Hastasiyim Haber Ajansı'nı duymuş mu idiniz?

Bu gün onedio'da rastladım baya güldüm haberlerine. :D
Facebook linkini de vereyim: https://www.facebook.com/hastasiyim?fref=ts

Onedio'da gördüğüm bir kaç manşeti de paylaşayım :D :

2016'dan itibaren cinsel organların, daha sonra ise kademeli olarak kadının tedavülden kaldırılması için hazırlıklar tamamlandı. Ayrıntılar yok!

Aniden bastıran kış resmen milletin ağzını yüzünü s. kti. Felaket bir soğuk olduğunu belirten uzmanlar kalın gabanı gocuğu falan olmayanları açıkça uyardı: "Zaten çıksanız ne olacak, her yer sırf erkek * . na koyduğumun yerinde, bir doğru düzgün yer de yok...". Ayrıntıların ben ta geçmişini s. keyim o ayrıntıların...

Düğün öncesi cesaret hapı alan ve aşırı halay çeken damat, zifaf (gerdek) gecesinde bir skandala imza attı!!! Gelin sinir krizi geçirdi, aileler şaşkın!!!

Dölşehir Devlet Hastanesinde görevli doktor D. R.'nin dün işe aşırı derecede cünup bir şekilde geldiği öğrenildi. Yaptığı hiçbir tedavi başarılı olmayınca eli ayağına dolandı ve hastaneyi alt üst etti. Hastalar sinir krizi geçirdi. Polis falan geldi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ! Atom çarpıştırıyoruz, Proton kaynatıyoruz ayağına yerin yedi kat dibinde sabahlara kadar içkili, kadınlı alemler düzenleyen sözde bilim yuvasına, Dölköy Asayiş ve Ahlak Büro'dan gece yarısı baskını!!! Pezevenkliğin ayrıntıları için... ↗️

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel panpalar. :p
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. :p