Dexter, Homeland, Fargo, Breaking Bad, Person of interest, Game of Thrones, The Walking Dead, True Detective, Boardwalk Empire...
Bunlar izlediklerimin bir kısmı sadece. En iyilerini söyleyecek olursam tabi türe göre değişir.
True Detective - Sekiz bölümlük ilk sezonu çektiler. Film tadındaydı. Matthew McConaughey'ın performası çok ama çok iyi. Woody Harrelson abimiz de mükemmeldi. 2. Sezon farklı karakter ve konu olacak bekliyoruz.
Breaking Bad - Çok sürükleyici olmayan ama hep acaba ne olucak diye merak uyandıran, bitmesine üzüldüğüm bir dizi. Bryan Cranston'ın oyunculuk performansı zirvede.
Homeland - Ortadoğu, Amerika vb. gibi konular işlenen bu dizi aşırı iyi bence, herkese tavsiye ediyorum. (Yeni sezon başladı hatta şu an indiriyorum ilk bölümü :) )
Boardwalk Empire - Prodüksüyonu çok iyi 1920 - 1930 dönemi Amerika'sı anlatılıyor. İçki kaçakcılığı, ırk çatışması, mafya, Al Capone'un hayatı vb. İzleyip beğenmeyenlere şaşarım
Fargo - Filmi de varmış ama ben izlemedim. On bölümlük mini dizi, şiddetle tavsiye...09 Yorumla
Soran+1 yılTrue Detective beni pek sarmadı kaliteli olduğunu biliyorum ama çok monoton geçiyor bana göre değil bıraktım ama bir ara izleyeceğim.. şu an aksiyon dışı türler zor sarıyor.. breakin bad ve homeland bence efsanedir zaten :)
Boardwalk ampire eski dönemi anlattığı için izlemek istemedim bile
Fargo da izleyeceklerimin başında- +1 yıl
True Detective beğeni ile alakalı herkes sevmez ama kaliteli olduğu garanti. Tek planda 8 dakikalık bir sahnesi vardı çok iyiydi orası :)
Homeland'in senaryosuna göre 4. sezon İstanbul'da geçicekti. Ama bizim devlet senaryoyu incelemek istemiş doğal olarak. Onlar izin vermemiş çekimleri pakistanda yapmışlar.
Soran+1 yılbizimkiler mal zaten neden izin vermezler ki bunları anlamak zor
Soran+1 yılbence haklı değiller... ülke imajı zaten yok o apayrı bir konu ama büyük bir dizinin bir sezonunun çekilmesi ülke için ekonomik se sosyal anlamda büyük kazanç bu tip fırsatlar tepilmemeli
- +1 yıl
Çok düz mantık düşünüyosun, ülke imajı var ya da yok, şimdi ülkeyi istedikleri gibi göstermelerine izn mi versinler. Taken denen filmde ülkeyi nasıl gösteriyolar hiç bir bilgin var mı. Ülke imajı kötü gösterilecekse ekonomik ve sosyal kazanç olmasın daha iyi. Eminim Türkiye ilgili kötü bir imaj yaratacaklardı o dizinin yeni sezonunda da var zaten bu. Senaryolarını paylaşmak istemediler çünkü kesin bir şey vardı.
Tom Hanks - Adam PASIFIC diye dizi çekti. Baktığın zaman harika dizi laf yok. Ama dizide yunanlı bir kadın Türkler bizi yaktı yıktı diyodu haberlere bile çıktı bu olay.
Ülkenin zaten imajı yok dedinya o zaman ırak afganistan falan gibi göstersinler ülkeyi ama dizi çeksinler!
Soran+1 yıltaken da iki çarşaflı kadın gösterdiler diye kötü yaptınız ya helal olsun :D şunu unutma reklamın iyisi kötüsü olmaz... ayrıca sadece bize özel değil bu durum adamlar arnavutlukta film çekiyor afganistan gibi.. romanyada çekiyor her yer cingene dolu.. her zaman olan bir durum bu bize inatları yok
Soran+1 yıledeceğim zaten
En İyi Cevaplar
Bir olay döngüsü olmalı bence ve sürükleyici olmalı. Mesela ben Polisiye dizileri severim daha çok çünkü orda bir düşünce oluşuyor. Acaba olayı işleyen kim ve hiç işlemesi mümkün olmayan birisi çıkıyor. homeland, csi: miami, csi: ny, crisis. şu an yeni bir dizi başladı Scorpion onu izleyecem işte bakalım nasıl? :D
Animasyonda izlerim avatar last airbender ı 3 günde bitirip şu an legen of korra nın 4. sezon 2. bölümünü bekliyorum :D daha sonra Simpson, South Park, Star Wars Klon Savaşları, Family Guy,015 Yorumla
Soran+1 yılHomeland bence en iyi dizilerden birisidir! Yorumların süper tam benim kafadansın... Scorpion udüşünüyorum bende.. Crisis bu sezonun en iyisiydi bence... The Blacklist i izledin mi?
Soran+1 yılbence mutlaka izlemelisin güzel gidiyor dizi ;)
Soran+1 yıl:))) Orphan Black izledin mi oda güzeldir :)
Soran+1 yılDoctor efsanedir... :D House izleyemedim ya The Mentalist izledim benzer karakterlerya house ı bıraktım
Soran+1 yıldenedim yemedi :D The Mentalist te Patrick Jane rolünü oynayan Simon Baker aynı House da ki adam gibi :D
Soran+1 yıl10 senedir
Soran+1 yılilk dizim lost tu :D
Dizi izliyorum, izledim, izlerim, izleyeceğim.. Bende bir tutku yabancı dizi izlemek. Shameless izlerken kah gülmek kah içimi burkulması, blacklistle yuh bee nidaları atmak, game of thrones la abi kurguya bak be demek, friendsle o kadar içli dışlı olup bitirdiğimde pıtır pıtır ağlamak, dexterla soluksuz izlemeyi öğrenmek, the followingle edebiyatın edgar allen poe nun gücünü keşfetmek, the vampire diaries ve teen wolfla ergenliği hissetmek, the treatment la demek ilerde bende terapi yaparsam böyle davranmam gerek demek, breaking badle oyuncuların karakterleri nasıl özümsediğine ve mimiklerine hayran kalmak, under the dome la hayal kırıklıgına ugramak... bla bla bla. Benim için yabancı dizi çok şey demek yani :)
019 Yorumla
Soran+1 yılsen her türden izliyorsun galiva :D ahhaha Blacklist e yuh ya dersen Homeland izle yıkıl derim :D
Soran+1 yılBlacklist Homeland'ın yanında devede kulak kalır kurgusal açıdan :D
Soran+1 yılcık konusu sarmadı:D
Soran+1 yılhahhaha :D Crisis de izle yenilerden en iyis bence o :D
Soran+1 yılbence en zeklisi öyle :D
Soran+1 yılhahaha :D ben lostu özle izledim :D
Soran+1 yılhiçte hüsran değil sen sonunu anlamadın herhalde :D
Soran+1 yılya bu insanlar anlayamıyorlar bu diziyi... insanlara duman şeklinde bir şey olduğunu ve bunun adanın güvenlik görevlisi olduğunu söylüyorsun inanıyorlar çok mantıklı ama bunlar rüya diyorsun mantıksız? :D insanları anlamak çok zor :D
Soran+1 yılhahaha :D izle o zaman
Soran+1 yılCrisis :D
+1 yılicinde gizem olmali, buyusu hic bozulmayan bir dizi olmali. kore dizilerine hastayim (Bof). sakiz gibi uzatilan dizilerden nefret ediyorum kisa kessinler ama guzel olsun beni uzaklara bildigim ve hic bilmedigim yerlere gotursun. Ne bileyim masum olsun iste ama buyulu.
01 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılArrow, The Flash, Costantine, Gotham, SmallVille, Doctor Who vazgeçilmezlerden, The Flash, Gotham ve Costantine daha başlamadı ama olsun. :) Sebebini bilmiyorum ama Bilim Kurgu filmleri ve dizilerinin bana göre diğer filmlerden daha ayrı bir çekiciliği var. İnternetim olmadığı için izlemekte olduğum dizilere devam edemiyorum. Şu an Small Ville 8. sezondayım. Bilim Kurgu dizilerinde ayrı bir kurgu var, hikayeleri diğerlerinden daha çekici geliyor bana. Bu arada yazarlık konusunda bendensin. :) Ben de teknoloji konusunda çok yerde editörlük yaptım. Şu an başka işlerim olduğu için editörlüğe biraz ara verdim ama gerçekten zevk verici bir iş, bu konuda tebrik ediyorum seni. :)
213 Yorumla
Soran+1 yılarrow dedin yaa :D ilk kelimeden kaybettin
- +1 yıl
Ne demişler, "Zevkler ve renkler tartışılmaz." :) Ben DC Comics hayranı olduğum için ve Arrow da DC Comics yapımı olduğu için ben de hep ayrı bir yere sahip olacak. Infinite Crisis ve Injustice oyunlarında bile en çok kullandığım karakter Arrow'dur, tabi orada Green Arrow olarak geçiyor ama olsun.
Soran+1 yılarrow batman çakması ya yenilikçi ve yaratıcı hiç bir yanı yok
- +1 yıl
Arrow Batman çakması değil. O başka, kendine özgür bir karakter. DC evreninde her karakterin birbiri ile bağlantısı vardır. Gotham, Starling City, Metropolis, SmallVille gibi şehirler DC evrenindeki karakterler birbiri ile bağlantılı olduğu için birbirine yakın biri gösterilir. Arrow'un ve Batman'in hikayesi arasında dağlar kadar fark var, tek ortak yönleri ikisinin de zengin olması. Başka ortak yönleri yok. Çakma demen hata zaten, hangi yönleri birbirine benziyor?
Soran+1 yılher yönü birbirine benziyor dediğin gibi ikisi de zengin.. ikiside kılık değiştirerek suçla savaşıyor.. ikisi de şehirlerini pislikten kurtarmak derdinde... ikisinin de bu işi yapmasının temel sebebi geçmişlerinde saklı... daha ne oalcak
- +1 yıl
Ama şuna dikkatini çekerim. Arrow'un olduğu zamanlarda Batman daha yok, dizisinde yani. Eğer ikisi de aynı zamanlarda olsaydı, karşılaştırma yapmak en iyi şey olurdu. Ancak DC Comics bunu bildiği için dizi konusunda her şeyi planlamış. Gotham dizisi yeni başlıyor. Flash olaya yeni katıldı ve karakterler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Arsenal (Red Arrow) Arrow 3. sezonda, Black Canary ise Arrow 4. sezonda ortaya çıkacak. Deathstroke Arrow 2. sezonda gelmişti zaten. Atom da, Flash 1. sezonunda gelecek. Sadece 2 karakterin benzerliği çok diye bu dizileri hafife almamanı öneririm. DC çok iyi işler başarıyor ve hayran kitlesi çok fazla. CW kanalı bu sene DC dizinlerinden geçilmeyecek, haftanın 4 gününde her bir gün DC dizisi olacak. Böyle kalitedeki dizilerin hafife alındığını görmek insanı gerçekten üzüyor.
Soran+1 yıloyy y:D okumadım bile :D sen arrowun yapımcısı falansın herhalde :D tamam öyle olsun
- +1 yıl
İyi bir DC fanıyım o kadar, dizileri küçümseme, benden sana tavsiye. Madem editörsün objektif olman lazım, taraf tutamazsın.
- +1 yıl
IMDb'de editörüm diyordun değil mi? Arrow'un ilk bölümünün puanı seni üzmüştür herhalde. :)
Soran+1 yılya kardeşimpuanı yüksek bir sürü saçma sapan dizi var.. ayrıca onlar zaten izleyici puanları yani sen ben herkes oy kullanabiliyor niye yoruyorsun kendini :D
- +1 yıl
9.8 puanı almış bir kere, izleyicilerin bie bildiği var. Demek istediğim objektif ol, taraf tutma.
Soran+1 yıltarafla alakası yok dostum :D sevmiyorum sevmedim sevmeeyceğim bu kadar basit *
Hiymy in tüm sezonlarinj izlemiş birisiyim fakat şunu söylemem lazim ki ahlaki yapımıza uyan bir dizi değildi... Subliminal mesajlar çok... İnsanları evlilik disi ilişkiye özendiriyor zinayi hoş gösteriyor bir kaç sene önce tavsiye ederdim ama izlemeyin dostlar
03 Yorumla
Soran+1 yılhimym zaten friends çakması bir dizi onda iyi yapamadılar zaten salaklar
Soran+1 yıl:D hahah
Yorumlara baya baktım göremedim. Çok dizi izlerim ama hak ettiği üne kavuşamadığını düşündüğüm komedi dizisi brooklyn 99 diyim. Reklam olsun. Benim çok hoşuma gidiyor. Her karakter ayrı komik. Başrol andy samburg ama dediğim gibi yardmcı karakterlerde çok iyi.
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben onu izledim ama pek sarmadı gerçi 5-6 yıl oldu izleyeli.. o zamanlar kafam bozuktu dizilere sarmıştım :D 3-4 bölüm mü ne izleidm tam emin değilim
Soran+1 yılbabylon 5 ile karştırmışım ya :D pek ilgimi çekmediği için dikkat etmemişim
+1 yılDizi film ayırmadan söylüyorum. Gizem; birinci önceliğim bir olayı çözmek falan çok cekici geliyo bana.
2 bilim kurgu
3 aksiyon
4 sıradışı yapıtları severim.. arada farklı düşünceler hayaller güzel oluyo bence. hep yaşadığımız şeyleri bide film ve dizilerde görmek istemem. Mesela game of thrones severim ya da arrow... revolution izliyordum bitti (çünkü adam farklı birşey hayal etmiş ve bunu dizi yapmış bence böyle farklı düşünceler önemli)07 Yorumla
Soran+1 yılarrow sıradışı veya farklı değil ki... batman çakması resmen...
- +1 yıl
Ama bir olay örgüsü var adaya falan düşüyor hafif bir gizem tadı var bazı şeyler sonradan açığa çıkıyor falan. Sarah ın falan ölmemesi falan gibi
Soran+1 yılbence konsept aynı 5-6 bölüm zor izledim adaya düşmesi falan tamam farklılık katıyor ama konsepti aynı zengin adam şehrine adalet getiriyor :D püff batman işte :D
- +1 yıl
Aslında haklısın da beni çeken tarafı az da olsa gizem olması. Ben bütün bölümleri 3 günde bitirdim ondan yani :D bir anda izleyince sarıyor. Önerebilecegin bir gizem dizisi varsa bakabilirim
Soran+1 yılaksiyon gizem ve suç türünün bence en iyisi.. Homeland.. izle pişman olmazsın
- +1 yıl
Teşekkürler bakicam
Soran+1 yılricalar (:
game of thrones, walking dead fantastik dışında nasıl sevebilirim ki?
adamların kültürlerini bilmiyorum. komedi dizisi sarmaz zaten. aşk dizisi zaten sevmem. sıradışı bir konu olmalı. masters of seks de güzel diziydi normal konusu olan bir tek o var sanırım03 Yorumla
Soran+1 yıl"FANTASTİK severler gelmese de olur :D" demiştik ama... neyse...
Soran+1 yılhe * git
True dedective senenin en iyilerinden penny dreadful (fantastik) sadece Eva green için bile izlenir. Stargate universe (bilim kurgu) enlerimden biridir. Braking bad üzerine tanımam fena psikoloji bozar.
01 Yorumla
Soran+1 yıltrue detective sıktı bıraktım fantastik izlemem zaten :D stargate süperdi :D breaking bad de güzeldi tabi ki kalitesini ispatlamış bir dizi :D
+1 yılvikings gibi olsun. Topuklu ayakkabılarla dolaşan süslü kadınlar yerine savaşçı kadınlar olsun. Travis fimmel olsun içinde saatlerce seyredeyim mavi gözlerini. Kültür de olsun izlerken boş boş bakmak yerine tarihi hakkında bilgi edineyim
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
bir başlarsam bayağ bir izlerimde onun için sinema filmleri çok fazla izliyorum ama şu an güncel olarak takip ettiğim sadece walking dead var ama şu zamana kadar ki favori dizim prison breakti :)
115 Yorumla
Soranprison break gençliğimizin iyi dizilerinden biriydi :D hahaha
Soran+1 yılhahahha :D o kadar da iyi bir dizi değil ya abartılıyor biraz
Soran+1 yılneeE? en büyük ayrıntıyı unutmuşlar ama ikinci kez hapse düştüklerinde (hapisanenin adını hatırlamıyorum 5-6 yıl oldu izleyeli) bizim mühendis hapisten kaçacağım diye bir ton plan yaptı 6-7 bölüm boyunca... sonra ne oldu? kaçtı :D ondan sonra t-bag basit bir yangınla hem kendi kaçtı hemde herkesi kaçırdı... al sana mantık hatası...
Soran+1 yıltamamen saçmalıktı.. ya t bag orada kalacaktı ya da mühendis daha kolay kaçacaktı.. bunun savunulacak bir tarafı yok bence..
- +1 yıl
Bende Prison Break delisiyim. 2. hapishanenin adı Sona. Ayrıca o kadar iyi bir dizi değil abartıyorlar diyerek çok pis damarıma bastın zalım kız :D
Soran+1 yıl:D değil ama daha iyileri var :D
- +1 yıl
Ya şimdi bencilce olacak belki ama sen bencillik yapıyorsun (fantastik sevenleri dışlayarak) bende yapıcam. Prison Break'e iyi dizi değil diyen diziden anlamıyordur kusura bakma 90 değil 9990 tane de dizi izlesen gözümde 0'sın. Prison Break ben izlediğim en iyi dizidir ve asla daha iyisi gelmeyecektir bundan eminim. Prison Break herkesin ilk 3'ünde hadi olmadı ilk 5'inde olmalıdır benim için 1'dir. Michael bizi bırakıp nerelere gittiiin? :'(
Soran+1 yılben iyi değil demedim :D ama ilk 5 ime girer mi? zor... hatta çok zor... ben sana Homeland ı izle derim o zaman bakalım ne diyeceksin...
- +1 yıl
Homeland'ı da biraz izledim iyi dizi biliyorum hatta bir ara onu izleyeceğim o ayrı mesele ama ben Prison Break'e tutkuyla aşkla bağlıyım. Bak valla öyle ki sen gırtlaklayasım geliyor. :D
Soran+1 yılhahahah :D
oturup koyun gıbı bakacagım bırsey olmamalı benı oradan alıp oraya fırlatmalı, mesela shameless :) ayrıca fantastık dızilerede bayılırız:)
23 Yorumla
Soran+1 yıloff shameless fantastik değil en son yazdığın cümleden dolayı bu cevabı verdim... ayrıca tabi ki istediğini yazarsın özgürsün ama bende istediğim cevabı vermekte özgürüm
Karakterlerin gerçekçi olması gerekiyor. Fantastik ya da değil, eğer dizi konu edindiği evrenin varlığını inandırıcı olarak sunabiliyorsa benim gözümde izlenme değeri kazanır. The Walking Dead gibi.
15 Yorumla
Soran+1 yıltabi kii cevaplama hakkınsa sahipler "tatlım" ama cevaplarında da istediğim cevabı verme hakkına sahibim ;)
Soran+1 yıldüzgün yazdık küfür mü ettik?
+1 yılİlk bir kaç bölümü izlerim beni şaşırtıyorsa devam ederim yoksa silerim :)
Çok fazla sardırınca bir günde bir kaç bölüm izlediğini hissedince durum çok vahim oluyor :)07 Yorumla
SoranCrisis sana göre :D
- +1 yıl
Bu kadar hızlı cevap beklemiyodum yine bulaşmayım ben dizi işlerine ya walla sonra fena sarıdırıyorum :)
Soran+1 yıl13 bölüm :D
- +1 yıl
hani şu bir dizi vardı tüm dünyada elektirikler kesiliyodu o neydi yine bulaştık ya :))) onu indirim bide tavsiyelerinize açığım?
Soran+1 yılrevolation valla o biraz kptu ikinci sezonda bıraktım bende :D ama jj hatrına devam edeceğim
- +1 yıl
Şaka gibi ya gene diziye bulaştık :D Teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl:D jj yaparsa mutlaka izlerim kötü de olsa izlerim o adam yapıyor :D sonunda güzel olacağını biliyorum :D
Öncelikle oyuncu kadrosu ve konusuna bakarım. Sonra diziye başlarım. Eğer seni bağlıyorsa ve bir bölümü seni sonraki bölümünü izlettirmeye sevk ediyorsa güzel dizidir ve izlememen için bir sebep yoktur.
011 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yıl3 arrow mu? kaç dizi izledin ki sen :D
Soran+1 yıl13 mü :D arrow batman çakması bir dizi kuzum :D salla o diziyi ben 80-90 tane izledim :D
Soran+1 yılişim bu güncellemeye bak :D
Soran+1 yılyes :)
( - Evet )
+1 yılshameless - how ı met your mother - person of interst güzeldir ama fantastikte izliyorum takip ettiğim bir çok dizi var her gün birisini izliyorum böylece her gece sıkılmamış oluyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılhmm :D neden izliyorsun bu dizileri neye göre seçiyorsun izleyeceklerini?
- +1 yıl
aslında özel bir kriterim yok genelde komedi ağırlıklı olmasını tercih ediyorum ruh hali değişebilen bir şey olduğundan o günki psikolojik durumuma göre izlemekteyim genelde not defterine bilgisayarda not alırım hangi bölümde kaldığımıda takiptede sıkıntı olmuyor o yüzden
Soran+1 yılFRIENDS izlemediysen komedi izlememişsin demektir...
- +1 yıl
1 ya da 2 bölüm baktım ona şimdi benim kafamda farklı dizi planları mevcut yani herkez vay efendim şu diziyi izlemediysen şöyle bu diziyi izlemediysen böyle der fakat ben keyfime amade dizi izlerim yani her gece yatmadan önce beni uyutması için 40 ya da 50 dkya ihtiyacım olur o oynarken ben arada uyuya kalırım böylece ben mutlu olurum bir yandanda dizi izlemiş olurum tamamen amacım bu yani yoksa aman aman bir dizi psikopatlığım yok yani çok parasız kalmadıkça ya da böyle bayram gibi uzun tatiller olmadıkça evde oturup dizi izlemem gündüz falan :D
Soran+1 yılvalla ben boş konuşmam friends diyorum ama friends in bir sürü ödülü var 10 sene boyunca her bölümü reytinglerde ilk 5 de... yani boşa sallamıyorum :D
- +1 yıl
tamam ablacım kızma aa yalanmı atıyorsun dedik şimdi lafını yabana atmadım heee izlicem onuda :D
Soran+1 yılben 80-90 dizi izledim su ana kadar altyazı çevirmenliği yapıyorum imdbde içerik editörüyüm ve 3-4 dizi blogunda yazarlık yapıyorum :)
- +1 yıl
bak yaa hemende kartvizitini koydu masaya ayıptır günahtır yapmayınız böyle şimdi neden bu ezmeler falan yakıştıramadım
Soran+1 yılezmek değil bazıları sallamış ta söyle böyle diye :D
- +1 yıl
tamam sayın bayan size kendimi buradan affettiremesemde o bazıları arasına sizi koyduğum için özür diliyorum kendinize benden bir af kahvesi ısmarlayınız en yakın kafede lütfen :)
Soran+1 yılhahahah evde yaparım masraf olmasın :D
- +1 yıl
tamamdır beni anarak iç ama gülme :P
Soran+1 yılpönkürdüm :D
- +1 yıl
pönkürdüm de nedir yaa ayıp ya
+1 yılFantastik severler gelmesede olur demissin sebebini anlayamadim? En kaliteli diziler fantastik dizilerdir bir fantastik dizi/film/kitap hastası olarak söylüyorum. Sorunada cevap vereyim fantastik dizi kendini izlettirir.
11 Yorumla
Soran+1 yılsence fantastikler en kaliteli dizilerdir ama bence en kötüleridir...
+1 yılBakalım... Aslında tarza göre cevap vermek lazım. Ben en son The Wire yi bir de Oz u bitirmiştim. Ne derecede ilginizi çeker bilemem. Yaklaşık 2 yıldır da çok yoğun bir şekilde anime izlemeye başladım
00 YorumlaBazen gizem, çözülmeyi bekleyen sorular ararım, bazen romantizm ararım.
Ama çoğunlukla sıkı dostluklar ve bu çerçevede dönen bol eğlenceyi ararım. HIMYM bu nedenle bir numara.03 Yorumla
Soran+1 yılHIMYM dizisi FRIENDS dizisinin çakmasıdır :D yani ancak 2 numara olabilir
Soran+1 yılHIMYM ilk çıktığında bir çok Amerikan yazarı "Friends'in devamı çıktı" diye yazdı...
Surukleyici olmali mesela spaatacus bastan sona takip et adamin hayatini ve yapmak istediklerini cok guzel goruyosun kendin hayal edebiliosun
03 Yorumla
Soran+1 yılspartacus saçmalıktan ibaret ya :D
Soran+1 yılheee öyle :D
+1 yılsıradan olmayacak her bolumunde dahada cok sasıracagım ve klasık ask olmayacak :D
supernatural <3 The Walking Dead <3 Game Of Thrones <3 Teen Wolf <303 Yorumla
- +1 yıl
kacamazsınız :D
Soran+1 yılhe ok kib bye :D
+1 yılilk bölümden merak uyandırması lazım monoton olmaması lazım. genelde heveslenip başladığım hiç bir diziyi tamamen izlemedim, supernatural hariç.
01 Yorumla
+1 yılyabancı dizilerin geneli güzel bölüm bölüm bağlantılı olmayıp skeç gibi olanlar var bir de sürükleyici konuya sahip diziler var izledikçe yeni bir şey ortaya çıkar ve bu ne abi ya dedirttirir merak ettirir öteki bölümü
04 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
skeç gibi olanlar örnek = 2 broke girls , the big bang theory sürükleyici = supernatural , arrow , dexter
Soran+1 yılsupernatural nasıl skeç gibi ya da arrow ve dexter? :D sen tanımlamayı bilmiyorsun bence
- +1 yıl
bak bence iyi oku yazdığımı bir daha eşittirleri unutma
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtlerin hepsi yabanci dizi izliyor. Çünkü hayatlari boyunca devletleri olmamis ve dillerini kendileri bile umursamiyor dogal olarak kürtçe dizi izleyemiyorlar:)) anca daga çıkıp it gibi olurler ya da isid gibi allahsiz teroristlere karilarini birakir kacarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılhe öyle :D
Cevap sahibi+1 yıl:) 🎃🎃🎃🎃🎃
+1 yılshameless çok sağlamdı şimdi ettiğim her kelime spoiler olacak kısa kesiyorum şu an Legends i izliyorum bakalım nasıl birşey miş
04 Yorumla
Soran+1 yıllegends a bende başladım umarım iyi gider..
- +1 yıl
inşaallah iyi gider bu sefer ölmesin sean bean :D
Soran+1 yılbakacağız artık :D ama sean bean bir sinemacı... yani dizide olmamış... uzun sürmez gibi geliyor bana
- +1 yıl
bilemiyorum çok fazla filimini izlemedim yüzüklerin efendisi felan GOT da yine konsepte uygundu bu modern çağda adamı görmeye pek alışkın olmasamda giderek gözüm alışıyor bu arada legends de de olaylar karışacak gibi baya
+1 yılGüzel ve dahi bir kadın varsa büyük ihtimalle o dizi izletir kendini. Örnekler 24, Rizzoli&Isles ve Bones. Olmadı dahi erkek de idare eder ne yapalım artık; örne Person of Interest.
06 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :D
- +1 yıl
Katılıyorum Rizzoli favorim :)
- +1 yıl
Ben Isles'dan bahsediyordum aslında @cikolataklidondurma
- +1 yıl
Yanlış anlaşılma olmasın :)) @cikolataklidondurma
- +1 yıl
Ben diziyi kastettim :)
- +1 yıl
Sorun yok o zaman :)) @cikolataklidondurma
+1 yılmasters of seks dedim sustum. bu aralar onu bekliyorum da sabırsızca. çok güzel yerde bitti.
07 Yorumla
Soran+1 yıl:D onun belgeselini izlemiştim o yüzden dizisi pek sarmadı
- +1 yıl
doğrudur ama ben severek izledim. lie to me yi de pek severdim bahsetmeden geçmeyeyim :)
Soran+1 yılizledim onuda 2. ya da 3. sezonda bıraktım ama çünkü the mentalist izliyorum orda simon bakerin canlandırdığı karakterde aynı şekilde yaklaşıyor olaylara konsept aynı yani o yüzden ikisinden birini seçmem gerekti tabi ki the mentalist dedim :D
- +1 yıl
ben ayrım yapmadım ikiside benim bebeklerim :D
Soran+1 yılben yaparım aynı tarz iki diziyi izlediğimde biri altta kalır illaki altta kalana tekmeyi basarım :D
Breaking bad bir dizide olmasini istedigim tum ozellikleri sagliyordu
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm :D ilk 3 sezonu çok sıkıcıydı ama :D
Soran+1 yılhahah :D zevk meselesi ayrı :D ama 1. sezon 2.7... 2. sezon 4.3... 3. sezonda 5.7 reyting almıştı :d sonradan patladı dizi
Soran+1 yılo dandik fantastik diziler beni bitirecek zaten :D
Akıcılık tıpkı game of thrones teen wolf gibi hatta iyi hatırlattın teen wolf un son sezonundan 2 bölüm kaldı onu açimde izlim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılonları götürür bırakır gelirim ben sen merak etme :D
+1 yılSürükleyici bir dahaki bölümde ne olacağını tahmin edemeyelim yani gizemli monoton asla olmasın
017 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
Prison break
Soran+1 yılprison break ilk 2 sezonu süperdi sonra 2. sezon finalinde tekrar hapse falan düştüler saçmaladılar.. keşke 2 sezonda bitseydi..
- +1 yıl
Tabi tadında bitirmek daha iyi olurdu
Soran+1 yılkesinlikle :D boşa 2 sezon çektiler... reytingler ve puanı da düştü onun yüzünden
- +1 yıl
Aynen zaten bu yüzden yeni sezon için onay alamadılar eski tadı vermeyince izleyiciside azaldı:D
Soran+1 yılya zaten o 3. sezondayken lostun da 4. sezonuydu ve bölüm sayılıarı ikisinde de az fark ettiysen.. o yıl amerikada yazarlar grev yaptı senaryo yazmadılar.. o yüzden berbat işler çıktı ortaya sayıları da bu yüzden az
- +1 yıl
Tam olarak olaylardan haberim yok ama hatırlıyorum çok kararsız kalmışlardı bir onay çıktı dediler sonradan iptal edildi falan muhabbetler dönmüştü
Soran+1 yıldevam etmesi imkansızdı o saatten sonra devam etse ya çocukları hapse girerdi onu kurtarırlardı ya da aşk dizisi olurdu mutlu mesut bir hayat yaşarlardı :D
- +1 yıl
İlk 2 sezonda zaten bitmişti konusu dediğin gibi daha fazla devam etseydi değişik birşey olurdu:F
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılbende direk 2 de bitireceklerdi :D kaçarken bizim mühendis vurulacaktı falan :D yeterdi bu kadarı
- +1 yıl
Hahahh yazdın hemen senin izlediğin başka bir dizi var mı zevklerimiz aynı gibi duruyor :D
Soran+1 yıloo :D dizi listem kabarık 91 dizi var su an listemde fantastik harici her türde yardımcı olaiblirim :D
- +1 yıl
Macera aksıyon tarzı olabilir romantikte olur :D
Soran+1 yılKomedi romantik: FRIENDS izlemediysen mutlaka izle gerçi bundan sonra komedi bulmak zor oluyor :D
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim :D
Askerı ve bılım kurgu dızılerıne bayılıyorum genelde. Tabı mesleğım ıle ılgılı olan komedı dızılerı ve alakasız komedı dızılerıde az da olsa dıkkatımı çekıyor.
03 Yorumla
Soranmesela?
- +1 yıl
Revolution ı ızlıyordum bı ara. Dün akşam The last ship'e denk geldım. tam anlamıyla ızleyemedım ama olaylar ve konusu sardı benı. Vakıt buldugum an onu ızlemeye başlayacagım ılgımı çektı.
Onun dışında az da olsa The Bıg bang Theory ve how ı met your mother ızledım. Şu aralar Silicon Valley ve Halt and Catch Fire tavsıyelerı alıyorum. Ama en buyuk sıkıntı bunları takıp edebılecegım zaman.
Soran+1 yılhmm kolay gelsin :D
Teen Wolf, Game Of Thrones, Last Ship, The 100 , Revolation, Big Bang Theory, MD House, Shamaless, Flash, Almost Humans, Vikings, Believe, Dominion bu diziler ve daha unuttuklarımda var bende :D
014 Yorumla
Soran+1 yılhee iyimiş :D last ship bu sezon en iyi 3. diziydi bence.. revolation sıktı bıraktım :D tbbt zaten her zaman iyidir... house yerine the mentalist izlemiştim.. shameless sarmadı.. diğerlerini izlemedim bile :D
- +1 yıl
Bende 2 sezon izledim revolation ı arada kitap okurken arkada ses olsun diye açıyorum :D The Last Ship beklenilenden çok çok daha iyi başladı ve devam ettirdi ama dizi virüsa çare bulmak ve aşı üretmek üzereydi hemencik 1. sezonda yaptılar ya bidaha ki sezona napcaklar bilmem :D Shameless sarmadı mı valla şaşırdım ben çok gülüyorum o dizide he tabi birde çevirmenleri çok iyi çeviriyo adam lanet olsun diyo gerçekte çevirmen değiştiriyo falan iyi oluyo dizi çok bende ama hepsi tatilde yaaa :D :D Yeni diziye başlamam gerek :D
Soran+1 yılFriends izledikten sonra komedi sarmıyor :D last ship bekleyeceğiz bence yenilerden bir numarada crisis vardı bence izledin mi bilmiyorum
Soran+1 yılfriends komedinin kralıdır :) 10 sezonluk bir dev... su anda the big bang oyuncuları bölüm başı 1 milyon dolar alıyor... friends oyuncuları 2000 yılında alıyordu bu rakamı :D 10 sezon boyunca her bölümde ilk 5 de olan bir dizi... jenerik müziği bile 4 yıl boyunca listelerde bir numaraydı :D düşün yani... Crisis de kurgusu süper bir dizi gelecek vaad ediyor
Soran+1 yıl:) crisis de izle eminim seversin :D
Soran+1 yılThe Blacklist de güzel (:
Soran+1 yılanlamadım :D
Soran+1 yılhee :d lost öyle
Sürekli merak ettirmeli bide bir konu üzerinde fazla abartılı dönmemeli sıkmamalı aşk konuları çok olmamalı pembe dizi mi izliyoz aklıma gelenler bunlar yani
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D meselea?
+1 yılKonusu kaliteli ve göründüğü gibi olmayan, karmaşık ve çözümlemesi için kafa yorduran yani bölüm, hatta dizi bittikten sonra bile tartışabileceğiniz, finali ise bomba olan diziler kendini izletir.
014 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
Breaking Bad, Prison Break örnekler arasında.
Soran+1 yılbreaking bad ilk 3 sezon çok kötüydü son 2 sezonda toparladılar.. prisonbreak de ilk 2 sezon süperdi ama 2. sezon finali itibariyle boka sardı.. yine hapis falan saçmaladılar..
- +1 yıl
Pembe dizi izler gibi izlememek lazım. Konu dediğim şey burada devreye giriyor. Breaking Bad'de kötü olan sezon 3'tü çoğu kişiye göre. Bazı dizilerde bazı sezonlar taban oluşturur sonraki sezonlara. BB'de kötü olarak nitelendirilebilecek sezon ve bölüm yok bana göre. Prison Break'te çoğu yapılacak şeyi önceden tahmin edebiliyorsun bunu eleştirebilirim ama hapishaneden kaçma, şirketi çökertme falan bunun adına yapılan planlar diziyi çok yükseltti. Saçma demek manasız bana göre.
Soran+1 yıliyi dedin de yalnış dedin... bb in ilk sezon 10 üzerinden 2.7 aldı... ikinci sezon 3.9 üçüncü sezon 4.7 oldu sonra zaten rakamlar belli :D prison berak de 3. sezonda yazarlar grev yapmıştı o yüzden saçmaladılar.. ayrıca bunları ben söylemiyorum herkes söylüyor zaten
- +1 yıl
Dizileri ne biçimde izlediğimi belirttim ve sıklıkla 'bana göre' ifadesini kullandım.
Soran+1 yılfarkındayım :D ama işte bize göresi farketmiyor adamlar genel yorumlara bakıyor
- +1 yıl
Genel yoruma bakarsak imdb'de titanik yok :))
Soran+1 yıl- +1 yıl
imdb'de recep ivedik'te var onu kastetmiyorum. top250 listesinde yok
Soran+1 yıleee bu ne demek oluyor?
- +1 yıl
En iyi 250 film listesinde yok demek oluyor. Titanik yok yani. Güvenme yani milletin kararına. Akademi Ödülü gibi değil buralar.
Soran+1 yılmilletin kararına güvenme diyorsun da kardeşim orada editör olarak çalışanlar var (mesela ben) biz art niyetle verilen oyları ve yorumları düzenleyebiliyoruz:D sende her gördüğüne inanma
- +1 yıl
Siz düzenleyebiliyorsanız ben nasıl güveneyim işte? :)
+1 yılOyuncu kadrosunda sevdigim bir oyuncu bulunmalı. Ben macera değil de daha çok aşk içerikli dizi, film seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılBilim kurgu ararım. Her yer her yerle ilgili olmalı. Bazen defalarca izlemene rağmen anlayamıyacağın sahneler olmalı. Yani böyle gizemli şeysinden sdsdfdsfhh
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
Fazla çocuksu gelmezse star wars clone wars öneririm. Ön yargılarından kurtul ve bir bak. Pişman olmazsın.
Soran+1 yılstar wars izledim :D çocuksu olur mu efsanedir :D
- +1 yıl
Clone Wars'da 2 ile 3. film arasında geçen 3 senede neler olduğunu anlatıyor. Biraz çizgi diziye karışık ancak çok güzel. Öneririm. İstersen link verebilirim?
Soran+1 yılclone wars u da izledim :D
- +1 yıl
anlaşılan seviyorsun sen serilerini. pekala sana bir kıyak. clone wars benzeri bir seri daha cıkacak yakında :D
Soran+1 yılstarwars 7 geliyor :D
- +1 yıl
ee. Hayır. Star wars film olarak bitti maalesef :D Ama yeni dizi gelicek
Soran+1 yılfilm geliyor :D jj yapımcı hatta 2015 tarihi atıldı
+1 yılben friends izliyorum şuan.
yani arkadaş ortamı, samimiyeti, sıcaklığı, mizahı çok hoşuma gidiyor.
shameless, southpark, the big bang theory'ide izlemiştim.07 Yorumla
Soran+1 yılFriends inyeri bambaşkadır... 5-6 sene çnce bitirmiştim süper dizi yaa :D
- +1 yıl
kesinlikle.
2 3 aya yayıcam bu diziyi :D
walking dead'de başlıyor.
Soran+1 yılfantastik izlemem zaten :D 2-3 ay yetmez her hafta bir bölüm izle bitince daha komedi izleyemiyorsun :D
- +1 yıl
sen şu an ne izliyorsun?
Soran+1 yılşu an komedi awkward izliyorum :D ama toplamda 40 dizi falan var 40-45 tane de biten dizim var :D
- +1 yıl
damnn..
40 45 tane yabancı dizimi izledin?
Dallas'la başlamadın umarım yaşını felan mı gizliyorsun :D
Soran+1 yıl10 senedir izliyorum 5-6 senedir altyazı çevirmeniyim :d yani listemde 80-90 dizi var :) biten devam eden yarısı bitmiş dizilerdir zaten:D
+1 yılHangi bölümde ne olacağı belli olmayan diziler ve taht kavgaları örenğin=Game of thrones Vikings vb. diziler süper oluyor birde melek şeytan olanlı dizilerde iyi oluyor :)
011 Yorumla
- +1 yıl
Onlarda ilgimi çekiyor bazen dedim :)
Soran+1 yılbazen demişsin ama örneğin game of thrones :D
- +1 yıl
Game of thrones fantastik mi?
Soran+1 yıldeğil mi?
- +1 yıl
Baktım şimdi fantezi imiş :)
Soran+1 yıl:D burada 81 dizi izlemiş imdb de içerik editörlüğü yapan 10-12 dizide altyazı çevirmenliği yapmış ve bir kaç dizi blogunda yazarlık yapan biri var :D
- +1 yıl
imbd içerik editörlüğümü vay be helal olsun sana yanlış anlamassan tanışmak isterim seninle dizi hakında danisirim sana iyi olur :)
Soran+1 yıl:D gizli kalmayı tercih ederim :D burdan soracağın bişe varsa buyur
- +1 yıl
şu anda birşey yok yinede sağol ;)
Soran+1 yıl:D ok
+1 yılbence komedi üzerine olsun bol bol güleyim yabncılarda mizah anlayışı geniş :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D Friends bir numaradır komedide...
- +1 yıl
bayılıyorum ona :D
Soran+1 yılFriends izleyen bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürükleyici ve sıradan olmamalı bence. Aksiyon ve gerilim bir arada olan diziler ayrı bir güzel oluyor :D Fringe, TWD, GoT ve Bones favorilerim.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBun
Cevap sahibi+1 yılBunlardan sadece GoT fantastik. Ayrıca kaliteli diziler
Soran+1 yılevet got sadece fantastiktir gayet iyi bilirim :D fringe efsanedir zaten :D bones sarmadı beni 6-7 bölüm sonara bıraktım
- +1 yıl
ah Olivia ah bak fringe yazınca farkettim nasılda özlemişim o telefonu açım "its me Olivia" deyişini
Soran+1 yılhahahah :D güzel karıydı :D
bayan diziyse çok severim. hele bide uzunsa deyme keyfime.
01 Yorumla
Soran+1 yılheeee
Yabanci diziler uzun solukludur.. Tekrara dusmeleri asil kusurlari, produksiyon konusunda bence, yeterli zenginlikteler..
04 Yorumla
Soran+1 yılhangi dizileri izliyorsn?
Soran+1 yılhe ok :D
akıcı ve bana hitap eden bir dizi olcak öncelikle. takip ettiklerim. The Wampire Diaries, Gossip Girl, The Unit, Games Of Thrones
03 Yorumla
Soran+1 yılolur olur :D
Chuck dizisini bilen vardır illaki öyle bir dizi olsun her gün bir sezon bitiririm rahat herşey var içinde
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç sarmadı o beni 6-7 bölüm sonra bıraktım :D
Soran+1 yılilingç:)
Soran+1 yılhepsi:)
+1 yılo ne öyle sen gelme l*n ayı der gibi olmuş resmen :) Biraz aksiyon biraz süreklilik olacak dizide. çok durgun olmayacak sıkılıyorum sonra. bir de 50 dakikanın altında olmalı benim için :)
019 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedim :D dedim de ne oldu herkes zombi vampir dizisi yazmış çok "fantastik değil ya" demiş bide :D
- +1 yıl
zevk meselesi tabi bu niye insanları dışlıyorsun ki şimdi :)
Soran+1 yıldışlamıyorum aslında yorum yapmalarını istemiyorum :D yani en baştan hiç yazmasınlar ki bende sonra "bu saçmalığı nasıl izliyorsunuz" diye sormayayım
- +1 yıl
saçmalık deme bence sonuçta saygı duymak lazım dimi insanlara :) tercih meselesi de geç :) hem sen ne kadar üstüne basa basa söylesen de yazmamalarını istesen de yine de yazacak onlar kurtuluşun yok bundan :)
Soran+1 yılinsanların tercihlerine saçmalık demiyorum :D ben dizilerin yapısına saçmalık diyorum bu farkı bir türlü anlatamadım zaten
- +1 yıl
ne yaparsın işte o da onların ekmek kapısı :) elif avcı mısın sen yoksa :D
Soran+1 yılsöylemem :D
- +1 yıl
o burada takılmaz zaten kendisi arkadaşım biliyorum desem ne palavra sıkmış olurum haa :D
Soran+1 yılhahhahah :D birçoğunu ben tanıyorum zaten :D
- +1 yıl
Bak şimdi sen sıktın beni tanımadığına göre :D
Soran+1 yıl:D çoğunu dedim D ayrıca vampirli zombili kuzu kurtlu insan yiyenli yaratıklı falan dizileri çeviriyorsan tanımam :D
- +1 yıl
şaka canım ingilizce bilgim var ama çevirmenlik yapacak düzeyde değil :) ben sadece iyi bir dizi izleyicisiyim :) senin ne alıp veremediğin var vampirli kurt adamlı dizilerle anlamadım ki :)
Soran+1 yılsevmiyorum... ne zaman biriyle dizi muhabbeti açsam onlardan bahsediyor adam akıllı konusu olan bişe izlememişler geliyor bana vampir günlükleri falan dizi ya diğerleri hikaye diyorlar falan deli oluyorum :D
- +1 yıl
öğrenir onlar da bir gün başkalarına saygı duymasını merak etme sen :) her türlü diziyi izlemek gerek aslında empati kurabilmek için :)
Soran+1 yılizleyemiyorum ben onları... empati gereği de duymuyorum :D
- +1 yıl
İyi be tamam izlemezsen izleme :) Gece gece atar yaptırdın bana bravo :D
Soran+1 yılafern :D
- +1 yıl
Gizliden yazmak kolay :P Neyse çevirmen bayan size iyi geceler
Soran+1 yıliyi gecler sizede
Nerde altyazi cevirmenisin ve nickin ne bende altyazi cevirmeniyim
05 Yorumla
Soran+1 yılgizli kalmayı tercih ediyorum harikadizi sitesinde yim onu söyleyyim:D
Soran+1 yıldizimag yokken vardık biz :D eskilerdenim ben :D hayrına çeviri yapanlardan
Soran+1 yılolabilir :D izlediğin dizilere bağlı
Fantastik seven gelmesin demişsin onun harici gençlik dizilerini severrim
05 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılGençlik seviyorsan One Tree Hill izle derim :D ben dizileri bilgisayarıma indirip izlerim... bs player da iki altyazı birden ekleyebiliyorsun ingilizce altta üstte de türkçe koyardım eskiden
prison break gibi zekice olacak. breaking bad gibi gerçekçi olacak. seks olmayacak dizide aga
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahaha neden seks olmasın ya yani ne fark eder ki :D
konunun bağlılığı saçmalamama karakterlerin gelişi ve dizinin sapmaması
06 Yorumla
Soran+1 yılmesela? hangi dizi bu konuda sence en iyisi?
Soran+1 yılhhahahah :D
Soran+1 yılcümleni türkçe yazarsan yardımcı olabilirim belki
+1 yılOyuncular yeni yüzler olsun ama rol yapabilsinler bir zahmet. Under the Dome izlemeyi bu yüzden bıraktım. Lie to me devam etseydi keşke.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet under the dome oyunculuklar berbat ya :D lie to me de beni pek sarmadı bıraktım
+1 yılSadece fantastik dizileri ve animasyon larını izliyom ama dün strain 12 bölümünü birden izledim. THE 100de güzel
05 Yorumla- +1 yıl
Strain nasil kanka baslayim mi ona bu aralar dizi secmekte zorlaniyom da
- +1 yıl
Valla Walker dead dan güzel vampir dizisi ama vampirler Blade 2 demi 3 demi acayip bir tür varya onun gibi. Hem dizi çobuk gelişiyor ilk bölümde dahil aksiyon başlıyor. Bildiğimiz True Blood ya da Wampire günlükleri gibi aşk meşk değil ben beğendim öneririmm☺
Soran+1 yılthe 100 ün finali çok saçmaydı.. umarım ikinci sezonda düzgün devam eder
- +1 yıl
Ewt ama bence. thee 100 2. sezon toparlıcak asıl ozaman güzel olcak 24ekimde başlıyo yeni sezon. Daha ne ilginç canlılar görcz merak ediyorum :)
Soran+1 yılbenim ilgimi çeken nokta canlılar falan değil açıkçası benim ilgimi çeken nokta bilimkurgu yani yani "ark" idi... oda birinci sezonda bitti ama izleyeceğim yinede bakalım neler olacak
+1 yılhow i met your mother mesela. ölene kadar izlerdim. her bölümü ayrı güzeldi. en çok eglendiğim diziydi.
03 Yorumla
Soran+1 yılFRIENDS çakması bir diziyi nasıl bu kadar övüyorsun bilmiyorum :D ahahha
- +1 yıl
herkesin seyir zevki farklı tabi. friendsten çok çok daha iyi bence. friendsten öncede aynı konuda çekilen diziler vardı himym dan sonrada bu tarz diziler çekilecek.
Soran+1 yılzevk meseles ayrı rakamlara bakıldığında Friends zaten HIMYM ı ezip geçiyor ben onlara göre konuşurum;)
the walking dead ı bekliyorum ya kaç aydır :) tabi arada kore dizileri izledim baya 10-15 tane.. ingilizce izlediklerimi sayamıyorum bile
01 Yorumla
akıcı olması ve senaryosunun iyi olması önemlidir. breaking bad veya game of thrones örmek olarak verilebilir..
01 Yorumla
valla şu an BREAKOUT KINGS dızısıne taktım cok iyi ya tavsye ederim. d
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç duymadım bile
Gizem olmalı ben dizinin sonunu tahmin edememeliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
+1 yıldoctor who, TWD , TW, supernatural, prıson break (bitmesin diye 2-3 günde bir bölüm izliyom) :D
06 Yorumla
- +1 yıl
ben sana niye kopyala yapıştır yapıyosun diyormuyum. D
Soran+1 yılde :D
- +1 yıl
niye kopyala yapıştır yapıyosun :D
Soran+1 yılsanane :D
- +1 yıl
:(((((((((((((
game of thornes, the walkind dead, supernatural, dexter ne veriyim :D
11 Yorumla
Zeka ararım arkadaş. Tahmin edebileceğim diziler çol sıkıcı.
05 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılprison break ilk 2 sezon güzeldi ama sonra boka sardı :D
vardı bir tane ama adını unuttum bulsam iyi olurdu aslında cnbc-e de
02 Yorumla
Soran+1 yılhhahhahaha
+1 yılKurgusu güzel olsun farklı olsun bir de ölenler öbür sezon bir yerlerden ckmasn :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D
Abla senle konuşmuştuk zaten. yeni hesap bu. bana tekrar mesaj atsana. Seni bulamadım. Sorcağım sorular var.
00 Yorumla
+1 yılYabancı dizi izlemiyom ama yine de yorum atayım dedm :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin :D git başla
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası