onu:)
Nişanlımı çok kıskanıyorum
onu:)
care aramaktan ziyade , öncelikle kenedende bir özgüven eksikliği var bence bunu hallet.
ama hayır kendime güvenim tam diyosan da karsındakine güvenmiyorsundur.
onu bu kadar sıkman onun seni degerli görmesini engeller canım. mutluluklar.
adam 5 yıldır katlanıyor sız ne dıyorsunuz ya kacar falan kacsa sımdıye coktan kacardı ablası zaten evlenınce durum degısır
avatar uyumu 10 numara,sana ilaç yazıyorum 3 öğün aç karna dinle...
sen her türlü özgürlüğünü yaşa ks de yaz müziğini dinle adamı müzeye kapat.sen bu kafayla gidersen oho
internette yaptıklarını göremiyor ama dimi ?
buradaki sorularını görebiliyormu?ya da hesabın olmadan girebildiğin +18 gibi siteleri?
Cevap
7Cevap
Bu kadarı hastalık derecesinde. Bundan vazgeçmelisin bir zaman sonra karşındaki insan sıkılacak bu durumdan. Elinden kaçırma
bu kadarı çok fazla. Bende öyleydim ama ne oldu ellerim bomboş yüreğimde bir sızı kaldım mal gibi. Laf dinle. Erkeği bu kadar sıkarsan kaçırırsın.
sorun olsa söylerdi. belki hoşuna bile gidiyodur :)
gülerek diyosa ve beş senedir katlanıyosa sorun yok :) takma belki de o senin bu hallerini seviyordur :)
kasılıyo bence
her çiftin bir anlaşma şekli vardır.
mesela bir arkadaşım sevgilisiyle birbirlerine çok ağır el şakaları yaparlar. birbirlerine vururlar mesela. ben bu dururmu hiç beğenmiyorum her an bitebilir diye düşünüyorum ama 3 senedir sevgililer. benim bir arkadaşım da benim sevgilime olan davranışlarımı beğenmiyo elinden kaçıracaksın yapma böyle.. gibi şeyler söylüyor ama sevgilim benim ona olan davranışlarımı çok seviyomuş.. belki de onlar da birbrlerini böyle tammlıyolardır. anlaşıyolrsa sorn yok :)
sen çok şey istiosun be arkadaşım :/ bu bi' nevi hasta gibi bişeysin ve bu hastalık umarım ilişkinize zarar vermez ://
2 hasta bulmuşunuz birbirinizi :)) umarım herşey istediğniiz gelişir.. bu arada ilişkiniz ne kadarlık ?
5 yıllık bi' ilişkiniz var ve halen ilk günkü gibi seviyor ve kıskanıyorsunuz demek.. gerçekten şimdi hasta olduğunuzu düşündüm :// @nedila'nın dediği gibi bi' psikolojik tedavi görmeniz uygun olur..
Çok abartıyorsun, bu aşırılık bu ilişkiyi sürdürmez çok fazla.
Bu hiç iyi degil, dikkat et böyle kiskanmaya devam edersen kaçar.
owwww seninki fazla hastalık olmuş =) kıskanılır ama bu çook ya
kıskançlığın fazlası hem sana hem de karşındakine hayatı zindan eder. İyisimi kontrollü ol derim.
çaresi yok malesef sadece kendini onn yerine koyabilirsin mesela :D
Aşiri olmamak şartı ile kıskanmak güzeldir seven kıskanır.. :)
çok sıkarsan boğarsın ve kaçar
evlat olsan sevilmezsin.
hastasın sen bacım )=
Bi de tipsiz bişidir:( kesin
var evlen bak ne oluyo:)
Kıskançlığı kontrol edemezsen terkedilirsin...
koç burcumusun:)
hastasın sen
Nekrofili ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar