Sizlerde Teledünya var mı Teledünyadan bize dvd player gibi bir verdiler orada Kore kanalı Kbs World çıkıyor sizde de çıkıyor mu?

Kbs World diye bir Kore kanalı var. Teledünya diye bir şey var oradan bize dvd player gibi bir verdiler ama dvd player değil. Sadece Teledünyadan çıkıyor Kbs World şu anda o kanal açık benim odamda arada sırada bakıyorum en çok o kanalı seyrediyorum ve seviyorum. O güzel diziler eğlence programları oluyor. Çok güzel bir music programı var Music Bank diye onu da izliyorum. Çok güzel bir kanal gerçektende. Eğleniyorum o kanalı seyrederken. Moralimi düzeltiyor. Şimdi o kanalda Joo Won isimli bir Koreli bir aktör var onun dizisi başladı. Onun dizisinin adı Bridal Mask. İzlemek istiyen olursada izleyebilir. Sizler o kanalı izliyor musunuz? Eğer evinizde Teledünya varsa.
Güncellemeler
+1 yıl
Teledünyadan dvd playere benzer kutu gibi bir cihaz verdiler. O cihaz sayesinde Kore kanalı iki kanal olan Kbs World ve Arirang tv çıkıyor. Japonların ulusal bir haber kanalı çıkıyor çinlilerin de iki kanalı çıkıyor. Çinlilerin bir kanalı haber kanalı. Diğer kanalında ekranda hep çince yazılar filan var.
Sizlerde Teledünya var mı Teledünyadan bize dvd player gibi bir verdiler orada Kore kanalı Kbs World çıkıyor sizde de çıkıyor mu?