+1 yılçoookkk memnunum ve hep destek tam destek devam. laiklik diye insanlar asıldı şapka diye anayasa mahkemeleri kuruldu idamlar edildi şehirler bombalandı. dindar diye ülkeden kovuldu. namuslu diye şehre alınmadı. ulan paçavralar sizin yanınıza kalır mı sandınız. bu adamlar bize alt yapı hazırladı gündeme gelmeyen şeyler gündeme ilk kez geldi. etnik grup ayrımı atatürkle cumhuriyetle başladı. diyarbakır için oraya hastane yapılsın tekerlek taktırır getiririm deyip savaş ankaradan doğuya tek kez geçmeyen bir önder olamaz. demokrasi diye 1925 ve 1930 seçimleri halkın oyu çiğnenerek iptal edilemez. ne o halk biraz hakka kavuştu diye zorunuza mı gitti. bu adamlar başlattı devamı bizde. yunanlar giderken kırıntıları söz sahibi oldu onları da anadolu insanından çok koruyup koruyucusu da yabancı güçler oldu. sizin derdiniz ülke değil dağda askerde ölenin ismi batıdan çıkazdı. 1 ayda 5 şehit verdiğimizi hatırlarım. yıllarca bu ülkeyi yediniz.
"Yıllarca bu milleti karanlığa ittiniz, 40 ta - 60 ta - 80 de de ittiniz Hala İTSİNİZ." (ŞEHİT LİDER MUHSİN YAZICIOĞLU02 Yorumla- +1 yıl
saygı hak edene verilir. sizde mazlumun ahı var o ahı sizden almadan gidersem gözüm arkada kalır. Allahın izniyle sizlere bunların hesabını sormadan ölmek bize haram.
"İntikam gecikir ama asla yaşlanmaz" 4. Murat
En İyi Cevaplar
+1 yıldini devlet işine karıştıran bir iktidarı sevemem !
din ve insanlık sömürüsü altında , suriyelileri ülkeye alıp , kendi milletinin hakkının yiyen bir iktidarı sevemem !
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin TERÖRİSTE ağız açıp barış teklif eden bir iktidarı asla sevemem çünkü şehit arkadaslarımın kemikleri sızlıyor MEZARDA ! ! !
Daha sayayım mı?142 Yorumla- +1 yıl
eyw sagolasın :)
sşyasetle ilgili bildiklerimi ve düşündüklerimi ben sosyal medyada ya da basında açıklarsam müebbet hapis yerim bukadar iddalı konuşuyorum.
12 Yorumla
+1 yıldini kullanarak başa gelen insanla (!) lar ve onlara inanan yobaz kitle. hırsız katil ve o. çocuğu olarak görüyorum ben
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
+1 yılBöyle bir yoruma herkesin kendince bir cevabı mutlaka olacaktır..
Ancak şunu gözden kaçırmamak gereklidir.
Öncelikle devletini sorgulamak, analiz etmek ve devletin uygulayamadığı/göremediği çözümleri üretebilmek için bilgi, tecrübe, vizyon ve gerçekten demokratik "tarafsız" bakış açısını sahip olmakta olmazsa olmazıdır.
Günümüzde hep bir taraf olduk ve ya olmaya zorlandık sağcı/solcu/derinci/demokrat/emperyalist/gladyocu "glayoyu da dizilerden gördük hee yanlış anlamayın ne olduğunu bile bilmiyorduk ama şimdi maşallah en ufak bir olayda kesin gladyonun parmağı vardır der ahmet amcam" :)
Arkadaşlar devlet yönetmek gerçekten kolay iş değildir! Ben şu an çalıştığım şirketde yönetici görevini üstleniyorum öyle olmasına karşın bazen ekibimi yönetmekte zorlandığım çözümler üretmek için günlerce çalıştığım oluyor.. Hal böyleyken düşünüyorum bir başbakanı/cumhurbaşkanını ve halime şükrediyorum
Düşünsenize bir ülke var bu ülkede
a) Dengeleri kuracaksınız
b) Bu dengeleri kurarken dünya dengelerini de bozmayacaksınz
c) İç dengeleri "halkı" ferahını/sağlığını/geçim kaynağını/yaşam standartlarını sağlayacak önlemler ve yasalar çıkartacaksınız 77 milyon kişiyi de memnun etmek için yola çıksanız bile göreceksiniz ki herkesi memnun etmek gerçekten zor / çünkü dedimya tarafolduk/olmaya zorlandık...
d) Birileri sizin üzerinizden oyun oynayacak bu oyunu. çözmek için ekibinizle sharlock holmes culuk oynayacaksınız..
e) Ülkeniz biraz kalkınsa adından söz ettirse dirsek göreceksiniz
f) Birde 2023 hedefi koyup vizyoner bakış açınızı sergileyecek adeta güç gösterisinde bulunacaksınız
g) Sınırlarınızda güç dengeleri oluşacak bölgeye bakıldığında bir Türkiye varken oyunların içine çekilmeden kendi sınırlarınızı çizeceksiniz yaptırımlarınız olacak
h) Dünya devi Amerika, yanında İngiltere, İsrail üçlüsü ve bunun taşeronları kullanıp paçavra gibi bir kenara atmak için sizi kobay farelerine benzetecek!11 Yorumla- +1 yıl
i) Lidyalılardan sonra başa geçen kağıt parçasını yöneten güçler para kimdeyse onun borazanı öter misali kedinin fareyle oynadığı gibi uluslararası finans kurumlarını / audit firmalarını kendi planlarına alet edecek
j) Bunun yanında küresel güç olma yolunda bozulmadan ilerleyeceksiniz " Bu olmadı bozulan yanlarımız oldu"
v. s. v. s. bu böyle uzar liste..
Ama biz kendi cebimize bakıyoruz, bu maddeleri görmeden ülkemizi eleştiriyoruz uluslararası bilgi sahibi olmadan kriz içerisinde olan ülkeleri analiz etmeden ve bu analizleri ülkemizle karşılaştrmadan cebimize girecek paraya bakıyoruz.. Ama sorsalar bize milliyetçiyiz kendimizden çok ülkemizi düşünürüz..
Arkadaşlar tarafsız olduğumuzda, birlik/beraberlik içerisinde olduğumuzda ülkemizin/devlet adamlarımızın yanlışlarını etik anlamda kapattığımızda kazanabiliriz..
Saygılarımla
ESMER!
En iyi cevap seçtiğini sana yakın diye seçtiğini biliyoruz , Dinle devlet işi aynı anda olur olması da gerek hiç bir şey den korkmayan insan her zaman kötülük yapmaya müsaittir yeri geldiğinde insan çiğ süt emmiş demesini biliyorsunuz onun için dinli olanda dinsiz olanda yönetebilir ama dinle yöneten çok daha öndedir tabi samimi olmak kaidesi ile çünkü korktuğu bir ahiret vardır hesap vereceğini bilir ve ona göre davranır, ikincisi doğu kısmında bu kadar tölerans gösteriliyorsa bil ki orada ki çok fazla olan masum hak içindir, yapılacak en küçük bir sert çıkışta cezasını orada ki masum halk çekecektir, sen başbakan olsan askerler polisler doğuyu bombalayın yamuk yapanı kurşuna dizin mi diyeceksin? Bu zaman da insan iki çocuğunu yönetemiyor sen ve bizler bu bilgimizle ülke yorumlarına hiç kalkışmasak iyi olur en azından şimdilik , Bu ülkeye ne geldi ise zaten Atatürk yüzünden gelmiştir onun avrupa özentisi olduğunu hiç görmüyorsunuz bizim kızlarımızı dans yarışmalarına soktuğunu söylemiyorsunuz bizi dinimizden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptığını bilmiyorsunuz, şapka kanunu bir diktatör davranışı değil miydi? bizim köyle dedelerimize drakula sapkalarını dakın demek de nesi? ayrıca şimdi bir saray yapıldı milletin demediği kalmadı orası Tayyip'in tapulu malı değil kim cumhurbaşkanı olursa o gelir oturur hem oranın şahşalı olması dış ülkelere bizim büyüklüğümüzü gösterir, son olarak diktatör şu an Anıtkabir de yatıyor o yokluk zamanların da o kadar parayı mezara neden gömdü? vasiyetin de bana 10 m2 yer yeter neden demedi? nerede mütevazilik? her okulda büst'ü var her sınıfta resimleri maliyet hesaplamak ister misin? iyi geceler.
13 Yorumla
+1 yıl"Herşeye kadir" olandan birşeyler istenmekte, eskiden bu Tanrı idi, günümüzde Devlet
der bir üstadımız. Üstüne ek olarak özgürleşmek istiyorsak devleti, hükümetleri daha doğrusu insan otoritesinin üstesinde ne varsa yok etmeliyiz. İşte o gün dünya'ya barış gelir11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana devletten bahsetme ana avrat bacı zaten düz gidiyorum o. ç insan değiller isnsan olmadıkları içinde adam da olamazlar zaten değil mi recepi destekleyenler zaten neyini görüpte destekliyorlar anlamış değilim sinir oluyorum o kadar olay oluyor hala recep recep götünüze recep girsin nedeyim daha şerefsiz her haltı yiyior 2 ay sonra çıkıp böyle bir şey yok böyle bir şey yokda niye 2 ay sonra çıkıp konuşuyorsun bizim milletimiz gerizekalı sömürülüyor da sömürülüyor recep sizi sikecem dese evet bizi sikebilirsiniz diyecekler bir de beni gece gece günaha soktun ya neyse fazla girmeye gerek yok böyle şeylere sevmem de kulaktan doğma bilgilerlen yürüe kulağını gözünü aç seyret sadece o zaman neyin ne olduğunu anlarsın konuşmayacaksın dinleyeceksin ve izleyeceksin
01 YorumlaVay din üzerinden sömürme he? Kaç lider dinden sömürü yapmadı bana bir söylesene? Atatürk bu ayrımı farkederek Kemalist kavramını öne sürdü. Ne oldu? Bu seferde yobazlar Müslüman ülkede müslüman değilmiş gibi propagandalara başladı. Deniz Gezmiş sonrası sol nesil tamamiyle Kominist oldu.
Sağ nesil ayrı bir yobaz oldu. Devrim diyorsun adam sırf devrimci demesinler diye bulduğu mekaniğide geliştirmiyor tam avrupalı kafası. Dediler dediler oldu.
Kerkük ü peşmergeye peşkeş çekmek ne demek? Kime güvenecekti? Ermenileremi bırakıcaktı Kerkük ü. Bak yıllardır pkk şu ülkeye demediğini bırakmadı. Ama bir işid çıktı g*tünü yırttı hepsi Türkiye Türkiye diye. Şu ülkede istisnalar ve devşirmeler temizlense bu ülkede başka sorun kalmaz.
Ben hem Kemalistim hem Müslümanım ve bu iktidardanda çok memnunum.02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların düşünememesi liderler için büyük bir şansmış Hitler reyiz söylemiş bunu. .
Sömürü yapmazsan bu h*yv*n sürüsünü kontrol edemezsin, kontrol edemezsen elin kolun bağlanır. .
Din sömürüsü yapılıyor çünkü bu h*yv*n sürüsünün zayıf noktası din, başka türlü diz çöktüremezsin, Hitler`de "ari ırk" sömürüsü yapmıştı. .
Aslında her şey daha iyi bir dünya için yapılıyor ama kimler yapıyor?
Kısacası başımızdaki adamın üstteki plandaki konumu sadece üretim ve son kullanma tarihi olan ambalajlı tüketim ürünlerinden farksız. .
Yani bir gün bunun acısını millet çekecek, Hitlerin dediği gibi "Size acımıyorum çünkü beni siz getirdiniz ve bedelini ödüyorsunuz"10 Yorumla
+1 yıltamamen farklı pencerelerden bakıyoruz ki bence gayet olumlu bir sey.. sonuçta hepimiz bir fabrikasyon çıkışı insanlar değiliz değil mi? ailelerimiz farklı çevrelerimiz aldığımız eğitim yetiştirilme tarzımız herşey farklı.. sonuç olarak esas konuya gelince ben 12 senede AKparti iktidarının Türkiye'yi pozitif yönde değiştirdiği kanaatindeyim. tabi ki hataları var, daha iyi de olabilir ama kimse bu ülkenin 2002 öncesinde şimdikinden daha refah, daha zengin ve daha demokratik bir ülke olduğu iddiasında bulunamaz diye düşünüyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :)) saygı çerçevesinde yapılan her tür farklı paylaşımın insanlara zenginlik kattığı düşüncesindeyim..
- +1 yıl
ayrıca bende size teşekkür ederim keza geçen gün yine bu nezaket sınırlarında yaptığım bir yorumun altına hanımefendi epeyce hakarette bulundu saolsun :D
- +1 yıl
:D hangi görüşten gelirse gelsin hakareti, genellemeleri, nefret söylemlerini tasvip etmiyorum. zaten siyaset üslubu artık iyice yerlere indi (parti liderlerimiz sağolsun) umarım bir gün kavga, küfür etmeden de tartışmayı öğrenen bir ülke oluruz. iyi geceler :))
- +1 yıl
Vurdukça kızgın demire hünerli balyoz.. Umut asla yenilmeyecektir. diyorum o zaman napalım :))
ortada devlet diye bir şey kalmamış cumhur başkanı köşkünde rahat buraya bunları yazıp kendini yormaya değmez arkadaşın doğru demiş bu saatten sonra bak rahatına milletin kafa çalışmadıktan sonra ben mi kurtaracağım devleti onlar kömürlerle makarnalarla mutlu
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhırsız çaldığı paralarla yollar yaptı hastaneler okullar üniversiteler yaptı eğitimde sağlıkta çağ atlattı ülkemizde paramızda fazladan 6 sıfır vardı ama değeri yoktu yol yoktu elektrik yoktu itibarın yoktu dış köpekler ne dese eyvallah derdik anladığıma göre sende yeni köprüler havalimanları kanal İstanbul marmaray gibi yatırımları istemeyen çapulculardansın ülkemizi lahmacuna satan vatan hainlerindensin. bir taraflarınızı da yırtsanız hedef 1023 1071 ve sonrası. avrupa amerika savaştan çıkmış yerle bir olmuşlar ama kalkınmışlar, ama ülkemizi resmen uyutmuşlar. sen istanbulun çöplük zamanını hatırlıyormusun yollarımızın sadece gidiş geliş bol virajlı olduğunuda bilmezsin. karşıma otur sen ve senin gibi nankörler bütün tezlerinizi çürütürüm.
13 Yorumla- +1 yıl
çapulcu bizmi oluyoruz. Kusura bakmada bu toprak için canını verenlerin hakları nerde acaba. hangi devletten bahsediyosun sen ya. bu kadar parayla haritaya yeni bir türkiye daha kurulurdu. bak siz eleştiri bile alamıyorsunuz. kabullenemiyorsunuz. Sen şu an belki 2 lira için çalışıyorsun ama onun gencecik oğlu gemicikleriyle geziyor !!!
Cevap sahibi+1 yılartık canını veren yok taktığın şeye bak ne kadar cahil olduğunu gösteriyor sana bir örnek vereyim bir tanıdığın 4 tane tankeri vardı sonra 6 da kuru yük gemisi aldı her biri bilmem kaç kros tonluk çalışmakla oldu bunlar da bir başbakanın oğlunun neden olmasın iş sahası istihdam yapılan onca yatırıma bakma sen gemicikmiş sen şimdi paralelcilerin ayakkabilara koyduğu parayıda anarsın ya o 3.5 milyon dolar marmarayı kazan o dev makina varya onun bir dişlisini bile alamaz 125 milyon dolarlık bir makinanın siz küçük hesaplar yapmaya devam edin ülkemiz için yapılacak yatırımlara karşı çıkmaya devamedim şu marmarayı bile 2 sene geçiktirdiniz neymiş kırık küpler bulunmuş açılışında da imdat frenlerini çektiniz ya şimdi halkımız 2 saatlik yolu 20 dk da gidiyor. aslında sizin gibi gerçekleri görmeyen nankörlerle muhatap olmamak lazım ama sadece görmediğiniz yatırım ları hatırlatmak babında ben ünide harç ödüyordum şimdi ödemediğim gibi aldığım burslarla kral gibi okuyorum
- +1 yıl
Hırsız babasının hayrına mı yaptı onları he? Biz bile üniversiteye kendimizi geliştirmek için geliyoruz. Geliştirmediğimizde kullandığımız su elektirik burs hep haram olur diyoruz. Çünkü bunlar gariban insanlarımızın ödediği vergiler. Yarısı bize harcanıyor yarısı cebe.. Öyle bir insan ki o din üzerinde siyaset yapıyor, ama insanları öldürülünce hiç bir b*k yapamımyor ne oldu o hırsıza he?
+1 yılkonu tayıp olunca sacma yorum yapmamak mumkunmu... arkadasım yorum yapmıcam... cevrende aılende orda burada yorum yapan kufteden oven sıyaset anlamıs gıbı davranan.. hep bu konuları konusanlar var o yuzden ben yorum yapmıcam... tek. bısey soyleyebılırım. Bu ulkenın yarısından fazlası aptal ve yobaz.. o yuzden bızden bı b*k olmaz.. mılet uzaya gıdıyo bılımle ılımle ugrasıyolar. bız hala heryere. camı yapalım..
01 YorumlaTek bildiğim devlet ne yaparsa yapsın hiç kimseyi ayrı ayrı memnun edemez sonuç hep bu serzeniştir :))
galeri3.uludagsozluk.com/.../...-bokmir_233986.jpg00 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değilim halkı bu kadar zorluk çekerken kendileri saray yaptıran bir devlete saygı duymam
12 YorumlaHiç iyi şeyler düşünmüyorum. 800 lira için çalışan yüzlerce insan ölürken kendine 1700000000 tl'lik saray yaptıran bir vicdan söz konusu ve en acısı bunun destekçilerinin olması. Ortadoğu ülkesi olduk resmen.
21 Yorumla
+1 yılÇember daralıyor her şeye rağmen akp nin çöküşü başladı o geri zekâlı tabanına rağmen onu destekleyen tababanda hesap vericek burunlarından getiricez yedikleri makarnaları , pirinçleri memleketi satmak nasıl oluyor görücekler.
14 Yorumla- +1 yıl
Başlatma terbiyeden bana onları savunma.
Asgari ücretin 900 açlık sınırının 1500 tl Olduğu ülkede yaşıyoruz başka bir söz dememe gerek var mı?
11 Yorumlabu ıktıdardan nefret ettıgımı her fırsatda belırttım bu sıtede.. bana dokunmaz yıne tekrarlarım.. bu ıktıdardan nefret edıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
ataturkden nefret edıyorum dıyen ınsanlar ceza almıyorsa benım tayyıp erdogan nefretımede kımse ceza veremez aihm e kadar gıderım! onu vurun dıyen adam 10 ay aldı bır gun yatmadı hukmun acıklanması gerı bırakıldı.. ki madem ınsanlar dıledgınden nefret edıyor bende nefret ettıgımı soyledım, evet ondan tıksınıyorum hatta...
Demin Tayyip ve tayfasını kimler neden seviyor? Tek kelime ya da cümleyle açıklayın diye soru paylaştım.. 5dk geçmeden soru provokatif paylaşım sebebiyle kaldırıldı. Sonra neden beni sevmiyorsunuz... F. ck the system
Din bezirganı kardeşim işte..
https://i.hizliresim.com/Mlm36g.jpg02 YorumlaSiz devlete inanan bütün reziller ,
cehennemde karşıma çıktığınızda öyle bir yumruk patlatacağım ki burnunuza. Hayatınız Gazze Şeridi gibi geçerken gözünüzden
anlayacaksınız.
Allah ne demek Ahlak ne demek.
Ve rüya !
Bu sözlerimi cennet ehline aynen ilet sevgilim...
Devletin bekasının da Allah belasını versin
malboranın da! :) Dostumsun !03 YorumlaRTE ti sewmeme ama Onu İktidar Yapan Yine CHP dir...
İslama sawaş açıldı adam da bu işi süper kullanıyor olay budur RTE aslıdna dindar değil ama
Millet Diğer İktidar Potansiyelini Düşününce MEcburen de olsa AKP ye vermek zorunda...
Not: Teori içerir...10 Yorumla
+1 yılBir hükümet iyi midir, fena mıdır? Hangi hükümetin iyi veya fena olduğunu anlamak için, "Hükümetten amaç nedir?" bunu düşünmek gerekir. Hükümetin iki hedefi vardır.
Biri milletin korunması, ikincisi milletin refahını temin etmek. Bu iki şeyi temin eden hükümet iyi, edemeyen fenadır.
1923 (Atatürk’ün S. D.1I, s. 121)00 YorumlaBeyefendiler Saraylarda Yaşarken bizler 2 + 1 dairelerde ısınmaya çalışıyoruz !!! ayakkabı kutularında benim verdiğim vergilerimi kim yiyorsa zehir zıkkım olsun !!!
31 Yorumla
+1 yılMilletvekilinin 25 yaşındaki oğlunun bakanlık müşaviri olarak atandigi ulkede kimse haktan hukuktan bahsetmesin.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27576961.asp03 Yorumla- +1 yıl
25 yaşındaki adamın ne birikimi olacakki onu danışman yapıyorsun!
+1 yılDin ve Milliyetçiliği kullanıp üzerine devletin mali bütcesini vatandaşına oy karşılığı damla damla damlatıp oy toplayan bir hükümet var ALLAH BELASINI VERSİN ne diyim bu toplum koyun olduktan sonra güden cok olur..
10 Yorumla
+1 yılvalla bizim komsu oluyor az catlak ama ozunde iyidir ama cok yavsaktır parayı gordumu anasını bile satar valla hersey beklerim ondan 4 cocuk annesidir 2 kız vardır iki kızıda az maz orus.. ama zengin kocayı bulmuslar iki oglnada serseri serseir takiliyor ama devlet surekli is degistirir nerde para varsa oraya yavsıuyor cahilin onde gidenidir devlet boyle birsey iste bizdeki guzel degildir ama is goruyor herhalde kocası hale durdurguna gore
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar yaptığı işler cumhuriyetin işleyişine ters olsa da ülkemizde iktidar kadar etkili siyaset yapan, insanlara hedeflerinin olduğunu gösteren, yapacaklarına inandıran, kadro olarak otoritesini oluşturan bir başka parti olamadığı için şu an açık ara öndeler. Memnun muyum kısmen.
00 YorumlaMemnun degilim. Basindaki liderde is yok. Bir insan bu kadar musluman olup da bu kadar nasil harami olabilir misal? Koyunlar iftira derler. Beyinleri yikanmis mazur gormek lazim. Türkiye her yil geriye doğru adim atiyor. Bunu anlamayacak kadar cahiller, tartismaya lüzum yok.
00 Yorumla
+1 yıloooo kırmızılım saatini şaşmıyorsun bakıyorum. siyaseti, devleti, devlet işlerini ve daha birçoğunu sevmiyorum ama sen ilgiliysen bende ilgiliyim demektir.
bu arada sana o mesajı atanın adını ver alim aklını terbiyesiiiiz118 Yorumla- +1 yıl
hangisi için manyak oldum ben şimdi
- +1 yıl
ayyy kıyamam yaaa
al ozaman bugünkü şarkın
https://www.youtube.com/watch?v=eYoxEEhtiVw - +1 yıl
ahmet kaya mı? ahmet normal taş olsa olmaz mı?
- +1 yıl
ayy çok sevindim
https://www.youtube.com/watch?v=B6v04A7RLpM - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=V6U3Zlf4xOk iyi gider gece gece :D
- +1 yıl
aç kapıyı geldiiim
https://www.youtube.com/watch?v=GrklSEYBA9Y - +1 yıl
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=YAuJkaS8aVU :D yaşayanlar birgün öşür elbet :) soru b*k oldu :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=6wIfAQtoatg soru senin b. k etmekte sana düşer
Bizim bir devletimiz var mı ben son 10 senedir Saltanat görüyorum...
10 Yorumla
+1 yıliktidar mı? devlet mi? hükümet mi?
-birbirinden farklı üç anlam ve kavram. iyi irdelenmesi gereken ve ona göre cevaplanması gerekir.
misal yolsuzluk davası ile ilgili yaptırım ve uygulayıcı iktidarın içindekiler idi.
hükümet bu konuda çatışma yaşadı ve olur olmadık yasaları geçirmek durumunda kaldı.
devlet ise kendini hakladı.
sonra geldi lobiler, gitti paralelciler.
iyi irdelemek gerekir ki doğru cevabı doğru soruya eşleyelim.02 Yorumla- +1 yıl
aklanmak değil, haklanmak.
bahsini ettiğim durum ince bir gönderme, ufak bir serzeniş, sağlam bir ironi idi.
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDevleti devlet yapan Bayrak sevgisidir. Vatan sevgisidir. Dini pazarlamak değildir. Halkı sömürmek değildir. Devleti yönetmek koyunlara çobanlık yapar gibi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHalkın dini duygularini sömürdüklerini düşünüyorum.
20 YorumlaDüşünmeyen insanlar tarafından Başımıza getirildiği
10 Yorumla
+1 yılasgari ücret 900 elektrik su doğalgaz 600 tl politika bu zam zam zamada zam :D
10 Yorumla
+1 yılberbat berbat :D allah aşkına şu an ki ülkenin halini seven bir siktirsin gitsin be :D
03 Yorumla
+1 yılmemnun olanlar çoğunlukta ki bu devlet böyle gidiyor. kendi payıma söyleyeceğim çok şey var ama fuzuli der ya söylesem tesiri yok sussam, gönül razı değil diye. o misal.
00 YorumlaOkadar haklısın ki yani bize diycek bişey kalmamış :D
10 YorumlaDevletin söylediği her şey yalan, sahip olduğu her şey ise çalınmıştır, bu söz geliyor..
10 Yorumla
+1 yılhükümet ne haltsa, muhalefet de aynı halt.
https://i.hizliresim.com/8EA7l7.jpg00 Yorumla@akilkupukendisi belirtmiş , devlet ile hükumet çok farklıdır
Devlet ülkenin tüm değerlerinin toplamıdır , devlete bizler yani tüm vatandaşlar dahildir.00 YorumlaAllah devletimize milletimize zeval vermesin Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.
20 Yorumla
+1 yılDevlete sahip cikacak zihniyet akilli bir muhalefet yok. fetonun peainden giden bir chp var chp ye kuklalik eden bir mhp. Toplam 9 siyasi acidan hepsi birbirine zit bir kafa oldukca zor bu devlet.
Devlet iste00 YorumlaBir şey düşünmüyorum kafamı meşgul edecek kadar önemli bir olgu değil.
01 Yorumla
+1 yılnazım hikmetin Türklerin yüzde 60ı aptaldır lafının doğru çıkmasına üzülüyorum sadece ;)
13 Yorumla- +1 yıl
ıste cevap budur.. bence EIC
- +1 yıl
pardon aziz nesin nazım hikmetle alakalı bişeye bakıyodum ondan onu yazmışım
Boş işlerle uğraşıyosunuz devleti devlet adamlarına bırakın önce vatandaşlık görevleriniziyerine getirin. Önce kendi hatalarınıza bakın başkalarınkine değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIktidardaki eğer kendini , menfaatlerini düşünmeyip ,. milletini dusunseydi memnun olurdum elbette.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğundan beri aynı devlettir. senin sorun hükümetle ilgilidir. aradaki farkı belirtmek istedim. teşekkürler
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen akp dinci diyosun saten olması gerekende odur %90 müslüman olan ülkede daha doğal ne olabilr chp zamanında kuran kerimleri camileri yasakladı bugun özgürlük yok dediginiz ülkede chp zamanında varmıydı sanki
00 Yorumla
+1 yılHalk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi;
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’.
K. Sultan Süleyman00 YorumlaBurası türkiye burada iktidar da muhalefette yok komedyenler var birde bu muradi geçmiş esprilere gülen kalabalık
00 Yorumlaşşiişşşttt Türk üm felan demeyin sakın sezsiz olalım.
00 Yorumla
+1 yılDevlet ikiye ayrılır bahçesi olan devlet sarayı olan devlet:))
00 YorumlaDevletin bu hale gelmesi İnönüyle başladı On küsür yıllık bir süreç değil.. Mantıksa tümden ele alın
00 Yorumla
+1 yıldevlet olması gereken siyasi bir kurumdur.. iyi kötü bir devet hiç olmamasından daha iyidir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir iktidar kii demokrasi din adı altında tam tersini yapan tüm olumsuzluklara rağmen halendaha kendı çıkarlarını koruyan bır iktidar buna ınanların agzından düşmeyen tek laf baskası gelse daha iyimi olacak peki bu baştaki daha mı iyi
00 Yorumla
+1 yılİktidarsız iktidarı sevmiyorum hep yalan dolan ülke ekonomi olarak çöktü 10 yıl sonramızı hesap edemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBk gibi. Din ve devlet işlerini karıştırmayın dedik. kimse gitmiyor Atatürk ün izinden. Lanet okuyorum artık çok da fazla şey söylemim ya
00 Yorumla50 yıllık CHP den cok daha iyi hizmet ettiğine ülkücü olarak eminim.
00 Yorumlaee devlet orgut oldu resmen adamlar saraylar yaptılar
00 Yorumla
+1 yıldevlet dediğin egemen sınıfın çıkarlarını koruyan bir teşkilattır
00 Yorumla
+1 yılÇok tarafsız bir soru olmuş gerçekten :) benim cevabım çok memnunum 10 numara da devletim var!
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar