Kısa keste aydın havası olsun yavru dağ keçisi, işidi destekleyen çürük elma varmıymışmış ulan işid Türkleri öldürse bütün pkklılar işidin yanında olur pkk'nın ideolojisi komünizm üstüne kurulu Amerika işidi vurunca twitterdan kardeş ülke Amerikaya teşekkürler mesajları yağıyor siz nasıl bir kafasınız esas?
Hani bir söz vardır insanın düşmanı bile şerefli olsun sizde oda yok cahili sizde malı sizde ayyaşı sizde tecavüzcüsü sizde kurşuna Türk halkı bundan sonra fazla yufka yürekli olmayacak görüceksin yakındır!
Hep işidmi kelle alıcak sanıyorsun?
Beş kişi değil bin kişiyi umursamıyıcak bu halk...
Kobani düştü hala kobani kobani.. git bak bakalım kimin bayrağı dalgalanıyor.
Atatürk heykellerini yakıyorsunuz kobani için ulan? Demirtaş Türkiye cumhuriyeti ypg ile birlikte çatışsın diyor?
Sizin kafanız balicide yok Türkiyede ki siyasetin'de ben '' nokta ''81 Yorumla
Soran+1 yılİşid? O hangi örgütün açılımı bu arada?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin kafasını kesip top oynayan. kadınları çırılçıplak soyup tecavüz eden. savaşın ne olduğunu bilmeyen bir kız çocuğunun kafasını kopartan. çocuklar dahil yüzlerce insanı sıra sıra kurşuna dizenleri savunan topluluğa diyeceğim tek şey var: İNŞAALLAH HELAK OLURSUNUZ..
40 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum ben kobani eylemini falan, banane.
Bugun turkiyede savas cıksa senin o cok korudugun kobanidekiler mi senin icin eylem yapıcak.
Dur biraz guleyim hhahhahahhhhhaha
İşidi desteklemem.
Ama şu an yaptıgı işime geliyor, memnunum yani. Yıllarca bu ulkede anneler ağladı, oglunu davullarla zurnalarla askere yolladı, 3-5 tane pkk iti yüzünden cenazeleri geldi baba ocağına..
Yılllaaaarca bu ülke ne çekti, oturda o ağlayan anaların videolarını izle, oturda o acı haber gelince ailelerin ne duruma dustuklerini izle..
Bebesin heralde sen, yazdıgın cevaplara falan bir bak.. google'dan okuyup okuyup gelme, cahil..
Sen önce pkk'nın bu ulkeye neler ettigine kac cocugun babasız kaldıgına, kac ananın evlat acısı yasadıgına bak.40 Yorumla
+1 yılNiye canım Pkk'yı harcadığı için mi üzüldün? Köklerini kazıkcak diye mi korkuyosun yoksa? Sizler unutmuş olabilirsiniz de biz verdiğimiz yüzlerce şehidin intikamını akıtılan kanları unutmadık ya ışid ya da bir başkası hiç farketmez bu yeryüzünde soyları kuruyacaktır vatan hainlerinin.
1210 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi Kürt olarak doğdukları için insanları öldürmek değil mi? Dini tercihleri seninkinden farklı diye onları öldürmek demi? Aferin sana yıldızlı aferin. Siz daha kök kazıyın bravo sen de insansın
- +1 yıl
Algılama kapasitene cidden inanılmaz hayran kaldım. Beni insanların inancı soyları ilgilendirmiyor. Pkk ve yandaşları ilgilendiriyor her ne sebeple olursa olsun bugün zulmü çeken onlar bir gün sıra onlara da gelecekti zaten bir de oturup acıyım mı? TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne hainlik eden herkesin kökünü kazıcaz merak etme yani bu ülkenin gençleri mehmetçiğin akan kanlarını yerde bırakmaz.
Soran+1 yılIşid de bunu yapıyor demi? Hadi turkiyenin başında çok dert var Mehmetçiğin kanı yerde kalmasın dedi pkk ya saldırdı demi? Sen Işid hakkında en ufak bir bilgin olsaydı boyle konuşmazdın gerçekten boyle bir şey olamaz gidin araştırın biraz oyle tartışalım lütfen olmuyor böyle
- +1 yıl
ileri zekalı ışid neden yapıyorsa yapsın sonuç olarak yapıyor mu? yapıyor. bu benim işime geliyor mu? geliyor. Senin gibi pkk yandaşı o* çocuklarınında bu ülkede yaşamaya hakkı var ya işte demokrasiyi bu yüzden sevmiyorum. S*ktir olup gitseniz de ülke hainlerden kurtulsa
- +1 yıl
@pembeleraşkına yemin ederim helal olsun sana arkadaşım boşuna da anlatma arkadaşın IQ 30 olduğu için anca o kadar anlayabiliyor.
Soran+1 yılBana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla siz daha çok kaybedersiniz Mehmetçikleri
- +1 yıl
amazing1907 insanlık yapıp anlatmaya çalışıyorum işte bacım aslında bunun gibi pisliklerle muhattap bile olunmaz bir s*ktir olup gitseler de şu ülke rahat yüzü görse ekmeğini yediği kaba sıçan hain insanlar neyse sinirlenmicem bu basit insancıklar için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Her kürt pyd, ypg ya da pkk değildir. Size göre kobane bana göre Ayn-El Arab. ayn-El Arab'da TÜRKMEN, Kürt ve Araplar yaşarken abd güdümündeki kürtler o bölgede yaşayan diğer insanlara zulüm ve işkence yaparak yaklaşık bir yıl önce özerklik ilan ettiler. Uluslararası arena da bu özerklik tanınmadı. Medya da pek gündeme gelmedi ama benim kanımdan canımdan olan TÜRKMEN'ler bu zalim ypg li kürtlerden çok çekti. Işid'i zerre sevmem Allah belalarını versin. Ama Ayn-El Arab'da benim kanımdan olan insanlara zulmeden ypg li kürtlere Allah'ın sopası olarak geldiler.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlara bakıyorum da ışidi destekleyenlerin hepsi daha ışid yazmasını bilmiyolar :D yani anlayacağın coluk cocuk bunlar :) sen bunlara neyi soruyosun ki? İrak Şam İslam Devletimi dersin Irak Şam İslam Devletimi gerizekalılar IŞİD yazıcaklarına İŞİD yazıyolar :D ulan birkere insan olsanız müslüman olsanız orda öldürülen çocuklar için sesiniz çıkardı. Siz nesiniz biliyormusunuz? pislik ırkçı şerefsiz insanlarsınız. O desteklediğiniz sizin değiminizle İŞİD inşallah birgün gelip sizin g*tünüze sokar o silahları :)
00 YorumlaKobani olayları pkk - pyd militanları öldürülmesi yüzünden çıkan bir olaydır. Ama şu var IŞID i sadece şu yüzden destekleye bilirim.1 nedenden dolayı diyorum altını çiziyorum. Böyle giderse yakında PKK - PYD militanı kalmıcak. Benim ülkem 30 yıl çekti PKK'dan varsın hepsini canı cehenneme...
60 YorumlaEvet destekliyorum eminim ki çoğunlukta destekliyordur. Ki ülkemizde işid destekçisi. Farkında değilmisiniz neden Türkiyeye sıçramıyorlar. Neden sınırdaki kürtleri temizliyorlar. Hani nerde pkk niye karşı çıkıp koruyamıyor kürtleri? Neden kürtler bizden destek bekliyor. Başta olsam sınırlardan geçişi kapar ölüme terkederdim kürtlerin alayını. Sadece türkmenleri kabul ederdim sınırdan içeri.
32 Yorumla
Soran+1 yılBoyle hümanist olman beni sevindirdi, çağdaş bir bakış açısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende şu anda IŞİD i destekliyorum Türkiye bize karışmasın falan diyolardı noldu götünüz yemiyomu orda savaşmaya sağı solu yakıp yıkıcanıza gidin kobanide çatışın ama yemez onlar keser kafanızı pkk ya yaptıklarını destekliyorum fakat diğer eylemlerini bende desteklemiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılHelaaal çok zekice bir plan çok korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki işidi destekliyorum şuan. Noldu öldürülen bütün insanlar için sustun kürtlere kendi halkına gelince mi başladın sormaya. Neyse fransızar yardım eder bir ara kürtlere. Sİlah yardımı da yapar. Siz onuda beslendiğiniz ülkeye karşı kullanırsınız ya orası ayrı
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım sen de haklısın bütün gizli planlarım ortaya çıktı çok korkuyorum şu an
Isidu sirf sizin gibi hainler icin destekliyorum cesaretiniz varsa muhattabini kobanide sizi beklior soysuz pkk lilar dinsizin hakkindan imansiz geliyor
42 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana bravo bravo insansın sen biz de hainiz demi. Benim vatan haini olma ihtimalim senin insan olma ihtimalinden bile daha düşük ne yazık ki
IŞİD'i destekliyorum
Özbekistan İslam Hareketi Örgütü katıldı İŞİD'e ve Kürtleri kazıyacaklar oldukları heryerden.
Irak ve Suriye'ye çektirdikleri her zulmu katre katre ödeyecekler38 Yorumla
Soran+1 yılAferin aferin bravo şimdi de git ben insanım de kafatasçı şey seni
Soran+1 yılKafatasçı değilsin? Helal koçuma, keşke kurbanda seni kesselermiş
Soran+1 yılCahil seni? Cidden mi? Ahahahahhaha ne meslek yaptığıma dair bir fikrin bile yok liseli konuşma
- +1 yıl
İnsanlar meslekleri ve okudukları okullar ile cahilliği aşmazlar, daha şu konu hakkın da bile bir fikrin yok sadece tarafsın ve taraflığın yakın da bertaraf olacak, çünkü sen hiçbirşey bilmiyorsun. Sebepler ve sonuçlar ile ilgilenmeyen herkes cahildir. Ayrıca yaptığın mesleği ezer geçerim gizli de sormayla olmuyor o işler
Soran+1 yılSavaş muhabiriyim, haftaya kobaniye gidiyoruz. Yoksa tıp okuyup gelip cahil değilim demiyorum, hiçbir bilgin olmadığı halde orada neler yaşandığını bilmediğin halde konuşma diyorum. Anlayan yok tabi. Gizli olmasının sebebi ilk defa tarafsızlığımı bozmam ama yok bozulmayacak gibi de değil
Türk halkı geçmiş zamanlara bakarak kimi destekleyeceğini tahmin etmek o kadar zor olammalı sanırım..
Türkiye şu saaten sonra ıorada destek olup PKK yı yüceltmek istemiyor sonuç Türkiye olmadan orada sorun çözülemez kürtlerde kazanamazbir şekilde bir anlaşma yapılacaktır. işid paralı askerlerden oluşuyor ipini tutan birileri var tabiki çektiği zaman çekilir muhakkak.. ama güçler erisin bir.. büyüklr sonraç ıkar ortya nasılsa00 YorumlaHem isid militanlarinin hem pkk ve destekcilerinin leslerini gorunce mutlu oluyorum. Kendi halinde yasayan kurtler ne dostumdur ne dusmanim normal insan evladidir benim icin. Ama kobanide pkk destekcisi kurtlerin geberiyor olmasi zerre kadar umrumda degil. Umrumda olan sey bu catismalar sirasinda ve sonrasinda mehmetcigin kani dokulmesin.
70 YorumlaIŞİD'i asla desteklemiyorum ama Kobanêyi bahane edip, Doğu ve Güneydoğuyu kan gölüne çeviren PYD/PKK'ye de lanet olsun.
100 YorumlaBu ülkede yaşayıp bide bu sıfatsızlara destek mi vericem? Burasi benim memleketim ve ben bu memleketin cocuguyum ekmegime ihanet etmem ben. Destek verenleri de tüm sülalem... neyse.
43 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu okumasam seni çok seviyorum diyecektim ama...
+1 yılDestekleyin. Bu ışid bir gün taksim meydanına bir bomba koyup yüzlerce insanı katlettiğinde milliyetçi duygularınız kabarır umarım. İşte hiç bir olayın içyüzünü düşünmeden fikir yürüttüğümüz için, bizi daha çok yumurta gibi tokuştururlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda olması gereken gibi biri, bir 'insan' cevap verdiği için mutluyum
İşid'i piyasaya çıkaran belli neden çıkardığıda belli normalde tayyipi sevmem halada sevmıyorum ama işidi çıkarttı turkıyeyi bu işe bulastırmadan işide pkk yı vurduruyor birbirlerini bu sekilde yok edıcekler pekı bu iş bittikten sonra nolcak onuda dusunmek lazım
10 YorumlaIşid'in de, Pkk'nın da, Ypg'nin de, Kck'nın da, bunların destekçilerinin de Allah belasını versin.
110 Yorumla
+1 yıl%50 akp + %15 mhp + %20 de chpden çıkar etti mi % 85 ülkedeki ışidçi oranı işte
35 Yorumla- +1 yıl
tamam işte onların hepsi %15
Soran+1 yılMhp milliyetçi de ondan, bunu anlamak çok zor değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtleri kazıyalım diyorlar belki en yakınızdaki Kürt nerden biliyosunuz anlamıyorum ki artık aramızdalar yaşıyorlar ve bu ülke sadece bizim değil Türkiye de yaşayan herkesin ve benim sevgilim Kürt 2 yıldır sevgiliyiz bn 6 ay kdr bilmiyodum çünkü bnden daha çok Türk diyebilirim yani sırf doğduğu yere veya ırkına göre yargılamak doğru değil tamam kötü olanında var peki bizde hiç mi kötü yok
00 YorumlaTürkiyeyi vuranlar şimdi Türkiye yardım etmiyo diye eylem yapıyor hepsi gebersin umrumda değil oçlar ama ışıd denen kendini müslüman sanan topluluk ülkeme saldırırsa en önde savaşa giderim
52 Yorumla
Soran+1 yılSavaş dehası işte bu, bravo
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsidi destekliyorum, gunlerini gosteriyor o pkklilar, kafalarini kesip sallandiriyor! Oh super super super, bizim yapamadigimizi adam aninda yapti adamsin adam.
41 Yorumla
Soran+1 yılSavaş dehası yemin ediyorum
Bazen bende destekliyorum IŞİD'i. Nedeni ise Pkk , Pyd , Peşmerge gibi Türkiyenin başına bela olan kuruluşların elemanlarını iyi temizliyor. Türkiyeninde işine geliyor (:
24 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların sırf Kürt oldukları için, sırf alevi için ölmesi Türkiye nin hoşuna gidiyorsa bu ülkenin Allah belasını vermiş zaten ne diyim
Soran+1 yılKesinlikle Allah belamızı vermiş, bu düşünce yapısı çok fena
BEN DESTEKLİORUM HATTA TURKİYENİN İSİD TATAFİNDA DURUP SİNİRDAKİ PKK LARİN ALAYİNİ TEMİZLEMESİ GEREK HE SUDA VAR ULKEDE BENİM YASADİGİM YER KOCAELİ İZMİT VE BURDAKİ SURİYELİ MULTECİLER ORSPLUK YAPİO NE HAKLARİ VAR
19 Yorumla
Soran+1 yılHelal, sonunda ülkenin sorunlarını çok güzel analiz edip çözümlemişsin bravo
Soran+1 yılO konuda kesinlikle haklısın 3 fidan vardı onları da astık zaten
Soran+1 yılİsmim deniz bu arada :D
Soran+1 yılYani? Zaten haklıydı hayır sonucu çıkaramadım şu an ne demek istiyorsun yani?
+1 yılPkk yıllarca bize yaptı doğuda kurtler bedava elektrik kullandı nasılmış cCC
32 Yorumla
Soran+1 yılAferin küçük kurt, ulumaya devam et sen
+1 yılışid+pkk ikiside aynı. sevimli göstermeye çalışmayın
811 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de aynı? O nasıl bir kafa ya
- +1 yıl
ikiside bebek katili
Soran+1 yılPkklı olduğumdan değil ama şu an cidden çok ilginç bir kafa yaşıyorsun
- +1 yıl
pkklı olmadığın çok belli:D ha birde ışid türk askeri gibi merhametli değil sağ yakaladıklarını parçalıyorlar
Soran+1 yıll*n aç bir yerden vcikipedi mi ne açarsın aç da şu örgütlerin ideolojilerini, ütopyalarını ve icraatlerini oku gel liseli misin nesin boş boş konuşuyorsun
- +1 yıl
ışidi desteklemiyorum ama pkknın ideolojisi neymiş acaba?
Soran+1 yıl25-29 yaşındasın şimdi, buradan sana ben mi öğreteceğim?
- +1 yıl
ben söyliyimmi. dini zerduşluk olan ateist bir örgüt
- +1 yıl
ve ölmeye mahkumlar
Soran+1 yılOf yarıldım şimdi gördüm son cevabını :D
- 7 ay
Şimdi şu konuya açıklık getireyim PKK ve IŞİD farklı örgütler Birisi solcu birisi Sağcı ama İdeolojileri nin farklı olması yaptığı eylemleri haklı çıkarmıyor ikisi de mazlumları öldürüyor PKK bebekleri öldürdü Güneydoğu yu kan gölüne çevirdi IŞİD ise kobane de zulüm yaptı ama Bu YPG yi haklı çıkarmaz İkisi de Türk düşmanı İnsanlık düşmanı Hiçbir terör örgütüne yer yok Kahrolsun Terör
+1 yılBu drstekliyorum diyen malaklarin yarın isid onlari mikmeye geldiği zaman suratlarini cok merak ediyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılSonunda mantıklı bir insan
(Kobane) ayn el arap bir tarafimda degil.
Isid'den cok hukumetten nefret ediyorum. Babalari ya.
Telafer'le daha cok ilgileniyorum ve ayn el arap tan daha fazla ilgilenilmesi gerektigini savunuyorum !00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için PKK ve isid ayni ve kobaniyi bahane edip ülkeyi karistirmaya calisiyorlar madem bu kadar destekçisinin eylem yapacaginiza kobaniye gidin
55 Yorumla
Soran+1 yılBana çok komik geliyor şu pkk ışid le aynı diyenler baya gülüyorum size ben
Cevap sahibi+1 yılNeden işinize gelmedimi bu kadar aciyorsaniz buyurun gidin kobaniye kimseyi zorla tutmuyoruz
Soran+1 yılMadem pkkdan bu kadar nefret ediyorsunuz girin orduya savaşın?
Cevap sahibi+1 yılPKK denilen kim olduğu belli olmayan gündüz esnaf gece terörist olan bir zihniyet siz ve sizin gibi nankorlerin alninda yazmiyor ne b*k olduğunuz yoksa çoktan ait olduğunuz çukurda yatiyor olurdunuz
Soran+1 yılPkklu değilim yanlış anlamayın kesinlikle o konuda bir anlaşalım. Ama hiçbir pkklının sabah pkk karşıtı davrandığını sanmıyorum, siz anlamıyorsanız sorun sizdedir ya
Sonuna kadar destekliyorum a. q PKK serefsizlerini temizlesinler en azından.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekice bir plan, bravo
Bir kürt olarak Işidi sırf pkk itlerini öldürsün diye destekliyorum..
49 Yorumla
Soran+1 yılEn çok da sizin gibileri sevmiyorum ya
Soran+1 yılThat's awful dude, I'm so sorry to hear that. Wait a minute, I'm crying
Soran+1 yılLgbt genci diye nicki olan bir insandan bu kadar aşağılık bir yorum beklemezdim bu arada, gerçek lgbtci bizleri kirlettin
Soran+1 yılHayırlı evlat sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ülkemizin milli değerleri , kişi veya kamu mallarına verilen zararlar hakkında konuşmanızı istiyorum? Yapılanlar hakkında ne dersin güzel arkadaşım?
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bunada cevap bekliyoruz?
Soran+1 yılAy gereksiz bir şey yazmışsın gene uğraşamadım üzgünüm cidden :D herkese vermek zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılEvet bunu söyleyerek üslubunu ve seviyesizliğini belli ettin. Kaç kişinin canına bugün de kastedildi ama senin için önemli değil herhalde. Demek ki masum insanların ölmesi umrunda değil. Yazını boşuna yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılBiz burada hiçbir terör örgütünü desteklemiyoruz. Ama sen cevabınla kendine yakışanı verdin. Saygılarımla güzel insan
Soran+1 yılŞöyle ki seviye falan yok burada, biz asansör değiliz. Ve hepiniz Işidçisiniz işte gördük,21 kişi öldü sen hala kamu malı de.
Cevap sahibi+1 yılBen diyorum Ankara sen diyorsun başka birşey. bir kere ne dediğimi anlamak istemeyerek kafana göre cevap veriyorsun. Daha kimin ne olduğunu bilmeden yargıladın anında. Ulan insanların canına kastetmek mi Kobane eylemleri. İstanbul ve çevresinde protesto diye kaç kişi öldürdüz haberin varmı? Masum insanlar ölüyor evet ama onları öldürenler siz ve ışid terör örgütü bunu bil. Sen işçi emekçi bayramı diye 1 Mayısta yürüyüp onların emeklerine, işlerine ve canlarına kastedenleri kayırıyorsun ancak. Senin de beyin kıvrımlarına sıçayım. Şimdi tüm cümlelerin içinde ettiğim küfüre takarsın sen:)
+1 yılIsidi desteklemiyorum, her can yasamayi hak ediyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılİnsansın çünkü
+1 yılİşid de PKK da terörist anlıcagın ikisinede desteklemiyom umrumdada değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖlen onca insanı umursaman gerekiyor bence
- +1 yıl
Bir ay önce umursuyodumm ozaman kimse umursamiyodu:-( ne yazikki.
dedimki icimden herkest irkci olmus. oyuzden bende ozaman umursamayanlardan oldum.
Pkk için üzülmüyorum ışidi desteklemiyorum ikisi birbirini gebertsin olay kapansın.
40 Yorumla
+1 yılUmursamıyorum şehir boş ve sadece BTÖ itleri ve İŞİD teröristleri ölüyor gaza gelmeyin. .
20 YorumlaNe vicdansiz ne cahil yobaz var Turkiyede koyun suruleri sizi bos agizlilar
11 Yorumla
Soran+1 yılSonunda normal biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk lıların ebelerını skylar sırf bu yüzden destekliyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılAferin kız, pek zekiymişsin
Yaptıkları kötü ama tek takdir ettiğim nokta El Arab (kobane) a saldırması
00 YorumlaNe Işıd ne PKK IŞİD 2 TSK askerini yaktı PKK ise Molotof sallayıp masumlari öldürdü Pkk bebek katili Mehmetçiğimiz in tarafındayım ben
10 Yorumla
+1 yılben ışid i destekliyorum pkk yı destekleyecek kadar eşşek değilim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an destekliyorum pkk yi bitirsinler sonra biz isida savas acalim.
21 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını, senin gibi savaş dehalarını burada harcıyoruz
İşidi desteklemiyorum. Fakat şu an o kürtlere de yardım etmem. gebersin hepsi. umrumda değil?
62 Yorumla
Soran+1 yılSiz kafatasçıları diyorum. Keşke ölseniz
Desteklemem ama pkklıların gebermesine seviniyorum
55 Yorumla
Soran+1 yılHümanist varlık seni :)))
Soran+1 yılCiddi misin? Fark etmemiştim sağ ol ya
Soran+1 yılSonuçta hümanizm "insancılık", sizde ne arar?
+1 yıl5 kişi ne zaman öldü?
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle çay içiyorlarmış boğazlarına kaçmış çay
- +1 yıl
dalga geçme bilmiyoruz
Soran+1 yılHani Hdp eylem çağırısı yaptı da insanlar protesto için, faşizme karşı sokağa döküldü ya hani sonra askerimiz polisimiz gerçek mermi kullanmayı seçti ya
- +1 yıl
6 kişi olmuş, Işidi de PKKyı da desteklemiyorum
+1 yılNeler neler var ışidci it çok
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi cidden it
İşid ve ypg ikiside aynı bok..
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan dõken o* cocuklarina selamlar..
10 Yorumla
+1 yılKobani eylemleri imiş. Yesinler sizin eyleminizi
50 YorumlaGündem konusunda 674 cevap paylaştı. Işıd i destekliyorum Vur kır parçala ışıd
30 Yorumla
+1 yılişid pkk yı vuruyor orada mütabıkız
22 Yorumla
Soran+1 yılAferin çok zekice bir planmış
- +1 yıl
öyle tabii güzelimm
Profil fotoma bak gizli.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahhaha çok komiksin:))))) bir şey derim de şimdi sana ben
Var ben kobaninde ag işidinde
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiji IŞİD :D Şaka l*n