanacak bir durum yok o varlik yasindan basindan utansin terbiye yoksunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederiim🙌🏿💖😊
- +1 yıl
Rica ederim 😇💖
takma öyle insanalrı nedne takıyorsun ki sen kendini bildikten sonra konuşsun dursun öyle iler görüşlü insanlar
02 Yorumla
Soran+1 yılhaketmeyince zoruöa gitti 😢 teşekkürler
+1 yılKul Hakkı'na girmiş o kadın bunun Hesabını ama burada ama Allah huzurunda verir merak etme cahillik diz boyu
01 Yorumla
Soran+1 yılRabbim ıslah etsin ya 🙌🏿
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok var onlardan cumhuriyet kadınları diyoruz onlara atatürkün askerlerinden bunlar hep böyle takma yavaş yavaş yok olacaklar mecburlar buna.
10 YorumlaBana demiş olsaydı sinirden bende ağlardım galiba. Sokak karısı gibi kavga etmem zaten.
Neyse boşver sen <300 Yorumla
+1 yılHer insanı bu kadar takma, ne derse desin, kendi karaktersizliğini sana kaşar derken unuttu heral😒
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne tatlısın😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙈(utandı yine)
+1 yılInsanlarin deediklerine bu kadar takma sen yolundan sasma herkes konusur:)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler aynen oyle 😊
+1 yılYaşından başından utanmadan terbiyesizlik yapmış. Kim ve neye dayanarak hakeret ediyor? Ama şöylede bir şey var kadının sana dediğinden emin misin?
03 Yorumla
Soran+1 yıletrafta başka hiç kimse yoktu. telefonda konuşma ihtimalini düşündüm ama konuşmuyordu malesef.
- +1 yıl
Anladım sıkma canını arada böyle kendini bilmezler çıkıyor işte.
Soran+1 yılmalesef. teşekkür ederim
İnsan aynada kendini görürmüş demekki sende kendini görmüş Allah a havale et o en iyisini bilir
10 Yorumla
+1 yılit urur, kervan yurur, kotu soz sahibinindir, kafaya takma boyle deli zirvalarini, sen kendini en iyi bilirsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle
İşte bu yüzden bende kapanmak istemiyorum bazı kapalılar yüzünden bütün kapalılar lekeleniyor.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen bu yüzden kapanma sen :D
- +1 yıl
haklısın kapanıp lekelemenin anlamı yok açık kal sen
Bende kapalıları sevmiyorum. Çünkü tanıdıklarımın hepsi içten pazarlıkçı ve dediğin gibi insanlar çıktı.. Çoğu zaten moda ikonu. Sende onlardansın büyük ihtimal ((:
11 YorumlaÖylesi kokmuş kokanaları bilirim sen bırak onları takma
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 😊
+1 yılCahil insanlar işte boşver takma kafana. O sana kurban olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılyiyebilir miyim seni? teşekkür ederim ya 😊💖
- +1 yıl
Yi beni :D :D :D :*
+1 yıldışarıda bazı kapalılar (!) var ve bunlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor kardeş
10 YorumlaHiç sıkma canını güzel kardeşim yolun yoldur devam
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun
- Para & Ekonomi konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılBırak ya.
Bazen öyle laflar öyle bakışlar oluyor. ..
Belkide sana demedi00 Yorumla Aldırma.. Kimin ne olduğu ortada. Onun içinde üzülmeye değmez...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim abi😊
+1 yılabdestinden şüphen yoksa namazına devam et allah kabul etsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılamin allah razı olsun
- +1 yıl
hepimizden razı olsun..
+1 yılMalesef dinazorlarin nesli tukenmemis daha.. uzme kendini bosver...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim
Sana dedigine eminmisin ya da kadin normal birimiydi?
00 YorumlaÜlkemizin batısında böyle şeyler daha çok oluyor. Çünkü batı çok özgür.
00 YorumlaBoşver ya elin kefaresinin lafina aldırma canım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😍💖😊
kendi gençken kaşarın önde gidenidir kesin sen rahat tut içini...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılKEDİ ulaşamayacağı ete mundar der
10 Yorumla Bu soruda samimilik göremedim.
30 YorumlaSiyasi amaclidir. Chplidir buyuk ihtimal.
33 Yorumla
Soran+1 yıltahminimce..
- Para & Ekonomi konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılAğzı olan konuşuyor işte boşver
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendine konuşuyordur o
01 Yorumla
Soran+1 yılbaktım telefonlada mı konuşuyor falan diye ama yok malesef yedim lafı
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem