AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Suanda iside destek veren türkler/türkiye eger bugün kürt köyleri yikilirsa yarin sira size gelecek ve ozamanda kürt halki iside destek verecek
Orda isidin kime karsi savastiginin bir önemi yok orda binlerce insan ölüyor binlerce ev yok oluyor Kadinlar kullaniliyor görün artik bukadarmi körsünüz?
Işid çoluk çocuk vd kadınların çıkması için kobane kuzeyini boş bıraktı ve tahliye ettiler
Daha iyi, iki terör örgütünü birden telef ederiz bu durumda? Kimsiniz l*n siz? İsid e destek vericekmiş. Polise taş atmaya benzemez, ağır silahları görünce ayaklarınız g**tnze vura vura kaçarsınız.
Şehirde kafın yok kadın klılığına girmiş korkak pkk lılar var
Medya cok güzel inaniyorsunuz tebrikler.
Iside destek vermeye devam edin aynisi basiniza gelmeden akillanmazsiniz!
Önemi yok Sizde Turkıyeyı Yakıp Yıkıp Kendi Araclarınıza Zarar Veriyorsunuz İlla Ölüm Şart Değil ki Diliyorum DAHA Beteri Olurda TÜRKLER AYAKLANIR OZAMAN Görüşelim Sizlerle :D
Hic birzaman savas taraftari olmadim ve olmuycagimda! Orda okadar insan ölürken aci cekerken kadinlar kötü kullanilirken gelipte isidi desteklemem biraz VIJDANLI olmaya davet ediyorum sizi!
Belaya bulaştınız artık dışarda ışid içeride inançlı kürtler ne kadar pkk lı varsa kökünü kazıyacağız
bir irki yok etmek bu kadar kolay degil
Sira türkiyeye geldiginde ise iste ozamanda biz keyiflen izliycez
Kobani düştüğünde neden bu kadar ayaklandılar biliyor musun cahilim? O kadar kürt köyü düşerken bile pkk laf etmezken iş Kobani'ye gelince birden pkk ayaklandı, burada ki teröristler ayaklandı. Kobani bunların yuvası çünkü. Pkk kürtleri değil kendini düşünüyor.
Pkk yillardir kürtler icin savasiyor neyin kafasindasin sen?
Pkk sadece avrupa da kucağına oturduğu devletlerin hizmetinde kürtlerin değil.
Türkiyede usa nin hizmetinde unutmuyalim
Benim vicdanım teröristlerden önce o teröristlerin katlettiği masum Türk Askerine, doktoruna, öğretmenine ve geride bıraktıkları yakınlarına ve ailelerine sızlıyor. Bilmem derdimi anlatabildim mi. Kırk sene boyunca bir milletin sinirine dokunup da, sıkışınca yardım edin diyemezsiniz.
Senin beynin usa hizmetinde.
Türkiye koalisyona destek bile vermiyor:)))
Herseyi istediginiz gibi görmek ve istediginiz gibi yorumluyorsunuz bisey demiyorum artik size
Bence söz kınysu vatansa siyasi. gözlüğünü çıkarmalısın.
Al birini vur ötekine. PKK militanı olsunlar diye çocuklar dağa kaçırılıyor. Keza İşid de esir aldığı kadınları satıyor, kelle kesiyor. ABD suya, sabuna dokunmadan örgütleri birbirine kırdırmanın derdinde.
teşekkür
Bizde dokunmayacaksak sorun yok
Amerika ve silah tüccarları pkk ve pyd ye silah vermediği sürece sorun yok
Şu anda pkk için ışid ı bombalıyorlar
Şartlar eşitolsa pyd kalmazdı
Aslında pek isidi bombalamiyorlar. Cephetun mısra ve ahararus şam grupları bombalaniyor. Oyun içinde oyunlar var. Eğer türkiye koalisyona destek olursa esad için kötü olur, rusya esadi destekliyor ve dolayısıyla pkk ya silah yardımı yapacaktır.
Nusrat cephesi sadece 1 kere hqlep te bombalandı.
Şu anda suriye derakka ve kobane deki ışid mezileri. bombalanıyor
Ahraruş şam islami cephe nin içinde ama bombalanmadı.
O bombardimanda 50 tane komutan şehit oldu.
Yav ne kadar yalancisin kurtler hicbiseyden korkmaz olum isidin silahlari gelisik ve sayilari daha fazla oldugu icin ve de turkiye destek verdihi icin biraz zorlaniyor amma kurtler bu isidin sonunu getircek merak etme ondan sonrada destek veren itlerin!!
yaw he he pyd kobane sokaklarında yok.
Inlarda suruç damlarından izliyor;)))
sizi inançlı kürtler bitirecek az sabredin çok az
Nuçe tv fıratnews medyası yazmıyor mu korkaklığınızu?
Ben dinime bagli birisiyim namazimi kilar kuranini okurum. Kobanide ypg isidin anasi belliyor bircok oluleri var isidin. Ama adamlara avrupadan yardim geliyor cok sayida insan iside katiliyor sayilari cok ama ypgde inanc var arkasinda halk var yenlimeyecek!!
Iran dan ırak tan Türkiye den pyd ye desteğe gidenler olmasa, pyd abd kucağında olduğundan abd bombardımanı alıyor onu almasa, orada bir tek terörist kalmazdı.
Kobani kürtlerindir, kürtlerin kalacaktır.
Işid sadece ateist pyd den temizliyor.
kürtler hiçbirşeyden kormaz demişsin ama profilin gizli açda görelim kim oldugunu korkmadıgınıda görelim :)
:)))))
Isidi yaratan amerikanin kendisi degilmi amerika bos yerleri bombalayarak yalanla isidi vuruyorum diyor. Biz kurtler araplar gibi bak isid musulu 2 saatte ele gecirdi ama kobani 25 gundur ele geciremed. Isidin gelismis silahlarina ragmen tanklarina ragmen bir b*k yapamiyor cunku ALLAH kurtlerin yanindadir. Turkiyedeki silahlar tanklar savas ucaklari kurtlerin yaninda olsaydi 1 saate isid bitmisti. Ne yazikki erdogan iside destek veriyor.
@welder gizlilikle korkaklik ne alaka ben ole alistigim icin tiklamisim
allah kürtlerin yanında olmaz neden biliyormusun cünkü elleriniz kanlı çok cinayet işlediniz doguda çok ögretmen asker doktor cocuk kadın öldürdünüz allah katillerin yanında olmaz pkkve benzeri örgütlere yardım eden kürtler için sölüyorum bunları türkiye cumhuriyetine baglı kürtler kardeşimdir yanlış anlaşılmasın
Turk medyasi hepsi yalan dolan pkk cocuk kadin sivil oldurmez onlar pkkyi karalama kampanyasidir. Pkk kurtlerin ozgurluk direniscileridir. Ben doguda yasiyorum pkknin hicbir kotulugunu gormedim aksine bizi savunuyor. Pkk turk devleti yuzunden olmustur. hicbir kurt keyfince daga cikmaz. Bunlar cok derin mevzular.
@welder
onlardan zarar görmedim diyorsun ama kürthalkını onlar öldürüyor esnaflar dükkan açamıyor insanlar ekmek parası kazanamıyorlar sen belki zarar görmüyorsun ama cogu kürt onlardan çok zarar gördü türklerin kürtlere olan bakış açısını degiştiriyorlar
Her irkta oldugu gibi kurtlerde kotu olanlar var kamu malina esnafa zarar verenlerden bende hoslanmiyorum. Ama pkkli olanlarin hepsi kotu degil bunu bil.
Işid ın pyd li ateistlerin haseke de 55 inançlı pyd ye karşı kürdüoluk çocuk katlettiği için kobane ye saldırdığını biliyor muydun?
Etme bulma dunyasi iste.
Aynen öyle
hayallerim gerçeğe dönüşür derim..
Aminn
Yorum için teşekkür
Güncellemeye bakarsanız sevinirim
valla onu bunu bilmem de türkiyenin burada izleyeceği siyaset şudur önce ışidin pkkyı bitirmesini bekleyecek sonra da türkiye ışidi bitirecek sıfır sorun
Mutabkız
yalan bence. işid sempati kazanmak için yapıyor diyorlar
Kobane de pkk ya niye kurşun sıkıyor?
düşmanımın düşmanı dostumdur. .
Aynen
Kandili yaksınlar bir tane canlı kalmasın.
Amin
Ama kandil de geceleri ne ışık ne ateş gözüküyor artık
Çogu arkasından korkuyor çünkü şerefsizler anca pusu atarlar hiç birinde namus yok.
Aynen
bir kaç ay önce Kürtlerde böyle sevinçle izliyordu olayı bakalım sıra Türkler'e gelince nasıl olacak
Sıra bize gelirse ne etek giyip kaçarız,
Ne suruç damlarından izleriz
Kardeşim mesele ne kaçmak ne kalmak mesele o Savaş'ın Çıkma olasılığı ve bu olasılığın sebepleri
Srbeb basit kobane kürt şehridir kürt şehri kalacal ışid ateist pyd den temizliyor olay nu
Bize zarari yok diyorsun, birbirini kirsinlar diyorsun dimi? Iste yaniliyorsun, sira Turkiyeye de gelebilir, cok ama cok dikkatli olmak lazim. Beklenmedigi bir anda olabilir. Ben Isid-te bir art niyet ariyorum, illaki vardir alta yatan bir zarar
İşid ne zaman Türkiyeye zarar verdi? Adamlar düşmanlarımı katlediyor ve bu bence güzel bişey.50 küsür Türk rehine hiç bişey olmadan vatana döndü bir de amerikalı gazetecilere bak
yaptıkları şu anda faydamıza gerisi hikaye
Ama ucma diyorum bende iste.1. olarak onlar benim dusmanimi yok etse de benim gozumde "kotuler"... 2. olarak ta supheyle bakiyorum, dur bakalim ne cikacak arkalarindan.
Hep beraber görürüz
ışid dişini türkiyeye geçiremez, üstelik hemen hemen her eylemi türkiyenin elini güçlendirirken bizden destek alıp sırtlarını türkiyeye yaslamak dururken türkiyenin üstüne gelmezler..
adamlar kötü olabilir, ancak kuduz köpek bile dogru yere salınınca işine yarar, ben ışid in bir süre daha buralarda olmasından yanayım
Peki... Hayirlisi neyse o olsun
Hayırlısı
Kardeş ses cıkarma GÜzel Böyle ;)
Aynen
Kökünü kurutsun hainlerin mutlulukla izleriz :)
Evet
Aminnnn
kaçacak delik bulamasın kan emici vampirler
Amin
kimin eli kimin cebinde acaba
zaman gösterir
Aklına gelir miydi?
iran açıklama yaptı esad devrilirse ışid idrail i yok eder diye...
yapacakları hiç birşey yok işid de pkk de amerika tarafından kullanılıyor ve sırf ortaoğunun batıya gel burada barışı sağla demesi için çünkü işid bir günde ortaya çıkmadı 5 yıllık bir geçmişi var ve amerika istihbaratınında bundan doğal olarak haberi vardı ve işid bu kadar büyütülmeden çok kolay durdurulabilirdi ve en önemlisi türkiyenin ortadoğuda güç kaybetmesi ve pasifleştirilmesi ortada iran ise tam olarak son gelişmelere bağlı olarak amerika ile ilişkiler iyi durumda türkiye ile ilşkiler ters durumda falan neyse uzattım dediğim gibi kimin eli kimin cebinde
Yazacağım çok şey varda boşver.
Iyi geceler.
aynen sabaha kadar konuşsak bitmez iyi geceler
Evet
şu an da isid e alkis yazanlar var. bugun kandil sonra sana bana... ama eger isid pkk yi bitirirse, isid i de abd bitirecek. oyun cok buyuk
E tamam
Yazdıüın senayonun doğru olduğunu varsayalım
Bize zararı ne?
O daha iyi. Win- win derler ingilizcede buna
insanlarin katledilmesinden zevk mi aliosunuz bu ne canilik. insan yasami onemlidir ve insan yasamini sonladirmaktan zevk aliyorlar. şu an da senin annenin babanin isid tarafndan oldurulsugunu dusun o zaman bunlari yazabilirmiydin. oyun cok buyuk ve tehliklei lutfen neyi savundugunuzu bilin arastirin okuyun. elinizin altinda internet var. binlerce masum erkek kadin cocuk bebek olduruldu... ne suclari vardi...
o insanların belkide ne hayalleri vardi... hayallerini de beraberinde oldurduler hemde cok cani bir şekilde. ...
Işid kobane de masum sivil kürtlerin çıkması için kuzeyden kuşatmadı.
Ve 230.000 kürt suruç ta.
Sahada iki örgüt çatılıyor.
Pardon ama benim askerşme sivilime acımayana neden acıyacağım?
gebersin itler.
Lafım kürr kardeşlerime değil
Solcu teröristlere.
İşler öyle basit deyil işidten kuranda bile söz ediliyo araştırın öğrenin ey dostlar olacaklatda yazıyor
Çok araştırdoysan yaz da bilelim.
Siyah bayrak ne yapacskmış?
Kuranda geçiyor büyük siyah bayraklılar ve küçük siyah bayraklılar diye küçük siyah bayraklılar ışıd oluyor kudüsü dahi elegeçiricek ve orayı karargah yapıcaklar biraz araştır dostum
Siyah bayrak yazmamdan bildiğimi anlamış olmanı umuyordum
Bilsen böyle konuşmazdın eleman
Yaw he he küçük insan
... Şeyh Bağdadi'ye Selam kafir avına devam...
Solcu teröristlerden nefret ederim.
O zaman adamsın.
Mutabıkız
Bırakalım it iti kırsın bence :)
teşekkür
Şu an yaptığımız o zaten
Işıde bu yolunda başarılar dilerim :)
Buna iyi güldüm başkan :)
Amin
@Kaan1460 arada kobane komedisini kaçırmasaydın:)))
kaçırmadım merak etme ailecek gülerek takip ettim sitede
Eyv. başkan :))
Anlaştık tamam:))
Yusuf yusuf, kökleri kurusun vatansızların!
Amin
teşekkür ederim
Güncelleme süper, o günleride göreceğiz inşallah!
Bence de süper
Dewle mücahidleri, hepsini katledecektir Allah'ın izniyle. قعتلحم ف سابلله ئ مجحدن.
teşekkür
Heyecanla izliyoruz
Bol sans diyorum. bu hale getirenler utansin
Pkk yı mı?
Ya kime inanacagimizi şaşırdık nolacak kimse kestiremiyor. hayirlisi olsun isimiz zor ulke olarak
Tabiki solcu teröristlere inanmayacağım.
Pkk kapımın iti.
Haber kaynağı nedir? Varsa aslı süper ☺
haberleri ve twitter i dolaş.
Bayık resmi açıklama yaptı.
Güzel baktım :D
sevndim
hayırlısı be gülüm der geçerim :D
Hayırlısı
kürtleri temizlese bir iyi olur
Pkk yı evet
benim bir kaç tane kürt arkadaşım oldu olmaz olsaydı evinde ekmek yesinler çıksınlar 1 saat sonra başka bir kürt seni dövse gelir o kürte yardım ederler o kadar pislik bir soy bunlar
sende harbi g. tsün. bütün kürtler seni mokoko.. hersini bir kefeye koyma. biz de çok türk gördük bacısını gözler önünde sikerlerken sesini çıkarmayan biz hepsini bir kefeye koyuyormuyuz ırklıçık ve faşistlik yapma kardeşliğe sizin gibi cehalet dolu insanlar damga vuruyor. Serhıldan jiyane!!!
senin gibi bir kaçta düzgün dışında doğuda kaç tane dorğru düzgün kürt var söyle bana devlet elektrik veriyo bedavaya bizim paramızdan elektrik gidince yoldaki tc vatandailarının yolunu kesiyolar bumu kardeşlik sokağa inip kobaniye saldırıyolar diye masum esnafın camını çerçevesini indiriyolar bumu kardeşlik söyle bana şimdi
bizler sokağa çıkan insanları ve eylemleri desteklemiyoruz. Eylemlerde zarar gören vatandaşlar kadar inanın ki bizlerde üzgünüz. lakin doğudaki kürtler diyorsun fakat inan yolda beş parasız kalsan batıda kimse yüzüne bakmaz, doğuda ise sadece allahın selamını verdin diye nice iyilik yapan insanlar biliyorum ve gecenin bir ytarısı yolda kaldın diye kendi ailesinin içinde huruz ve mutlulukla misafir eden nice insanlar tanıyorum. eline bir bohça alda bence bir an önce insanları tanımak ve insanlar hakkında bazı seyleri bilgisizce konuşmamak için bir doğu turuna çık. korkma yemezler. baş üstünde ağırlanırsın, ister kürt ol ister çerkez ol istersen de türk ol hiç farketmez. ha yinede korkuyorum diyorsan buyur gel misafirim ol
@menemenli pkk lıları savunduğunu sanmıyorum.
Terörist kürtleri inançlı kürtler bitirecek göreceksin
yol kesip kimklik soranlar ne benim babamın cüzdanını aldılar tc vatandaiı olduğu için
liseli vardı ya ah o liseli...
tekrar dillendiriyorum Kafa kesip top oynayanlar neyse beşikteki bebeğe sıkanlarda aynıdır
helal sana ışid durmak yok pkk kesmeye devam
teşekkür ederim
Su testisi Su Yolunda Kırılır
amin
Göreceğiz
30 yıl sürdü savaş bunlarlan 60 yıl sürer
Sen bize saldırır diye düşünüyorsun
Böyle bir emare yok
kesin saldırı huyulu huyundan vazgeçmez o yüzden bize yakın olmaya çalışıyorlar
zaten 1,5 yıldır ceylanpınar/tel sbyad dan komşun hiç sorun yaşamadın ki.
Hatta en güvenli kapı komşun. Kuş uçurtmuyor
ama ışıdı bu kesinlikle yasaşr diye düşünüyorumu
Anlamadım?
ışıdı bu kesinlikle savaşır bizimle
niye?
bizimlen 30 yılda savaşan örgütü neden savaştıysa onlarda o yüzden savaşı hatta ışıd piskopatın önde gideni olduğu için nedensizde savaşır
deliğin nedeni sebebi sorgusu olmaz en mantksız nedenlerle bile savaşır
Musul zaten sunni araplarındı.
Kobaneyi pkk ateidt diye sldı.
Süleymanşah a bir şey yaptı mı?
avucunun içinde aslında.
Peki 49 rehineyi kesedebilirdi neden kesmedi?
sınır komşun ama sorunun ypk!!
O zaman?
PKK ÜYESİ KADIN TEÖRSİTLERİN BAŞININ KESTİ YA ŞİMDİ ŞAH SALDIRMADIKALRINI GÜNÜ GELİR SALDIRI KAFASI ESER SALDIRI BELKİ SALDIRIMIŞTIR MEDYA BİZİ UYUTUYORDUR
olanların içinde snlattığın bir şey yok.
Olursa oturup konuşalım.
İkiside terörist kandile girerlerse pkkyla uğraşmak. yerine isidle ugrascaz bence değişen bisi yok.
Kandil e gidirerse iran a saldıracak
Dahada beter olsunlar
Amin
teşekkür
Ülkeyi sadece savaşa getirmeye çalışıyorlar o kadar. Biter bugünlerde
teşekkür
Bitecek olan ne?
Olaylar
anladım
bunların alayınıı asmak lazım
Pkk lılar gebersinde bakarız
hepsi aynı b*k
Menfaat pkk yı becerenlerin yanında olmakta
Helal olsun abilerime
teşekkür
bu gerizekalının ışid in kaç tane türkmen'i öldürdüğünden haberi yok.. YAZIK...
Solcu teröridtleri öldürmesinden rahatsız mısın?
Allah belalarını versin onların, ama yaparlarsa çok sevinirim. Allah pkk nın ve onun destekçilerinin de belasını versin.
teşekkür
Büyük iş yapıyorlar
ak devlet elden gidiyo ülke elden gidiyo insanlar elden gidiyo ak dünyası ak bunlar hep amerikanın oyunları ya. ak insanları açsın gözlerini. insan insanı niye öldürür ak ya
Solcu teröristler öldürülmeye başlayınca ak türküsü söyler oldunuz.
Pkk, dhkp-c, mlkp, tkp, tikko hepsinin bunları destekleyenlerin 7ceddini
komünistler napıyo anlatırmısın
TKP-ML TİKKO sempatizanıyım 7 ceddim in yarısı dersimde yarısıda sivasta açık adreste veriyim istiyosan ne yapıcaksın merak ediyorum. Devlet nice katliam yapar jitem e türlü cinayetler işletir devrimcilere işkence yapar öldürür bişey yok devrimciler eline silah alırsa terörist olur. Anlamak istemesenizde bu devlet e karşı durduğumuz için devrimciyiz zaten. Sağ zihniyet biat kültürüyle yetişir. Bu yüzden sorgulamazlar ve başkaları onların yerinede düşünebilir. AKEPE de mevcut sistem içinde bu saat ten sonra bir kopukluk veya bölünme olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden çözüm demokrasi değil çözüm silahlı devrim. Bunun içinde savaşımız devletle olacak önümüze polis gelirse onunla çarpışıcaz her ne kadar istemekde 20 yaşındaki erle çarpışıcaz ta ki onlar da devlete başkaldırana kadar. Yaşasın Devrim ve Sosyalizm. Biji Beratiya Gelan...
kardeşliği niye düşünmüyorsunuz peki? ya da zıt düşünceli kısımla neden uzlaşamıyorsunuz biliyorum çok zor ama anaları üzmeye değermi? herkes birleşip sadece ve sadece DEVLETE yüklensek olmuyor mu? @zwollee
Ver adresini ben aldırayım seni.
Istersen de kahramanlığını git kobane de etek giyerek yap.
@patavatsızgençç bunların niyeti devleti tökezletip yabancı dışgüçlere yem edmek yani öyle kardeşlik falan nedir bilmezler kafalarına okumuşlar devricilikle ilgili bişeyler sorsan devrimcilikle ilgili hiç birşey bilmezler kullanılan basit maşadan öteye gecemezler allah butür niyeti olan insanları öteki tarafa beklemiyor budünyada cezalarını kesmeye başladı artık
Gelecekte hiç bir hain kalmayacak
Allahu Akbar !!!
Allahu akbar
Çivi çiviyi sökermiş.
Evet
teşekkür
Saldır #IŞİD
Amin
İyi olur 😁
teşekkür
Nasip
işte gerçek islam.
teşekkür
Katılıyorum
Allah sonumuzu hyr etsin muslumani muslumana kirdiriyolar
Pkk lı itler ateisttir hangi. müslümanı kastediyorsun?
Nerden biliyorsun iclerinemi girdin muslymanida var içlerinde
Tc askerine saldiran herkes musluman degil bunlara gore gidersen
Apo tanrı ile olan savaşımı kazandığımda yarı tanrı oldum diyor
Apo nun arkasından gidenlerin namaz ile dalga geçtiği videolara youtube dan bakabilirsin
Turkiyeye saldirdiklari gun bilki haritalar yeniden cizilecek. turkiye topraklari genisleyecek.
Nasip
Ama sanmıyorum
Bum bum patlıyoruz jankaa :DDD
Nerede?
nerede?
yazdigimda ucakdaydim kanka kabin basinci kafaya vurmus pardon :D
uyandığında koltuğun kenarına 100$ dolar bırakmamışlar değil mi?
birakmis anan yanimdaydi :D oldu mu?
Yok olum ananla seni combo yaptım onun parası o
Sana 100$ anan folloştu psra bırakmadım
Isidin mevla belasini verecek insallah
Pkk yı vurmadından neden rahatsızsın?
Ben bu. konuda soru sordum hesabim silindi artık konusmicamm icimden düşüncem
Ucundan bahset ama küfür ve töhmet altında bırakmadan
Hayir ben nasibimi aldim dogruyu söyleyince sitenin bile zoruna gidiyorr
Bir düşüncen olmadıüı kanaatine varmama az kaldı
Var ozeldn mesaj at solim
bence tamamiyle hedef yanıltma açık açık hedefi söylemesi mantıklı değil
Şu ana kadar hep aynısını yaptı
Dediği her şehri aldı
e o zaman bizimkiler dangalak
Adamların farklı olduğu kesin
neden dangalak?
dur bir düşüniyim canım öyle istedi :)
:))) https://m.youtube.com/watch?v=tJOAdIUikEg
İnşallah
Amin
bak içimizdeki pekekeliler eksilemiş :p
Yakında sokaklarda pkk avı başlar basarız -yi:)))
aynen
Elleri dert görmesin
teşekkür
Aminn
birsürü kız bu soruya cevap vermiş.. onlara ne oluyor anlamıyorum :)
59 Erkek 9 kız birsürü derken?
59 la kıyaslarsan az gelir tabi. herneyse ya.. eyv.
Tamam
bunlar tiyatrodan ibaret kardeişm :) ışıdın asıl adı ışıldır islamiyet askeri :))
Hımmm yani?
İşide Alkış Ozaman :))
aynen
Mutabıkız
Sevinirim
Aynen
helal derim
Amin
Göreceğiz hep beraber
insallah
evet
Suriye bataklığına girersek çıkamayız daha zzzzz