Gündem İsmail YK çok yakışıklı değil mi? westside_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıskanmadan görüş belirtin plz. of yakışıklı Cankan daha yakışıklı Kudur kudur baby Lokomotif gülşen çıtı pıtı birsen Bunu yapan insan olamaz İsmail sen kocaman bir çılgınsın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İsmail YK çok yakışıklı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
angelov Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 534 cevap paylaştı. Cidden çok yakışıklı adam.. Genç kızların sevgili, benim de idolüm. Ama kıymetini bilmiyorlar bu yüce insanın. :/ 0 5 Yorumla westside_ +1 yıl kesinlikle :/ Yorumla angelov +1 yıl Ben bunu hep anlatırım bu sitede ama anlayan yoo malesef :( cidden büyük bir sanatçı ve inanılmaz yakışıklı www.kizlarsoruyor.com/.../q2627121-ismail-yk-mi-leonardo-da-vinci-mi Yorumla westside_ +1 yıl da vinci kim ya :/ varoş.. Yorumla angelov +1 yıl Hay canını yiyeyim senin 😘 sanattan anlıyorsun sen. Yorumla westside_ +1 yıl yani 8) Yorumla
DoRuKk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=5_yX7XqCEqYGenç kızların yedek sevgilisi cankan diyorum 2 0 Yorumla
lipstiick Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Eskiden bu adamın hastasiydim odamin heryeri ismail yk ile süslenmişti :D nasıl yapmıştim öyle hatayı 😂 0 0 Yorumla
Erdbeere Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Ajdar daha yakisikli...Ismail Yk dinliyorum, kulaklarim tikali... 0 0 Yorumla
Barcelona Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl şu an kopmakla birlikte süper bir soruya imzanı çakmışsın diyeyim :D:D vallahi alemde teksin ;D 1 1 Yorumla westside_ +1 yıl saolasın barcalı Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl yok zerre kıskanma yok da İsmail yk didin dimi eminsin :/ keske İsmail Türüt deseydin daha iyiydi :/ 1 0 Yorumla
4llah-Diyen-Portakal Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Şarkı sözleri apaçilere hitap etmese iyi adam aslında 2 0 Yorumla
Soğukkαhve Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Lokomotif gülşen ahaha bu ne yaaa ismim gülşen olsa intihar ederdim 1 0 Yorumla
zeyna3 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl İsmail yk gibi sevgilim olmasındansa lezz olurum kuzuu 😂 1 0 Yorumla
cahildioksit_ Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl lokomotif gülşen çıtı pıtı birsen :D bunun neresi yakışıklı? ilk defa tipime şükrettim :D 1 0 Yorumla
greeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 47% +1 yıl ısmaıl yk yı kıskandıgım gun al canımı yarabbi... 2 2 Yorumla westside_ +1 yıl allah korusun abi :D Yorumla greeneyes +1 yıl tesekkurler:)) Yorumla
emre3558 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl ismail benim akrabam :D uzakdan akraba ama gurur duyuyom onunla :D onun akrabasıyım demek bile ayrı bir hava :D 0 2 Yorumla westside_ +1 yıl öl bence Yorumla emre3558 +1 yıl neden öliyim? Yorumla
trueblood34 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Müzikal açıdan takdir ettiğim biri.. Çalamadığı enstrüman yok adamın bununla alakalı bencem de var 1 4 Yorumla westside_ +1 yıl Troll amacliydi emir sen ciddi ciktin :D Yorumla trueblood34 +1 yıl Müzikal açıdan dedim evet o açıdan ciddiyim Yorumla westside_ +1 yıl evet doğru Yorumla trueblood34 +1 yıl geri kalanı ilgi alanımda değil :) Yorumla
Maraz1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ismail yk turkiyenin gormus ve bilmiş oldugu en cazibeli , en çapkın , en lazım , en cana yakın , en âsil , adamlardan biri belirttigim ozelliklere inkar edenler ya gözleriniz kamaşır olmuş ya da Allah belanızı vermiş 😂 0 0 Yorumla
ÇizgiliKedi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl kudur kudur baby demek isterdim ama dayanamadım ismail sen kocaman bir çılgınsın dedim :D 0 0 Yorumla
rapcikizderler Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Varya siz dalga geciyorsunuz da bu adamin önü acik bunun sonu MEGA starlik haberiniz olsun yani 0 0 Yorumla
Ffrddrrr Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl 6 yasindan beri hayranıyım hep şarkılarını dinlerim ona ozeniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah çok boş bir vaktinde yaratmış bu duruş bu bakış felan aceleye gelecek gibi değil :D 1 0 Yorumla
nevermind1992 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Türkiye de adini bildigim tek sanatci :D saka flan 1 0 Yorumla
Hummelsx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Tabi, o bir idol :D 1 1 Yorumla westside_ +1 yıl En büyük idolum, izinden gidiyorum :D Yorumla
fatalerror_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ne saçmalıyon knk ya sen :/ 0 4 Yorumla westside_ +1 yıl hahahha :D Yorumla fatalerror_ +1 yıl Bide gülüyor pis pis sarmacı Yorumla westside_ +1 yıl sanane 8) Yorumla fatalerror_ +1 yıl Sarmacı kız :/ Yorumla
ghostrider22 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Anketini öpiyim senin. 0 1 Yorumla westside_ +1 yıl Harika biliyorum :) Yorumla
dalgınn Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Allah belanı versin 0 2 Yorumla dalgınn +1 yıl şarkısını seviyorum :D Yorumla westside_ +1 yıl Öhhöö.. Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Üstüne Atlar mısın? 0 1 Yorumla westside_ +1 yıl öğkk Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar