+1 yılbakirelik şartı yok. şartlar arasında evli olmamak estetik ameliyatı gibi ameliyatlar olmama şartı var. evlilik neden gündeme geliyor çünkü sen bikini mayo seksi kıyafetler giyerek televizyonlara çıkacaksın yarışmada seni izlemeye gelenler olacak jüri olacak belki sahnede kalçana gögüslerine elleyecekler ve ilk 3 e girersen yurt dışında ülkemizi temsil edeceksin oralarda ise biri sana baktığında biri kalçana ellediğinde sorun çıkaracak bir kocan olmamalı. 1. gel sonra evlen ama öncesinde yasak. ki ben sevgilimi kıskanç olduğum için asla yollamazdım öyle yarışmalara
015 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sevgilim pek istemiyor ama hayalim oldugu icin şu an karismiyor is ciddiye binince ne olur bilemiyorum. Fakat gelecege yonelik dusunuyoruz ve bahsettigin olaylar olursa kocam olmasina gerek yok aramizda sorunlar olusur..
- +1 yıl
sen eğer ilk 3 e girersen gazeteler dergiler internet siteleri ve televizyonlarda olacaksın bikinili hatta tangalı fotoğraflarını basacaklar. videoların olacak jüri gelip kalçana dokunup sıkıymış not verdim diyecek. ben sevgilin olsam açık söylüyorum karım olacak kızın öyle bir yarışmada olmasını istemem. sen ilk 3 e girince ne olacak etrafında dizi sinema filmi teklfi yapan yapımcılar 1 fotoğrafa milyonlar önüne dökmek isteyenler ya da ahlaksız teklifler alacaksın. sana 1 gece için bile milyonlar dökmek isteyenler çıkacak. yolda rahat yürüyemeyeceksin imza isteyen laf atan neler neler olacak. eğer katılacaksan bence şimdiden çocuktan ayrıl.
- +1 yıl
hatta ayrı ve olay güzellikle bitsin yoksa iş beren saatin olayına döner. sevgilisi kendi elleriyle oyunculuk yarışmasına yazdırmış istiyor diye 1. gelince çocuğu tanımamış kız ve bu bana sorun oluyor diye çocuğa trafik kazası geçirdi süsü vererek öldürttü belki sende o duruma gelmezsin ama ya bitir yarışmaya gir ya da evlen düzenli hayatın olsun.
Soran+1 yılYuhh ben bunu bilmiyordummm. Beren saatin olayini yani. Ama ben oyke bsy yapmam ki. Bu vicdansizlik. Bana destek olacak ve ben onu tanimayacagim. Bu insanlik disi. Benim hayalim boy boy fotograflarimin olmasi. Dunyaca taninabilmek. Ve sevgilimide kazandigim pazayla şarkıcı yapabilmek. Annemede yazlik alabilmek. Gibi gibi :(
- +1 yıl
gidin adam gibi para kazanın o şekilde kazanılan paradan ne sana ne annene nede sevgiline hayır gelmez. paranın yüzü sıcaktır eline geçene kadar farklı olursun eline geçince değişirsin. belki beren saatten bile acımasız olursun bu bilinmez bir gerçek. ve seni dünya tanıyorsa rahat yolda bile yürüyemiyorsan o çocukta bundan rahatsız olup seni er geç terkeder demesi. boy boy fotoğrafın olsa ne olur olmasa ne olur.
- +1 yıl
bu dünyada en önemli şey en büyük mutluluk harika bir yuva aile kurabilmektir bunu unutma. eğer işin içinde para şan şöhret varsa o yuva istesenizde olmaz araya dış güçler devamlı girer
Soran+1 yılHaklisiniz yani şöhretin mutsuzlukta getirebilecegi konusunda. Bu sadece benim zaafim. Ve yenemiyorum. Benim ne farkim var diyorum. Kiskanma huyum pek yoktur ama ünlüleri isim yapmislari deli gibi kiskaniyorum. Ben neden olamayayim diye. Ki olabilirim. Ama sonra bu gueri arar miyim bilmiyorum..
- +1 yıl
aynı senin gibiydim. bende lise zamanlarımda deli gibi oyuncu olmak istiyordum ve bir fırsat başladım figüranlıktan yardımcı oyunculuğa kadar çıktım 1 sonraki aşama baş roldü o an bıraktım çünkü ünlülerin yaşamına bak yaşam değil kazandıklarını sırf gösteriş amacıyla harcıyorlar. bir avm ye gidecekler 40 tane korumayla gidiyorlar ben restoran katında yemek yiyeceksem bunu neden özgür yapamıyorum neden 40 korumayla yemek zorundayım işte bunları düşününce görünce vazgeçtim ve çoğuda mutsuz içlerinde keşke 3 kuruş param olmasaydı ama özgür olsaydım diyenler mevcut. bence aile kur çocukların olsun mutlu mesut yaşa boş ver şöhreti ben adım attım ve geri çekildim şuanda sadece hobi amaçlı gidiyorum ara sıra ama büyük teklif gelsin kabul etmem kabul etsem elime harika paralar geçecek ama ya sonra özgürlüğüm
Soran+1 yılÇok doğru.. bende figüranlik yaptim. Hatta devamli oyuncu teklifi aldim fakat universite sinavindan dolayi kabul edemedim. Ayruca cok vakit gidiyor. Ben hep istiyorun ki az zaman emek vereyim cok taktir goreyim. Bu işim icin tabiki. Mesela aile icin farkli onun icin varimi yogumu verebilirim. Dediginiz cok dogru falat icimdeki bu kiskanclik olene dek surer. Hevesim var. Ve banada mantikli gelen hic bulasmamak fakat içimdeki arzuya yenik düşüyorum.. :(
- +1 yıl
bir şekilde o içindeki arzuyu yen derim. ben sinan çetinden oyunculuk eğitimi aldım ve 1 bölüm yardımcı oyunculuğa 31 bin tl almıştım ne oldu yolda yürürken imza isteyenler fotoğraf çekinmek isteyenler vardı hemde yardımcı oyunculuk ile çıkmama rağmen baş rolü sen düşün sokağa adım atamazdım rahatını seviyorsan içindeki hevesi yen bence
Soran+1 yılNasil yenecegime dair hicbir fikrim yok. Suansa ne işle ugrasiyorsunuz merak ettim. Büyük bir teklifi geri cevirmissiniz. Gerçekten tebrik ediyorum. O yasta bu dusunceler buyuk basari.
- +1 yıl
benim mutluluk kriterlerim var. ben mutluluk yolunda ilerlerken o yolda mutlu bir aile kurarak ilerlemeyi hedefledim. şu an internet girişimciliği ile ilgileniyorum ve startup projeleri geliştiriyorum
Soran+1 yılNe güzel :) Ozaman size bir soru daha sorayım. 96 doğumluyum. Sevgilimde ayni sekilde. üniversiteye hazirlaniyoruz. Sevgilim ayni zamanda kendi isini de yapıyor. Mutluyuz. Aileler de birbirini taniyor. Gorusuyoruz surekli. Ciddiyiz kisacasi. Evlilik icin erken bence. Hep hayalim 24 26 falandi. Ama dogru insani bulduğumu düşünüyorum. Ne yapmami tavsiye edersiniz? Buarada bukadar aydiatici oldugunuz icin cok tesekkurederim🙏
- +1 yıl
ikinizde okul bitmeden sözü nişanı biran önce yapın okul bittiği yaz ise evlenin. erken evlilikten yanayım çünkü erken evlenirsen erken çocukların olur sen 30 u na geldiğinde onlar büyür atıyorum kızınla alışverişede gidersin mutfakta kekte yaparsın yeri gelir dedikoduda yaparsın ve mutlu bir harika hayatın olur dışardan herkes boyun kadar oğlun kızın var der bu senin için övüç verici bir şey olur ilerde onlarda erken evlenirse ölmeden torun seversin. yapılan bir araştırmaya göre torunlara erken kavuşan kişiler daha uzun ömürlü oluyormuş. ikinizde sigara alkol gibi kötü alışkanlıklar kullanıyorsanız uzun mu kısa mı olur bilemem tabi neyse 1 yapılan başka araştırmada ise 30 dan önce doğum yapan kadınlar kendini yeniden doğmuş gibi yeniliyormuş 30 dan sonraki doğumlar ise kadını bir anda 10 15 yaş çökertiyormuş. bunları geçelim şöyle düşün genç yaşta mı çocuk bakmak kolay 30 35 ya da 40 ta mı. mutluysanız herşey harikaysa okul bittiği yaz döneminde yapın düğünü.
- +1 yıl
para pulu işi gücü asla dert etme gerekirse 1 +1 küçücük evle hiç eşyanız olmadan başlayın ama mutlu olun. sonra görün bakın en iyi evde en iyi eşyada sizindir ama mutluluk kolay elde edilemez gerekiyorsa babası ile otur ama mutlu olun.
En İyi Cevaplar
+1 yılkapak açtırmamış olacaksın tabiki :-))
ama bazen gözden kaçabiliyor. Mesela önceki senelerde, kız yerine bir travesti katılmış ve 1. olmuş. daha sonra travesti olduğu ortaya çıkınca taçı geri alınmış :-))) Adamlarda ne göz var nasıl anlayamamışlar çözmüş değilim :-)06 Yorumla
Soran+1 yılYuhh :D yani diyorsun ki normalde boyle bir sar var fakat bazen anlamiyorlar arada kaynaniyor
- +1 yıl
:-)) valla kuzum sen düşün işte. bırak kapak açmamış kızı, önünde büllüğü olanı gözden kaçırmışlar birde 1. olmuş :DD
Soran+1 yıl:D :D :D hangi yarismada olmus bu ya
- +1 yıl
www.haber365.com/.../
linki gönderiyorum :-)
Soran+1 yılTeşekkürederim
- +1 yıl
;-)
hayır canım ya öyle sacmalık mı olur. bn cok arastırdm o konuları falan bir aralar ck düsünüyordm mankenlik öyle bir sey yok. yarısma bilmem ama bu işte iyi olan insanlar biliyorum. mesaj atarsan bilgi vereyim cünkü o piayasa acayip kötü herkese güvenme skın
019 Yorumla- +1 yıl
trol oğlu trol seni :D
Soran+1 yılMesaj yollayamadim neden bilmiyorum. Bende kotu olaylar duymustum. Beni burdan aydinlatabilir misin?
Soran+1 yılBilmiyorum mesaj gonderemezsiniz diyor. Benden kaynakli olabilir. Modellik dusunuyorum. Aslinda oyunculugu cok isterim ama bana daha zor geliyor. Birde biraz cekingenim rol konusunda
Soran+1 yılAyşe Hatun Önal ile tanismistim bana kendi çalıştığı yerin sahibinin numarasini verdi fakat bu yil univeristeye hazirlandigim icin aramadim. Cunku gel dese bile gidemezdim. Yazin o kisiyle iletisime gecmek istiyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim arastiracagim :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılAnlayamadim ben. Neden boyke bir yalan uydurdun ki..
Soran+1 yılAma ben buldum öyle birisini
Soran+1 yılZaten ben buldum face de. Eskişehir de okumus şu an yurt disinda. Biran inanamadim sadece Kusura bakma
Soran+1 yılHaklisin :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır onu sormazlar bile sadece evlenmemiş veya doğum yapmamış olman gerekiyor ne yazıyorsa o yani :) Zaten katılanların hemen hemen hepsinin sevgilisi oluyor ve bunu da söylüyorlar rahatlıkla :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret sorun degil sadece evlilik yapmış ve dopum yapmışları kabule tmiyorlar onunda baskı yuzunden...
çatlaklıgın nerde olduguna baglı ve ne kadr olduguna baglı
4-5 kişi tanıyorum birisi bolgesel olarak birinci oldu şu an pr mankanlik ve modellik yapıyor020 Yorumla
Soran+1 yılBende o sekilde duydum ama genede teyit etmek istedim. Catlaklarim bel ve kalça kisminda benim gozume batiyor..
Cevap sahibi+1 yılaşırı kilomu kaybettin? ki sorun olmaz fizigin ve yüzün güzel oldugu surece
Soran+1 yılAsiri degil 9 yaslarindayken haftada 2 3 kilo alip veriyordum cok duzensizdi ve cildimi jic nemlendirme aliskanligim yok. Bu medenle sanirim
Cevap sahibi+1 yılsorun olmaz ki en fazla yüz güzelligi onemli bu işte ki ayrıca kapılıp kalma sakın bu işte başına gelmeyen kalmaz
Soran+1 yılBiliyorum riskli. Ama ailem sevgilim arkamda neden basima kotu bsy gelsin ki :(
Cevap sahibi+1 yılsana yüzlerce sayabilirim
Soran+1 yılMesela..
Cevap sahibi+1 yılmimlenmek gibi foto paylaşımı gibi bu şimdi sana basit geliyor ama ben işin içindeyim
Soran+1 yılYarismaya katilmayayim mi?
Cevap sahibi+1 yılkendine guveniyorsan katıl sonrasınıda duşunerek
Soran+1 yılOnerdigin yarışmalar var mi?
Cevap sahibi+1 yılhangi ildesin ve ne amaçlı katılacaksın
Soran+1 yılModel, guzellik gibi oyunculuk için egitim almam lazim. Daha doğrusu her seyi yapa ilecegime inaniyorum fakat utangaclik var bende cok fazla ve bu bana engel. Bozüyükteyim
Cevap sahibi+1 yılutangaclık avantaj olur ama oyunculuk için pek fayda olmaz nadir iki uc kişi vardır byük organizasyonları kast etmiyrum tabikide. ama iyi para kazanırsın
Soran+1 yılIyi para kazanirim biliyorum ama pismanlik duyar miyim diye de düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılilk başlarda evet sonrasında takmazsın bile
Soran+1 yılZor bir karar ya
Cevap sahibi+1 yılne zaman takılırsan sor cvblarım bilgilendirim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Dogum yapmamis ve evlenmemis sartlarindan bakire ligi nasil anliyosun ki sen?
23 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlıyorsun :(
Soran+1 yılHayir takibi ama bu farkli bir durum dogum da yapmamis diyor ya. Hemde şöyle bsy duydum dogrumu degil mi bilemem. Yarisma gecesi kizlar is adamlarıyla oluyormus olanlar ilerliyor yani. Bakire kizlari kullaniyorlar iste. Dogrumu bilemem. Oyuzden sordum
Güzellik yarişmalarına karsıyım bir tür modern kadın ticareti birde kızlar biz mal değiliz diyorlar koşa koşa güzellik yarışmalarına gidiyorlar yazıklar olsun olmasın öyle güzellik
19 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi boyle peki yarismalarin..
Soran+1 yılKizlarin ilerlemesi için teklif sunuyirlarmis. Kullaniyorlarmis. Bunu diyenler var. Fakat ben cok arastirdim miss turkey de yok diye dusunuyorum. Dunya çapında bir yarisma sonuçta. Ama kimseye de guven yok tabiki
Soran+1 yılÖyle tabiki fakat icimdeki hirsa yenik dusuyorum iste. Televizyon bile izlemiyorum kiskaniyorum cunku :(
- +1 yıl
sen nefsine uyma o ışılda gözüken hayatların sonu hep karanlık olmuştur inan sen işin sonuna bak o dizilerde filimlerde oynayan insanların içlerini kimse bilmez bir boşlukta yaşarlar herşeyleri var ama huzur yok özel hayatlarını bakınca birer madde bağımlısı oldugunu gürüsün inanci yoksa intahara kadar gider üzülüyorum o insanlara...
Soran+1 yılHaklisin huzurunu surduren az insan var.. ama onlardan biri neden olamayayim diye dusundum hep. Cunku bu isin karanlık tarafinin da farkındayım. Ama bu biraz şans sanirim
Soran+1 yılNe diyim ki doğru söylüyorsun. Teşekkürederiz :)
+1 yılGagbang yapackalr işte,
Beyaz ekrandaki gördüğün &95 i Erkeklerde dahil birilerinin yatak odasından geçiyor.02 Yorumla
Soran+1 yılBen %5 lik kismindan olacagim iste :)
- +1 yıl
Hadi hayirlisi 👍
Magazin konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dikkatli olmanı öneririm bu güzellik yarışmalarında
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılYaşım 18 ve ailem herzaman yanimda annem dunyanin obur ucuna gitsem gelir yanima. Yinede tehlikeli mi diyorsun?
Soran+1 yılHaklisin.. dunya ne pis ya
Soran+1 yılNasil yani anlayamadim
Soran+1 yılAnladimm doğru haklisin
+1 yılHayır estetik olamayacak evlenmemiş olacaksın tüm yarışmalarda bunlar geçerli
011 Yorumla
Soran+1 yılBir sey daha sorayim çatlaklar sorun yaratir mi?
- +1 yıl
Çıkss yaratmaz canım bendede var
Soran+1 yılBildigin yarismalar neler peki
- +1 yıl
Miss akdeniz miss mediternaion miss exclusive. Miss model of turkey 16 yaşında katılmıştım sonra best model var ama önermem
Soran+1 yılSenin katildiginin sonucu ne oldu peki
- +1 yıl
Ben okula başladım çalıştı izmirde oldu yarışma annemi kabul etmediler yanımda öyle gidemedim yedek kız seçildi
Soran+1 yılAnladimm. Istiyor musun peki tekrardan? Yas kac oldu buarada
- +1 yıl
18 oldum bilmem girebilirim her an bazılarının kamp süreci eğlenceli miss turkey hariç
Soran+1 yılNeden miss turkey haric dedin :)
- +1 yıl
Uğurkan erez var çünkü
Soran+1 yılAnladimm. Neye katilmayi dusunuorsun? Yukarıda saydiklarindan
+1 yılbizde düzenliyoruz. özellikle bozulmuşların arasından seçiyoruz.
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki ve de nasil anliyorsunuz ki
- +1 yıl
hdjsjsja ciddi ciddi sordu
Soran+1 yılGerizekali. Insan sandim bende hata haklısın :D
- +1 yıl
ben şahsen muayane ederek tespit ediyorum hanfendi. çok çeşitli nedenleri var.
- +1 yıl
o gülen ben değilim @AwesomeUnicupcake dir. soran hanım lütfen dikkatli olalım. ben çok ciddi bir beyfendiyimdir. tesüf ederim.
Soran+1 yılÇok özür dilerim direk cevabimin altina gelimce siz sandim ve o cevaba cok moralim ozuldu. Kusura bakmayin
- +1 yıl
önemli değil. farkettim yanlış sandığınızı. ayrıca kendinize güveniniz tam. demekki baya bir güzelsiniz.
Soran+1 yılHayir guvenim tam degil. Ama hayalim bu..
- +1 yıl
güzel olmadan bu hayal kurulmaz heralde. baya bir güzelsin demek istiyorum öyle misin ,*
Soran+1 yılGuzellik görecelidir. Ve egoyu sevmiyorum
- +1 yıl
evet göreceli ama güzellik yarışmalarında pekde tartışmaya mahal vermeyen güzeller katılır. çoğunun güzel gördüğü güzeller. bu güzelliğe sahipmisiniz. ?
Soran+1 yılCevremdekiler katil kazanirsin diyorlar. Ben kendim icin yorum yapmayayim
- +1 yıl
görebilseydik bizde yorum yapardık.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama yoruma ihtiyacim yok.
+1 yılevlenmemiş istiyorlar çünkü evlenmemiş kızlarla uzun süre anlaşmalar yapabiliyorlar. onu giymem bunu yapmam derdi ortadan kalkıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim Teşekkürler
öyle şey olduğunu düşünmüyorum. güzellik yarışması bu, kızlık zarı ne alaka anlamıyorum. kendileri mi bozacak
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunen de cok var iste..
Soran+1 yılBende onu sordum zaten. Yapiliyor diyende var gerek yok diyende. Bilemedim. Ama sanirim onemi yokmus
İlk önce sorunu doğru sormayı öğren. Bozulmamış kız ne demek? Tamam bilgisizsin anladık ama madem böyle bir şey soruyorsun araştırıp sor. Bozulmamış mış. Sizin beyinleriniz bozulmuş. Beyni bozukları almıyorlar.
20 Yorumlahatta hülya avşar ın daha öncede evlenmiş oldığu anlaşılınca tacını almıslar elınden
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu biliyordum
Bayan olarak bozulmamis demen baya kaba kacmış. Soruna gelince evet... hulya avsarın bu yüzden tacı geri alınmıştı galibaa..
07 Yorumla
Soran+1 yılBakire yazamiyorum arkadasim +4 olmadigim icin ne anlayissizsiniz yaa
Soran+1 yılEe ama bakire yazdim soruyu paylasamadim ne yapayim tabiki sen suclusun. Düşün once bir. Ben sanki oyle yazmak ister miyim..
Soran+1 yılEvet biliyorum. Evli olmadigima gore bir engelde yok yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret değil estetik olmayacak. kim ne karışır bekarete.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekaretin bozuk olabilir ama evlenmiş boşanmış olamayacak yani kağıt üzerinde hiç evlilik yapmamış bekar olucan
Soran+1 yılMiss turkey icin boyle yani. Emin misin
Cevap sahibi+1 yılemininm canım seni tutup bekaret kontrolüne götürcek halleri yok.
Soran+1 yılTamam tesekkurederim
Cevap sahibi+1 yılrica edrm
+1 yılBenimde vardida boyle bir dusuncem bazi duyumlar aldiktan sonra sogudum..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi :/
- +1 yıl
Kusursuz olmam fiziginin yuzunun cok iyi ve guzel olmasi yetmiyomus. Jurilerin bazi ihtiyaclari varmis +18. Hakkinla 1. Olamiyosun arkaplanda bazi isler donuyo kisaca.
Soran+1 yılBen 18 yasimdayim. Arkada neler donuyor. Pis soylentiler var diye bende duymustum
+1 yılBekaretini anlamak için doktora mı götürüyolar asdgauısdgasdogasodugsadou
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama şöyle bsy duymustum su dolu keyene oturtuyorlar ıkınıyorsun. Hava cikarsa bakire degilsin. Bana sacma geldi. Ama bilemedim..
- +1 yıl
HAhah siz kadınları ne sanıyorsunuz ya, bundan daha büyük bir aşağılama olabilir mi sence? askjdvsadj Saçmalama yok öyle birşey..
+1 yılBekar olacaksin ve estetikli olmayacaksin...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Evet bekar olman lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılBekar tamam ama bakire mi?
Soran+1 yılTeşekkürler
O kadar güzel misin sen
014 Yorumla
Soran+1 yılPasakliyken tabiki kendimi begenmiyorum :D sac ve giyim onemli. Makyaj sadece hatlari belirginlestirir. Cevremdekiler katilmami soyluyor. Ve cocuklugumdan beri hayalim
Soran+1 yılMalesef gonderemem :)
Soran+1 yılKendime guvendigimi soyleyemem. Boyum cok uzun degil sıkıladmam lazim. Yuzumu seviyorum sadece okadar..
Soran+1 yıl1.73
Soran+1 yılEvli değilim. O arkadasa sinir olmustum da.. :)
Soran+1 yılKusura bakma gizli kullanici yaziyor dikkat ettin mi :)
Soran+1 yılSen degil ben ben..
Çünkü adamlar kendileri bozacak =D
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu duymustum iste ama ozama şu an tanidigimiz unlulerin yzude 95 i bu duruma maruz kaldi..
+1 yılBende bakire şart biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılCogu kisi de degil diyor.. hangisi dogru ki
+1 yılBozulmuş diye bir erkek bile demez.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire yazamiyorum +4 olmadigim icin. Soruyu paylasmak icin oyle yazdim anlayissiz genc
bozulmuş demek ne saçma bir mantık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHay Allahom yaaa herkes takmis bozulmusa bakire yazamiyorum +4 olmadigim icin diyorum. 1 kere daha diyen olursa fena patliyacagim.
Miss turkey secmeleri basladi mi?
022 Yorumla- +1 yıl
Napcan sen seni almazlar bu sifatla :D
Soran+1 yılHayir baslamadi baslasa reklamlar sa duyulurdu. Katilmayi mi dusunuyorsun?
Soran+1 yılAyy resme baktim da bencede bosver :D
- +1 yıl
Ahahha bencede bosver. Nedenini bilmiyom ama yuzunu hamsi baligina benzettim :DD almazlar seni :))
- +1 yıl
Hahahaha ben kasliyim yakisikliyim uzunum hersey var. Bu halimle katilmiyorum sen katilip napcan basvuraya almazlar bile seni :DDDDD
- +1 yıl
Kanka napim dogruya dogru yani yalanmi soyliyim :D
- +1 yıl
Sen beni bugun begendigin halde berbat derken iyiydi ashdjkjl
- +1 yıl
Yoo benim asik oldugum biri yok olsa zaten alirdim :D kizlar bana asik oluyo kutuya cikolata falan koyuyolar dolu. Numara oluyo icinde cikolatasini yiyom numarayi aramiyom shshshbshshd
Soran+1 yılBuarada beni ciddiye alma :) sana takilmak icin dedim. Katilabilirsin tabiki. Boy fizik daha onemli :)
- +1 yıl
Ben sana bakmam onemsemem bile :D Bu arada bu tiple orumcek bile ezemezsin hahaha
- +1 yıl
Hahaha bugun bana berbat demistin onun ocunu aldim gel tamam uzulme kiyamam :D
- +1 yıl
Haha tamam ozur dilerim kızz sende benim kalbimi kirdin :D
Magazin konusunda 321 cevap paylaştı. öyle şey olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKonntrolmu ediyolarmis
00 Yorumla
+1 yılniye kendileri mi aralayacaklarmış kapıyı...
00 Yorumlasen bozuldun mu :D
04 Yorumla
Soran+1 yılCehalet başa bela soruya bak :D sanane ki oğlum ben evliyim Allahim ya :D
Soran+1 yılSevgili muhalefet arkadasim bir sus.
+1 yılevet aynen
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne
- +1 yıl
bakire arıyorlar.
Soran+1 yılNerden biliyorsun
- +1 yıl
hülya avşarın o yüzden elinden alındı.
Soran+1 yılEvliydi o
+1 yılOhaaaa
çüşşşş00 YorumlaNe alaka
00 YorumlaVermemis olcak:))