Ne kadar gerçek bilmiyorum ama görünce hepiniz bilmesini istedim. Hepiniz dikkatli olun.

valla suriyeliler ellerini kollarını sallay sallaya buraya geliyorlar istediyi kişiyi öldürüyorlar
mülteci oldukları için onlara ceza yok
ama sen bir duriyeliye kötü dasvransan hemen ceza evi akp zihniyeti noolucak
Tamam hemen Rıza baba ve ekibine haber veriyorum
:D geç bile kaldın
Bişey dicem üstekkini tam okuyamadım cünkü adam cok korkunc görünüyor bakamadım :(
bencede bakma en iyisi boşver
Bunu gördüğnde kaç zaten mk tipe bak.
Cevap
22Cevap
yaw bırakın böyle masalları bunlarla uğraşmayın yalandolan bu resimdeki sadece bir insan okadar öldürdüğü veya yaralandırdığı insanlar ise çocuk olmalı ya gözleri bel olan çoğu kişi var bakmayın tie mipe
Yalandır kesin ya. 1200 insan öldürüp sokaklarda gezeceksin he mi? =) Deprem o kadar can almıyor ayrıca =)
Bu kadar kişiyi nasıl rahat rahat öldürmüş kaynak alabilirmiyim merak ettim
:D :D :D :D
boğazlayarak öldürmesine 2 dakika dersek ortalama 1200 dk parçalayarak öldürmesine de 10 dakika dersek 6740 dk adamın ömrü bitmiş ölmüştür bence :)
Suriyeli kökenli yazmasiyla ergen işi olduğu açıkça belli oluyor. Adamın ismi bile arap değil :)
Polis bu adamı en fazla hapse atar en iyisi görüldüğü yerde kendi adaletimizi kendimiz sağlamak yani kafasına ''tak''.
Bu kadar bilgiye gerek yokki adsm tipten muebbet yer zaten... tipe bak mnkym
bu sıfat okadar şey yapcak paket olmucak hea :D:D:D üst mahalleye gidemez tipe baksana :D:D:D
adam şeytan ruhlu görüntüsü bile dısarıya vemris buna dalıp biraz bakın insan etkilenir. psikolojik acıdan böyle şeyler paylasmayın yinede )
Ciddi değilsin dimi :(
maalesef :( facebookta falan hep bunu paylaşmışlar bende burada paylaşim bare dedim
Bogazlamasina gerek yok adami gören kalpten gider
rakamlar çok abartı
vantilatör çok yaratıcı
Ya bir yuru git sacmaliyosun
hayır hem demedim %100 doğru herkes paylaşıyo sizede göstermek istedim
Eehhhhh gecin bunlari. Biri ortaya bisi atiyo, mal gibi sahipleniyosunuz... Tandogandada kizin ustunden tank gecmisti nolduu...
Gelsin KASIMPAŞA Ya alırîz Ifadesini :)
görünce yollarım hemen :D
Hemen hemen 😊😊😊 zaten suriyelilerden nefret ediyorum
Bilgi için teşekkürler
Ay yok artık. nerden buldun bunu
facebookta falan herkes bunu paylaşıyo
Adam terminatör mübarek.
Troll haberdir 674 kişi mi :D
Tipinde hayır yok zaten
Babamlan bu benim :)
aa ne tesadüf :D benimde dedem oluyo
ozaman sen bu arkadasın cocugusun :D