+1 yılAKP çünkü;
MHP gibi sadece pkkyı bitirme vaatinde bulunmuyor. Ayrıca din düşmanlığı yapılmıyor. Zamanında Muhsin Yazıcıoğluna yaptıklarını unutmadık. Türk İslam düşmanları resmen. Oturup savaşalım demekten başka birşey yapmıyorlar. Gerçek Türkçülük bu değildir.
CHP gibi ergenekonu desteklemiyor , net bir ekonomik programı var bu maalsef sol partilerde bulunmuyor. Komünistiz diyip sözde sarma sigara içen ama çoraplarında hakiki marlboro taşıyan arkadaşları biliyorum ben. Zaten solcu karşıtı bir insan olarak bu partiyi eliyorum.
AKP çünkü: Gerçek Türk İslamcı parti olduğu için , ekonomiye büyük katkıları olduğu için , kıran dökenin değil gerçek halkın yanında oldugu için , yıllardır devirmelere karşı sapasağlam ayakta kaldığı için , ülkemde din özgürlüğü getirdiği için vb.. sebeplerden dolayı AKP.
Adam var şehit cenazesinde Kur'an okuyan , adam var Atatürkçüyüm diyip DHKPC'yi destekleyen , Adam var ülkücüyüz dediği halde savcı şehit olduğunda Berkin Elvan tekrar katledilmiştir diyen. Tartışmaya gerek yok bence.32 Yorumla
En İyi Cevaplar
MHP bence. Ailem AKP'liyde benim taa ki yolsuzluk ve rüşvet skandallarına kadar. Bizim bütün sülale ya MHP ya da CHP'ye oy verecek. Ben MHP'ye vereceğim.
80 Yorumla
Tabikide MHP
•Biri vatanini satar parsel parsel teroristlerle el sıkışır, digeri vatani icin canini verir..
•Biri Türk telekomu, Pttleri satar ülkeyi ozellestirir anasini aglatir, digeri vatani icin elindekileride kaybettirmemek icin ugrasir
•Biri sinavlarda torpil yapar kanunsuz işe alimlar yapar digeri işcisini esnafini milletini dusunur cabalar ki iktidar olsun bunlari duzeltsin hak hukuka karsi gelmesin
•Biri Allahin adini kullanir dini siyasete alet eder Turklugu ve bu milletin evlatlarini yerler altina alir digeri, Allahi kurani peygamberi rehber edinir bu topluma birseyler kazandirir atalarina deger verir sever sayar dualar eder..
cok seyler yazarim elbet birgun gercekler hakikate kavusacak1112 Yorumla
+1 yılMhpyi tutuyorum suanki politikacilardan ötürü ama ne Atatürk ne islama ne de ülküme laf söyletirim hatta Che yi Atatürkten üstün tutan bazi chpliler var onlari gördüğüm yerde dovesim geliyor tamam istediğini sev ama saygi duymayi bilceksin arkadasim herkesin bir değeri var ne Atatürke laf etceksin ne Peygamberimizle birini karsilastircaksin ne de ecdadina sahip çıkan insanlara boş hayalleriniz var diceksiniz unutmayin bu millet tarih yazdı herzaman bos şeyler pesinde kosan varda bunlara inanmayanlardir.
32 Yorumla- +1 yıl
Varsa*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılAK Parti tabikide.
Ne kadar sevmeselerde oranları görünce sevenlerin bir kez daha anlıyorum bu sevda bir başka.
Mhp ise sevmediğim bir parti değil bir empatim var.
Diğer chp, bdp, hdp benden isteselerde öldürselerde oy çıkmaz.
Akp olmasaydı mhp oyum olurdu.52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
ıkısınede oy vermem tutumam chp ye oy vercem bu gorusumum tek sebebı de su MHP mıllıyetcı bır partı akp dindarlara yonelık bır eylem ıcınde hdp kurt sıyasetı yapıyor chp tum hakalrın bır arada bulsutugu her meshepden her dınden her ırktan ısnanın olduğu tek parıtıdır MHP de kurtculugu savunan yok hdp de mıllıyetcı yok akp de solcu alevı yok ama chp de bunalrın hepsı var mıllıyetcısı var ataturkcusu devrımcısı var dındarı kurtdu hepsı bır arada olan tek partı dır ve bunun yanında en buyuk ozellıgı mustafa kemal ataturkun bıze emnaet etdıgı bır partıdır
13 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mhp. Biri vatanına milletine bayrağına aşık diğeri düşman.
81 Yorumlamhp birden döneklik yaparak chp ile birleşti, bu yüzden hayır
hdp kürdistanı kurup ortadoğu savaşı çıkartacak, bu yüzden hayır
chp aşırı solcu, atatürkün yolundan gitmiyor, bu yüzden hayır
diğer partilere neden güveneyim. belli belirsizler.
bu yüzden akp.22 Yorumla
+1 yılAkp Allahın adını siyaset malzemesi yapıyor ( aslı öyle değil) Muhafazakarım milliyetçiyim. Tabiki MHP
41 Yorumla
+1 yılben kendimi bildim bileli MHP liyim. anlatamam böyle bir kaç kelimeyle ve herkese göre kendi partisi güzeldir ayrıca Fenerbahçe diyorum (-:
37 Yorumla- +1 yıl
(-: eksiyi verenler olmuş canı sağ olsun ama vatan haini ya da teröristse olmasın
- +1 yıl
yok önemi yok ya yine de sağ ol (-:
- +1 yıl
sağ olasın ülkücü kız diyecem (-:
Akp çünkü ülkenin başında akp var şu an nasıl daha güçlü bir ülke olduğumuz ortada tamm kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama bir kişiyi sevmiyorsanız ne yaparsa yapsın hep negatif taraflarını görürsünüz gidip eskiden nasıl bir ülke olduğumuzu şimdi ile bir karşı karşıya getirin farkı anlarsınız
30 Yorumlahiç bir partiyi tutmuyoruz fanatik değiliz hepsine oy vermişliğimiz vardır zamana şartlara konjöktüre göre oy veriyoruz milletin menfaatına olan bize göre kimse ona veriyoruz mesela şu an akp ye veriyoruz
30 YorumlaMhp ülkemi seviyorum torunlarımında ülkemi görmesini isterim :)
31 YorumlaMHP tabiki.. Şerefli en azından milletine milleyetine sahip çıkabilecek bir parti.
54 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=owEFBGF7N7M
Asın asın diye anca şimdi bağırır dimi :) - +1 yıl
Mhp nin dediklerini şimdiye kadar dinlememiste astırma konusunda mı dinlemis. Ankaraya saray yaptilar milyarlar harcandi adi da AK saray konuldu. Milletvekillerinin maasina zam yaparlar bilmem kac milyar alirlar. Asgari ücret yerinde duruyor. Ayakkabi kutusunda para saklamayla falan yürüyor dimi onlarda isler. Mhp yi savunmuyorum aslında ama akp yi de asla sevmiyorum. Basimizda duranida. Sevmicemde.
Mhp hiç bir zaman kazanamaz :D Yazık size:(
Eğer Akp olmayacaksa Chp olsun daha iyi. Adamın tarafı belli. Mhp bukalemun gibi:D31 YorumlaMilliyetlik isimle olmuyor!
Akp diyorum! Net. Tayyip üzerinden pirimin bitmediğine inanlar eksiyi verecek :))
Sebeplerini yazmakla bitiremem. Buna inanıyorum!
- Düşünce özgürlüğüme de saygı duymak zorunda herkes !22 YorumlaTakım tutar gbi tutmuyorum hiç bir zaman. Akp olacağına Mhp daha iyidir
21 Yorumla
+1 yılMhp demek isterdim ama Abdullah Öcalan'ın idam edilmeme kararının altına imzasını atan Devlet Bahçeli partinin başında olduğu sürece Türkiye'de beni temsil eden bir parti yok. Akp konusuna girmiyorum bile...
12 Yorumla- +1 yıl
Allah sonumuzu hayır etsin.
+1 yılAkp tutuyorum ya şu an en uygunu o bence.
Diger partiler daha ülkenin basinsayken baya bir kotü hal almisti
şu an türkiye baya düzelmeye basladi913 Yorumla- +1 yıl
Hayir ben türkiyede yasamiyorum ama türkiyedeki durumlari hep haberlerden falan ne kadar dogru bilemiyecegim ama samanyolu mesela Akp kötülemekte bir numara.
Baya düzeldi izine geldiğimizde vay be türkiye ne kadar güzellesmis diyoruz artik buradaki yabancilar bile türkiyeyi chp zamanindaki kadar kötülemiyorlar - +1 yıl
tebrik ediyorum
- +1 yıl
Ya allah askina en basitinden chp ve akp
Kilicdaroglu raki masasinda
Erdogan namazda
Hangisi vatana millete hayirli olur sence simdi? - +1 yıl
Yazik diyorsan senin bakis acin eger buysa nedesem degistiremem zaten o yüzden sen istedigin kadar yazik falan da siyaset flnda tartismak istemiyorum şu an .
bir tek cümle diyecegim chp tükürdügünu yaliyor. Benden bu kadar hadi birbiriniz yiyin simdi :) - +1 yıl
Klasik Akpli.
- +1 yıl
Adamlar yolsuzluk yapıyor, çalıyor, her türlü pisliği yapıyor ama olsun namaz kılıyor. Bir bitmediniz.
- +1 yıl
Tencere tavaları kızdırmışsın yine helal..
+1 yılAkp yi tutmama nedenimi yazsam 2000 karaktere sığmaz
40 Yorumlayiğidi öldür hakkını yeme diye bir tabir var her ne kadar bir partinin sempatizanı olmasamda iktidar işini yapıyor bunu kabul etmek lazım yaptıkları hep doğru mu tartışılır ama iyi ama kötünün iyisi
20 Yorumla
+1 yılOlay parti değil anlayın artık. Olay ''Tayyip mi değil mi'' Ona göre seçeceksiniz
11 Yorumlane kadar hatası olsada şu anda piyasadaki en iyisi Akp. neden mi ülkemiz akp sayesinde kalkındı biraz da olsa. asgari ücret arttı. ben hatırlıyorum asgeri ücretin 500 tl olduğu zamanları. evet hala tam değil ama eskisinden de iyiyiz Allaha şükür. ve bu ülkede chp döneminde kapalı kızların baş örtüsünden dolayı aşağılandığı bir dönem atlattık. benim dayımın kızı yıllarca başına peruk takmak zorunda kaldı. mesela burada ulaşım kötüydü şu an iyi durumda. o yüzden sonuna kadar akp
43 Yorumla
+1 yılAkp.
Benden ataturkcuye oy çıkmaz.
Atatürkü seven de çıkmaz oy.410 Yorumla- +1 yıl
Niye sevmiyorsun Atatürk'ü?
- +1 yıl
Sanane? @müstakbelmühendis
- +1 yıl
Sen sevme zaten..
- +1 yıl
Rabbim hicbir zaman sevdirmesin.
Sevenler de benden uzak dursun @müstakbelmühendis - +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP İNADINA LANET OLSUN GENE GÖMÜCEZ BU SENE KOYA KOYA USANMADINIZ DEĞİLMİ :))
https://www.youtube.com/watch?v=nrupg0SCMB8610 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörürsün gene gömücez :))
Cevap sahibi+1 yılkoy diyolar koymaya geldik gene usanmadınız değilmi :))
- +1 yıl
o öyle değil böyle olur ; https://youtu.be/hrDwOJ8UI1A
Cevap sahibi+1 yılgörürsün efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gene gömücez sizi :))
- +1 yıl
Helallllllllllllllllllllll
Cevap sahibi+1 yılyapacak bişey yok ramazan biz koyucaz onlar susacak :))
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :))
+1 yıl3side degil mhpde irkcilar cok akpde dini kullanip halki somurme cok chp de degil ondada kibirli dinsiz imansiz kisiler cok yani hic bir parti benim goruslerimi yansitmiyor
22 Yorumla- +1 yıl
3side dedigine gore sen hdp ye oy vericek gibisin 😄
- +1 yıl
2si yazicaktim 3 su yazmisim hdp yede vermem ayrica oy kullanmicam yurtdisindayim
Şimdi Ben BDP Yi Tutuyorum Desem Herkez Beni Terorist Sanacak Demiiiii...
Varsın Desinler Ben Yolumdan Şaşmam... OYLAR BDP YE...03 Yorumla
+1 yılBence ikisi de amaçlarından sapmış durumda. Mhp yi komedi partisine çevirdi bahçeli, akp de iyice cıvıttı. Bu yüzden oyum liberal demokrat partisine
00 Yorumla
+1 yıltutmuyorum, kendi aralarında halletsinler. yeterince siyasetçi var zaten.
00 Yorumla'Milletçe Alkışlıyoruz' CHP.
52 Yorumla
+1 yılCHP ve MHP yi tek parti alsaydın sonuçta ikisi birlesti yine bir ak parti etmedi
10 Yorumla
+1 yılchp sırf atatürk için
114 Yorumla- +1 yıl
valla kardesım küfür etmek isteyen edebilir düşünce yapılarımız herzaman farklı sonuc olarak chp yi bildik chp ile devam edecek dusuncem kılıctaroglu iyi başkan falan demiyorum yanlıs anlasılma olmasın ama ben atatürkün kurmus ve başkanlıgını yaptıgı partıye ve amblemıne oy verıyorum yonetenlerle ilgilenmiyorum @veteba32
- +1 yıl
yazı karakteriyle veya işaretlemelerle belli etmedim direk yazdım @-boss
Oylar mhp ye otesi yok
50 Yorumla
+1 yılSadece akp ve mhp yok bu ülkede. Ben HEPARlıyım.
31 Yorumlac C c
31 Yorumla
+1 yılFenerbahçe alır ❤
40 Yorumla
+1 yılParti tutmuyorum
takım da tutmuyorum mesela00 YorumlaChp.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakp. mhp daha önce denendi ve bir halt yiyemediği görüldü.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an başında alparslan türkeş mi var bacım
Cevap sahibi+1 yılyahu bahçeli naptı. adam başbakan yardımcısıydı naptı ülkeye söyle
+1 yılsaadet bbp guzel olmuş bence
00 YorumlaHiçbir parti iyi değil.
00 YorumlaM. h. p
60 Yorumla
+1 yılBen seni tutuorum pikacuuu
04 Yorumla- +1 yıl
aday olsan sana oy toplarken omrumu curutur yine birinci yaparm seni okadr tatli geldin gozume
- +1 yıl
Ya of ya ben seni istiyorum ama
al birini vur ötekine :)
00 Yorumla- Gündem konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılparti tutmuyorum
10 Yorumla akp
akp işte :)73 Yorumlaatatürk için chp
50 Yorumla
+1 yılneden ikisi
13 Yorumla- +1 yıl
bence seçim anketlerine bir daha bak
Ukrayna Sol Partisini tutuyorum ben
00 Yorumla
+1 yılMHP.
10 Yorumla
+1 yılIkisi de degil
35 Yorumla- +1 yıl
Bencede ikisi degil biz lamacıyız
Oylar lama partisine beyler - +1 yıl
Hahahh lamalarin gucu adinaaa dagsgag @insanseverim
- +1 yıl
Bu ulkeyi lama ve lama severler kurtarabilir !
- +1 yıl
Cok haklisin @insanseverim
- +1 yıl
Fagshahsv
seks partisi.. bence çok dürüstçe ondan
10 Yorumla
+1 yılGalatasaray
23 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan
Siyaset e inanmam
11 Yorumla- +1 yıl
👍👏
+1 yılCHP.
30 Yorumlaİkisi de değil
04 Yorumla
+1 yılİkiside değil
00 YorumlaVatan Partisi ;)
00 YorumlaGündem konusunda 745 cevap paylaştı. Tkp.
12 Yorumlaakp değil mhp
00 Yorumlaikisi de değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler